Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд Meizu Pro 6: чому б і ні

  1. Дизайн і зручність використання
  2. дисплей
  3. 3D Press
  4. Операційна система і оболонка
  5. Апаратна платформа і звук
  6. Час роботи
  7. камери

Можна по-різному ставитися до смартфонів з Піднебесної, але з одним точно не посперечаєшся - китайці навчилися створювати багато шуму навколо своїх апаратів

Можна по-різному ставитися до смартфонів з Піднебесної, але з одним точно не посперечаєшся - китайці навчилися створювати багато шуму навколо своїх апаратів. На презентаціях не соромлячись порівнюють новинки з іменитими конкурентами і стверджують, що вони не просто такі ж, а навіть краще. Будь-анонс «підігрівається» випадковими і не дуже витоками, а користувачі дійсно чекають виходу нових китайських смартфонів. Сьогодні ми познайомимося з Meizu Pro 6 - це один з флагманів 2016 року, перші шпигунські фотографії якого навіть прийняли за iPhone 7 ...

Моделей в лінійці: 0

Дизайн і зручність використання

Будь-які порівняння з iPhone набили оскому, але в разі Meizu Pro 6 без них не обійтися. Meizu використовували схожі матеріали, знайому форму корпусу, та й ергономічність дизайну можна порівняти.

Pro 6 зроблений з алюмінію, дисплей прикриває округлене скло (2.5D). Мініатюрні пластикові заглушки антен як ніби тягнуться до торців корпусу (схоже рішення ми бачили в Gionee S8 ). Блок камери, точніше спалах, оформили оригінально. Вона складається з десяти різнокольорових діодів, зібраних в кільце, в центрі якого розмістили лазерний автофокус.

Клавіші регулювання гучності і включення знаходяться праворуч, під дисплеєм є єдина клавіша управління системою, знизу - USB Type-C, mini-jack, динамік і основний мікрофон. Маленький отвір другого мікрофона виявилося на верхньому торці, а лоток двох NanoSIM зліва. Зібрано всі відмінно.

Здається, що китайці намагалися створити не схожий на iPhone 6 апарат, оригінально оформили окремі елементи, але зібравши всі в купу все одно вийшла варіація на тему яблучного смартфона. Більш того, покупцям потрібно бути готовим до того, що інші будуть приймати ваш смартфон за iPhone. Добре це чи погано - вирішувати вам. З іншого боку, чорний Pro 6 виглядає цілком оригінально.

Pro 6 оцінять перфекціоністи - елементи ззаду і спереду симетричні щодо вертикальної осі, особливо добре виглядає лицьова сторона, на якій віконця датчиків і фронтальної камери однаково віддалені від щілини розмовного динаміка.

Фізично розміри відповідають сучасним уявленням про умовно компактному смартфоні, Pro 6 можна користуватися однією рукою. Бентежить тільки слизькість корпусу - цьому сприяють матеріали, форма, відсутність помітно виступаючих елементів і вага смартфона (важкий).

дисплей

Сприйняття дизайну - справа суб'єктивна, а характеристики дисплея можна оцінити конкретніше. В смартфон встановили 5,2 дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів. За результатами наших вимірів яскравість змінюється від 3,5 до 372 кд / м2. Точність заводського калібрування не ідеальна, але прийнятна.

Суб'єктивно екран виглядає дуже хорошим - нехай це не останнє покоління Super AMOLED, яке Samsung використовує в своїх флагмани, але до якості зображення причепитися складно. Meizu додали все необхідне - в налаштуваннях можна вибрати колірний профіль (за замовчуванням, стандартний, режим фото або повнокольоровий режим) і відрегулювати колірну температуру. Також є «режим читання», що зменшує кількість синій кольоровій компоненти.

Фактично будь-який бажаючий може підлаштувати зображення під свій смак - від дуже холодного з перенасиченим квітами, до теплого зі стандартним колірним охопленням (наближене до IPS екранів).

Є гарне олеофобним покриття, «паразитні» чорні рамки між зображенням і фронтальною панеллю мають мінімальну ширину і майже непомітні, біля екрану відмінні кути огляду, гарна читаність на сонці і правильна поляризація - зображення видно через сонцезахисні окуляри з поляризаційними лінзами і у вертикальній, і в горизонтальної орієнтації.

До недоліків варто віднести хіба що злегка запізнюється роботу авторегулировки яскравості - включаючи дисплей на вулиці перші секунди екран може вибрати мінімальний рівень підсвічування, це схоже на програмну проблему.

3D Press

В наявності функція 3D Press - екран чутливий до сили натискання, з частиною системних додатків можна взаємодіяти сильніше натискаючи на їх іконки (саме сильне натискання, а не утримання).

Наприклад, в календарі можна швидко створити нову подію або переглянути порядок денний, в камері - запустити зйомку відео або включити «дзеркало», в годиннику - створити будильник, запустити таймер або секундомір. Особисто я спробував цю функціональність виключно для ознайомлення і перевірки, а пізніше про неї повністю забув.

На відміну від iOS, в Android чутливі до сили натискання дисплеї можна вважати маркетинговою перевагою, що збільшує ціну дисплейного блоку. Поки така функціональність додається виключно виробниками і тільки для системних або пари партнерських програм, сенсу в ній немає. Пізніше це може перетворитися в реальну перевагу, якщо Google створить стандартні API для розробників і їх буде підтримувати Flyme OS.

Операційна система і оболонка

Meizu Pro 6 працює під управлінням фірмової Flyme OS п'ятої версії, заснованої на Android 6. Як і в випадку з Xiaomi, немає сенсу звертати увагу на версію Android - функціональність системи залежить саме від версії оболонки.

У порівнянні з Flyme 4.5, п'ята версія помітно покращала, компанія доопрацювала багато спірні моменти. Візуальні зміни торкнулися в першу чергу оформлення панелі повідомлень, перемикачів режимів і меню налаштувань, дизайну системних додатків. На екрані блокування відображаються повідомлення, в панелі повідомлень з'явився ярлик для переходу в настройки, переробили вид списку останніх запущених додатків.

Як і раніше, ярлики додатків розміщуються на робочих столах і упорядковано відповідно до папок. На робочому столі працюють жести - провівши пальцем вниз можна відкрити панель сповіщень. Свайп від нижньої межі екрану відповідає за відкриття списку останніх запущених додатків - він схожий на стоковий Android, але обертається в зворотному напрямку. Фізична клавіша під дисплеєм багатофункціональна. Натискання повертає на домашній екран, торкання працює як «Назад», а утриманням кнопки можна заблокувати екран. Також в неї вбудований сканер відбитків пальців. Він працює дуже швидко, але не ідеально - іноді спрацьовування відбувається з другого разу.

Не дивлячись на нестандартність управління все виглядає продумано і звикнути до схеми управління Meizu легко. На додаток до стандартних органам управління можна включити плаваючу напівпрозору клавішу SmartTouch - крім стандартних функцій її можна використовувати для перемикання між запущеними додатками.

На вимкненому екрані блокування працюють жести - можна включити підсвічування, відразу розблокувати дисплей, запускати вбудовані додатки.

Залежно від версії системи може бути попередньо встановлено додаток «Теми» з магазином тим, що змінює вигляд ярликів і оформлення інших елементів. Якщо в прошивці буде присутній Flyme-аккаунт, користувач зможе використовувати хмара Meizu для синхронізації і резервного копіювання даних, віддаленого пошуку пристрою, отримання root-доступу системними засобами. На тестовому смартфоні була встановлена ​​Flyme OS 5.2.0.0G без Flyme-аккаунта.

Як і в разі MIUI від Xiaomi, прошивка сирувата на старті продажів. У мене не виникло критичних зауважень до продуктивності, швидкості запуску і перемикання додатків, хоча пару раз зустрічалися пригальмовування. Явний глюк - посилання на YouTube, Instagram з сторонніх додатків відкриваються в системному браузері, а не самих додатках. Помічник Google Now присутній у вигляді окремого додатка, його не можна запустити утриманням клавіші, використовувати функцію Now on Tap, реалізація режимів енергоспоживання теж власна (немає Doze).

Апаратна платформа і звук

У більшості випадків в якості основи своїх смартфонів Meizu використовує процесори MediaTek, відповідні позиціонуванню моделей. Pro 6 не став винятком, він отримав флагманську платформу Helio X25. SoC цікава - це перший десятіядерний процесор. Ядра в ньому зібрані в три кластери - 4 x Cortex-A53 частотою до 1,4 ГГц (для базових завдань), 4 x Cortex-A53 частотою 2 ГГц і продуктивний блок з двох ядер Cortex-A57 з тактовою частотою 2,5 ГГц. Відоеядро - Mali 880-MP4. Об'єм оперативної пам'яті в усіх модифікаціях - 4 ГБ. Вбудованої пам'яті може бути 32 або 64 ГБ, слота для карти пам'яті немає.

Комунікаційні модулі включають підтримку мереж LTE, двохдіапазонний Wi-Fi ac, Bluetooth 4.1, USB 3.1 з роз'ємом Type-C. Не завадили б інфрачервоний порт з NFC, але їх в цьому флагмані немає.

Нова платформа залишає в цілому позитивне враження - результати в бенчмарках не рекордний, але гідні, та й пристрій працює швидко. Продуктивність графічної підсистеми середня, але на даному етапі її вистачає. Наприклад, в «танчики» на максимальних налаштуваннях графіки fps тримається на рівні 35 кадрів, з продуктивністю в інших іграх проблем немає, як і з роботою окремих модулів (мережа, Wi-Fi, GPS).

Під навантаженням (вимогливі ігри, бенчмарки, зйомка відео в 4K) смартфон відчутно гріється - це особливо помітно через алюмінієвого корпусу, який фактично виступає радіатором. Так, після 6 хвилин запису відео в 4K вбудований датчик показував температуру в 35 градусів, а температура корпусу, згідно з даними лазерного термометра, склала 40 градусів. В руках такий нагрів добре відчутний і сприймається як «вище середнього». При звичайному використанні, передачі даних в мережах 3G і Wi-Fi, зарядці і так далі такого нагріву немає, Pro 6 залишається максимум теплим.

Meizu традиційно приділяють увагу якості звуку в своїх флагманів - це стосується як зовнішнього динаміка, так і наявності окремого звукового чіпа. Pro 6 сподобався мені обом критеріям. Зовнішній динамік відчутно не чути, якщо прикрити його рукою під час перегляду відео або ігор, але звучить живо, приємно і голосно. Аудіочіп отримав маркетингова назва Hi-Fi Lite, під ним ховається Cirrus Logic CS43L36 B1AC1540 TW. Якість звуку в навушниках трохи краще, ніж у інших флагманів, помітна хороша деталізація і деяка об'ємність, хоча багато чого буде залежати від використовуваних навушників. Є хороший запас гучності.

До розмовної динаміку претензій немає - голос співрозмовника передається природно, гучність нормальна. Вібродзвінок середній, іноді його можна не відчути.

Час роботи

Одним з явних недоліків Meizu Pro 6 можна вважати час роботи - ємність акумулятора скромна, всього 2560 мАг. Реальний час роботи буде залежати від профілю використання, набору використовуваних програм і налаштувань енергозбереження. Мій стандартний профіль включає синхронізацію двох Google-акаунтів, використання мобільного інтернету і Wi-Fi, читання, соціальні мережі, мессенеджери, трохи музики, відео і мінімум телефонних розмов. У такому режимі смартфон працює світловий день, заряду вистачає з ранку до вечора з обов'язковою зарядкою вночі. Час роботи екрану 3-4 години.

Варто трохи збільшити навантаження, зробити пару десятків фотографій, подивитися серіал або пару роликів з YouTube через 3G і заряду вже не вистачить. Тому активним користувачам доведеться носити з собою зовнішній акумулятор і обзавестися запасним кабелем USB Type-C. Якщо спілкування зі смартфоном займає у вас менше часу, час роботи вийде розтягнути до доби.

З комплектним зарядним пристроєм для Meizu Pro 6 заявлена ​​підтримка швидкої зарядки (100% за годину) з технологією MediaTek Pump Express, але смартфон приїхав до нас без комплектації, тому перевірити цей параметр ми не змогли.

камери

У смартфона дві камери - основний модуль Sony з дозволом 21 Мп, можливістю зйомки 4K відео, лазерним і фазовим автофокусом і об'єктивом з 6 лінз ƒ / 2.2. Фронтальна камера має роздільну здатність 5 Мп, пятіелементной об'єктив ƒ / 2.0.

Додаток камери відрізняється простим інтерфейсом, є режими Панорама, Макро, зйомка slow-mo відео, створення GIF-анімацій та фото з можливість змінити точку фокусування після зйомки. Ручний режим дозволяє задати витримку (до 20 секунд), ISO, відстань до нього, експопоравку, баланс білого, насиченість і контрастність. Режим портрет сподобається дівчатам - можна в реальному часі збільшити очі, зробити шкіру світліше і більш гладкою, а особа вже.

В абсолютному розумінні смартфон знімає непогано, але помітно відставання від інших флагманів - дивлячись на характеристики камери очікуєш кращої якості. Денні фотографії виходять цілком гідними, а при зйомці в приміщенні і вночі справи йдуть середньо. Багато моментів хочеться списати на вогкість ПО, тому що коли смартфон фокусується автоматично, різкість підлаштовується швидко, а при ручному вказівці точки фокусування - помітно довше покладеного (навіть в ідеальних умовах). Аналогічна ситуація з 4K відео - воно кілька смикати. Хочеться вірити, що проблемні моменти виправлять з виходом нових прошивок, ось тільки незрозуміло коли це станеться (і чи відбудеться). Спалах з десяти діодів - такий же маркетинг, яскравість не відрізняється від інших смартфонів з усього двома діодами.

Редакція дякує магазин «Цитрус» за наданий для тестування смартфон Meizu Pro 6

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки