Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Програма Alcohol 120%. Як змонтувати образ диска на ПК

програма для створення образів

Незважаючи на співзвучне назву, програма, звичайно, не має ніякого відношення до алкоголю як такого. Додаток є найпотужнішим емулятором CD / DVD дисків, а також дозволяє створювати образи таких дисків. Цифра «120» була придумана розробниками для того, щоб показати силу програму, що вона набагато краще, ніж 100 відсотків. Термін же «alcohol» насправді в даному контексті ближче до значення «spirit» або «fantom».

З основних можливостей програми прийнято виділяти:


- копіювання CD / DVD дисків; - створення найточніших образів; - пошук образів на комп'ютері або в локальній мережі; - прожиг болванки будь-якого формату, підтримуваного приводом; - підтримка великої кількості фізичних приводів; - емуляція роботи 200-швидкісного CD- і DVD-ROM-приводу; - створення одночасно до 31 віртуальних пристроїв; - робота з більшістю чужих образів.

Тому тепер питання, що робити зі знайденим на комп'ютері ISO-образом відпадає сам собою: образ треба «згодувати» з додатком.

Все-таки самим основною перевагою програми часто називають саме створення найточніших образів дисків, причому навіть тих, які спочатку захищені від копіювання. Адже будь-який лазерний носій недовговічний, що вже говорити про термін зберігання на ньому різних даних. Особливо шкода, якщо на диску була записана улюблена іграшка, потрібну програму або хороший фільм. Не варто забувати, що швидкість читання у будь-якого CD / DVD-приводу буде значно менше, ніж, якби цей файл читався з жорсткого диска. А, створивши образ файлу, відмінності за швидкістю можна серйозно згладити.

Сьогодні комп'ютери складно уявити без фізичних приводів, враховуючи їх дешевизну, тому повна заміна таких приводів віртуальними, це справа смаку кожного. А ось комплектувати кожен комп'ютер в мережі CD / DVD-приводом при наявності встановленої програми - це вже явно перебір. Тому кожному користувачеві немає необхідності виділяти окремий диск з копією програми, нехай вони спокійно користуються змонтованими віртуальними образами програми. Економія по грошах в даному випадку виходить істотна, досить лише парочки дисків з ліцензійною програмою, щоб задовольнити потреби більшості користувачів, створивши віртуальні образи програм і надати доступ користувачам Мережі.

Чомусь вважається, що користування програмою рекомендується тільки досвідченим користувачам, але насправді розібратися з її роботою і настройками може і новачок, хіба що деякі труднощі може викликати створення образу CD-диска, захищеного від копіювання. Тоді користувачеві необхідно поламати голову і вказати настройки, які дозволять створити образ. Наприклад, до таких настройок можна віднести пропуск помилок читання, емуляція поганих секторів, покращене сканування секторів, вимір позиціонування даних, використовуючи задану точність, читання неоднорідними даних з оброблюваного диска та ін. Але зазвичай, щоб обійти захист диска, достатньо просто вибрати зі списку режимів один із варіантів. Згідно, до речі, з законодавством Росії кожен володар ліцензійної програми може безкарно зробити одну копію програми, так що прапор всім нам в руки!

Варто розповісти про деякі командах програми. Наприклад, «змонтувати« образ - значить, завантажити файл, який є образом, в віртуальний привід. При цьому програма надає доступ до завантаженої інформації так, як ніби диск з даними реально знаходиться в фізичному приводі. «Створити диск» або новий привід можна через налаштування програми. «Запис диска з образу» - це прожиг диска, на який записується раніше створений образ, це особливо актуально, якщо оригінальний диск читається з працею. Програма може працювати не тільки зі своїми образами (розширення * .mds), але і образами, створеними іншими додатками. Весь список образів, які знаходяться на комп'ютері, можна отримати за допомогою команди автоматичного сканування.

У програмі також реалізований цікавий механізм, який дозволяє копіювати диски на льоту при наявності двох фізичних приводів. В одному приводі стоїть оригінальний диск, в іншому порожня болванка, на яку записується образ з оригінального диска, при цьому сам образ не створюється на жорсткому диску, це операція просто пропускається в даному випадку. Доробки в програмі ведуться постійно, будучи свого роду відповіддю на сучасні тенденції в комп'ютерних технологіях: наприклад, поява 64-бітових операційних систем або поступовий перехід з формату CD і DVD на Blu-Ray.

Розробники програми збирають цікаві побажання і ідеї від користувачів і деякі з них реалізують в нових версіях. До речі, подібних пропозицій досить велика кількість, значить, нові версії програми продовжать виходити ще дуже довго. Забрати програму можна тут

Монтуємо і записуємо образ в Alcohol 120 на віртуальний привід

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки