Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд панорамної камери Samsung Gear 360

  1. Live-фотографії Комплект поставки
  2. Посилання по темі

Live-фотографії

Комплект поставки

  • Камера
  • USB-кабель
  • трипод
  • Акумулятор Li-Ion 1350 маг
  • Інструкція
  • Мішечок для перенесення

Компанія Samsung випускала велику лінійку відеокамер і фотоапаратів, але пішла з цього сегменту ринку, вважаючи цей напрям безперспективним. У той же час віртуальна реальність і пристрої для неї в компанії вважають наступним проривом, працюють спільно з Oculus над окулярами Gear VR, які дозволяють дивитися панорамні фотографії, відео, а також грати в різні іграшки. Проблемою ринку VR при цьому стає відсутність контенту, в перший рік його було небагато, в тому числі невелику кількість роликів і фотографій, зроблених користувачами. Спеціально для того, щоб популяризувати цей напрямок, в Samsung випустили Gear 360, ця камера дозволяє отримувати знімки з охопленням в 360 градусів по горизонталі і 240 градусів по вертикалі, тобто виходить майже повна сфера. Первісна вартість камери на момент виходу складала близько 29 900 рублів, сьогодні вона коштує 20 000 рублів, а з урахуванням знижок її можна придбати вполовину від цієї вартості, в тому числі за півціни вона йде в комплекті з Galaxy S7 / S7 EDGE. Цікава пропозиція для тих, хто шукає можливість для творчого самовираження.

Цікава пропозиція для тих, хто шукає можливість для творчого самовираження

Поставляється камера в невеликій пластиковій коробці, упаковка цікава і типова для таких аксесуарів. Перше, на що звертаєш увагу, так це на якість кульки камери, коли дістаєш його з коробки - приємний матовий пластик, два об'єктива, розташованих по сторонах за скляними захисними очками. На нижньому торці - кріплення для штатива, який входить в комплект, але краще обзавестися довгою селф-палицею, тоді знімати на камеру буде комфортніше.

На нижньому торці - кріплення для штатива, який входить в комплект, але краще обзавестися довгою селф-палицею, тоді знімати на камеру буде комфортніше

На зовнішній стороні знаходиться невеликий екранчик, на якому виводяться режими роботи камери, а також кнопка запису і управління. Настільки аскетичні органи управління, здавалося б, повинні бути незручні, на практиці їх вистачає за очі для роботи з Gear 360, не потрібно підключення до смартфону або планшету, хоча за допомогою мобільних пристроїв ви можете відразу міняти всі налаштування і бачити картинку з камери в режимі реального часу. Проте, маленький дисплей на корпусі - це великий плюс, ви не залежите від інших пристроїв, в тому числі можете поміняти налаштування запису відео, зробити фотографії.

Проте, маленький дисплей на корпусі - це великий плюс, ви не залежите від інших пристроїв, в тому числі можете поміняти налаштування запису відео, зробити фотографії

За відкидається дверцятами з прогумованими краями (захист тільки від бризок - IP53), ховається відсік для акумулятора, тут же роз'єм для карти пам'яті microSD (об'єм до 256 ГБ), а також роз'єм для зарядки microUSB. Акумулятор змінний, Li-Ion 1350 маг, тобто ви можете купити додаткову батарею, якщо плануєте довго знімати. На мій погляд, це знадобиться дуже небагатьом, так як з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів (30 fps), яке виставлено за замовчуванням, час зйомки до 160 хвилин, і цього цілком достатньо. У дозволі 2560x1280 @ 30fps час знижується до 140 хвилин, що також добре. Висока роздільна здатність влітку можливий перегрів камери, що в підсумку призведе до її виключення, звичайно перегрів починається після 45-50 хвилин безперервної зйомки.

Висока роздільна здатність влітку можливий перегрів камери, що в підсумку призведе до її виключення, звичайно перегрів починається після 45-50 хвилин безперервної зйомки

Поряд з кожною лінзою об'єктива знаходиться мікрофон, тобто їх два, і звук записується в стерео. Також є світлодіоди, які показують, яка з камер працює, в софті їх можна відключати, міняти місцями, використовувати тільки одну камеру. Дозвіл кожної камери - 15 мегапікселів, після склейки виходить кадр з максимальною роздільною здатністю в 25.9 мегапікселя.

Підключити камеру можна тільки до невеликого числа флагманських пристроїв від Samsung - це Galaxy S7 / S7 EDGE, Note 5, S6 / S6 EDGE / S6 EDGE +. З іншими пристроями безпосередньо камера працювати не буде, тобто ви будете обмежені зйомкою на камеру і подальшим переглядом і редагуванням роликів на ПК, що, погодьтеся, не так зручно. До слова сказати, в камері Wi-Fi двохдіапазонний, що забезпечує стійке з'єднання навіть в місцях, де Wi-Fi-мереж багато, це важливо. При першому спарюванні з телефоном використовується NFC.

Купувати Gear 360 для того, щоб фотографувати однією камерою з двох, можна, але не впевнений, що в цьому є якийсь толк, ваш смартфон швидше за все впорається з цим завданням приблизно так само, якщо не краще. Подивіться на фотографію квітки, впевнений, що ви побачите спотворення по краях кадру неозброєним поглядом. В першу чергу така камера створювалася для панорамної, об'ємної зйомки, а не для звичайних фотографій.

З іншого боку, в тому ж режимі Time Lapse можна отримати пристойні відео, в якому на спотворення по краях кадру просто не звертаєш уваги, так як воно прикута до картинки, і вона виглядає цікаво.

Приклади панорамних фотографій відмінно показують, що камера днем ​​справляється зі своїм завданням на ура, а от в темряві вже нічого рівним рахунком не видно, замість салюту вийшло незрозуміле щось.

Давайте поговоримо про відео. Всього камера підтримує п'ять різних дозволів для відео:

  • 3840x1920, 30fps
  • 2880x1440, 30 fps
  • 2560x1280, 60 fps
  • 2560x1280, 30 fps
  • 1920x960, 30 fps

У всіх випадках відео має кодек H.265, звук ААС стерео до 192 Кбіт / c.

Подивіться, як виглядає відео, зняте на камеру в панорамному варіанті.

Причепитися до якості відео можна, але в цьому немає особливого сенсу, так як в цій ціновій групі просто відсутні аналогічні пропозиції. Наведу скріншоти програми на смартфоні, з них і так зрозуміло, що можна робити і налаштовувати, в поясненнях вони не потребують.

Одним з основних нарікань до камери стало якість картинки, це не Action-камера, їй не можна користуватися під час поїздок, тряски і тому подібних випробувань, вона для зйомки з рук або штатива, але не під час руху. Наступний важливий момент - це вартість камери, спочатку вона вийшла в продаж майже рік тому за ціною в 350 євро (29 990 рублів), сьогодні це вже 20 000 рублів, що виглядає набагато привабливіше. У сегменті панорамних камер з'явилося безліч пропозицій, але вони все виступають трохи в іншому класі. Наприклад, камера Nikon KeyMission 360 коштує майже 40 000 рублів, хоча пропонує іншу якість картинки і захист як від води (до 30 метрів), так і від падінь до 2 метрів. Ця камера виступає зовсім в іншому класі, в той час як Gear 360 для повсякденного застосування, і в ній намагалися домогтися мінімальної вартості, тобто шукали компроміс. На вильоті життєвого циклу Gear 360 можна купити по акціях за половину вартості, що становить певний інтерес, особливо для молоді. Це цікавий творчий інструмент, який дозволяє отримувати відео на 360 градусів, але не вимагає розщедритися на дорогу техніку. На мій погляд, сьогодні це цікавий подарунок для молоді, для тих, хто захоплюється фотографією та відео. Але це, як і раніше, аж ніяк не масовий продукт.

Посилання по темі

Поділитися:

Ми в соціальних мережах:


Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки