Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт айфон 5: Відмінності оригінального дисплея iPhone 5 від копії при заміні скла і дисплея айфона 5

Друзі, щодня ми отримуємо заявки на ремонт айфон 5 заміна скла і дисплея айфон 5 і ми пропонуємо поміняти скло айфон 5 або замінити дисплей айфон5 на копію або оригінал. Зрозуміло, що ціни послуги заміни копії і оригіналу дисплея айфон 5 відрізняються.
Вартість послуги заміни скла і дисплея iPhone 5 складається з двох частин - це сама послуга і запчастину. Наш сервіс виробляє терміновий ремонт айфона 5 в Єкатеринбурзі і встановлює копії та оригінальні дисплеї на айфон 5 / 5s.
Які відмінності між копією та оригіналом дисплеїв для айфонів? Що таке оригінал дисплей, а що таке копія? Як зрозуміти і розібратися?
В основному різниця полягає в перенесенні кольорів зображення дисплея. Але якщо придивитися, то можна знайти більше відмінностей.
Щоб розібратися в цьому пропонуємо подивитися з чого складається дисплей для айфона 5, як і де збираються ці дисплеї.
Відразу попередимо, що для звичайної людини ця стаття не особливо важлива і цікава, а якщо у вас зламався або розбився телефон, потрібно замінити скло айфона 5 або просто потрібно поміняти дисплей айфона 5 - то просто віднесіть його нам, а ми зробимо все, щоб ваш телефон працював як новий.
Тих, кому цікаво - запрошуємо в світ дисплеїв для айфонів 5. Давайте покопаємось разом! Поїхали!


Дисплей айфона 5 - складний пристрій, що складається з безлічі окремих частин, зібраних разом в певному порядку.
Ділити дисплеї для айфонів на копії та оригінали не зовсім правильно, оскільки вони складаються з безлічі компонентів, які можуть бути як копії, так і оригінали. Ці компоненти відрізняються за ціною, якістю і властивостями. Зрозуміло, що чим дешевше дисплейний модуль - то тим нижче якості в ньому використовуються компоненти. Найцінніше і найдорожче 100% оригінальний дисплей, але він може бути Бушна або відновлений, а може бути і новий. У нашому сервісному центрі ми клієнтам радимо заміну дисплея айфона 5 на оригінал або на копію, а також замінити скло айфон 5 на оригінал.
Дисплей айфона 5 складається з Матриці, Мікросхеми, Програми - драйвера, тачскрін, шлейф дисплея і тачскрін, Мікросхеми на шлейфі, ОСА і поляризаційної плівки, Скло та Рамки, Світлового фільтра. Дисплеї збираються в Китаї, так як сьогодні це один з найбільш розвинених районів з недорогої робочої силою, а так само при складанні дисплея телефону не потрібні якісь особливі знання і вміння - тобто організувати невеликий цех з виробництва дисплеїв для айфонів не складно і не затратно. Вартість дисплея утворюється з його компонентів. В умовах високої конкуренції серед виробників китайські фабрики йдуть на зміни якості деяких компонентів, здешевлюючи собівартість виробництва. Наприклад, скло дисплея айфон 5 можна поставити різної якості - за 1 або за 6 або 15 юанів. Це грубий приклад, але подібні «здешевлення» помітно впливають на якість кінцевого продукту.
Нижче ми перераховуємо основні компоненти дисплейного модуля айфона 5 5s 5c, таку саму будову мають дисплеї для айфонів 6 і 6 Plus.
Матриця дисплея айфон 5 - більшість матриць, які використовуються в дисплеях надходять з фабрики Шарп. Так само є матриці з фабрик Самсунг, Тошиба і Ел Джі, але ці матриці зазвичай не йдуть на ті дисплеї, які використовуються в майстернях, а замовляються величезними партіями OEM виробниками. На щастя, китайці так і не навчилися самостійно виробляти матриці для айфонів, тому, можете бути спокійні - матриця в вашому дисплеї оригінальна! Тому, коли говорять що дисплей копія - то це в цілому не вірно - бо в будь-який, навіть найдешевшої копії дисплея айфона 5 варто оригінальна матриця. Ціла матриця дуже цінується навіть на Бушна ринку - якщо розбите скло або пошкоджений шлейф, але матриця робоча - то можна на її основі зробити новий дисплей і він буде працювати.
Мікросхема дисплея айфон 5 - упаюється в матрицю і програмується спеціальним драйвером. Мікросхеми бувають копії та оригінали - від якості мікросхеми залежить швидкість роботи дисплея. Так само, бувають випадки, що копія мікросхеми не бачить або погано працює з оновленою прошивкою телефону - тоді можливі мерехтіння, спотворення квітів або взагалі дисплей не починається. Оригінальні мікросхеми не дешеві, тому дуже сильно відбивається на ціні дисплея вартість використовуваної мікросхеми.
Програма - драйвер - якщо один раз запустився дисплей - то він буде працювати завжди. Випадків, щоб випадала програма або потрібно перезавантажувати драйвер ми не зустрічали. Тут можна бути спокійними. Устаткування по перепрограмуванню досить дороге і окупається лише на великих партіях дисплеїв - від 20 тис штук. Тому цим питанням займатися не варто.
Тачскрін дисплея для айфона 5 5s 6 6 Plus знаходиться безпосередньо на матриці. Тачскрін може бути різної якості. Дешеві тачскрін (копії) можу реагувати повільніше або взагалі не правильно, шар дешевого тачскрін може спотворювати оригінальні кольору матриці. Надійність копії тачскрін нижче, ніж у оригіналу. Різниця ціни між копією та оригіналом не велика, тому зазвичай використовуються оригінальні тачскрін.
Шлейфи для дисплеїв і тачскрін на дисплеї айфон 5 і 5s. Ось тут китайські виробники можуть працювати в повну силу і вводити в оману майстрів і користувачів. Шлейф зробити легко - сотні фабрик в Китаї штампують шлейфи або як правильно по-науковому їх називають - гнучкі плати. Шлеф складається з полотна, внутрішнього полотна і конекторів. Так само на шлейфі зазвичай розміщується будь-яка напис. До речі, ці написи є предметом суперечок і часто цими написами вводять в оману покупців. Вважається, що якщо на шлейфі є напис Apple, то «дисплей оригінал» - але це, як видно, не так, тому що на шлейфі можна написати все що завгодно - можна зробити логотип вашої компанії або будь-який інший і це ніяк не відіб'ється на якості решти дисплея. Якостей самих шлейфів безліч, причому сама якість шлейфу не так важливо, а важливий метод спайки шлейфу, обладнання на якому це виконувалося, тест контроль, а часто навіть настрій і стан працівника. Якщо шлейф працює, якщо його не відривати руками - то він буде працювати.
Мікросхема на шлейфі - копія або оригінал. Як впливає ми поки не розібралися, але ціна на неї дуже низька. Важливість корпусу захисту мікросхеми ми так само поки не встановили.
ОСА плівка або клей - 100% фабричних дисплеїв склеюються на ЗЗА плівку (склеюється матриця і тачскрін з захисним склом дисплея). ОСА плівки теж є кілька якість, але ціна не сильно відрізняється. Так само фабрики по збірці дисплеїв намагаються використовувати ОСА плівку максимально хорошої якості, щоб процес склеювання проходив максимально швидко і з найменшим відсотком браку. Від якості ОСА плівки залежить передача кольору, наявність жовтих плям на білому тлі дисплея. Жовті плями можуть проявитися не відразу, а лише через якийсь час, наприклад, якщо телефон довго пролежить під прямими сонячними променями. ОСА плівки низької якості можуть погіршити чутливість тачскрін.
Поляризаційний фільтр дисплея айфон 5 - плівка, яка дозволяє вам бачити зображення, створюване на матриці. Скрізь одна якість, ціна фільтра не висока, щоб на ньому економити.
Скло і рамка дисплея айфона 5: скло одне з найважливіших складових дисплея айфона. В цілому скла для айфона можна розділити на 3 основні категорії: а) те, що зазвичай не використовується на фабриках, а продається на китайських сайтах в роздріб. Такі скла можуть відрізнятися по товщині, фарба може бути з напливами чи точками, технологічні отвори сильно відрізняються від еталону, вага такого скла сильно відрізняється від оригіналу, вони набагато легше - ніби з пластмаси; б) копії гарної якості, зовні не відрізняються від оригіналу і використовуються на фабриках в збірці копій дисплеїв, можуть бути з олеофобним покриттям. в) копії максимального якість, китайські оригінали й копії - не відрізняються від оригінальних стекол, всі технологічні отвори ідеальні, покриття і колір повністю збігаються з оригіналом, використовується при складанні більшості дисплеїв в Китаї.
Збирачі дисплеїв можуть економити на стеклах, тому якщо ви бачите дешевий дисплейний модуль - то можете бути впевнені, що скло коштує не найвищого класу. Важливо, щоб скло було максимальної якості, тому як скло забезпечує захист дисплея. Якісне скло з оригінальним покриттям приємніше використовувати на айфоне і доторкатися до нього пальцями. Так само оригінальне скло для айфона не спотворює передачу кольору дисплея.
Світловий фільтр дисплея айфон 5: забезпечує рівномірне підсвічування дисплея. Вартість такого фільтра в складі дисплея менше одного відсотка, але не дивлячись на це можна зустріти кілька якостей і вже якщо перед вами дешевий модуль - то будьте впевнені, що підсвічування в ньому варто з економ-класу. Як і раніше дисплей айфона 5 підсвічується світлодіодами, і, щоб це підсвічування поширювалася рівномірно важлива якість світлодіодів. До складу світлового фільтру входить кілька плівок, гнучка плата зі світлодіодами, задня кришка дисплея (корпус) і захисна плівка. До речі - захисні плівки та кришки коштують дешево, а є предметом суперечок недалекоглядних майстрів. Не має значення яка кришка або наклейка на дисплеї - оскільки це ніяк не відбивається на роботі дисплея айфона.
Рамка дисплея айфон 5, установчі скоби - копії пристойної якості, ніяк не відбивається на роботі дисплея. Копії відмінно підходять за розміром і виконують свої функції. Важливо, щоб рамка була рівно приклеєна, на хороший клей. Якщо рамка відвалюється від дисплея - то це не привід піднімати паніку, досить лише приклеїти її назад до скла.
Робота інженера - заміна дисплея айфона 5 і 5s досить проста для досвідченого майстра, результат видно відразу ж, а клієнт завжди залишається задоволений, що теж немало радує нас - майстрів. Замінити скло айфон 5 так само просто, як і дисплей - по суті це одна і та ж процедура. Ми не рекомендуємо змінювати скло або дисплейний модуль айфона 5 самостійно, всього лише поглянувши ролики на Ютубі, тому як всередині телефону багато тендітних частин, які можна запросто пошкодити.
Як ви бачите, оригінальний дисплей не може коштувати дешево, а копія хоч і називається копією, але в ній стоїть оригінальна матриця. У нашому сервісі по ремонту стільникових телефонів в Єкатеринбурзі ми пропонуємо замінити дисплей айфон 5 і 5s на оригінальний модуль або копію, замінити скло айфона 5 займе всього 10-15 хвилин, ми можемо поміняти дисплей айфона при вас, поки ви п'єте каву, а так само дамо гарантію.

Увага: ця стаття - повністю нашу думку, засноване на знаннях і висновках отриманих при роботі з виробниками і постачальниками дисплеїв для айфонів з Китаю.

Які відмінності між копією та оригіналом дисплеїв для айфонів?
Що таке оригінал дисплей, а що таке копія?
Як зрозуміти і розібратися?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки