Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати ноутбук для роботи, критерії пошуку оптимальної моделі

  1. На що спиратися при виборі?
  2. Який повинен бути обсяг жорсткого диска
  3. Яка повинна бути оперативна пам'ять
  4. Яка частота процесора оптимальна
  5. Вбудована або дискретна відеокарта?
  6. Рекомендований час роботи від акумулятора
  7. Які роз'єми необхідні ноутбуку
  8. Рекомендовані характеристики оптимального ноутбука для роботи

Вибір ноутбука для роботи - це нагальна проблема людини, вимушеного багато часу проводити за комп'ютером і поєднувати це з постійними роз'їздами. Для того, щоб ви змогли комфортно працювати ми сформували рекомендації по підбору подібного ноутбука, який напевно ще жодного разу себе окупить.

На що спиратися при виборі?

На що потрібно звертати увагу що б вибрати ноутбук для роботи? Нижче наведені основні технічні характеристики на які варто звернути увагу при виборі ноутбука:

  • Об'єм жорсткого диска
  • Оперативна пам'ять
  • Частота процесора
  • відеокарта
  • Час роботи
  • Наявність роз'ємів під різні призначення

Якщо ви не хочете вдаватися у подробиці, пропонуємо вам оптимальну збірку ноутбуків для роботи:

Який повинен бути обсяг жорсткого диска

Особливо важливий цей параметр для дизайнерів, фотографів, кліпмейкерів і т
Особливо важливий цей параметр для дизайнерів, фотографів, кліпмейкерів і т.д. Якщо ви працюєте в основному з офісними документами, то великий обсяг жорсткого диска лише невиправдано збільшить ціну за те, чим ви ніколи не скористаєтеся.

Об'єм жорсткого диска можна поділити на три категорії:

  • 0-160 - робота з документами.
  • 160-500 - робота з документами, робота з зображеннями та відео в не великій обсязі, перегляд і зберігання кіно і музики, комп'ютерні ігри.
  • 500-3000 - професійна робота зі складними відео і фото інструментами. Зберігання кіно і музики в значному розмірі. Ідеально для ігроманів, дизайнерів, архітекторів, кліпмейкерів, програмістів.

Для довідки: текст обсягом в 40 сторінок поміщається в 150кб. На звичайному ноутбуці (500ГБ) можна помістити в районі 3 з половиною мільйонів документів, по 40 сторінок кожен.

Рекомендований обсяг - не менше 500 Гб.

Яка повинна бути оперативна пам'ять

Оперативна пам'ять є не менш важливою складовою. Саме від неї багато в чому залежить те наскільки «швидко» буде працювати ваш ноутбук. Саме там зберігається вся інформація, яка використовується ноутбуком в «поточний момент».

Цей параметр дуже важливий, наприклад, при обробці відео, програмуванні, рендеринге Цей параметр дуже важливий, наприклад, при обробці відео, програмуванні, рендеринге. Чим швидше комп'ютер виконує операції, тим більше роботи можна зробити, від цього безпосередньо залежатиме продуктивності його, як працівника. Навпаки, журналіст або копірайтер, який працює виключно в текстовому редакторі, може сміливо купувати ноутбук для роботи з мінімальною оперативною пам'яттю.

Рекомендований розмір - не менше 4 Гб, хоча якщо ви впевнені, що працювати ви будете тільки з «Офісом» і інтернетом, то можете сміливо вибирати ноутбук з меншим об'ємом оперативної пам'яті.

Яка частота процесора оптимальна

Частота це ще одна важлива складова, яка визначає швидкодію ноутбука. Її значення визначає кількість операцій, які може виконати комп'ютер в секунду. Від цього залежить швидкість роботи ноутбука. Для початку вам потрібно визначитися у виробнику - Amd або Intel .

Однак не слід вважати, що це правило працює в усіх випадках, воно працює тільки для ноутбуків «однієї лінійки», тобто за інших рівних параметрах, ноутбук з більш високою частотою - пріоритетний Однак не слід вважати, що це правило працює в усіх випадках, воно працює тільки для ноутбуків «однієї лінійки», тобто за інших рівних параметрах, ноутбук з більш високою частотою - пріоритетний. Дуже часто швидкість ноутбука компенсується за рахунок інших параметрів і ноутбуки з частотою наприклад в 2.3 ГГц виявляються в кілька разів швидше ноутбуків з частотою 3.4ГГц. Детальніше про це можна прочитати в статті як вибрати процесор для ноутбука .

Який ноутбук вибрати для роботи з офісними документами? ноутбук з тактовою частотою Проте 1400 МГц.

Вбудована або дискретна відеокарта?

Відеокарта відповідає за якість графіки. Щоб дивитися серіали в інтернеті вам підійде відеокарта практично з будь-якого ноутбука. Якщо ж ваша робота пов'язана з обробкою зображень або відео або ж ви збираєтеся грати на ноутбуці в сучасні вимогливі ігри, то потрібно вибирати відеокарту потужніший.

У більшості ноутбуків використовуються «вбудовані відеокарти», які допомагають заощадити енергопотребляемость. Такі ноутбуки коштують дешевше, але їх параметрів цілком вистачає для всіх базових цілей: робота з офісом, перегляд кіно та різних відео, ігри (на середніх і низьких параметрах). Більшість моделей Intel мають саме такі відеокарти. Якщо ви хочете вибрати ноутбук для роботи дешевше, то радимо звернути увагу саме на ноутбуки з вбудованими відеокартами від Intel.

Дискретні відеокарти (вони не вбудовані в «чіпсет») мають більш потужною продуктивністю, але і коштують вони теж дорожче. В даному випадку має сенс переплачувати, якщо ви часто працюєте з графічними додатками або відео або ж ви завзятий геймер. Зараз на ринку кращими з цієї серії вважаються відеокарти ATI (AMD) серії Mobility Radeon і компанії NVIDIA серії GeForce.

Якщо ви хочете докладніше дізнатися про те, як вибрати відеокарту для ноутбука перейдіть за посиланням.

Рекомендований час роботи від акумулятора

Якщо характер вашої роботи пов'язаний з постійними роз'їздами або вам просто ніде заряджати ноутбук, де б ви постійно не перебували поза від будинку, то тоді запасайтеся моделями з більш місткими акумуляторами, які витримують не менше 6 годин автономної роботи
Якщо характер вашої роботи пов'язаний з постійними роз'їздами або вам просто ніде заряджати ноутбук, де б ви постійно не перебували поза від будинку, то тоді запасайтеся моделями з більш місткими акумуляторами, які витримують не менше 6 годин автономної роботи. Якщо ж просто хочете працювати, лежачи на дивані або в кріслі на балконі, де поруч є розетка, то можна брати менше «витривалий» ноутбук. Рекомендований час - не менше 6 годин.

Які роз'єми необхідні ноутбуку

Визначте для себе, що в процесі роботи буде необхідно підключати до ноутбука. Миша, зовнішній жорсткий диск, пара флешок - це вже вимагає як мінімум чотирьох USB-портів. Любіть використовувати додатковий монітор? Перевірте наявність відповідного роз'єму. Визначте для себе, що в процесі роботи буде необхідно підключати до ноутбука
Що ще важливо перевірити перед тим як остаточно вибрати ноутбук для роботи? Рекомендуємо випробувати ноутбук в роботі безпосередньо при покупці. Спробуйте надрукувати невеликий текст, перевіривши, наскільки зручна клавіатура. Почитайте що-небудь з монітора, щоб визначити, чи не важко очам, що не втомлюєтеся ви. Послухайте звук через колонки. Також переконайтеся в наявності оптичного приводу - деякі моделі випускаються вже без нього.

Рекомендовані характеристики оптимального ноутбука для роботи

На нашу думку, найоптимальнішими критеріями того, як вибрати ноутбук для роботи стануть:

  • Обсяг жісткого диска: 160 - 500
  • Оперативна пам'ять: 4гб
  • Частота процесора: 2ГГц - 3ГГц
  • Відеокарта: вбудована від Intel
  • Час роботи: не менше 6 годин
  • Наявність роз'ємів під різні призначення: 4 usb, Hdmi, роз'єм для монітора

Додаткові покупки: На додаток до ноутбука для роботи рекомендуємо відразу ж придбати такі товари: миша, сумку або чохол, інсталяційні диски з програмним забезпеченням, серветки для монітора. Сподіваюся ми вам допомогли розібратися в тому як вибрати ноутбук для роботи.

На що спиратися при виборі?
На що спиратися при виборі?
На що потрібно звертати увагу що б вибрати ноутбук для роботи?
Вбудована або дискретна відеокарта?
Любіть використовувати додатковий монітор?
Що ще важливо перевірити перед тим як остаточно вибрати ноутбук для роботи?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки