Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

10 кращих SSD накопичувачів на 1000 GB - рейтинг SSD дисків на 1 Тб

  1. SAMSUNG 2.5 "850 EVO 1TB SATA
  2. SANDISK EXTREME 500 1TB
  3. ADATA DURABLE SD700 BLACK 1TB
  4. SAMSUNG 850 PRO 1TB
  5. INTEL M.2 2280 1TB TLC / 600P
  6. SAMSUNG M.2 1TB 960 PRO NVME PCLE 3.0 4X 2280 V-NAND
  7. SANDISK X400 1TB M.2 2280 SATAIII TLC
  8. SAMSUNG M.2 850 EVO 1TB SATA
  9. WD BLUE 1TB M.2 SATAIII
  10. CRUCIAL MX500 1TB 2.5 SATA

SSD - це не просто безшумний диск для зберігання файлів, але і швидкий варіант, завдяки якому за дві секунди запускається як операційка, так і інші, навіть дуже ресурсомісткі програми, на кшталт фото- або відеоредакторів.

SSD

Але, щоб вибрати хороший диск, потрібно витратити чимало часу: виробники створюють безліч містких і гідних накопичувачів. У цій збірці - 10 найкращих з них. Стаття розповідає про ключові особливості кожного варіанти об'ємом 1000 GB.

SAMSUNG 2.5 "850 EVO 1TB SATA

Гідна модель спритного і надійного накопичувача. Девайс створений з 3D V-NAND. Завдяки тому, що осередки мають форму циліндра, вони практично не впливають один на одного. Через такої структури SSD працює краще і довше.

До того ж це дозволило підвищити обсяг: осередки розташовані один над одним шарами. У цій моделі їх 32. Ступінь надійності зберігання інформації при цьому не страждає, як і показник продуктивності. Втім, це не єдина перевага варіанту, завдяки якому він увійшов в рейтинг кращих пристроїв на 1000 GB.

Привабливі особливості флеш-накопичувача:

  • Дійсно швидко працює з інформацією. За це відповідає TurboWrite-технологія. У порівнянні з попередниками, представленими компанією , Вона додає 13% до швидкості.
  • Режим RAPID - ПО Samsung Magician дає можливість прискорити накопичувач за рахунок 25% вільного об'єму. Задіяний ресурс пам'яті дає можливість підвищити показник майже вдвічі.
  • Крутий TBW - в порівнянні зі старшими моделями показник змінився в кращу сторону, що підтверджує п'ятирічний термін гарантії. Крім того, в порівнянні з попередниками показники продуктивності 850 EVO 1TB SATA виявилися вищими на цілих 30%.

SANDISK EXTREME 500 1TB

Стильний, швидкий довговічний і гранично простий у використанні девайс - відмінне рішення для транспортування / зберігання важливої ​​інформації або улюблених відеоігор. Цей флеш-накопичувач - прекрасне доповнення до ПК або лептопам .

Цікаво: в 2018 році компанія представила найменшу флешку на 1000 GB. Пристрій підключається через USB-C, а тому його можна приєднувати не тільки до комп'ютера, але і до андроїд-смартфону.

Пристрій підключається через USB-C, а тому його можна приєднувати не тільки до комп'ютера, але і до андроїд-смартфону

Сумісність з більшістю популярних ОС, енергоефективність і габарити, які практично вдвічі менше сучасних смартфонів - приємні якості SSD. Та й важить диск всього-на-всього 79 грам. Однак не ці якості роблять модель однієї з кращих. А ось ті, що нижче - причини, за якими він заслужив місце в топі.

Чим гарний:

  • Захист - девайс готовий до екстремальних умов: спека і холод, удари і вібрації йому не страшні.
  • Фірмове ПО допоможе приховати секретні файли від сторонніх завдяки 128-бітного шифрування.
  • Технологія «Plug & Play» - попередня установка драйверів при підключенні EXTREME 500 на 1 Тб до нового пристрою не потрібно. Система розпізнає накопичувач самостійно в лічені секунди.

ADATA DURABLE SD700 BLACK 1TB

Це зовнішнє твердотельное пристрій - компактне і захищене, а ще працює без «пилу і шуму», так само як і його аналоги, створені для внутрішньої установки. Втім, цей терабайтний накопичувач потрапив до рейтингу крутих моделей не тільки з цих причин. Є у нього, чим похвалитися.

Чотири найкращі риси:

  1. Супершвидкий: є можливість підключення до високошвидкісних портів USB 3.1 Gen 1.
  2. Тут варто флеш-пам'ять 3D TLC NAND і кеш DRAM - ще один важкий бал до і без того чималій швидкості. До того ж така пам'ять продовжує SSD життя і підвищує його енергоефективність.
  3. DURABLE SD700 BLACK 1TB захищений по IP68. Завдяки цьому він не злякається вологи і пилу. Ударопрочность військового класу робить його безстрашним перед падіннями. Завдяки таким якостям пристрій буде служити справжнім інформаційним «сейфом», де файли знаходяться в безпеці.
  4. Зручний в плані транспортування. Вага накопичувача трохи більше 70 грам, а його малі габарити дозволяють комфортно переносити значний обсяг інформації навіть в кишені піджака.

Читайте також: ТОП-10 кращих SSD-накопичувачів

SAMSUNG 850 PRO 1TB

Компактний девайс з високим показником продуктивності. Надійне зберігання інформації, простота і комфорт в роботі - це все про нього. Модель для внутрішнього підключення виконана в стандартному форматі 2,5 "і оснащена інтерфейсом SATA 3, а тому поміститься як на робочому столі, так і в ноутбуці.

Шість основних плюсів накопичувача на 1000 GB:

  1. Мегапроізводітельность: апарат зчитує 540 мегабіт інформації в секунду, а записує трохи менше - 520.
  2. Енергоефективність - ще одна перевага цього флеш-пристрої: в активному режимі воно витрачає всього 0,24 Вт.
  3. Довговічність - час відпрацювання перевищує мільйон годин.
  4. До ударів і вібрацій Samsung 850 PRO 1TB також стійкий.
  5. Апаратне шифрування дозволяє безпечно і надійно зберігати файли.
  6. Підтримка режиму RAPID - можливість підвищення продуктивності за рахунок незадействованного ресурсу ОЗУ (використовується не більше 25%).

Примітка: з SATA 2 накопичувач теж сумісний, але слід враховувати, що такий спосіб підключення знижує продуктивність. Позитивний момент в тому, що навіть при підключенні через SATA 2 твердотільні накопичувачі перепльовують класичні жорсткі диски в плані швидкості.

INTEL M.2 2280 1TB TLC / 600P

Відмінне рішення, щоб зберігати файли для роботи і розваг. Висока якість і показники продуктивності, які підвищені в 17 разів, якщо порівнювати зі стандартними HDD, стабільна робота і тривалий термін служби - ось лише кілька причин, завдяки яким внутрішній SSD потрапив до рейтингу кращих.

Примітка: варіант сумісний з більшістю материнських плат при наявності роз'єму типу М2.


Примітка: варіант сумісний з більшістю   материнських плат   при наявності роз'єму типу М2

Головні переваги внутрішнього флеш-накопичувача об'ємом 1 Тб

Відмінна швидкість і продуктивність: SSD зчитує 1800 мегабіт, а записує - 560 мегабіт за одну секунду. Довговічність: Тести напрацювання на відмову демонструють результат, що перевищує півтора мільйона годин. Intel 3D NAND:
Гарантує підвищену щільність системи зберігання, завдяки чому у M.2 2280 1TB TLC / 600P істотно знижується показник енергоспоживання. При ступінь надійності зберігання даних і рівень продуктивності диска - навпаки, зростають.

SAMSUNG M.2 1TB 960 PRO NVME PCLE 3.0 4X 2280 V-NAND

Енергоефективний, довговічний накопичувач з досить солідними показниками продуктивності чудово підійде для топових збірок ПК , Включаючи професійні робочі станції.

Основні особливості SSD диска на 1000 GB

Підвищена пропускна здатність: 3500 мб / с при читанні і 2100 Мб / с при записі даних. Обіцяє служити довго: Напрацювання на відмову - до півтора мільйона годин. Однією з причин тривалої і стабільної роботи є V-NAND пам'ять, яка відома стійкими до зносу ізоляторами. Контроль температур: Дозволяє знизити нагрів. Інформація в надійних «руках»: Апаратне шифрування і ударостійкість при роботі, зносостійкість пристрої забезпечують надійний захист інформації. Серйозних навантажень накопичувач не боїться. Це - справжня «робоча конячка». Енергоефективність: В порівнянні з HDD, M.2 1TB 960 PRO NVMe PCle 3.0 4x 2280 V-NAND (MZ-V6P1T0BW) витрачає в 1,5 рази менше енергії. Це особливо важливо при використанні накопичувача в лептопах, так як акумулятор ноутбука на одному заряді «проживе» довше.

цікаво: ТОП-10 найкращих виробників зовнішніх жорстких дисків

SANDISK X400 1TB M.2 2280 SATAIII TLC

Модель відрізняється швидким відгуком і не тринькає енергію - то, що треба, коли мова йде про тонких лептопах або ультрабуки . Девайс витримує високі навантаження: обробка / відео, мультизадачність - для цього пристрою практично не існує меж.

Якості, за які цей диск потрапив до рейтингу кращих:

  • nCache 2.0 - складні алгоритми комплексно аналізують навантаження на SSD. Їх мета - підвищення продуктивності та оптимізація процесів, а також зниження показника енергоспоживання.
  • Надійність. П'ятирічна гарантія - один із суттєвих показників надійності, але не єдиний. Система шифрування, корекція помилок, дає можливість попередити раптовий вихід флеш-накопичувача з ладу і захистити належним чином інформацію від сторонніх.
  • X400 1TB M.2 2280 SATAIII TLC довго живе. Напрацювання на відмову - 1,75 мільйона годин.
  • Підтримує TCG Opal 2.0, а тому порадує сумісністю з купою програмних платформ, що підвищують рівень безпеки.

SAMSUNG M.2 850 EVO 1TB SATA

Модель відмінно підійде для десктопних збірок, лептопів і ультрабуків. Витривалість, високі показники продуктивності і довгий термін служби - три основні причини, за якими SSD став одним з найкращих моделей на 1000 GB. Але є у диска і інші, не менш привабливі, особливо.

3 приємних якості накопичувача:

  1. У користувача є можливість в два рази підвищити його продуктивність. Це можна зробити за допомогою незадействованного ресурсу ОЗУ , Який в даному випадку збільшує кеш.
  2. Девайс об'ємом в 1 Тб приємно дивує швидкістю реагування: він здатний записувати до 520 мегабіт інформації в одну мить, а все завдяки технології TurboWrite. Читає дані накопичувач теж швидко: до 540 Мб / с.
  3. M.2 850 EVO 1TB підтримує Trim / Тримминг. Ця технологія відповідає за рівномірний знос девайса і підвищує швидкість роботи з даними.

В тему: Як правильно встановити SSD на комп'ютер і ноутбук: 3 способи

WD BLUE 1TB M.2 SATAIII

Надійність і високі показники продуктивності роблять цей флеш-накопичувач популярним. Він витрачає мало енергії, тому відмінно підходить для ноутбуків, оскільки майже не садить їх акумулятори. Втім, це твердотельное пристрій цілком підійде і для десктопних збірок. Його можна використовувати в якості сховища для операційної системи, софта або комп'ютерних ігор і важливої ​​інформації.

Прискорення процесу завантаження ОС , Мінімізація часу відгуку додатків і значний приріст швидкості прийому / передачі передачі даних - це далеко не всі причини, за якими варіант флеш пам'яті потрапив до рейтингу кращих моделей SSD, чий обсяг дорівнює 1 Тб.

Основні характеристики і приємні якості диска WD BLUE 1TB M.2 SATAIII

Ударостійкість при роботі 1500 G. Напрацювання на відмову: 1,75 мільйона годин. Швидко читає і записує: зчитує 560 мегабіт в одну мить, а записує - 530 мегабіт. Це дає можливість оперативно виконувати завдання і підвищити швидкодію комп'ютера. Витрачає мало енергії: В режимі очікування девайс споживає від 5 до 12 мВт. При роботі показник не перевищує позначки в 3,75 Вт. Технологія 3D NAND: Дозволяє збільшити обсяг накопичувача практично вдвічі і сприяє зниженню взаємного впливу осередків.

CRUCIAL MX500 1TB 2.5 SATA

Внутрішній накопичувач розміром в 2,5 дюйма оснащений SATA, максимальна пропускна здатність якого становить 6Gb / s. Показник ударостойкости при роботі дорівнює 1500 G. Втім, не тільки ці особливості зробили модель гідної рейтингу кращих флеш накопичувачів твердотільного типу об'ємом в тисячу гігабайт.

Чим примітний варіант від CRUCIAL :

  • Підтримує тріммінговую технологію, яка відповідає за рівномірний знос пристрою і підвищує швидкість роботи з даними.
  • Надійний сам і береже інформацію. За ці якості варто дякувати апаратне шифрування інформації, запроваджене для надійного зберігання даних AES 256 bit, а також контролер Silicon Motion SM2258, який створений для стабільної роботи SSD.
  • Довгожитель - показник напрацювання пристрою на відмову дорівнює 1,8 тисячі годин.
  • У власника MX500 1TB 2.5 SATA є можливість підвищити швидкодію моделі. Для цього можна використовувати частина ресурсу оперативної пам'яті. А все завдяки 3D NAND пам'яті типу TLC.

корисно: Особливості роботи з SSD накопичувачами - відповіді на 9 важливих питань, щоб ССД пропрацював довше

Кожен SSD диск з цього списку - гідне сховище, яке здатне швидко записувати і читати дані, а значить і швидко працювати. Тим, хто хоче додати пам'яті ноутбука або комп'ютера, знадобиться будь-який внутрішній накопичувач з рейтингу. Хороший приклад - 850 PRO 1TB: продуктивний, довговічний і захищений. Тим же, хто шукає портативну модель, краще вибирати з зовнішніх варіантів. Благо, в топ-добірці їх теж вистачає. Наприклад, DURABLE SD700 BLACK 1TB - то, що доктор прописав. Особливо якщо потрібна швидка, добре захищена і суперлегка модель.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки