Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати гірськолижні черевики: рекомендації, поради щодо примірці

  1. Розмір черевиків
  2. жорсткість черевик
  3. Колодка і ремінь гірськолижних черевик
  4. підошва
  5. Внутрішній чобіт гірськолижних черевик
  6. використовуваний утеплювач
  7. Якщо мерзнуть ноги в черевиках

Черевики - найважливіший елемент гірськолижного інвентарю, в результаті чого знайомство з гірськими лижами варто починати саме з них. Вибирати лижі потрібно вже взутим. Підбір гірськолижних черевик дуже цікавий і складний. При правильному підборі гірськолижних черевик комфорт вам забезпечений і при багатогодинному катанні.

Розмір черевиків

Хочете знати, як вибрати гірськолижні черевики, тоді потрібно визначити довжину стопи в міліметрах. Гірськолижні черевики повинні сидіти як ковзани або ролики, щільно і надійно. Якщо управляти лижами в вільних черевиках, то доведеться докласти більше зусиль.

Ширину гірськолижного черевика визначають індивідуально Ширину гірськолижного черевика визначають індивідуально. Якщо, одягнувши черевики, у вас з'явилося відчуття деякої здавленості ноги, то це не страшно. Черевики через деякий час стануть вільніше. Вибравши гірськолижні черевики, в них потрібно пробути якийсь час, походити, спробувати повторити рухи при спуску

жорсткість черевик

При більшому вашу вагу повинна бути вище жорсткість черевика. Гірськолижні черевики повинні вас тримати. Якщо черевик складається під вами при тиску гомілки на мову внутрішнього черевика, бажано звернути свою увагу на рівень вище.

У момент примірки він повинен трохи згинатися під вашим тиском. М'які гірськолижні черевики надають комфорт, жорсткі - контроль над лижею.

Колодка і ремінь гірськолижних черевик

Ширина колодки коливається від 92 до 108 мм. Якщо ви зважилися на вибір гірськолижних черевик по каталогу, тоді майте на увазі, що параметр, вказаний там, дан виходячи з розміру 27,5. Зі зменшенням розміру черевик теж зменшується. Варто врахувати те, що у різних брендів і у різних моделей того чи іншого бренду черевики з однаковою шириною колодки відчуваються по-різному.

Ремінь зовнішнього черевика - це стреп на липучці або бустер з металевою пряжкою Ремінь зовнішнього черевика - це стреп на липучці або бустер з металевою пряжкою. У стрепа і бустерів може бути різна ширина. Чим вони будуть ширше, тим краще буде фіксуватися гомілку, що забезпечить кращу передачу можливих зусиль до лижі. Так, широкий стреп часто мають моделі для фрірайду, парку з трьома кліпсами, спортивні черевики. Ширина становить 25 - 65 мм.

підошва

Розглянемо стандарти підошви черевиків гірськолижного типу:

  1. DIN - стандарт універсальних видів гірськолижних черевик. З цього ж стандарту робляться і спортивні черевики - пластикова пряма підошва, при цьому на топових моделях може бути збільшеною висоти для подальшої підгонки під певного спортсмена. Але без фрезерування для використання не підходить;
  2. Touring - стандарт скі-тур черевик. Тут підошва особлива, більш висока, найчастіше прогумована, протектори глибокі. Зустрічається, що до скі-тур черевиків йдуть змінні накладки, які дозволяють використовувати їх зі стандартними кріпленнями. Багато черевики стандарту Touring мають додаткові кріпильні отвори;
  3. WTR technology - стандарт для черевиків беккантрі. WTR за фактом вважається стандартом кріплень, які дозволяють змінити положення кріпильних губок і для підошов стандарту DIN, і для стандарту Touring.

Внутрішній чобіт гірськолижних черевик

Внутрішній чобіт буває повністю або частково термоформуємої. Крім цього, у самих матеріалів є різна ступінь схильності формування. Одним з лідерів у виробництві внутрішніх чобітків є компанія Intuition. Першою відмінністю внутренником Intuition від інших формованих черевик вважається застосовуваний пінний заповнювач високої щільності.

Другим відмітним моментом буде конструкція чобітка Overlap, яка застосовується в багатьох моделях цього виробника Другим відмітним моментом буде конструкція чобітка Overlap, яка застосовується в багатьох моделях цього виробника. Дана конструкція надає можливість заповнити великий обсяг між ногою і зовнішнім черевиком.

Внутренником Intuition забезпечується хороша амортизація і гнучкість посадки, що не вітається на трасі, оскільки притупляються лижі.

використовуваний утеплювач

За збереження тепла у відповіді формуемости пінний матеріал, який є основою внутренника. При більшій товщині внутренника він тепліше. Саме тому, наприклад, черевики Intuition набагато тепліше інших. А у спортивних гірськолижних черевик вкрай тонка основа в області гомілки, стопи, тому вважаються холодними.

Виробники в конкурентній боротьбі за покупця почали додатково утеплювати свої моделі гірськолижних черевик Виробники в конкурентній боротьбі за покупця почали додатково утеплювати свої моделі гірськолижних черевик. Утеплювачем служить традиційна шерсть і пух, а ще синтетичний матеріал 3M Thinsulate. Але часто виробники використовують свої розробки. Варто відзначити, що гірськолижний черевик і вовняні або бавовняні шкарпетки - несумісні речі. Вони погано відводять вологу, в результаті це може бути причиною швидкого замерзання ніг. Неприпустимі і низькі шкарпетки. Варто придбати з гірськолижними черевиками і гірськолижні шкарпетки, що забезпечить відведення вологи і запобіжить натирання в області гомілки.

Якщо мерзнуть ноги в черевиках

Причин замерзання ніг може бути декілька. Може ви перестаралися з затягуванням. Потрібно затягувати кліпси рівномірно. Пережатие судини не забезпечать належної кровообігу, що призведе до замерзання.

Рекомендується враховувати, що за допомогою черевиків ви будете керувати гірськими лижами, в результаті чого вони повинні щільно сидіти на нозі, але дискомфорт випробовуватися не повинен.

Тепер ви знаєте як вибрати гірськолижні черевики, хочеться відзначити, що не потрібно звертати увагу на виробника. Адже поганих черевиків немає. Якщо ви маєте лижі певного виробника, то немає потреби підбирати і черевики цього виробника. Всі гірськолижні черевики можуть підійти під будь-який гірськолижний кріплення, крім черевиків для скі-туру.

Схожі статті

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки