Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Кращі фірми ноутбуків 2018

  1. Asus
  2. Acer
  3. MSI
  4. Hewlett-Packard (HP)
  5. Apple
  6. DELL
  7. Lenovo

Складно уявити сучасну людину без ноутбука. Це чудо техніки сьогодні є чи не у кожного другого, тому різні виробники електроніки активно пропонують свої моделі. Зважаючи на це питання про те, ноутбук якої фірми краще купити, часто стає досить серйозним фактором, який сповільнює покупку нового пристрою.

Компаній на ринку безліч, і кожна з них пропонує свої унікальні моделі. Розставити все по своїх місцях допоможе рейтинг кращих фірм ноутбуків на 2018 - 2019 рік. На думку експертів, саме ці бренди здатні дати покупцеві те, до чого він так довго прагне.

Asus

Asus

Хто хоч трохи знайомий з ринком електроніки, той знає, що для ноутбуків компанії Asus не існує рамок. Виробник пропонує найширший спектр пристроїв різних цінових і якісних категорій. Подібний контраст відмінно відображають два найбільш популярні зразка: X540LA і ROG GL502V. Незважаючи на колосальну різницю в ціні і в якості, обидва варіанти в своїх сегментах користуються великою популярністю.

  • Модель ASUS X540LA - ідеальний помічник для навчання і офісної роботи. Такий ноутбук - мрія будь-якого студента: екран 15,6 ", параметри картинки здатністю 1366х768 пікселів, зручна клавіатура і легкий 2-кілограмовий корпус. Але і характеристики його дуже вражають: чіпсет Core i3 4005U 1700 МГц, вбудована відеокарта, оперативна пам'ять 4 Гб і HDD на 500 Гб - прекрасне рішення як для роботи, так і для простеньких ігор.
  • Топова модель ASUS ROG GL502VS - втілення мрії будь-якого геймера. Чудова продуктивність одного з кращих на сьогоднішній день процесорів Core i7 6700HQ 2600 МГц доповнюється 16 Гб ОЗУ і відкритий NVidia GeForce GTX 1070 Об'єм 8 Гб. Незабутні враження від проведення часу з ноутбуком дарує його 15,6-дюймовий Full HD-екран, оснащений інтуїтивної підсвічуванням і антибліковим покриттям. Внутрішнє сховище комп'ютера комбіноване 1000 Гб належати HDD, а 256 Гб - SSD.

Acer

Acer

Китайська компанія Acer вже більше 10 років випускає надійні ноутбуки з хорошими характеристиками. Фірма широко представлена ​​у всіх сегментах ринку персональних комп'ютерів. В її асортименті є моделі як бюджетних, так і преміальних категорій, тому продукція давно користується високим попитом.

  • Бюджетник Acer Extensa 2540-51WG - один з лідерів у своїй категорії. Найчастіше покупці вважають за краще використовувати ноутбук для дому, однак він більш ніж підходить і для роботи, і для навчання. Багато користувачів в якості головної переваги називають високопродуктивний чіпсет Core i5 7200U 2500 МГц з вбудованою відеокартою. Швидка робота, що забезпечується 4 Гб ОЗУ, підтримується спритним HDD на 500 Гб.
  • Модель Acer Predator G9-793-72KS - без сумнівів, кращий ігровий ноутбук від Асер. У нього є все, щоб будь-яка гра працювала на максимальних характеристиках: чіпсет Core i7 6700HQ 2600 МГц, 16 Гб оперативки і, звичайно, відеокарта NVidia GeForce GTX 1070 Об'єм 8 Гб. Допомагає насолоджуватися сучасними іграми 17,3-дюймовий екран з роздільною якістю картинки Full HD.

MSI

MSI

Рейтинг просто не міг обійтися без компанії MSI. Даний виробник випускає кращі моделі ігрових ноутбуків , І цей факт вже більше 10 років ніхто так і не наважився спростувати. Неймовірна продуктивність, чудова якість збірки і динамічний стиль - хіба потрібно щось ще для комфортної гри?

  • За мірками ноутбуків даної фірми, модель MSI GL62 6QD - середня ігрова «машина». Якщо ж порівнювати інші пристрої в даному ціновому діапазоні, складно знайти конкурента, який міг з легкістю, що називається, «тягнути» будь-які ігри. Маючи чіпсет Core i7 6700HQ 2600 МГц і відеокарту NVidia GeForce GTX 950M на 2 Гб, складно пред'явити хоч якусь претензію до продуктивності. Вся ця краса доповнюється 8 Гб ОЗУ, жорстким диском формату HDD на 1000 Гб і Full HD-екраном на 15,6 ".
  • Флагман ігрового ноутбука від MSI - модель GT80S 6QE Titan SLI. Жоден представник рейтингу виробників ноутбуків навіть близько не підійшов до параметрів, якими наділена ця «машина». Достатньо лише подивитися на ці характеристики: чіп Core i7 6920HQ 2900 МГц, 32 Гб ОЗУ, відеокарта NVidia GeForce GTX 980M на 8 Гб. Крім того, виробник запропонував HDD на 1000 Гб в поєднанні з SSD на 256 Гб, а також 18,4-дюймовий Full HD-екран. Будь-які коментарі тут зайві. Немає таких ігор, які він не потягне, ну на найближчі років 5 точно.

Hewlett-Packard (HP)

Hewlett-Packard (HP)

Будь-яка людина, хоч трохи розбирається в техніці, без тіні сумніву скаже, що HP є однією з кращих фірм-виробників ноутбуків поєднують в собі дизайн і високу швидкість роботи. Здебільшого техніка компанії купується для навчання або офісної роботи, хоча і пограти на ній можна цілком собі комфортно. Модельний ряд компанії Hewlett-Packard досить широкий, тому покупець легко знайде відповідне за ціною і параметрами пристрій.

  • Бюджетна модель HP 17-x000 - прекрасне рішення для виконання щоденних завдань: робота, навчання, фільми і навіть деякі ігри. Великий HD-екран на 17,3 "сприяє комфортному взаємодії з пристроєм. Проблем зі швидкістю і ефективністю немає, адже роботу підтримують чіпсет Intel Core i3-6006U 2000 МГц, відеокарта Intel HD Graphics 520 на 2 Гб і оперативка об'ємом 4 Гб, а також вінчестер на 500 Гб.
  • Але є в списку моделей компанії і флагман. Це ноутбук HP ZBook 17 G3. Крім великого Full HD-екрану, пристрій легко похвалиться топовим чіпом Core i7 6700HQ 2600 МГц, що забезпечує високу продуктивність. Привертає увагу і відмінна відеокарта NVidia Quadro M3000M на 4 Гб. Об'єм жорсткого диска - всього 256 Гб, зате виконаний він за технологією SSD.

Apple

Apple

Неможливо не згадати кращого виробника тонких ноутбуків бізнес-класу. Нескладно здогадатися, що мова піде про Apple. Бренд займає найвищу позицію за якістю і надійності своїх пристроїв вже довгі роки, адже випускати перші комп'ютери компанія почала більше 30 років тому.

  • Надсучасний ультрабук Apple MacBook Air 13 Early 2016 MMGF2 - мрія кожної дівчини. Стильний, тонкий, легкий, витончений - для щастя прекрасним дамам нічого і не треба. Але є в цьому 13,3-дюймовому пристрої і то, за що його любить сильна половина людства: чіпсет Core i5 1600 МГц, оперативна пам'ять на 8 Гб, вбудована відеокарта і 128 Гб SSD - незручності при роботі з цим ноутбуком випробувати неможливо.
  • Ноутбуки цієї марки випускаються одиночними лінійками, тому в магазинах можна зустріти конкретну модель, але з різними характеристиками. Ультрабук Apple MacBook Air 13 Early 2016 флагманської комплектації отримав високоефективний процесор Core i5 2200 МГц, який працює в тісному зв'язку з вбудованою відеокартою і 8 Гб ОЗУ. Крім того, під корпусом розташований SSD на 512 Гб, який змушує назавжди забути про брак місця.

DELL

DELL

У рейтингу кращих фірм-виробників ноутбуків даний бренд явно не загубиться серед інших. Висока якість продукції Dell перевірено часом. Фірмові закруглені кути корпусу завжди роблять пристрій кілька відокремленим від інших. Доповнюють картину відмінні параметри і прийнятна ціна.

  • Недорогий і компактний ноутбук DELL INSPIRON 3567 чудово підійдуть для роботи і навчання. HD-екран на 15,6 "і тонкий корпус створюють зовні привабливий образ пристрою. Розкривають його в технічному плані чіпсет Core i3 6006U 2000 МГц, 4 Гб оперативної пам'яті і вбудована відеокарта. Для зазначених цілей цього пристрою досить. До того ж він оснащений вінчестером на 500 Гб і, що важливо, DVD-RW-приводом (велика рідкість сьогодні).
  • Один з кращих ігрових ноутбуків сучасності - DELL PRECISION M7710. Завдяки своїй фантастичній продуктивності пристрій легко справляється з будь-якими іграми. Забезпечується це чіпом Core i7 6820HQ 2700 МГц і відкритий NVidia Quadro M4000M. Не можна не сказати про швидкодію, за яке відповідають 32 Гб ОЗУ і 1 256 Гб комбінованої пам'яті (HDD + SSD). Вінчається все це пишність 17,3-дюймовим Full HD-екраном.

Lenovo

Lenovo

Ноутбуки від фірми Lenovo в більшості своїй дивує не кількістю найпотужніших параметрів, а креативними технологічними рішеннями. Китайська компанія не боїться застосовувати новітні розробки, і робить це досить успішно. Наприклад, чого тільки варті ноутбуки-трансформери, які останнім часом набрали помітну популярність.

  • Модель Lenovo THINKPAD Edge E470 - непогане рішення як для роботи, так і для відпочинку. Екран на 14 ", формат картинки 1336х768 точок, весь 1,87 кг - як зазвичай, до дизайну пристрою від Леново немає претензій. Чи не виникають питання і до технічної сторони завдяки процесору Core i3 6006U 2000 МГц, який відмінно справляється з усіма завданнями. Додаткову швидкість дають 4 Гб ОЗУ і 500 Гб HDD. Не можна не згадати про сканер відбитка, підвищує захищеність даних на пристрої.
  • Флагманський ноутбук Lenovo Ideapad Y900 17 - верх технологічної думки інженерів компанії. Потужний, стильний, неймовірно продуктивний. Картинка Full HD на 17,3-дюймовому екрані - відмінна можливість побачити всі плюси пристрою. Чіпсет Core i7 6820HK 2700 МГц - гарантія максимальної ефективності. Крім цього, будь-яку гру допоможе запустити відеокарта NVidia GeForce GTX 980M і оперативка на 16 Гб. До слова, варто сказати і про комбінований вінчестері, що складається з 2 дисків: HDD на 1000 Гб і SSD на 128 Гб.

висновок

На сьогоднішній день легко і швидко вибрати кращий ноутбук заважає тільки один фактор - величезна кількість виробників на ринку електроніки. Кожен пропонує безліч цікавих моделей, які підходять під будь-які запити покупця. Однозначно відповісти на питання про те, які фірми ноутбуків найкращі в 2017 році, досить складно, адже кожна з розглянутих в рейтингу компаній хороша в чомусь своєму. Проте, всі ці виробники і їх продукція більш ніж гідні вашої уваги.

[Всього голосів: 26 Середній: 2.4 / 5]

Неймовірна продуктивність, чудова якість збірки і динамічний стиль - хіба потрібно щось ще для комфортної гри?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки