Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Meizu m6

  1. Зовнішній вигляд
  2. дисплей
  3. апаратна платформа
  4. автономність
  5. камери

У нас в країні смартфони Meizu користуються популярністю, особливо лінійка m

У нас в країні смартфони Meizu користуються популярністю, особливо лінійка m. Сьогодні ми познайомимося з черговим її представником - Meizu m6. Подивимося, чим він відрізняється від попередника і наскільки конкурентна модель в сучасних реаліях.

Моделей в лінійці: 8

Зовнішній вигляд

Дивлячись на багато нових смартфони Meizu здається, що компанія не хотіла і не хоче кардинально міняти їх зовнішній вигляд. Досить мінімальних змін, які помітять тільки цінителі марки.

Тому говорити про дизайн m6 складно, так як по суті це все той же смартфон, що і раніше , Тільки з іншого задньою кришкою - цього разу металевої. У мене є припущення, дизайнери заздалегідь зробили відразу кілька цікавих варіантів «спинки» і тепер щороку просто випускають їх під новою назвою.

Лицьова сторона залишилася без змін, хіба що вічко фронтальної камери розташовується з іншого боку від розмовного динаміка. Під екраном знаходиться сканер відбитка mTouch, який працює швидко і чітко. Розпізнавання відбитку пальців практично завжди відбувається з першого разу.

У цьому поколінні смартфон випускається в чотирьох колірних варіантах: сріблястому, золотом, синьому і чорному.

Ергономіка залишилася незмінною. Клавіші розташовані в звичних місцях, а до центральної кнопці можна звикнути за лічені дні.

дисплей

Діагональ IPS екрану складає 5,2 дюйма. Дозвіл всього HD (1280 × 720). В кінці 2017 року його виглядає дещо застарілим. Олеофобное покриття якщо і є, то мінімальне. Автоматичне регулювання яскравості працює плавно. Присутні традиційні настройки колірної температури.

На вулиці картинка на екрані вигорає не сильно.

Яскравість змінюється в межах від 1,6 до 341 кд / м². Контрастність становить 1 До 1100.

Калібрування екрану виконана відмінно. Майже за всіма параметрами вона еталонна.

Суб'єктивно, дисплей непоганий, як для доступного смартфона, але його не можна порівнювати з флагманами, так як у останніх екрани зовсім іншого рівня.

апаратна платформа

Meizu m6 все також оснащений процесором MediaTek MT6750, як і минулі два смартфона (M5 і M3s). Об'єм оперативної і призначеної для користувача пам'яті залежить від версії - 2/16 або 3/32 ГБ.

У тестах апарат набирає очікувано невелика кількість балів, але цього достатньо для тих користувачів, які користуються мінімумом функцій і телефон для них це в першу чергу засіб зв'язку, а не ігрова консоль. При цьому конкуренти вже давно використовують більш технологічні, сучасні і як наслідок продуктивні чіпи.

Мультимедійний динамік в міру гучний, але на граничних значеннях він трохи похрипує. До розмовної динаміку і мікрофону зауважень немає. Пошук супутників займає небагато часу, але було відмічено, що зв'язок з ними іноді зникала.

Інтерфейс Flyme 6 добре знайомий тим, хто хоч раз користувався смартфонами Meizu. Версія операційної системи Android 7.1.1.

Оболонка глибоко інтегрована і повністю переробляє стоковий інтерфейс, що подобається не всім, але на жаль, з цим нічого не зробити. Плавність роботи апарату хороша, лише зрідка помітні «фризи».

автономність

Ємність акумулятора становить 3070 мАг. Якщо помірно користуватися пристроєм, то можна розраховувати на 2 дні роботи. Тест PCMark видає 8 годин активного екрану при яскравості 200 кд / м².

камери

Основна камера має дозвіл 13 Мп, апертура ƒ / 2.2. Спалах двухтоновий. Камера має ті ж характеристики, що й в торішньому Meizu m5s. Додаток зйомки володіє великою кількістю налаштувань, але я думаю, що для цього смартфона вони зайві, так як камера далеко не найкраща. Режим HDR працює занадто агресивно, що проявляється в сильному Пересветі фотографій.

Фронтальна камера оновилася. Тепер це 8Мп сенсор з апертурою ƒ / 2.0. Вона краще ніж в минулих моделях, але навіть це не дозволяє отримати в приміщенні Селфі хорошої якості.

Максимально роздільна здатність запису відео Full HD. Є можливість записувати уповільнене відео .

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки