Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати мобільний телефон для літньої людини?

  1. Які мобільні телефони воліють літні
  2. Кращий мобільний телефон для літніх людей: огляд моделей

Мобільник можна назвати одним з кращих подарунків для близької людини похилого віку до будь-якого свята. Тому сьогоднішню статтю жіночий сайт "Красива і Успішна» присвячує тим читачкам, які хочуть зрозуміти, як вибрати зручний мобільний телефон для літнього родича або родички.

Тому сьогоднішню статтю жіночий сайт Красива і Успішна» присвячує тим читачкам, які хочуть зрозуміти, як вибрати зручний мобільний телефон для літнього родича або родички

Тим, хто ще не встиг придбати такий прилад для бабусі чи дідуся, потрібно обов'язково ознайомитися з вимогами, які зазвичай пред'являють до телефону люди похилого віку.

Які мобільні телефони воліють літні

Сучасні гаджети з сенсорним дисплеєм і безліччю функцій навряд чи можна назвати відповідним приладом для пенсіонера.

  1. По-перше, вони занадто дорого коштують: літній людині просто-напросто буде страшно носити такий прилад з собою.
  2. По-друге, користуватися подібним мобільним людям у віці буде складно, а деяким - практично неможливо. Адже бабуся чи дідусь будуть постійно боятися зламати складний пристрій.
  3. По-третє, через наявність безлічі функцій батарея в таких гаджетах швидко витрачає енергію. Заряджати новомодний телефон потрібно частіше, ніж найпростіші моделі з мінімальним набором функцій.

Користування мобільним телефоном буде зручним для пенсіонера, якщо прилад буде відповідати наступним критеріям:

  • Великі розміри апарата, щоб бабусі чи дідуся було зручно тримати його в руці. Адже з віком у багатьох людей пальці стають неслухняними і незграбними, тому утримувати в долоні мініатюрні предмети пенсіонерам буває складно.
  • Великі клавіші і зручний джойстик. У багатьох великих мобільних телефонах для літніх людей кнопки великі, а ось джойстик маленький. Такі моделі здаються комфортними у використанні тільки на перший погляд. Якщо ж спробувати їх в справі - вони неодмінно розчарують.
  • Дисплей з великим шрифтом. Сам екран телефону при цьому необов'язково повинен бути великим. Головне, щоб всі написи на ньому було добре видно.
  • Гучний звук. Багато людей похилого віку чують погано, тому в телефоні для них повинен бути досить потужний динамік.
  • Наявність кнопки SOS. Вона призначена для швидкого оповіщення когось дуже близького про небезпеку, яка загрожує власникові телефону, а також для включення сигналізації.
  • Просте меню.
  • Наявність російського алфавіту на клавішах. Все-таки попереднє покоління не звикло до латинських символів.

Все-таки попереднє покоління не звикло до латинських символів

Багато літніх людей, всупереч існуючим стереотипам, досить швидко опановують такою функцією мобільника, як відправка sms. Тому сайт sympaty.net рекомендує при виборі простого мобільного телефону для людей похилого віку віддавати перевагу моделям, з яких можна відправляти повідомлення.

Найімовірніше, практична бабуся або прогресивний дідусь будуть раді телефону, в якому є калькулятор і ліхтарик.

Кращий мобільний телефон для літніх людей: огляд моделей

У салонах стільникового зв'язку і в магазинах техніки консультанти зазвичай пропонують вибрати стільниковий для людини похилого віку з таких варіантів:

  • Just5 CP11. Модель є досить привабливим апаратом з клавішами яскравих кольорів. В цьому є свій плюс: яскравий колір приладу відразу кидається в очі, тому його легше знайти в приміщенні, якщо він лежить десь на поверхні. У телефоні є термометр, є ліхтарик, клавіші у нього великі, шрифт дисплея великий, є кнопка SOS. Загалом, модель гідна. Єдиним мінусом цього телефону є крихкість висувного механізму екрану. У цього мобільного телефону для людей похилого з великими кнопками є «двоюрідний брат» з антеною - Just5Brick. За функціями «кузени» дуже схожі, відрізняються в основному зовні. Треба сказати, перший з названих телефонів користувачам подобається більше, ніж останній.
  • teXet TM-B111 - вітчизняний кнопковий мобільний телефон для літніх, який характеризується скромністю дизайну і простотою використання. Він оснащений кнопкою SOS, калькулятором, будильником і ліхтариком, екран у нього чіткий, дзвінок - гучний. У цього скромняги зручні великі клавіші і простий джойстик, але самим його великим плюсом є ціна - приблизно 20 доларів.
  • Philips Xenium X2301 теж вважається дуже зручним апаратом для людей пенсійного віку. Крім набору стандартних функцій - калькулятора, будильника, ліхтарика - в гаджеті є Bluetooth 2.0, можливість використання другої sim-карти і карти пам'яті. Телефон Philips Xenium X2301 оснащений також камерою. Втім, ці додаткові можливості швидше ускладнюють процес використання приладом, ніж роблять його зручним.
  • Nokia H16 від інших моделей стільникових телефонів для літніх відрізняється тим, що у нього кнопка SOS розташовується там, де зазвичай знаходиться клавіша «Ок». Взагалі цей прилад зручний і простий, букви і цифри на клавіатурі видно дуже добре, зовні виглядає дуже симпатично, але невдале розташування кнопки екстреного виклику робить його не кращим варіантом телефону.
  • Fly Ezzy5 теж відноситься до вельми популярним моделям. Його плюсами можна назвати великі кнопки і великий шрифт на дисплеї, наявність ліхтарика і кнопки SOS, відмінний звук. Правда, як стверджують користувачі, навігація меню у апарата не найпростіша. Тому цей «бабушкофон», незважаючи на свою дешевизну, не можна назвати хітом серед гаджетів для літніх.

Тому цей «бабушкофон», незважаючи на свою дешевизну, не можна назвати хітом серед гаджетів для літніх

  • Voxtel ВМ30 - незамінний телефон для людей зі слабким зором, оскільки на його клавішах є шрифт Брайля. До плюсів приладу відносять також наявність окремої кнопки для включення ліхтарика, ясна і лаконічне меню. Прискіпливі користувачі скаржаться на незручний корпус, і це, мабуть, єдиний мінус гаджета.
  • ONEXT Care-Phone 4 - гідний варіант мобільного телефону для людини похилого віку. Зовні апарат симпатичний, його корпус легко лягає в руку, навігація меню зрозуміла. Головним достоїнством приладу є ціна. До мінусів можна віднести незручність введення тексту повідомлень і відсутність окремих кнопок для розблокування клавіш і включення ліхтарика.

Це далеко не повний перелік «бабушкофон», які можна знайти в продажу. Який саме телефон для літньої людини краще вибрати - вирішувати покупцям. Але в будь-якому випадку така покупка не стане марною тратою грошей.

---
Автор - Pelageja, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Копіювання цієї статті заборонено!

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки