Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Проти Samsung, Micron, Hynix поданий колективний позов з приводу завищеної ціни DRAM

Високі ціни на оперативну пам'ять продовжують привертати увагу все нових зацікавлених осіб. В кінці минулого року на дане питання звернула увагу Національна комісія з розвитку і реформ Китаю, а зараз американська юридична фірма Hagens Berman подала груповий позов до Федерального окружного суду Північного округу Каліфорнії (United States District Court for the Northern District of California) проти провідних чипмейкеров.

звернула увагу

Адвокати компанії стверджують, що виробники чіпів і модулів DRAM в особі Samsung, Micron і Hynix змовилися штучно обмежувати поставки своєї продукції, щоб підтримувати високі ціни. В результаті виробники пристроїв, в яких використовуються чіпи DRAM, змушені платити завищені ціни, і ці витрати лягають на плечі кінцевих споживачів. Вищезазначене тріо спільно контролює 96 відсотків ринку DRAM. Дії компаній призвели до того, що протягом аналізованого періоду (1 липня 2016 року - 1 лютого 2018 роки) середня вартість 4 Гбайт DRAM зросла на цілих 130%, при тому, що витрати, пов'язані з виробництвом чіпів пам'яті, не збільшилися.

Дії компаній призвели до того, що протягом аналізованого періоду (1 липня 2016 року - 1 лютого 2018 роки) середня вартість 4 Гбайт DRAM зросла на цілих 130%, при тому, що витрати, пов'язані з виробництвом чіпів пам'яті, не збільшилися

«Те, що ми виявили на ринку DRAM - це класична монопольна схема ціноутворення, в якій невелика кількість корпорацій утримує левову частку на ринку, - розповів Стів Берман, керуючий партнер Hagens Berman. - Замість того, щоб грати за правилами, Samsung, Micron і Hynix незаконно "видоюють" з ринку надприбутки ».

Що характерно, Hagens Berman вже має досвід подібних справ. У 2006 році юридична фірма брала участь в судовому розгляді проти Samsung і Hynix, пов'язаних з маніпулюванням цінами. Тоді суд присудив 300 млн доларів штрафу обом корпораціям.

джерело:
HotHardware

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки