Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Клавіатура для планшета Android - зовнішня, USB, бездротова, Bluetooth, ціна

  1. критерії вибору
  2. Відео: Бездротова клавіатура для планшетів на iOS і Android від Microsoft
  3. Три основних типи клавіатур
  4. Док станція
  5. чохол
  6. пульт
  7. Клавіатура для планшета Android і її ціна

Будь-планшет має віртуальну клавіатуру. З її допомогою зручно написати повідомлення в соціальних мережах, відправити СМС або лист поштою. Але коли потрібно набирати довгі тексти, такої функції стає недостатньо. Тому не дивно, що в скоріше після появи у продажу планшетів, в магазини надійшли і віртуальні клавіатури.

Ці аксесуари збільшують можливості планшета і перетворюють його в невеликий ноутбук. Більшість з них мають компактні розміри. Це дає можливість носити даний аксесуар завжди з собою.

критерії вибору

Виробники аксесуарів для гаджетів добре продумують зовнішній вигляд і функціональність девайсів. Тому при виборі слід грунтуватися на своїх перевагах. Зовнішня клавіатура обов'язково повинна подобатися. Їй повинно бути зручно, користуватися. Але не слід вибирати кейс тільки по його зовнішньому вигляду.

Але не слід вибирати кейс тільки по його зовнішньому вигляду

Фото: шкіряний чохол

Важливо, щоб аксесуар підходив до планшета, він не втратив свою працездатність і зовнішній вигляд через кілька місяців. Визначити це можна за його технічними характеристиками.

Важливо звернути увагу на наступне:

  • тип підключення;
  • матеріал виготовлення;
  • кількість натискань.

Тип підключення є найважливішою характеристикою. Якщо купити девайс і не мати можливості його з'єднати з планшетом, то таке придбання виявиться безглуздим.

Можна виділити п'ять типів підключення:

  1. через bluetooth. В цьому випадку девайс з'єднується з пристроєм без проводів, що, безперечно, зручно. Щоб використовувати такий кейс, планшет повинен підтримувати цю технологію передачі даних. Основний мінус такого з'єднання - це високе енергоспоживання обох пристроїв в процесі роботи;

    Фото: підключення через bluetooth

  2. за допомогою USB-порту. Usb клавіатура для планшета android нагадує звичний мануал для комп'ютерів. Такий девайс підходить до всіх пристроїв, так як в них обов'язково є USB-вхід;

    Фото: Usb клавіатура

  3. USB / bluetooth. Це універсальні девайси, які можна підключати як за допомогою USB-дроти, так і за допомогою бездротової технології передачі даних.
  4. за допомогою micro-USB. Таке з'єднання використовується в клавіатурах-чохлах. Провід в них вбудований в сам аксесуар і він абсолютно не видно.
  5. через роз'єм док-клавіатури. Таке з'єднання індивідуально для кожної виду пристрою.

Якщо пристрій має тип «книжка» важливо, щоб вона була зроблена з натуральної шкіри. Так як цей аксесуар постійно переміщається разом з господарем, він швидко зношується. Штучні матеріали дуже швидко втратять свій вигляд.

Штучні матеріали дуже швидко втратять свій вигляд

Фото: тип «книжка»

Звертати увагу на характеристику «кількість натискань» необхідно в тому випадку, якщо друкувати належить багато. Звичайний девайс розрахований на 5 мільйонів натискань. Цього вистачає приблизно на рік активної роботи.

Відео: Бездротова клавіатура для планшетів на iOS і Android від Microsoft

Зовнішня клавіатура від Logitech

Клавіатури Logitech давно відомі всім геймерам і звичайним користувачам комп'ютерів. Ця компанія виробляє аксесуари в різної цінової категорії. Серед її продукції можна знайти як бюджетні варіанти, так і дорогі наворочені кейси. І звичайно, вона не могла не порадувати своїх шанувальників функціональними пристроями для сучасних гаджетів.

І звичайно, вона не могла не порадувати своїх шанувальників функціональними пристроями для сучасних гаджетів

Фото: функціональний пристрій для сучасних гаджетів

Одна з останніх новинок компанії - це бездротова клавіатура Logitech K480, яка здатна підключатися відразу до трьох пристроїв. А для перемикання між ними досить повертати круглий перемикач.

Фото: бездротова клавіатура Logitech K480

Logitech K480 в продаж надійшла зовсім недавно, тому випробувати її в справі мало кому вдалося. Більш популярною зараз є модель Logitech K810.

Фото: модель Logitech K810

Вона працює з планшетами Android через bluetooth, підтримує різні операційні системи і має цікавий дизайн. Підсвічування клавіатури дає можливість використовувати її в темряві. Logitech K810 може одночасно підключатися до 3 різних пристроїв.

Три основних типи клавіатур

Всі зовнішні клавіатури для планшета Android можна розділити на три типи:

  • док станція;
  • чохол;
  • пульт.

Кожен з цих типів має свої особливості і гідності.

Док станція

Це пластиковий або металевий девайс, який має суттєві розміри. Док-станцію не купують для того, щоб носити з собою. Вона досить важка і нагадує звичайну клавіатуру.

Вона досить важка і нагадує звичайну клавіатуру

Фото: клавіатура док - станція

Док-станціями зручно користуватися. Багато моделей мають різні функцій, а не тільки кнопки для набору тексту. Також присутній тачпад. Часто виробники передбачають спеціальні кнопки для управління Android.

чохол

Вона виглядає як обкладинка для книги. З одного боку вбудована тонка клавіатура, а з іншого кріпиться планшет. Такий чохол зручно носити з собою, так як він легкий і компактний. Його можна як книгу покласти в невелику сумку. Єдиний недолік - це гнучкість, тому друкувати на нерівній поверхні, на вазі або колінах неможливо.

Єдиний недолік - це гнучкість, тому друкувати на нерівній поверхні, на вазі або колінах неможливо

Фото: клавіатура чохол

пульт

Вона з'єднується з пристроєм лише по bluetooth. У пульт вбудовані акумулятори. Більшість моделей оснащено маніпулятором, який замінює миша.

Більшість моделей оснащено маніпулятором, який замінює миша

Фото: клавіатура-пульт

Клавіатура для планшета Android і її ціна

Ціна на клавіатуру залежить, в першу чергу, від її характеристик. Простий варіант, який підійде для домашнього використання, можна купити за скромні гроші. Такі девайси універсальні, і їх можна використовувати з багатьма планшетами. Наприклад, logitech k480 в різних магазинах коштує від 3 000 до 4 000 рублів.

Наприклад, logitech k480 в різних магазинах коштує від 3 000 до 4 000 рублів

Цікавить докладний опис маршрутизаторів. Все в статті, що таке маршрутизатор ?

Потрібна програма для читання книг на комп'ютері. шукайте тут .

Рекомендації, з видалення програми з комп'ютера. можна читати за посиланням .

Багато виробників відомих планшетів випускають оригінальні клавіатури, які підходять до однієї або декількох моделях. Вони набагато дорожче, але з ними можна повноцінно управляти Android. Наприклад, Чохол-клавіатура для Samsung GALAXY Tab S 8.4 SM варто більше 5 000 рублів. А оригінальну клавіатуру для Sony Xperia Tablet Z2 BKB10 можна купити менше, ніж за 4 000 рублів.

Фото: стильне оформлення клавіатури

Зовнішня клавіатура для планшета стане незамінним помічником, коли потрібно набирати величезні тексти. Але до вибору даного аксесуара слід підходити відповідально. Він обов'язково повинен поєднуватися з планшетом і радувати око. А його якість повинна відповідати умовам експлуатації.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки