Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

≻ Купити тачскрін для телефону Nokia Asha 300 with frame Original Black в Києві і Україні

  1. Що таке сенсорний екран і як пристрій працює Зараз фактично кожен нинішній смартфон вважається сенсорним....
  2. Заміна сенсорного дисплея для Nokia Asha 300
  3. Підбір і покупка сенсора для Nokia Asha 300
  4. Часті питання.
  5. Процедура виконання ремонту:

Що таке сенсорний екран і як пристрій працює

Зараз фактично кожен нинішній смартфон вважається сенсорним. Люди настільки звикли до цього варіанту смартфонів, і, іноді, навіть не замислюються, яким чином він працює. Насправді, телефон з сенсорним екраном - це справжній фурор в техніці. Згадайте, недавно телефон поділявся на дві складові: екран і панель кнопок. Тепер, передня частина комунікатора єдина, що істотно полегшує експлуатацію пристрою. Все управління комунікатором сконцентровано в одній частині - на екрані. Що просто і практично, плюс виглядають сучасні телефони куди стильний і естетичний.

Саме поняття «сенсорний смартфон» передбачає з себе управління гаджетом за допомогою дотику пальця до дисплея. Ця функція може здійснитися завдяки тачскріну. Дисплей відгукується на дотик руки, і смартфон відтворює певну команду.

З технологічного погляду, сенсорна панель - це екран з сенсором. На нинішніх мобільниках і дисплей і тачскрін завжди є одним об'єктом. Ободок скельця сенсора має своєрідну рамою, яка відрізняється відповідно до моделі комунікатора.

Деякі особливості сенсорного дисплея з touch screen

1. Перше на що необхідно звернути увагу - це збільшення актуального простору телефону. Оскільки на одному екрані і відображаються дані, і з його допомогою здійснюється управління смартфоном.

2. Зручність. Керувати таким телефоном досить комфортно. Наприклад, панель клавіш викликається лише за бажанням користувача, а, припустимо, для іграшок доступна повна площа екрану.

3. Оперативний відгук на команди користувача. Природно, швидкість відгуку на дотики буде залежати від моделі пристрою. У дуже дорогих флагманів вона максимально велика.

4. Будь-яка сенсорна панель підсвічується при натисканні. Так що нехай і при повній светоізоляціі, користуватися таким телефоном комфортно і легко.

Заміна сенсорного дисплея для Nokia Asha 300

Екран з тачскріном - можливо одна з найбільш значущих запчастин комунікатора. Отже, будь-який виробник телефонів прагнути зробити її не тільки функціональної (яскравість, контраст, швидкість реакції на натискання), а й ефективною. Багато дисплеї частково захищаються від зовнішніх впливів: падіння, ударів, попадання рідини. Однак, на жаль, пошкодження скла і тачскрін телефону - це найбільш популярне явище в колі всіляких несправностей.

Виникають ситуації, коли можливо здійснити ремонт екрану. Але, частіше за все, радять придбати новий екран. Часто, при заміні дисплея змінюється і сенсор, оскільки ці 2 запчастини є неподільним модулем. Чи варто нагадувати, що вартість такої підміни буде вище? Ні. Навіть деколи тачскрін варто цілком доступно. У будь-якій ситуації - раціональніше придбати новий екран, ніж піддати смартфон ризику куди значною несправності.

Підбір і покупка сенсора для Nokia Asha 300

Всі знають, що під будь-яку модельку смартфона пропонуються унікальні сенсори. Тому, до скоєння придбання упевніться в тому, що вибір ваш зупинився на відповідні вашому апарату деталі. Рекомендують встановлювати тільки оригінальні екрани і сенсори. На крайній випадок купіть hight copy - досить якісний дублікат. З дешевими аналогами краще навіть не експериментувати.

Придбати тачскрін можна, і за місцем у вашому місті, також і в мережі, з відправленням на поштове відділення або на будинок. Найчастіше, online покупка вийде дешевше. Установку раціональніше надати експертам з обслуговуючого відділу.

Сенсорний екран Nokia Asha 300 with frame Original в першу чергу піддається механічних пошкоджень, внаслідок яких з'являються тріщини, подряпини і відколи, значно ускладнюють експлуатацію, і можуть стати причиною пошкоджень внутрішніх деталей гаджета. Тому, бажано якомога раніше замінити пошкоджений тачскрін.

Часті питання.

В: - У яких телефонах можна поміняти тільки сенсори, а в яких потрібна заміна дисплейного модуля цілком?

Про: - Як правило, якщо розбивається скло, то замінити його окремо від сенсорної сітки неможливо. Тому, доводиться міняти сенсорну панель. У новітніх смартфонах встановлюються екрани і тачскрін у вигляді єдиного модуля, якому в разі пошкодження, його потрібно замінити. Наприклад, якщо тачскрін таких моделей мобільних телефонів Nokia, як: C2-03, X3-02, C6-00, 5230, 5800, 5250 і попередніх можна замінити окремо від екрана, то сенсори практично всіх телефонів Lumia вимагають заміни разом з дисплеєм в зборі (дисплейним модулем). Так само справа йде і з iphone. Заміна тачскрін моделей 3G і 3GS виконується окремо від дисплея, а моделей 4 і 4S, 5 і 5S, 6 і 6S - тільки цілим модулем. Якщо Вам важко визначитися, чи потрібна Вам заміна цілком дисплейного модуля або досить замінити сенсор, наші менеджера з радістю Вам підкажуть.

В: - Як відрізнити оригінальну сенсорну панель від копії?

Про: - Копії А і копії АА тачскрін відрізняються за якістю нанесення значків, маркування, бренду і у них знижена чутливість, що відразу помітно.

Хай-копії - це копії ААА, Оригінал Китай, High copy, які максимально наближені до оригіналу, тому ні зовні, ні по експлуатаційними характеристиками не відрізняються від рідного тачскрін.

Original або Оригінал - це 100% original, що випускається на заводі виробника і призначений для офіційного продажу, або знятий з телефону, з яких-небудь причин забракованого. На оригінал наносяться номера серії і партії.

У копіях сенсорних панелей мобільних телефонів використовується оргскло або пластик, а в оригіналах тачскріном, випущених з 2010 року, - загартоване скло Gorilla Glass, яке набагато міцніше, тому більш стійке до пошкоджень.

Роблячи вибір, бажано пам'ятати про співвідношення якості і ціни. У нас в магазині Ви знайдете виключно копії класу ААА або оригінал.

В: - Чи важко зробити заміну сенсора (тачскрін) на телефоні самостійно?

Про: - Самостійно змінити сенсор у Вас не вийде (особливо в домашніх умовах), якщо тільки у Вас немає досвіду ремонту телефонів. В добавок великий ризик зламати дисплей. Так само важливо, щоб в щілину між тачскріном і екраном не потрапляв пил.

В: - Яка вартість роботи майстра?

Про: - Вартість заміни сенсора (тачскрін), в нашому сервісному центрі AKS.UA залежить від наступних факторів: терміну виконання робіт, складності установки сенсора в тій чи іншій моделі. Ознайомитися з цінами по заміні сенсора Ви може по цим посиланням .

Процедура виконання ремонту:

Процедура виконання ремонту:

Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб Гарантійного обслуговування збережіть збереження товарного вигляду виробу і при наявності захисних плівок і пломб. Під гарантійне зобов'язання також не потрапляють товари, які вийшли з ладу (що втратили споживчі якості) в результаті механічних пошкоджень, неправильної установки, перегинів шлейфів і т.п.
Бракований товар змінюється на аналогічний. Якщо товар в даний момент відсутній на складі, то відбувається повернення грошей або обмін на інший товар (за бажанням клієнта).

Отже, якщо Вам необхідно купити сенсорну панель для Nokia Asha 300 with frame Original, то це можна зробити в нашому магазині Aks.ua, досвідчені менеджери якого детально проконсультують з цього питання, допоможуть з вибором тачскрін і організують його доставку по Києву або в будь-який інший місто України, в тому числі: в Одесу, Миколаїв чи Луцьк, в Суми, Чернігів або Харків, в Черкаси, Вінницю або Ужгород, до Чернівців, Івано-Франківськ або Житомир, в Херсон, Запоріжжя або Полтаву, в Рівне, Тернопіль чи Львів , в Хмельницький або ін. Є можливість самовивозу.

Чи варто нагадувати, що вартість такої підміни буде вище?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки