Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung G7102 Galaxy Grand 2 Duos - фірмова гарантія якості!

17.02.2014

Сьогодні, запитуючи у оточуючих, яка компанія, на їхню думку, є лідером на ринку Android-смартфонів, більше половини, не замислюючись, відповідають - Samsung Сьогодні, запитуючи у оточуючих, яка компанія, на їхню думку, є лідером на ринку Android-смартфонів, більше половини, не замислюючись, відповідають - Samsung. І дійсно, ця компанія давно зарекомендувала себе як виробник якісних і надійних апаратів. Але в кожної моделі завжди хочеться бачити якусь родзинку. Так, в новій версії Samsung G7102 Galaxy Grand 2 Duos такою є, звичайно ж, покращений дисплей і новий дизайн. Хоча і за іншими показниками смартфон отримав вагомі зміни.

Samsung G7102 Galaxy Grand 2 Duos зовні можна описати як поєднання Galaxy Note 3 і S4 . Від першого він отримав новий фірмовий самсунговскій дизайн - тильна сторона апарату виконана з пластика з імітацією під шкіру з рядком, а від S4 новинка отримала весь інший лаконічний і приємний дизайн.

Galaxy Grand 2 оснащений вдосконаленою версією дисплея діагоналлю 5,25 дюйма. У порівнянні з попередньою моделлю тут помітно підвищився дозвіл екрана (до 1280х720 пікселів), а разом з ним і щільність пікселів з 187 ppi до 280 ppi. Завдяки цьому картинка придбала додаткову чіткість і насиченість. Підвищилися і кути огляду - навіть при великому нахилі кольори не спотворюються, а зображення лише трохи темніє. По периметру дисплей вдало обрамлений хромованою рамкою, яка захищає його від подряпин і відколів при падінні.

По периметру дисплей вдало обрамлений хромованою рамкою, яка захищає його від подряпин і відколів при падінні

Дійсно, що стосується дисплея, то виробники постаралися на славу, збільшивши дозвіл майже в 2,5 рази, як в іншому і продуктивність. усередині Samsung G7102 Galaxy Grand 2 Duos встановлений досить потужний на сьогоднішній день чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 400, що працює на частоті 1200МГц, 1,5 Гб оперативної пам'яті і 8 Гб вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою додаткового слота для microSD карти пам'яті (максимальний обсяг - до 64Гб). За стандартом слоти для двох SIM-карт і флешки знаходяться під задньою кришкою. Варто згадати, що, не дивлячись на підтримку режиму Dual SIM, тут встановлено всього один радіомодуль, тобто розмовляти можна буде лише по одній SIM-картці.

Знову ж таки, порівнюючи новинку з її попередником, можна сказати, що графічне ядро ​​стало могутніше рази в півтора. Якість графіки і швидкість роботи прекрасно підходить для сучасних вимогливих ігрових новинок (хіба що за деяким винятком).

Але заздалегідь попередження завзятим геймерам - апарат при інтенсивному навантаженні порядно нагрівається, та й загальний розмір пристрою не все гідно оцінять.

У додатковому арсеналі Samsung G7102 має досить непогану фронтальну камеру для відеодзвінків і якісну 8-мегапіксельну основну, що записує відео в Full HD форматі. Крім того, тут є модулі Wifi a / b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS / ГЛОНАСС навігація.

В цілому, напрошується єдиний висновок: робота над помилками в моделі Samsung Galaxy Grand Duos пройшла більш ніж успішно. Апарат легкий, тонкий, з великим дисплеєм, потужним залізом, гарною камерою, в стильному фірмовому корпусі - відмінний варіант для тих, хто шукає якісний, надійний Планшетофони. А вже в цих двох поняттях компанія Samsung розбирається як ніхто інший. Що стосується акумулятора, то за запевненням виробників його має з лишком вистачати на 7-годинний перегляд відео в форматі HD, на день активного використання або на 2 доби в режимі очікування. Ємність батареї становить 2600мАч. З огляду на всі складові новинки, закрадаються сумніви щодо заявленої тривалості роботи, але навіть середній показник в 1 день активного використання - цілком достатній рівень для сучасного смартфона.

Купити Samsung G7102 Galaxy Grand 2 Duos за доступною ціною

можна вже сьогодні в Інтернет-магазині "Зв'язковий"

c доставкою по місту Мінську і на регіон.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки