Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung урізала корисність карт пам'яті для Galaxy S9 в Android 9 Pie

Samsung Electronics видалила функцію Adoptable Storage для Galaxy S9 і S9 +, що дозволяє об'єднати вбудоване сховище смартфона з пам'яттю карт MicroSD, з Android 9 Pie. На це звернули увагу користувачі, які отримали доступ до оновлення. Зникнення функції з прошивки флагманських смартфонів, може означати, що в доступному для огляду майбутньому її дію буде обмежено для всіх сумісних апаратів, що належать до лінійки Galaxy.

Зникнення функції з прошивки флагманських смартфонів, може означати, що в доступному для огляду майбутньому її дію буде обмежено для всіх сумісних апаратів, що належать до лінійки Galaxy

Вперше Adoptable Storage з'явилася з виходом Android 6.0 Marshmallow і негайно отримала схвалення користувачів, позитивно оцінили нову концепцію розподілу пам'яті. Завдяки функції Adoptable Storage користувачі смартфонів Samsung могли використовувати внутрішню і зовнішню пам'ять як цілісного сховища. Це дозволяло встановлювати додатки і завантажувати мультимедійні дані на об'єднаний диск, який працював по безшовному принципом.

Куди поділася функція Adoptable Storage

За словами представників Samsung, видалити Adoptable Storage було вирішено з двох причин. По-перше, компанія стала пропонувати користувачам фірмових смартфонів достатній обсяг вбудованої пам'яті за замовчуванням. А, по-друге, підтримка працездатності функції негативно відбивалося на швидкодії сумісних пристроїв. Справа в тому, що більшість карт пам'яті працюють значно повільніше, ніж вбудований SSD-накопичувач, сповільнюючи виконання багатьох завдань.

Втім, більшість користувачів, опитаних виданням SamMobile, досить спокійно поставилися до новини про видалення функції Adoptable Storage з прошивки One UI. За їх словами, вони ніколи не вдавалися до її використання, а тому навіть не помітять її зникнення в майбутньому. Особливе байдужість продемонстрували власники флагманських апаратів, яким за замовчуванням пропонується від 64 до 512 ГБ пам'яті.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки