Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

OnePlus 5 vs Google Pixel XL: міць і ціна проти камери і підтримки

  1. OnePlus 5 vs Google Pixel XL. Як і очікувалося, OnePlus 5 володіє висококласними специфікаціями і...
  2. OnePlus 5 vs Google Pixel XL Характеристики:
  3. OnePlus 5 vs Google Pixel XL Програмне забезпечення:
  4. OnePlus 5 vs Google Pixel XL Ціни:
  5. OnePlus 5 vs Google Pixel XL Підсумок:

OnePlus 5 vs Google Pixel XL. Як і очікувалося, OnePlus 5 володіє висококласними специфікаціями і відносно доступною ціною. Але що якщо поглянути на нього в порівнянні з Google Pixel XL? У цій статті ми порівняємо два смартфона, щоб краще зрозуміти, наскільки вони схожі або не схожі. Нещодавно ми опублікували подібну статтю, де порівнювали OnePlus 5 і iPhone 7 .

Ми поговоримо про специфікації, дизайні, програмному забезпеченні, а також про ціну, яка, очевидно, має великий вплив на рішення при покупці. Таким чином, ви дізнаєтеся більше про обох пристроях, і ви зможете вирішити, який з них вам більше підійде.

OnePlus 5 vs Google Pixel XL дизайн:

Ті з вас, хто знайомий з OnePlus, ймовірно, вже знають, що продукти компанії завжди були мінімалістичним і простими. З OnePlus 5 нічого не змінюється, незважаючи на те, що він виглядає зовсім не так, як його попередник. Нинішня модель дуже нагадує Oppo R11 і iPhone 7 Plus.

Смартфон має алюмінієвий корпус, з більш округлими краями, в порівнянні з OnePlus 3T. На задній панелі ви знайдете подвійну камеру, а також спалах і логотип OnePlus, вирізаний в корпусі. Задня панель також злегка вигнута по краях, що робить пристрій більш ергономічним. Сканер відбитків пальців вбудований в домашню кнопку і розташований під екраном.

Сканер відбитків пальців вбудований в домашню кнопку і розташований під екраном

OnePlus 5 - найтонший флагманський смартфон компанії OnePlus. Його товщина 7,25 мм. Поставляється в двох колірних варіантах: Midnight Black (чорний тільки для версії 8/128) і Slate Grey (сірий тільки для версії 6/64).

Google Pixel XL також є досить просте і мінімалістичне пристрій. Але завдяки оригінальній комбінації двох кольорів, його завжди можна буде впізнати серед інших телефонів. Він також отримав металевий корпус зі скляною вставкою ззаду, що надає йому впізнаваність.

Смартфон трохи товщі OnePlus - 8,5 мм. Та частина корпусу, на яку не лягає заднє скло становить 7,3 мм. Пропонується в кольорах Very Silver, Quite Black. Також був обмежений тираж Really Blue (синій).

Також був обмежений тираж Really Blue (синій)

На відміну від свого конкурента, Pixel XL має сканер відбитків пальців на задній панелі. Яке саме розташування сканера є більш зручним? - це дуже суб'єктивний питання.

Як завжди, немає ніякого реального переможця, коли мова заходить про естетику. Обидва смартфони мають металевий корпус і досить простий дизайн, але як і раніше дуже відрізняються один від одного. Завдяки своєму забарвленню Pixel XL виглядає цікавіше і индивидуальнее. Але хтось може захотіти більше мінімалістичний дизайн як OnePlus 5. У ньому відразу будуть дізнаватися риси iPhone 7 Plus. Радує, що в цих смартфонах зберегли аудіо роз'єм.

OnePlus 5 vs Google Pixel XL Характеристики:

OnePlus 5 оснащений 5,5 дюймовим AMOLED Full HD дисплеєм. Процесор Snapdragon 835, який є найпотужнішим мобільним процесором на сьогоднішній день. Він поставляється з 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ ROM або 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ ROM. На жаль, немає слота для карт microSD.

Подібно LG G6, Huawei P10 і багатьом іншим новітнім флагманів, він оснащений подвійною основною камерою на задній панелі. 16-мегапіксельний датчик з діафрагмою f / 1.7 і 20-мегапіксельний телеоб'єктив з діафрагмою f / 2.6. Згідно OnePlus, ця система з двома камерами надає найвищий дозвіл серед всіх конкурентів. Фронтальна камера отримала 16 мегапіксельний модуль.

Батарея у OnePlus 5 зменшилася в обсязі, в порівнянні з 3T. Але це зовсім не означає, що він буде швидше розряджатися. Оновлена ​​технологія Dash Charge дозволяє йому отримати 60% заряду акумулятора за перші 30 хвилин зарядки. Це робить його одним з найбільш швидко заряджаються смартфонів. Повторюся, час роботи збільшився порівняно з OnePlus 3T.

Pixel XL також отримав 5,5-дюймовий AMOLED дисплей, але має більш високу роздільну здатність QHD 2560 × 1440. У ньому буде стояти торішній флагманський процесор - Snapdragon 821.Такой же процесор стоїть і у LG G6, чому вони не надто задоволені , І у торішньої OnePlus 3T. Він пропонує 4 ГБ RAM і 32 або 128 ГБ пам'яті сховища, які не можуть бути розширені.

У ньому немає подвійної камери. Його основна камера отримала дозвіл 12,3 мегапікселя f / 2.0, з розміром пікселя 1,55 мкм. Це одна з кращих камер в смартфонах, а точніше друга після HTC U11, за рейтингом DxOMark.

Фронтальна камера отримала 8 мегапікселів. Акумулятор має ємністю 3450 мАг. Також смартфон захищений від водних бризок і пилу за стандартом IP53. Занурювати в воду не можна, але все ж це більше, ніж може запропонувати OnePlus 5.

Таким чином OnePlus 5 отримав більш сучасний процесор з великою кількістю оперативної пам'яті. Також не варто забувати про його швидкої зарядки. У свою чергу Pixel XL може похвалитися дисплеєм з більш високою роздільною здатністю, і майже найкращою камерою, а також захистом IP53. На жаль, ми не можемо сказати, що в Pixel XL батарея краще, ніж в OnePlus 5 через різницю в 150 мАг. Прямі тести не проводилися, і як показує практика 5000 мАч можуть тримати заряд менше, ніж 3500 мАг.

OnePlus 5 vs Google Pixel XL Програмне забезпечення:

Pixel XL поставляється з Android 7.1.2 Nougat з Pixel Launcher зверху. Цей смартфон буде одним з перших хто отримає оновлення ОС. Це одне з його найбільших переваг перед конкурентами, яким зазвичай доводиться чекати досить довгий час.

Як і очікувалося, програмне забезпечення є швидким і не засміченим купою непотрібних додатків, які ви зазвичай бачите, коли купуєте смартфон. Він поставляється зі стандартним набором сервісів Google, включаючи популярного помічника Google Assistant. Pixel XL разом зі своїм молодшим братом фактично став першим смартфоном, який пропонувався з цим асистентом.

OnePlus 5 працює під управлінням Android 7.1.1 Nougat з OxygenOS зверху. Це дуже легка оболонка, яка не сильно змінює зовнішній вигляд Android. Тим не менш, вона пропонує більше функцій, які дозволяють вам дійсно налаштувати пристрій під себе. Однією з таких функцій є можливість перемикання між сенсорними кнопками під дисплеєм або екранними програмними кнопками з простим вибором в меню налаштувань.

Також він підтримує визначення різних жестів, у вигляді букв O, W, S, M і інших. Їх можна запрограмувати під запуск будь-яких додатків.

У OnePlus 5 більше налаштувань для системи, але відгуки про роботу з Pixel XL також були дуже позитивними. Великим плюсом XL є отримання одним з перших свіжої версії Android.

OnePlus 5 vs Google Pixel XL Ціни:

OnePlus стали відомі завдяки своїм низьким цінам на смартфони. Хоча з кожною наступною моделлю вона росте. OnePlus 5 є найдорожчим смартфоном лінійки. Але тим не менше співвідношення ціни і продуктивності залишається одним з кращих на ринку.

Версія з 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ сховища обійдеться в 479 доларів. Версія з 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ сховища обійдеться в 539 доларів.

З іншого боку, Pixel XL позиціонується як преміальний телефон. Версія з 32 ГБ обійдеться в 769 доларів. Версія з 128 ГБ в 869 доларів.

Все просто - 128 ГБ версія XL на 40% дорожче 128 ГБ версії 5.

OnePlus 5 vs Google Pixel XL Підсумок:

У цих флагмани більше відмінностей ніж спільних рис, і пропонують вони різні можливості для різних груп користувачів. Зовнішній вигляд приблизно однаковий, і використовуються схожі матеріали корпусу. Але Pixel XL все ж виглядає индивидуальнее і цікавіше. Екрани однакові по діагоналі, але при цьому OnePlus 5 вийшов компактніше. Особливо це помітно в ширині пристроїв. Ширина Pixel XL більше на цілих 1,6 мм ніж OnePlus 5, і становить 75,7 мм. Це вилилося в товсті рамки навколо дисплея, особливо добре помітні якщо у вас білий смартфон.

OnePlus 5 пропонує 6 або 8 ГБ оперативної пам'яті, Snapdragon 835, і технологію зарядки Dash Charge - все це очевидні плюси. Також не варто забувати, що мінімальна пам'ять сховища становить 64, а не 32 ГБ. OnePlus 5 очевидно буде продуктивніше. Але як це дізнатися? Вам навряд чи вдасться знайти додаток, яке буде даватися Snapdragon 821 гірше, ніж Snapdragon 835. Залишається тільки вважати папуг. З RAM все очевидніше, хоч і потрібно постаратися щоб зайняти більше 4 ГБ.

Pixel XL має QHD дисплеєм, має одну з найкращих камер і першим отримає новий Android. На захист OnePlus 5 можна сказати, що QHD дисплей не потрібен, так як ви не побачите різниці з Full HD. При цьому він вимагає більше обчислювальної потужності і швидше садить акумулятор. У Samsung Galaxy S7 і S8 за замовчуванням задано виводити картинку в Full HD, хоча їх дисплеї також мають подібне високий дозвіл. І не потрібно забувати, що подібна актуальна технологія зробила б смартфон ще дорожче.

Якщо бюджет обмежений 500, 600 або 700 доларами - вибору немає.

Якщо бюджет обмежений 500, 600 або 700 доларами - вибору немає

OnePlus 5 vs Google Pixel XL? За великим рахунком вибір потрібно зробити між максимальною продуктивністю за помірну плату, або іміджевим смартфоном з суперкамера і відмінним дисплеєм.

Але що якщо поглянути на нього в порівнянні з Google Pixel XL?
Але як це дізнатися?
OnePlus 5 vs Google Pixel XL?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки