Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Meizu M5s: еволюція бюджеткі

  1. зміст Відео огляд Дизайн і комплектація Програмне забезпечення Камера Тести і продуктивність...
  2. Програмне забезпечення
  3. Камера
  4. Тести і продуктивність
  5. висновки

зміст
  1. Відео огляд
  2. Дизайн і комплектація
  3. Програмне забезпечення
  4. Камера
  5. Тести і продуктивність
  6. висновки

У минулому році компанія Meizu випустила величезну кількість моделей з мінімальними відмінностями, пообіцявши, що в 2017 році буде діяти менш хаотично, з чітко вивіреної стратегією. Першим смартфоном чжухайского вендора в цьому році став M5s. У Росії ціна на модель становить 13 920 рублів за 16-ГБ варіант і 14 990 рублів за 32-ГБ версію. Наскільки апарат не відповідає торішнім принципам створення пристроїв Meizu? Вивчаємо.



Технічні характеристики Meizu M5s:

  • Мережа: GSM / GPRS / EDGE (900/1800/1900 Мгц), WCDMA / HSPA (900/1900/2100), FDD-LTE (Band 1, 3, 7), CDMA (800 МГц), TD-LTE (2300 / 2600 МГц)
  • Платформа (на момент анонса): Android Marshmallow, прошивка Flyme OS
  • Дисплей: 5,2 ", 1280 х 720 точки, IPS, 282 ppi, контрастність 1000: 1, яскравість 380 кд / м2
  • Камера: 13 Мп, PDAF-фокус, подвійна LED-спалах, f / 2.2
  • Фронтальна камера: 5 Мп, ArcSoft, f / 2.0
  • Процесор: 8 ядер Cortex-A53, 1,3 ГГц, 64 біт, MediaTek MT6753
  • Графічний чіп: Mali-T720MP3, 450 МГц
  • ОЗУ: 3 ГБ LPDDR3
  • Внутрішня пам'ять: 16/32 ГБ
  • Карта пам'яті: microSD (до 128 ГБ)
  • Навігація: GPS, ГЛОНАСС
  • Wi-Fi (802.11a / b / g / n)
  • Bluetooth 4.0 BLE
  • microUSB
  • 3,5-мм роз'єм
  • Два слота nano-SIM
  • Сканер відбитка пальця mTouch 2.1
  • Акумулятор: незнімний, 3000 мАг, швидка зарядка mCharge 18W
  • Розміри: 148,2 х 72,5 х 8,4 мм
  • Вага: 143 г

Відео огляд




Дизайн і комплектація



У невелику коробку покладений традиційний комплект від Meizu: смартфон, зарядка (посилена), кабель microUSB, голка для вилучення гібридного лотка SIM (nanoSIM + nanoSIM або nanoSIM + microSD) і документація. Компанія навіть флагмани перестала постачати навушниками, що вже говорити про бюджетників. Плівок і чохлів теж немає, але їх не важко буде придбати окремо, так як телефони Meizu користуються попитом і для них випускають всілякі аксесуари багато сторонні фірми.



Якщо Meizu M5 ( огляд ) Одягнений в ефектний пластиковий корпус (який мені дуже сподобався), то M5s отримав металеву оболонку. Корпус M5s є чимось середнім між корпусами M5 Note ( огляд ) І M3s mini - боковини мають мінімальне скругление і щілини під динамік і мікрофон довгасті, а в задній частині є пластикові вставки, відокремлені від металевої спинки заглибленнями. На мій погляд, така спинка - крок назад. Акуратні полікарбонатні смуги під антени в суцільнометалевому корпусі виглядають краще і вони вже давно освоєні компанією. Чому частково взяли старий дизайн - незрозуміло. Проте, в темно-сірому кольорі M5s виглядає класно і дорого, а от щодо сріблястого і золотого варіантів я не впевнений.



Зібраний Meizu M5s на тверду «п'ятірку». Щілини, зазори, скрипи, прогини - це не про нього. У багатофункціональну кнопку mTouch під екраном вбудований дактилоскопічний сканер і працює він швидко і точно (для більшої точності рекомендую ввести палець кілька разів - чистий і брудний). Кнопка ця може знаходитесь у скрутному становищі і відпрацьовувати прості торкання. Наприклад, для дії «назад» потрібно просто торкнутися, для переходу на робочий стіл необхідно натиснути на кнопку, а для блокування пристрою досить затиснути кнопку на секунду-другу.



Одним з головних недоліків моделі Meizu M5 був екран. У M5s панель за характеристиками абсолютно ідентична: 5,2 ", HD, IPS з повним ламінуванням, 282 ppi, контрастність 1000: 1, яскравість 380 ніт. Але насправді екран інший, більш якісний. У M5s немає сильного розбігу в балансі білого між різними зразками, сам ББ відкалібрований дуже добре, колірна палітра багатша. Крім того, у панелі немає шлейфів від букв під час перегляду, матриця не здається пухкої і під певними нахилами у M5s не видно вертикальної сітки на темних фонах, як у M5. Змінили постачальника або ж закупили більш дорогі матриці - не важливо. Важливо, що екран тут чудовий для бюджетного класу. І я вітаю рішення залишити HD, так як для применяющейся начинки воно підходить краще.



Програмне забезпечення


Meizu M5s - модель нова і компанія не стала включати її в програму бета-тестування прошивки Flyme OS 6. Тому поки вона базується на Flyme OS 5 і буде оновлена ​​відразу на фінальну версію «шістки». Від Flyme OS 6 очікуйте більш приємного і оптимізованого інтерфейсу, а також додаткових функцій у всіх вбудованих додатках. Логіка управління (свайпи, жести, мінімалізм) залишиться колишньою, але додадуться деякі функції. Наприклад, екран активних програм можна викликати не тільки свайпом знизу-вгору, але і справа-наліво.


попередньо встановлений софт (сервіси Google ставляться з Hot Apps)


Камера


13-Мп камера тут точно така ж, що і у пачки минулих моделей Meilan. А це означає, що і переваги з недоліками ті ж. Статичні об'єкти в приміщенні або на вулиці при хорошому світлі виходять досить якісними. У поганих умовах знімати можна тільки при гострій необхідності, або якщо ви не проти шумів. Але головна проблема всіх недорогих смартфонів Meizu (та й не тільки її) - труднощі в зйомці рухомих об'єктів. Наприклад, із півтора десятка кадрів з сином на вулиці дитина виявився не змазаний тільки на двох.



5-Мп Фронталки має алгоритми «прикраси особи» від компанії ArcSoft. Я за натуральні Селфі, тому рекомендую знехтувати прикрасами. Але в будь-якому випадку себяшкі на M5s виходять непоганими. Відеозйомка проводиться в дозволі Full HD при 30 кадрах в секунду. При достатньому світлі fps тримається стабільно, але в сутінках число кадрів скорочується. Є непогана цифрова стабілізація, але немає стежить автофокусу. Голос захоплюється добре, а от оточуючі звуки не надто. І це дивно, адже бітрейт аудіо супроводу не найнижчий (128 кбіт / с).



Тести і продуктивність


З начинкою ситуація трохи дивна. Мені здавалося, що MediaTek MT6753 в поєднанні з HD-екраном буде вести себе краще, ніж MediaTek MT6750 і в відеоогляді M5 я навіть поспішив оголосити, що якщо для вас важливі ігрові здібності, то краще звернути увагу на M5s. Виявилося, що в обчислювальних тестах 8 ядер (Cortex-A53 з частотою 1,3 ГГц) у MT6753 показують себе порівнянним чином з 8 ядрами (4 ядра Cortex-A53 по 1,5 ГГц + 4 ядра Cortex-A53 по 1 ГГц) у MT6750. А ось в графічних тестах через прискорювача Mali-T720MP3 чіп MT6753 поступається, хоча і незначно, MT6750 з Mali-T860MP2. Власне, скріншоти бенчмарков M5s і M5 (робилися в продуктивних режимах):


Meizu M5s і Meizu M5:

Meizu M5s і Meizu M5


У тестового M5 я відзначав неквапливість оболонки, бачачи причину в 2 ГБ оперативної пам'яті (смартфон випускається і з 3 ГБ оперативної пам'яті). У M5s немає поділу на 2 і 3 ГБ оперативної пам'яті, хоча внутрішня пам'ять може бути 16 і 32 ГБ. З 3 ГБ оперативної пам'яті M5s поводиться дуже спритно і він стане ще більш плавним після поновлення до Flyme OS 6. З іграми, однак, все не так добре, як хотілося б: на найвищій графіку в Asphalt 8 спостерігаються 14-17 fps, в Dead Trigger 2 в динамічних сценах fps не перевищує 20, «радуючи» просадками до 11, в «Світі танків» падіння до 7-20 fps. З іграми простіше ситуація краща, але в будь-якому випадку M5s навряд чи варто розглядати в якості серйозного ігрового рішення. Для времяубівалок підійде, але не більше того.



Акумулятор на 3000 мАг в 5,2 "телефоні - гарне доповнення. Наші тести показали, що при максимальній яскравості M5s програє відео не перестаючи близько 6,5 годин і повного заряду батареї вистачає приблизно на 4,5 години іграшок. У повсякденності від нього можна очікувати до 2 днів роботи. Якщо згадати M5, то він працює трішки довше (напевно, завдяки MT6750, а не додатковим 80 мАг). Зате перевагою M5s на M5 стала підтримка швидкої зарядки mCharge, з якої батарея поповнюється більш ніж наполовину всього за півгодини. В цілому автономність для смартфона таких розмірів, що не позиціонується як довгожитель, хороша.


В цілому автономність для смартфона таких розмірів, що не позиціонується як довгожитель, хороша

висновки


«Компактний і надійний» - саме так звучить слоган Meizu M5s. І з цим не можна не погодитися. Компактний? Цілком. Надійний? Сканер є, автономність хороша, корпус виглядає міцно. Так що, так - надійний. Однак при всіх перевагах M5s не можна сказати, що вона створена за відмінним від торішніх шаблонами. Камера, дизайн, продуктивність відповідають тому рівню, що ми бачили в продуктах Meizu ще рік-півтора тому. Так, M5s - це дуже гідний продукт в своєму класі і російському роздробі зокрема. Але вона вторинна поруч з M3s mini і M5. Чи не того чекаєш від компанії, яка зуміла випустити відмінні MX6, Pro 6 і Pro 6 Plus.



Складається відчуття, що компанія боїться радикальних змін в лінійці Meilan, на яку припадає левова частка продажів і прибутку, тому експерименти стосуються головним чином матеріалів і зовнішнього вигляду (пластик-скло-метал-пластик-метал). Однак у зв'язку з угодою між Qualcomm і Meizu у нас з'явилася надія, що як мінімум з ігровими можливостями ситуація хоч якось почне ворушитися. Подейкують, що справжні новинки попруть з літа. Чекаємо.


Економте на замовлення в інтернеті завдяки кешбек! Завжди повертайте гроші з покупок разом з нами і LetyShops. При реєстрації прямо зараз ви отримуєте Premium-аккаунт в подарунок з підвищеною комісією кешбек.


© Євген Макаров. Mobiltelefon


Наскільки апарат не відповідає торішнім принципам створення пристроїв Meizu?
Компактний?
Надійний?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки