Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати зовнішній жорсткий диск

  1. визначення
  2. Основні характеристики
  3. додаткові характеристики
  4. Про виробника

Нерідко виникають труднощі у вирішенні цього питання. Насправді, вибрати зовнішній жорсткий диск завдання легка і під силу кожному. Досить розбиратися в основних характеристиках пристрою. Краще вивчити всі докладно самому, ніж покладатися на рекомендації консультанта.

Краще вивчити всі докладно самому, ніж покладатися на рекомендації консультанта

визначення

Що ж собою являє зовнішній «хард»? В цілому це звичайний вінчестер. Тільки він з'єднується з комп'ютером через кабель за допомогою USB інтерфейсу. Штука зручна і завжди знаходиться під рукою. Немає необхідності відкривати кришку системного блоку настільного ПК і приєднуватися до внутрішніх роз'ємів материнської плати. А для перенесення інформації з ноутбука краще зовнішнього накопичувача, пристрої годі й шукати.

Основні характеристики

Настав час познайомитися з основними параметрами вінчестера. Почати варто з головного і улюбленого для більшості користувачів показника:

  • Ємність. Звичайно, все залежить від уподобань і потреб конкретної людини. З урахуванням чималої «ваги» деяких додатків, фільмів та ігор, оптимальним рішенням буде вибрати «хард» об'ємом до 1 Тб. Цього цілком вистачить на всі випадки життя. Але, купувати більш ємкі моделі ніхто не забороняв. Тим більше, якщо це виправданий вибір.
  • Обсяг буфера. По суті, це вбудована пам'ять, призначена для збереження часто запитуваних даних HDD. Чим більше значення параметра, тим краще. Моделі з буфером менше 32МБ відсікаються відразу.
  • Швидкість шпинделя. Від неї безпосередньо залежить «спритність» диска. Значення 5400 і 7200 об / хв цілком достатньо для обробки стандартних завдань. Вони працюють тихіше, ніж більш швидкісні побратими.
  • Інтерфейс. Це те, за допомогою чого можливо підключити зовнішній жорсткий диск до настільного комп'ютера, ноуту або нетбуку. Ідеально буде взяти «гвинт» з роз'ємом USB 3.0 (або, як запасний варіант - eSATA). Головне, щоб комп'ютер теж підтримував цей інтерфейс. Ще поширений USB 2.0 невблаганно йде в минуле.
  • Форм-фактор. Іншими словами - розміри пристрою. Поширені два стандарти: ходової варіант - «жестяк» 2,5 ". Вони зручні і компактні; 3,5 "- пристрої мають велику ємність, вимагають додаткового живлення, а найчастіше - охолодження. Природно, в кишеню такий «гвинт» не покладеш (завеликий буде).

додаткові характеристики

Познайомившись з головними параметрами, варто переходити до вивчення другорядних деталей. До них відносять:

  • Дизайн. Ринок величезний, тут є можливість вибирати зовнішній жорсткий диск на свій смак і колір.
  • Безпека. У комплект до накопичувача йде бокс. Він потрібен для захисту пристрою від ударів. Настійно не рекомендується переносити вінчестер без боксу, апарат крихкий і, впавши, легко може зламатися. Нехтувати правилами безпеки - собі дорожче.
  • Додаткові можливості. Це «навороти» начебто можливості підключення карт пам'яті, своєї мережі Wi-Fi або наявність власного акумулятора, бездротове підключення та інше.
  • Програмне забезпечення. Зазвичай операційна система сама виробляє установку потрібних драйверів для коректної роботи з пристроєм. Але є моделі, які мають додаткові програмні компоненти (наприклад, контроль доступу, можливість швидкого копіювання та інші цікавинки).

Про виробника

Популярні три відомі фірми виробники пристроїв: Samsung, WD (Western Digital) і Seagate. Варто звертати увагу на моделі саме цих брендів - їх якість перевірена часом і не викликає сумніву, чого не можна сказати про інших, маловідомих виробників.

Якщо потрібен дійсно хороший «девайс», слід уважно ознайомитися з його оглядом. Подивитися, що про цю модель кажуть користувачі мережі, порівняти його характеристики з іншими аналогами. В інтернеті навалом подібної інформації, яка допоможе вибрати зовнішній жорсткий диск відповідно до вимог. Не треба кидатися на новачків ринку з цілим полотном позитивних однотипних відгуків (ймовірно, це робота рекламників). Від серйозності підходу до вирішення цього питання, буде залежати цілісність інформації.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки