Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

HUAWEI Honor 9 Lite - огляд недорогого смартфона для влоги

  1. Характеристики
  2. Дизайн / Ергономіка
  3. Батарея і автономність
  4. дисплей
  5. інтерфейс
  6. зв'язок
  7. Залізо
  8. камери
  9. висновки

На мій погляд, дизайнери підрозділу Honor правильно вловлюють сучасні тенденції. Наприклад, те, що єдиним серйозним відмінністю у Apple часто є новий колір пристрою, а також загальна популярність Селфі камер для фото і блогинга. На цій хвилі HUAWEI і випустили той самий недорогий смартфон, про який сьогодні і піде мова: HUAWEI Honor 9 Lite. На мій погляд, дизайнери підрозділу Honor правильно вловлюють сучасні тенденції

Характеристики
  • Система: Android 8.0
  • Процесор: 64Bit HiSilicon Kirin 659, 8 ядер (4 x 2.36 ГГц + 4 x 1.7 ГГц)
  • Графіка: Mali-T830 MP2
  • Пам'ять: 3GB RAM, 32GB ROM
  • Сім карти: дві NanoSIM
  • Екран: 5.65 "з дозволом FullHD + (2160 x 1080), мультитач 10 торкань
  • Фронтальна камера: 13 + 2 Мп (здвоєна)
  • Основна камера: 13 + 2 Мп (здвоєна)
  • Wi-Fi: 802.11 a / b / g / n
  • Bluetooth: V4.2
  • Акумулятор: 3000mAh
  • Bluetooth 4.2
  • Навігація: GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, BeiDou
  • Розміри: 151 x 71.9 x 7.9 мм, вага - 149 грам
  • Додатково: FM-радіо, сканер відбитку пальців.
відеоверсія огляду
Розпакування і комплектація

Для упаковки Honor 9 Lite виступає все той же знайомий міцний картон дивною забарвлення. Зовні це виглядає не дуже презентабельно, проте тут швидше за все справа в впізнаваності бренду. Якщо мені показати такий коробок, то я тут же скажу, що це Honor і в цьому плані компанія має безсумнівно успіх.

Якщо мені показати такий коробок, то я тут же скажу, що це Honor і в цьому плані компанія має безсумнівно успіх

На нижній частині виробник не став рассусоніваться і в якості характеристик вказав лише наявність 4 камер, FullView дисплея і технології 2.5D скла.

5D скла

У комплекті нам дісталася інструкція з експлуатації, гарантійний талон, скріпка для лотка сімкарт, MiroUSB кабель, зарядний блок на 5 вольт 2 ампера і пластиковий чохол-бампер.

У комплекті нам дісталася інструкція з експлуатації, гарантійний талон, скріпка для лотка сімкарт, MiroUSB кабель, зарядний блок на 5 вольт 2 ампера і пластиковий чохол-бампер

Щодо MicroUSB, думаю, виробник тим самим підкреслює бюджетность пристрою, оскільки ера Type C вже в повному розпалі.

Щодо MicroUSB, думаю, виробник тим самим підкреслює бюджетность пристрою, оскільки ера Type C вже в повному розпалі

Зарядка на 5 вольт 2 ампера також відсилає нас до ціннику.

Зарядка на 5 вольт 2 ампера також відсилає нас до ціннику

Ну а фірмовий бампер з логотипом бренду - це вже жир. Втім, пластикові бампери не надто довговічні і зазвичай тріскаються від частого знімання.

Втім, пластикові бампери не надто довговічні і зазвичай тріскаються від частого знімання

Однак, прозорий матовий бампер цілком непогано здатний підкреслити приголомшливу забарвлення апарату, що власне плюс.

Однак, прозорий матовий бампер цілком непогано здатний підкреслити приголомшливу забарвлення апарату, що власне плюс

Дизайн / Ергономіка

В ергономіці Honor 9 Lite я спостерігаю одні лише гідності. Коли вперше взяв його в руку, то після Xiaomi RedMi Note 5 апарат здався дуже скромним за габаритами і шалено легким по вазі. Для літнього часу стильний Honor 9 Lite, на мій погляд, підходить набагато краще, ніж важкий і брутальний Note 5 від Xiaomi.

Для літнього часу стильний Honor 9 Lite, на мій погляд, підходить набагато краще, ніж важкий і брутальний Note 5 від Xiaomi

На екран нанесено якісне олеофобним покриття, є другий мікрофон шумозаглушення, індикатор подій і звичайно ж улюблений усіма аудіороз'єм на 3.5 мм.

5 мм

Щодо використовуваних матеріалів виникли деякі розбіжності. Я, наприклад, вважаю, що задня частина виконана з пластика, проте, посилаючись на джерела, власники з 4PDA стверджують, що це скло. Корпус, на мій погляд, виконаний на металевому каркасі, який навіть трохи холодить, але ті ж власники сперечаються, що це такий пластик. Хоча, насправді не так вже й важливі матеріали, головне - це внутрішній стан і атмосфера, яку привносить в наше життя гаджет.

Хоча, насправді не так вже й важливі матеріали, головне - це внутрішній стан і атмосфера, яку привносить в наше життя гаджет

У відсіку для сім карт вже звично розмістився слот для двох наносимо або однієї наносимо і карти пам'яті. Особисто перевіряв картки на 128 гігабайт - все прекрасно працює.

Особисто перевіряв картки на 128 гігабайт - все прекрасно працює

Основний мультимедійний динамік виробник розмістив недалеко від 3.5 мм. роз'єму і, забігаючи на перед, скажу, що звукова подача в них також дуже схожа. Основний упор робиться на деталізацію і якість високих частот, через що струнні, духові та дзвінка перкусія звучить просто чарівно. Однак, на відміну від Xiaomi RedMi Note 5, звуку Honor не вистачає тілесності і навіть деякою розхлябаності - надто вже академічно подача у Huawei.

Однак, на відміну від Xiaomi RedMi Note 5, звуку Honor не вистачає тілесності і навіть деякою розхлябаності - надто вже академічно подача у Huawei

За вимірами якості звуку в навушниках все передбачувано добре. Виняток становить інтермодуляція, але то цілком можуть бути огріхи мого тестування.

Виняток становить інтермодуляція, але то цілком можуть бути огріхи мого тестування

Знову таки, апарат хочеться ще похвалити за якість мікрофона і наявність ефірного радіо. Мікрофон тестував програмою RecForge і звук він пише просто нереально чисто.

Ось тут ми і підходимо до основного гідності смартфона - цілих 4 камери. З заднього боку дві камери об'єднані в блок, який трохи, але випирає з корпусу. З фронтального боку камери виглядають більш приземлено, проте в обох випадках використовуються сенсори на 13 + 2 мегапікселя.

Сканер відбитку пальців логічно розташувався на задній частині пристрою і спрацьовує просто моментально.

Сканер відбитку пальців логічно розташувався на задній частині пристрою і спрацьовує просто моментально

Спереду привертає увагу тільки безглуздий підборіддя з логотипом Honor, однак і Xiaomi RedMi Note 5 не може похвалитися його відсутністю. Так що, все в межах норми.

Так що, все в межах норми

Закриваючи тему дизайну, я все таки не можу змовчати і скажу, що задня частина Honor 9 Lite за кольором просто карколомна. Пригнічує лише одне, вона має дзеркальну поверхню і більш менш передати її на фото просто неможливо. Але прошу повірити на слово - апарат виглядає приголомшливо.

Але прошу повірити на слово - апарат виглядає приголомшливо

Батарея і автономність

Автономність - це перша моя зачіпка до апарату. Виробник нам заявляє ємність акумулятора на 3000mAh і мої виміри тестером її цілком підтверджують - у мене вийшло трохи більше 2900mAh. Однак повного заряду вам вистачить рівно на добу, тобто щовечора звично доведеться ставити його на зарядку. Так, як і більшість гаджетів сьогодні, але завжди адже хочеться більше.

За вимірами, в гри можна грати трохи більше 5 годин, а дивитися FullHD відео на максимальній яскравості - близько 7.5 годин.

Природно, в системі передбачені різні режими енергозбереження і навіть ручне зміна дозволу дисплея, але про це поговоримо трохи пізніше. Головне, можливість змусити пристрій протягнути на пару годин довше - є.

дисплей

Напевно скоро вже треба буде відмовлятися від даного розділу, оскільки навіть найпростіші бюджетники сьогодні мають екрани з приголомшливими кутами огляду і відмінним відображенням кольорів. Додатково в Honor 9 Lite можу відзначити високий поріг яскравості, трохи більш соковиті кольори і можливість тонкого регулювання колірної температури. Ах да, любителі почитати з телефону також знайдуть відповідну настройку.

Сам дисплей має діагональ 5.65 дюймів із співвідношенням сторін 18: 9 і дозволом FullHD +, яке можна змінювати на HD +. Мультитач в апараті на все 10 торкань.

інтерфейс

В якості оболонки Honor 9 Lite використовує любиться багатьом EMUI вже 8 версії, заснованої на Android 8.0.0. Оновлення виходять регулярно, буквально вчора, коли готувався до огляду, прийшла свіжа прошивка.

Як і належить EMUI, інтерфейс працює дуже швидко і буквально будь-яку дрібницю можна налаштувати під себе. Мені подобається пробудження пристрою подвійним тапом на заблокованому дисплеї, можливість міняти місцями кнопки навігації, наявність гугл сервісів з коробки і, звичайно, можливість мати по два аккаунта на будь-які соціальні мережі.

Також хочеться відзначити велику кількість реально корисного софта і що ще важливіше, можливість видалення всього того, чим особисто ти не користуєшся.

Є тільки одна зачіпка, яку хочеться висловити: на тому ж Xiaomi RedMi Note 5 вже давно є можливість включити управління жестами, а тут - ні. На мій погляд, сенсорні і наекранной кнопки вже давно повинні були піти в історію, - це анахронізм. Так, я в курсі, що «корпорація добра» вимагає їх підтримку, але можна поступити як Xiaomi і дати користувачеві можливість вибору. Втім, як альтернатива у Honor є розумна кнопка, але це теж не те.

зв'язок

Хвала удачі, до мене на тест потрапила модель з номером LLD-L21. Тут знову таки знавці з 4PDA розходяться в думках: чи то це американська версія, то чи міжнародна, але важливо одне - вона підтримує всі використовувані бенди 4G, тобто 1,3,7,20 і не підтримує NFC (ось тут на жаль).

WiFi відмінний, однак працює лише в діапазоні 2.4ГГц.

З навігацією все чудово: GPS, A-GPS, ГЛОНАСС і BeiDou. Ну і звичайно, в наявності електронний компас.

Як особливе гідність Honor 9 Lite хочу виділити наявність вбудованого крокоміра. Зазвичай я користуюся браслетом від Xiaomi, але одного разу, забувши його будинку, до вечора не знав скільки мені ще потрібно пройти. І тут вловив «маячок» на одному з додатків EMUI. Так, ви маєте рацію, Honor 9 Lite все підрахував і я з легким серцем пішов отхажівают відсутню відстань. Як на мене - шикарно, і особливо це відзначать ті, хто з якихось причин не хочуть або не можуть носити фітнес браслети.

Ну і звичайно, просто необхідно сказати про технологію «Wi-Fi +», яка дбає про «розумний» перемиканні між Wi-Fi і «Зв'язок +», що підвищує стабільність прийому під час швидкого руху.

А якщо ви спантеличені питанням підключення до смартфону зовнішнього жорсткого диска або музичного ЦАП, то хочу вас порадувати - OTG підтримується, з усіма наслідками, що випливають достоїнствами.

Залізо

Третя зачіпка до Honor 9 Lite - це його процесор.

У нас встановлений старий добрий 8 ядерний HiSilicon Kirin 659 і до його продуктивності питань немає зовсім - 87000 антуту говорять багато про що, а ось графічна оболонка робить апарат абсолютно неігрових.

Звичайно на низьких налаштуваннях навіть танки видають 40 FPS, але включаємо максимальний дозвіл екрана і ставимо високу графіком - і ось, 20 FPS, які невблаганно падають до 14.

Тобто грати на апараті звичайно можна, але не в важкі ігри на максимальній графіці.

Пам'яті в моїй версії встановлено 3/32 гігабайти і, на мій погляд, цього позаочі. Після завантаження пристрою в роботі залишається рівно половина і будь-якого недоліку в оперативці особисто я не помітив, а постійну пам'ять я відразу розширив картою на 128 гігабайт. За швидкістю показники цілком гідні.

Ще плюс в скарбничку хочу записати за величезну кількість датчиків, встановлених в смартфон.

Ну і зовсім актуальною «фішкою» можу назвати «ігровий режим», який з'явився в останньому оновленні. Судячи з назви, він повинен розподіляти ресурси і віддавати їх грі, домагаючись максимальної віддачі.

камери

Про камерах нам лише відомо, що в встановлено 2 модуля на 13 мегапікселів і 2 додаткових модуля на 2 мегапікселя, основне завдання яких - красиве розмиття заднього фону. Ну і, відверто кажучи, фон дійсно розмивається дуже якісно.

У режимі HDR особливого сенсу я не побачив.

А ось звичайні знімки на основну і фронтальну камеру можу тільки хвалити.

Фронтальна камера за замовчуванням намагається прикрасити ваше обличчя і трохи підрум'янити його, так що перші штук 10 Селфі виглядають досить забавно.

Коли ж все було налаштоване - питань до Селфі камері у мене не залишилося, дійсно дуже чіткі і детальні знімки.

Основна камера в яскравий сонячний день також показує клас.

Однак при зменшенні освітлення випливає моя остання зачіпка - швидкість автофокусування. Справа в тому, що на Galaxy S7 Edge і Xiaomi RedMi Note 5 фокусування спрацьовує миттєво і я звик практично відразу тиснути на спуск, часом навіть не зупиняючись. У випадку з Honor 9 Lite такий прийом може не спрацювати і іноді з 3 фото якісним виходило тільки останнє. Варто відзначити, що на рекламних слоганах HUAWEI всіляко згадує про PDAF Fast Focus, але їх «фас фокус» на ділі не такий вже і «фаст», навіть в порівнянні з Note 5. З іншого боку, фокусування зроблена плавно і нагадує оптичний модуль.

З додаткових фішок можу відзначити PRO режим для фото і відео, забавну доповнену реальність і спалах екраном, як це зроблено в iPhone. Сенсу в «живих фотографіях» і сповільненій зйомці (з її дозволом) я не побачив зовсім.

Ну і наостанок, сама шокуюча мене новина - відсутність підтримки фото в режимі 16: 9. Тобто якщо мені потрібні знімки в FullHD, як наприклад для даного огляду, то я змушений знімати в 18: 9 і потім їх в редакторі обрізати. Як то це не зовсім гуманно по відношенню до нас, користувачам.

Однак повторюся, це все лірика, оскільки фото на обидві камери виходять просто відмінної якості. Зрозуміло, що не "топ оф зе топ», але дуже добре.

Особливу увагу прошу приділити якості вечірніх знімків, які говорять самі за себе.

висновки

Підводячи підсумки хочу відзначити, що, незважаючи на всі мої причіпки, HUAWEI Honor 9 Lite здався мені досить цікавим апаратом, особливо для тих хто любить робити Селфі або знімати відеоблог, оскільки має цілих 4 камери на 13 і 2 мегапікселя. Крім іншого, нам встановили досить потужний, хоча і не ігровий, процесор HiSilicon Kirin 659, акумулятор на 3000mah, блискавичний сканер відбитку пальців, восьмий андроїд і просто шикарний зовнішній вигляд. Як на мене, цілком гідне рішення для якого-небудь креативного блогера.

Дізнатися актуальну ЦІНУ НА HUAWEI HONOR 9 LITE

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки