Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Уіверсальние бійці: ПК для геймера

Сучасний комп'ютерний ринок пропонує користувачам масу різних готових ПК, призначених для будь-яких видів діяльності, - від недорогих офісних рішень до супернавороченного апаратів, створених спеціально для завзятих ігроманів.

Втім, зараз на вітчизняному ринку переважають моделі, пропоновані російськими виробниками, причому найчастіше в ролі «виробників» виступають великі торгові мережі, які продають ПК, зібрані зі звичайних комплектуючих.

Так навіщо ж переплачувати за готовий ПК, адже принцип відкритої архітектури, закладений ще в минулому столітті, дозволяє без особливих зусиль самостійно зробити саме те, що потрібно конкретному користувачеві. Однак тут не все так просто, як здається. Зрозуміло, якщо при складанні комп'ютера виробник застосовує компоненти, доступні в роздробі, привабливість тієї чи іншої пропозиції визначається лише тим, наскільки сумлінно складальник підібрав деталі. При цьому в більшості випадків можна замовити власну конфігурацію або зібрати ПК самостійно з готового набору.

«Брендові» комп'ютери зроблені інакше - як правило, ці ПК збирають на базі спеціальних елементів, які не купиш в роздрібному магазині. Незважаючи на те що виробники корпусів, блоків живлення і системних плат наповнюють ринок найрізноманітнішої продукцією, «брендові» системи часто мають унікальні особливості, які не можуть бути реалізовані за допомогою стандартних комплектуючих. Звичайно, дозволити собі такі пристрої може далеко не кожен, але тим не менше ці комп'ютери випускаються і продаються.

Давайте подивимося, що ж пропонує сучасний ринок справжнім фанатам комп'ютерних ігор і розваг.

ASUS ROG G20AJ (середня ціна - 82 000 руб.)

Компанія ASUSTeK представила своє бачення ігрового сегмента комп'ютерного ринку, запропонувавши користувачем новий ПК, оснащений за останнім словом сучасних технологій. Агресивний дизайн і потужна начинка роблять його вельми привабливим для справжніх геймерів (а саме для цієї категорії громадян і позиціонується лінійка Republic Of Gamers). Втім, у блискучого зовнішнього вигляду є і зворотний бік - глянцеві поверхні корпусу мають схильність моментально покриватися відбитками пальців і численними дрібними подряпинами, які дуже добре видно.

Упаковка являє собою барвисто оформлену картонну коробку, в якій розмістилося все найнеобхідніше: сам ПК, здвоєний зовнішній блок живлення, дротова клавіатура, миша і купа супровідної документації. Корпус комп'ютера, виготовлений з товстого металу і пластика, абсолютно не схожий на зазвичай застосовується для ПК, - своїми обрисами він нагадує корпус ігрової консолі, виконаний у вигляді вежі. Загалом, любителям екстремальних комп'ютерних розваг цей апарат, швидше за все, сподобається, хоча, на наш погляд він міг би бути і трохи простіше.

На передній панелі комп'ютера розміщені найбільш часто використовувані роз'єми - два USB 3.0, гнізда для навушників і мікрофону. Там же знаходяться кнопка включення і приймальний лоток DVD-приводу. На задній панелі ПК зосереджені всі інші коннектори: шість портів USB, мережевий роз'єм Ethernet, шість аудіовиходів і порт інтегрованого HDMI. Крім того, там же знаходяться виходи дискретної відеокарти - DL DVI-D, DL DVI-I, HDMI і Display Port.

Крім того, там же знаходяться виходи дискретної відеокарти - DL DVI-D, DL DVI-I, HDMI і Display Port

Як і належить, в комплекті з комп'ютером постачаються клавіатура і миша. Ці провідні пристрої, і тому кожне з них займе відповідний порт USB 2.0. В результаті користувачеві залишаться доступними два роз'єми USB 2.0, яких, в принципі, вистачить в більшості ситуацій. До речі, про клавіатуру. Вона досить комфортна - розкладка стандартна, та й цифровий блок залишає найприємніше враження. Є світлодіодне підсвічування і регулятор гучності. А ось миша, на жаль, не порадувала - користуватися нею в іграх не зовсім незручно.

Основою апаратної начинки є системна плата, побудована на базі чіпсета Intel H97. Процесор чотирьохядерний, Intel Core i7-4790, відеоадаптер - NVIDIA GeForce GTX 780, доповнений 3072 Мбайт власної пам'яті. Для завантаження системи використовується SSD об'ємом 128 Гбайт, тоді як для зберігання даних застосований звичайний 1-Тбайт жорсткий диск. Досить грамотне рішення - і система, і додатки буквально літають. За замовчуванням на SSD встановлена ​​операційна система Windows 8.1. На жаль, обсягу в 128 Гбайт напевно не вистачить, для того щоб встановити на нього всі бажані гри, тому розумно буде розпорядитися дисковим простором якось інакше.

Acer Predator G3-605 (середня ціна - 70 000 руб.)

Дуже цікавий ПК, що володіє хорошою продуктивністю і функціональністю. Відмінний дизайн і потужна начинка роблять його вельми привабливим для домашнього користувача (а саме для цієї категорії громадян і позиціонується лінійка Predator).

Відмінний дизайн і потужна начинка роблять його вельми привабливим для домашнього користувача (а саме для цієї категорії громадян і позиціонується лінійка Predator)

Упаковка являє собою чорну картонну коробку, в якій розмістилося все найнеобхідніше: сам ПК, клавіатура, миша і супровідна документація. Корпус комп'ютера, виготовлений з товстого металу, виглядає вражаюче: хоча на ньому і нанесені агресивні червоні лінії, це не виглядає надмірно химерним і недоладним.

Роз'ємів, розміщених на передній панелі, досить багато. Це і чотири USB на верхньому торці, і карт-рідер, і гнізда для навушників і мікрофону. Також варто відзначити, що користувач зможе легко замінювати жорсткі диски, для чого в корпусі передбачені спеціальні лотки.

Задня панель представлена ​​двома портами USB 2.0, двома USB 3.0, гніздом RG45, трьома аудіоконнекторами і стандартними роз'ємами для підключення клавіатури і миші. В принципі, для домашнього використання варіант цілком достатній.

В принципі, для домашнього використання варіант цілком достатній

Цей комп'ютер побудований на базі системної плати, заснованої на чіпсеті Intel B85 Express. Процесор - Intel Core i7-4790, відеоадаптер - NVIDIA GeForce GTX 770, доповнений 3072 Мбайт власної пам'яті. Для завантаження системи і зберігання даних використовується жорсткий диск об'ємом 2 Тбайт. А ось SSD спочатку не передбачений, але його допустимо встановити самостійно.

Яких-небудь «фішок» і «фенечек» на кшталт вбудованих Wi-Fi і Bluetooth ми також не виявили, а значить, серйозним геймерам цей ПК явно доведеться доводити до розуму, підлаштовуючи під свої завдання. Та й виробник цьому не перешкоджає - ні на корпусі, ні всередині нього ми не виявили гарантійних стікерів. Мабуть, виробник повністю довіряє користувачеві, що, звичайно, правильно. Відкривається корпус також досить легко, всередині все чистенько і пристойно - всі дроти розведені як треба, система охолодження добре продумана, в загальному, все зроблено так, як і належить у серйозного виробника. Втім, не обійшлося і без недоліків, головним з яких є відсутність вільного місця для модернізації. Всі компоненти розміщені настільки щільно, що встановити що-небудь ще досить проблематично.

підсумки

Підводячи підсумки нашого тестування, впевнено заявляємо, що вітчизняні «ігромани» обділеними точно не залишаться - сучасний ринок пропонує для них безліч готових рішень. Протестовані нами «брендові» ПК легко впізнавані, щодо компактні і по-своєму красиві. І нехай їх ціна ще досить висока, відмінні продуктивність і функціональність цих апаратів дозволять власникам не замислюватися про апаратні вимоги до тій чи іншій грі. Головний козир таких ПК - потужні процесори і відеокарти, новітні чіпсети, місткі жорсткі диски і продумана система охолодження.

Звичайно, ігровий ПК можна зібрати й самостійно, проте це не так вже й просто. Звичайно, якщо ви вже з'їли на збірці пару десятків собак і жодного разу при цьому не поперхнулися - готові ПК явно не для вас. Якщо ж ви вважаєте, що кожен повинен займатися своєю справою і не хочете освоювати професію збирача і наладчика персональних комп'ютерів, вам варто звернути свій погляд на готові рішення, адже вишукувати причину неработоспобності ПК з вини тих чи інших комплектуючих часом доводиться дуже довго.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки