Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Сервісний центр ноутбуків HP в Києві, ціни

  1. Сервісний центр ноутбуків HP
  2. Ціни на ремонт ноутбука HP
  3. Ремонт ноутбуків HP наступних моделей

Збираючись здійснити ремонт ноутбука НР, потрібно пам'ятати, що він повинен проводитися з використанням сучасних технологій і оригінальних деталей від виробника Збираючись здійснити ремонт ноутбука НР, потрібно пам'ятати, що він повинен проводитися з використанням сучасних технологій і оригінальних деталей від виробника.

Якщо ви віддасте свій ноутбук в руки знайомого майстра Вашого кращого друга, Ви ризикуєте отримати безліч проблем на додачу до тієї, яка у Вас вже є.

Наш сервісний центр ноутбуків HP зробить будь-який ремонт ноутбуків HP на високому професійному рівні і поверне його до життя в найкоротші терміни.

Сервісний центр ноутбуків HP

  • Діагностика ноутбука НР - це вірний спосіб правильно визначити причину поломки і усунути її якомога швидше.
  • Відновлення роботи системи охолодження ноутбука НР. Мабуть, це найпоширеніша проблема з ноутбуками НР. Приблизно після року експлуатації система охолодження ноутбука забивається пилом і починає давати збої. Спочатку ви просто відчуваєте, ніби клавіатура ноутбука нагрівається трохи більше, ніж зазвичай. Але якщо вчасно не провести чистку, може знадобитися терміновий ремонт ноутбука з повним розбиранням ноутбука.
  • Заміна матриці ноутбука НР. Якщо ви включили ноутбук, а на екрані кольорові плями або монітор не включається взагалі, подумайте, чи не могли Ви випадково його пошкодити (зачинили кришку, але забули прибрати з клавіатури флешку, упустили ноутбук на підлогу і т.д.). Словом, якщо монітор не працює, пора звертатися до майстра за професійною допомогою.
  • Заміна відеокарти в ноутбуці НР. Найпоширеніший ознака цієї поломки - монітор не включається взагалі або ж на ньому видно лише точки або дрібні смуги. Зважаючи на складність поломки рекомендуємо Вам не гадати, що саме трапилося з ноутбуком або намагатися «полагодити» його самостійно, а відразу звернутися в сервісний центр, де ступінь складності ремонту оцінять кваліфіковані співробітники.

Це тільки короткий перелік послуг, що надаються фахівцями нашого сервісного центру. Якщо Вам потрібні інші послуги або Вас цікавить ремонт ноутбуків HP в Києві, залишайте заявку, телефонуйте або завітайте до нас!

Ціни на ремонт ноутбука HP

Найменування послуг по ремонту ноутбуків HPЦіна робіт, грн *

Діагностика ноутбука HP Безкоштовно Заміна (ремонт) матриці ноутбука HP від 200 грн. Заміна (ремонт) клавіатури ноутбука HP від ​​100 грн. Заміна (ремонт) материнської плати ноутбука HP від ​​100 грн. Заміна (ремонт) корпусу ноутбука HP від ​​100 грн. Заміна оперативної пам'яті ноутбука HP від ​​100 грн. Заміна процесора в ноутбуці HP від ​​100 грн. Частка (ремонт) системи охолодження ноутбука HP від ​​90 грн. Заміна (ремонт) шлейфа в ноутбуці HP від ​​100 грн. Заміна (ремонт) лампи підсвічування матриці ноутбука HP від ​​300 грн. Заміна (ремонт) блоку живлення ноутбука HP від ​​100 грн. Заміна (ремонт) зарядного пристрою HP від ​​100 грн. Заміна (ремонт) DVD приводу в ноутбуці HP від ​​100 грн. Заміна (ремонт) кулера ноутбука HP від ​​100 грн. Ремонт залитого ноутбука HP від ​​550 грн. Заміна (ремонт) роз'єму живлення ноутбука HP від ​​100 грн.

* До вартості робіт може додаватися вартість часткової або повної розборки ноутбука

Для замовлення будь-якої послуги, Ви можете залишити заявку в будь-якій формі на сайті, або зателефонувати до нас за номером (044) 353-02-26

Ремонт ноутбуків HP наступних моделей

Найбільш часто нам доводиться ремонтувати наступні моделі ноутбуків HP (Hewlett-Packard):

  • ремонт ноутбука HP Pavilion g6
  • ремонт ноутбука HP Pavilion g7
  • ремонт ноутбука HP Pavilion dv6
  • ремонт ноутбука HP Pavilion g62
  • ремонт ноутбука HP Pavilion 630
  • ремонт ноутбука HP Probook 4540s
  • ремонт ноутбука HP Probook 4720s
  • ремонт ноутбука HP Probook 4515s
  • ремонт ноутбука HP Probook 4510s

Компанія Hewlett-Packard давно завоювала репутацію виробника одних з найбільш надійних, високопродуктивних і стильних персональних комп'ютерів в світі. У цій компанії знайдеться ноутбук «на будь-який смак»: бюджетний Presario, ігровий Pavilion, ексклюзивний серії Vivienne TAM або елітний ProBook. Здається, ніщо не може зіпсувати враження від роботи на такій машинці, а поняття «ремонт ноутбуків НР» до цього бренду взагалі не застосовується. Однак неприємності трапляються навіть з найнадійнішими в світі пристроями.

Для замовлення будь-якої послуги, Ви можете залишити заявку в будь-якій формі на сайті, або зателефонувати до нас за номером (044) 353-02-26

Будемо Вам раді!

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки