Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

11 кращих фірм-виробників ноутбуків

  1. Ноутбук якої фірми купити
  2. Alienware
  3. Apple
  4. ASUS
  5. DELL
  6. Fujitsu
  7. HP
  8. Lenovo
  9. MSI
  10. Packard Bell
  11. Toshiba
  12. На користь якого виробника ноутбуків зробити свій вибір
  13. Друзям це теж буде цікаво

Ноутбуки (їх ще називають лептопами) існують не одне десятиріччя. Спочатку це були справжні монстри - величезні розміри і вагу не дозволяли щодня брати такий пристрій з собою на роботу або навчання. Та й коштували ті агрегати неймовірних грошей, розщедритися на які міг тільки якийсь багатий бізнесмен або військова організація. Але поступово ситуація почала змінюватися. Розвиток технологій робило ноутбуки все менше і менше. Дійшло до того, що деякі сучасні лептопи по товщині лише злегка перевершують середньостатистичний планшетний комп'ютер. Посприяла цьому і конкуренція - виробників ноутбуків стало дуже багато, кожному з них необхідно якимось чином виділитися серед конкурентів.

Посприяла цьому і конкуренція - виробників ноутбуків стало дуже багато, кожному з них необхідно якимось чином виділитися серед конкурентів

Ноутбук якої фірми купити

Acer

Acer

Відомий виробник комп'ютерних комплектуючих був заснований в 1976 році. Сталося це на території Китайської Республіки Тайбей. Штат невеликої компанії складався всього з 11 чоловік. Історія цієї фірми почалася з 8-бітних комп'ютерів. Пізніше продукція стала вдосконалюватися, в зв'язку з чим і кількість персоналу поступово зростало. Частково допомагав цьому той факт, що кілька років у компанії не було конкурентів.

Зараз бренд Acer знаком нам по планшетів, моніторів і, звичайно ж, ноутбуків. Цей виробник усіма силами намагається не підвищувати цінник без особливої ​​на то потреби. Що стосується самої продукції, то вона радує добротної складанням і досить непоганими комплектуючими. Про її популярність свідчить те, що зараз Acer входить в десятку найбільших постачальників лептопів в світі.

рекомендації:

Alienware

Alienware

Вкрай нетиповий виробник ноутбуків. Справа в тому, що він спеціалізується тільки на ігрової продукції. В результаті все ноутбуки Alienware мають великий запас оперативної пам'яті, потужний процесор і мобільну версію ігрової відеокарти. Також лептопи отримують агресивний дизайн, що запам'ятовується. Все це призводить до двох недоліків. По-перше, продукція найчастіше виходить дуже важкою, в результаті чого її складно назвати портативної. По-друге, на покупку такого ноутбука доведеться витратити дуже великі гроші - часто дешевше купити стаціонарний ігровий ПК. Однак перераховані вище проблеми не заважають продукції Alienware залишатися дуже популярною.

Apple

Apple

Про історію компанії Apple знають всі, хто так чи інакше пов'язаний з комп'ютерною технікою. У корпорації були злети і падіння. Завоювати популярність свого часу вона змогла саме за допомогою ноутбуків. Серія MacBook залишається популярною і понині. Експерти і звичайні користувачі відзначають, що саме ці ноутбуки мають найбільш зручною клавіатурою, стабільно функціонуючої операційною системою і тривалої автономної роботою. Проблеми у лептопів спостерігаються тільки з іграми - їх асортимент для Mac OS X дуже невеликий.

ASUS

ASUS

Цей бренд належить тайванській компанії ASUSTeK Computer Inc. Заснована вона була в 1989 році. Її історія почалася з виробництва окремих комп'ютерних комплектуючих. Цікаво, що цю справу вона не кинула до сих пір - на прилавках відповідних магазинів легко можна знайти відеокарти і материнські плати ASUS. Також досить давно компанія приступила до створення ноутбуків. Причому, вони належать до самих різних цінових сегментах. Існують як бюджетні пристрої, що ідеально підходять для молодих людей, так і ігрові - призначені для любителів високої потужності.

DELL

DELL

Американська компанія, яка з'явилася на світ в 1984 році. Саме вона дозволила Техасу стати найбільш технологічним штатом. Довгий час саме тут знаходилися всі заводи, які займалися виробництвом персональних комп'ютерів, серверів і ноутбуків. Зараз компанія відчуває себе не кращим чином, що пояснюється зниженням популярності ноутбуків. Однак американці навіть не думають про те, щоб припинити їх виробництво.

Fujitsu

Fujitsu

Колись вважалося, що найкраща електроніка виробляється в Японії. Саме на цей час припав розквіт компанії Fujitsu. Свою історію вона почала зі створення електричного обладнання - найчастіше для інших компаній, щоб ті розвантажили свої виробничі потужності. Пізніше японці вирішили заснувати окремий підрозділ, який займався б створенням телефонного обладнання під власним брендом. Але повну самостійність компанія отримала тільки в 2008 році, коли німецька Siemens AG вирішила покинути комп'ютерний бізнес і вийти з спільного підприємства. Тепер Fujitsu Technology Solutions виробляє ноутбуки і різні ІТ-рішення сама. Продукція виходить вельми успішною - знайти її можна в магазинах по всьому світу, в тому числі і в Росії.

HP

HP

Ноутбуки Hewlett-Packard Company вже дуже давно є в Росії найпопулярнішими. Людям подобається, що цей американський гігант робить дуже велику націнку на свою продукцію. При цьому лептопи мають хорошу збірку, особливі претензії складно висловлювати і до їх комплектуючих. Однак низька вартість ноутбуків послужила компанії погану службу. У 2015 році її довелося скасувавши, розділивши на два окремих підприємства. ПК відтепер буде виробляти HP Inc. Але не виключено, що регулярні збитки змусять цю компанію сконцентруватися тільки на серверах, принтерах, сканерах і мережевому обладнанні.

Lenovo

Lenovo

У Китаї є кілька виробників комп'ютерів і комплектуючих до них. Одним з найстаріших з них є Lenovo - ця компанія з'явилася на світ в 1984 році. І вона ж зараз відчуває себе найкраще. Їй вдалося вчасно зрозуміти, що популярність ПК і ноутбуків падає, переключившись в певний момент на створення планшетів і смартфонів. Однак ноутбуки Lenovo продовжують сходити з конвеєра, нехай вони і не приносять компанії особливу прибуток. Адже ніхто не знає, що трапиться в майбутньому. Не виключено, що лептопи знову почнуть цікавити величезна кількість людей.

MSI

MSI

Тайванська компанія MSI існує з 1986 року. Спочатку вона займалася виробництвом материнських плат. Ці комп'ютерні комплектуючі припали до вподоби офісним працівникам і рядовим користувачам, в зв'язку з чим намітилося розширення виробництва. Так на світ стали з'являтися оптичні пристрої і сервера MSI. А ще пізніше керівництво зрозуміло, що компанії під силу створювати ноутбуки. В їх основу найчастіше лягає власна материнська плата і комплектуючі від сторонніх постачальників. Такі пристрої мають не найвищий цінник, в зв'язку з чим користуються досить пристойним попитом. Існують і специфічні ноутбуки MSI. Наприклад, деякі з них інкрустовані кристалами Сваровські. А ще існують ігрові моделі, які мають агресивний дизайн і максимальні потужності характеристики.

Packard Bell

Packard Bell

Одна з найстаріших компаній в нашій добірці. Підстава Packard Bell відбулося в 1926 році. Довгий час вона займалася виробництвом радіоприймачів, які користувалися серед американців великий попит. Пізніше компанія переключилася на створення всілякої електроніки, в тому числі і комп'ютерної. Зокрема, на світ стали з'являтися ноутбуки Packard Bell. На жаль, спад на цьому ринку не дозволив компанії продовжувати свою діяльність. У 2008 році її поглинула корпорація Acer. Цікаво, що ноутбуки під брендом Packard Bell все ще випускаються, але тепер уже в зовсім мінімальній кількості - нинішній асортимент ледь налічує десяток моделей.

Toshiba

Toshiba

У це складно повірити, але японська компанія Toshiba існує з 1875 року. Зараз це справжній конгломерат, так як в нього входить безліч окремих підрозділів. Мабуть, найвідомішим з них є те, яке займається виробництвом РК-панелей.

Дисплеями Toshiba оснащуються смартфони, планшети і телевізори. Не менш популярним підрозділом є і те, яке здійснює складання ноутбуків. Найчастіше в цих пристроях використовується хоча б частину власних комплектуючих, в зв'язку з чим лептопи отримують не найвищий цінник.

На користь якого виробника ноутбуків зробити свій вибір

Пройшли часи, коли для виробництва ноутбука слід спочатку створити свою материнську плату, звукову карту і багато інші комплектуючі. Зараз все це закуповується у сторонніх компаній. Однак трапляються й винятки. І саме в їхній бік необхідно дивитися.

1. Наприклад, в ноутбуках ASUS стоять материнські плати і відеокарти, створені тією ж тайванською компанією. В результаті це відбивається на вартості продукту - найчастіше він нижчий, ніж ціна аналогічного за характеристиками конкурента.

2. Приблизно ті ж слова можна вимовити з приводу MSI і Toshiba.

3. Але якщо ви є просунутим геймером, для якого ціна - це не визначальний фактор, то краще орієнтуватися на продукцію Alienware. Але при цьому потрібно не забувати, що ігрові моделі присутні і в асортименті інших компаній.

Але насправді вибір ноутбука повинен будуватися не за орієнтацією на торгову марку. Це набагато більш складна тема, яка заслуговує на окрему статтю.

Друзям це теж буде цікаво

Хочеш отримувати актуальні рейтинги і поради щодо вибору? Підпишись на наш Telegram .

Читайте також:

Якщо помітили помилку, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки