Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Заміна елементів живлення (заміна батарейок в годинах і пультах)

Адреси майстерень по заміні батарейок і ремонту годинників:

У мережі майстерень «Майстер Хвилинка» представлено широкий вибір різних видів елементів живлення. Починаючи від спеціалізованих настановних батарейок в годинник і брелоки, закінчуючи стандартними батарейками і акумуляторами для радіотелефонів.

побачити експрес-стійки по заміні елементів живлення, ремінців і браслетів до годинника Ви можете практично у всіх великих торгових комплексах.

Заміна батарей проводиться досвідченими майстрами за допомогою спеціалізованого обладнання.

У наш час годинна промисловість виготовляє годинник різного пристрою, призначення та принципу дії. І більшість з них об'єднує одна проблема - термін дії батарейок (частка годин, які працюють без елементів живлення, сьогодні досить мала). У деяких годиннику є спеціальний індикатор, який показує запас енергії. Коли він наближається до вичерпання, секундна стрілка переходить на економний режим роботи і рухається з періодичністю в чотири секунди.

Загалом, класифікація за принципом дії на увазі кілька категорій годин: електронні, механічні, електронно-механічні та електромеханічні. Якщо брати за основу спосіб застосування, то годинник бувають настільні, наручні, кишенькові, автомобільні, процедурні та підлогові. І, нарешті, по своєму призначенню є годинник індивідуального, а також колективного користування.

Які б годинник не були у вас в наявності, якщо вони працюють за рахунок елементів живлення, рано чи пізно їх доведеться замінити. Помітили, що годинник почали показувати неправильний час, не дивлячись на те, що ви налаштовували їх вже третій день поспіль? А стрілки при цьому ходять якось незрозуміло? Приводів для занепокоєння немає - просто елемент живлення вже практично вичерпав свій ресурс. Єдиним виходом з даної ситуації стане заміна батарейки в годиннику.

Багато людей відразу дивуються, навіщо йти в майстерню, якщо можна зробити заміну батарейки самостійно за пару хвилин? На перший погляд так і, здається, адже складно придумати справу простіше, ніж замінити батарейку в годиннику. Однак вам доведеться зіткнутися з несподіваними труднощами. По-перше, цю саму батарейку спочатку ще потрібно знайти. І знайти саме таку, яка підійде до ваших годинах. Куплена вами батарейка може виявитися неякісною, швидко сяде, а ви в підсумку даремно витратите свій час і гроші. По-друге, не завжди простій людині, незнайомому з принципом дії різних годинникових механізмів, легко і швидко вдається зробити процес установки елемента живлення.

Кращий вихід в даній ситуації - звернутися до досвідченого майстра. Якщо в ваших годинах, автобрелке або іншому пристрої сіли батарейки, звертайтеся до нас - ми допоможемо вам, оскільки це наша робота. Ми зробимо заміну батарейки оперативно і якісно.

У нас ви в будь-який час можете замовити заміну батарейок на годиннику, автобрелоках, на калькуляторах, на іграшках. При заміні наші майстри використовують якісні елементи живлення від відомих світових виробників.

До основних переваг встановлюються в нашій майстерні елементів живлення варто віднести стабільність їх роботи, оптимальне співвідношення ємності і потужності, високу надійність, виняткову герметичність, невисокий рівень саморозряду, а також можливість тривалого зберігання при збереженні параметрів. Всім клієнтам надається гарантія. А термін служби нових елементів живлення складе близько двох-трьох років.

Заміна батарей нашими майстрами проводиться виключно в годиннику з робочим механізмом. Ця процедура має на увазі відкриття годинника, їх перевірку (старих батарейок, перевірку на здатність до роботи при низькій напрузі, перевірку на споживання струму), установку нових батарейок, установку календаря і точного часу, перевірку на герметичність.

Ми рекомендуємо всім нашим клієнтам по можливості стежити за елементами живлення в своєму годиннику, пам'ятаючи про термін їх придатності. Так, для електронних кварцових годин слід міняти елемент живлення раз в півтора-три роки. Але, поза незалежності від того, елементи живлення якого типу працюють в ваших годинах, їх вкрай небажано залишати на тривалий період часу вбраними. Елемент живлення може потекти, серйозно пошкодивши при цьому механізм годинника. Ми також не радимо розкривати годинник самостійно. Особливо, якщо у них ще йде гарантійний термін. Щоб запобігти небажаним наслідкам і пошкодження механізму, не відкладайте візит до нашої майстерні.

У нас ви в будь-який час отримаєте консультації досвідчених фахівців, для яких установка батарейок в годинник - основна і улюблена робота. Ваші годинник буде в порядку, а ви завжди будете йти в ногу з часом і не втрачаючи жодної важливої ​​зустрічі!

Помітили, що годинник почали показувати неправильний час, не дивлячись на те, що ви налаштовували їх вже третій день поспіль?
А стрілки при цьому ходять якось незрозуміло?
Багато людей відразу дивуються, навіщо йти в майстерню, якщо можна зробити заміну батарейки самостійно за пару хвилин?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки