Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Порівняння смартфонів Mi5 vs Mi5s vs Mi5s Plus: що ж вибрати серед флагманів Xiaomi?

  1. Xiaomi Mi 9T здатний дати бій конкурентам
  2. Перший погляд на Redmi K20 Pro: флагман за доступною ціною
  3. Огляд Xiaomi Redmi Y3: в чому відмінність від Redmi Note 7?

До випуску смартфона Mi5s існувало багато чуток про його начинці. З ними було покінчено 27 вересня минулого року. Великим сюрпризом виявилося те, що на пару з Mi5s випустили і версію Mi5s Plus . Всі були здивовані і ніхто не підозрював, що це трапиться одночасно.

Mi5s Plus

Саме значуще відміну Mi5s Plus від свого побратима стало в тому, що в ньому використовується 13-мегапіксельна здвоєна камера по типу встановленої на Apple iPhone 7 Plus. Дизайн не сильно змінився в порівнянні з попередником, але відмінності в деталях присутні. Ми всі знаємо, що Xiaomi називають ще "китайської Apple". Тому і тут знайшлися подібності з продукцією "яблучної" компанією. І це - камера. Але про все по порядку.

Але про все по порядку

Наші читачі напевно хочуть знати, в чому ж полягає відмінність між цими трьома моделями. Що ж, невідкладно це обговоримо.

Почнемо з екрану. Розмір дисплея в Mi5 і Mi5s однаковий і становить 5,15 дюйма, в той час як розмір Mi5s Plus складає значні 5,7 дюйма. Очевидно, Plus - значить більше. В якості самого екрана відмінностей немає. Дозвіл всіх трьох смартфонів становить 1920х1080 пікселів, що дає велику щільність пікселів у Mi5 і Mi5s.

У Xiaomi Mi5 і Mi5s є антенні лінії на задній стороні смартфона, так само, як і на флагмани інших виробників. Mi5s Plus таких антенних ліній не має.

Ми розуміємо, що ви відразу звернули увагу на те, що у Mi5s Plus є здвоєна камера, яка, по ідеї, повинна знімати краще. Найдивніше полягає в тому, що у Mi5 16 мегапікселів у камері, у Mi5s - 12, а у Mi5s Plus - 13. Не дивіться на те, що у попередника більше дозвіл. Це не той випадок, коли він краще за своїх послідовників. Дозвіл фронтальної камери у всіх трьох смартфонах становить 4 Мп. Камери всіх смартфонів оснащені оптичною стабілізацією і підтримують запис в 4К. Крім того, в Mi5s Plus задіюється фірмова технологія Qualcomm Clear Sight для поліпшення якості картинки при поганих умовах освітлення.

Є відмінність в сканерах відбитків пальців, які застосовуються в смартфонах. В Mi5 використовується стандартний конденсаторний тип сканера. В Mi5s застосовується новий тип сканера - ультразвуковий. Він не боїться бруду, води і поту. В Mi5s Plus поставлений звичайний датчик на задній панелі пристрою, який знаходиться трохи нижче об'єктивів камер.

Всі апарати не підтримують microSD-карти, але доступні різні конфігурації смартфонів. Mi5 доступний у варіантах з 32 Гб, 64 Гб ПЗУ і 3 Гб ОЗУ, а також з 128 Гб ПЗУ і 4 Гб ОЗУ. У Mi5s є всього два варіанти: 64 Гб ПЗУ / 3 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ / 4 Гб ОЗУ. У старшого Mi5s Plus також два варіанти, але вони трохи відрізняються: 64 Гб ПЗУ / 4 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ / 6 Гб ОЗУ.

Всі три смартфона мають неізвлекаемой батарею. Ємність аккумулятору Mi5s трохи більше такої у Mi5 - всього на 200 мА * ч: у Mi5 3000 мА * год, у Mi5s 3200 мА * ч. У Mi5s Plus ємність акумулятора становить 3800 мА * год, що не сильно більше, ніж у побратимів, але дає невеликий виграш в плані автономності. Всі троє підтримують технологію швидкої зарядки Quick Charge 3.0, і це чудово.

В серці Mi5 варто процесор Snapdragon 820, що працює на частоті 1,8 ГГц, в той час як в Mi5s і Mi5s Plus варто більш продуктивний Snapdragon 821, що працює на частотах 2,15 ГГц і 2,35 ГГц. Так, він один і той же, тільки працює на різних частотах.

Хотілося б трохи відійти від головної теми порівняння і сказати пару слів про здвоєною камері Mi5s Plus . Деякі люди вважають, що ця фішка була скопійована Xiaomi у Apple. Але якщо дотримуватися фактів і логіки, ця точка зору не витримує ніякої критики, і ось чому. Розробка технології та її впровадження займає далеко не останнє час, це не тижні, а місяці і навіть роки. Грубо кажучи, Xiaomi не змогла б уявити свою розробку, протягом кількох тижнів скопіювавши технологію у Apple. Просто Apple першою представила свій смартфон, ось і все. Розробка у цих компаній йшла паралельно.

Підсумовуючи, можна з упевненістю виділити Mi5s Plus як найбільш просунутий в плані заліза. Він найшвидший, має найбільшу діагональ екрану, саму ємний акумулятор і найбільше оперативної пам'яті при однакових обсягах ПЗУ. Дві камери не сильно допомогли Mi5s Plus, тут спірно, кого вважати лідером, але Mi5 явно не у виграші. Якщо ви все ще сумніваєтеся, що брати: якщо вас не лякає велика діагональ, то Mi5s Plus стане відмінним вибором, Mi5s вам сподобається своєю компактністю, а Mi5 ми порекомендуємо, якщо вам подобається його дизайн або у вас трохи менше грошей в кишені.

Якщо ви все ще сумніваєтеся, що брати: якщо вас не лякає велика діагональ, то   Mi5s Plus   стане відмінним вибором,   Mi5s   вам сподобається своєю компактністю, а   Mi5   ми порекомендуємо, якщо вам подобається його дизайн або у вас трохи менше грошей в кишені

Xiaomi Mi 9T здатний дати бій конкурентам

Xiaomi Mi 9T є більш збалансованою версією флагмана, яка не тільки отримала AMOLED-дисплей без вирізу і більш ємну батарею, але і коштує дешевше. Замість топового чіпсета - Snapdragon 855 - Xiaomi вибрала найпотужніший SoC середнього класу - новий Snapdragon 730. Про інші особливості новинки читайте далі.

Про інші особливості новинки читайте далі

Перший погляд на Redmi K20 Pro: флагман за доступною ціною

На початку року Redmi був виділений в незалежний бренд, який слід політиці Xiaomi щодо співвідношення ціни і якості вироблених товарів. У січні був представлений Redmi Note 7 з 48-мегапіксельною камерою за ціною всього 999 юанів (в Росії пристрій продається приблизно за 12500 рублів на момент написання статті). Пізніше були анонсовані Redmi Note 7 Pro і Redmi 7, які формально були віднесені до різних серій. І нарешті, 28 травня був представлений Redmi K20 Pro, перший смартфон від Redmi з топовим чіпсетом Snapdragon 855. Пропонуємо вашій увазі попередній огляд новинки.

Пропонуємо вашій увазі попередній огляд новинки

Огляд Xiaomi Redmi Y3: в чому відмінність від Redmi Note 7?

У 2019 Xiaomi виділила Redmi в окремий незалежний бренд. Сьогодні у нас на огляді новий бюджетний смартфон під назвою Xiaomi Redmi Y3. Він був випущений поточної навесні і є наступником торішнього Redmi Y2 (S2). Дизайн новинки зазнав істотних змін, і зовні вона більше схожа на Redmi Note 7. Проте з технічної точки зору ці пристрої сильно відрізняються. Давайте детально розглянемо особливості Redmi Y3 і його відмінності від Redmi Note 7.

Повернення до списку

Огляд Xiaomi Redmi Y3: в чому відмінність від Redmi Note 7?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки