Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Хай буде з вами сила -ультрабук ASUS Transformer Book T100 Chi

  1. Специфікація
  2. клавіатура
  3. основний модуль
  4. Камера
  5. продуктивність
  6. автономність
  7. підсумки

Новий ультрабук-трансформер від компанії ASUS в порівнянні з попередником - моделлю Transformer Book T100 - отримав більш якісний Full HD дисплей, потужну основну камеру і швидкодіючий процесор, і при цьому «втратив» у вазі і в розмірах, адже його товщина тепер не перевищує 14 мм.

Термін "Чи (Chi)" лежить в основі китайської філософії і має на увазі джерело сили всього, що існує. Дана категорія не має прямих аналогів в західних філософів, проте є її аналог в кіносазі «Зоряні війни» - це поняття «сила», якій повинні вміти керувати справжні джедаї.

Ультрабук-трансформер Transformer Book T100 Chi в компанії ASUS, по всій видимості, розглядають як інструмент для справжніх джедаїв. Хоча оволодіти ним і відчути всі переваги, на відміну від оволодіння «силою джедаїв», набагато простіше.

Специфікація

  • Процесор: Intel Bay Trail-T Quad Core 1,46 GHz ~ 2,39 ГГц
  • ОЗУ: 2 Гб
  • Дисплей: 10-дюймовий Full HD (1920 × 1200) зі співвідношенням сторін 16:10
  • Графіка: інтегрована Intel® HD Graphics
  • Накопичувач: 32GB eMMC (є також версії 64GB eMMC і 128GB eMMC)
  • Card Reader: формат Micro SD
  • Камера: фронтальна 2 МП і основна 5 МП
  • Мережі: Wi-Fi 11 a / b / g / n; Bluetooth ™ V4.0 + HS
  • Інтерфейси: Micro USB, micro HDMI, USB 3.0 Type B, комбінований аудіороз'єм, все в одному екземплярі
  • Аудіо: вбудовані динаміки і мікрофон
  • Розміри планшета: 265 x 174,5 x 7,2 мм
    Розміри Док-станції: 265 x 174,5 x 13,2 ~ 14,8 мм
  • Вага планшета: 0,57 кг
  • Вага клавіатури: 0, 51 кг

Дизайн

За своєю суттю T100 Chi - це планшет з від'єднується клавіатурою. Однак, обидва компонента виконані настільки майстерно і гармонійно, що пристрій в комплексі цілком можливо розглядати як ультратонкий ноутбук.

Дизайн новинки можна без перебільшення назвати вишуканим: чорний витончений корпус з анодованого алюмінію і високоякісної матової пластмаси «під метал» з хромованою окантовкою. Завдяки використанню металевого покриття обидва компонента трансформера дуже тонкі і легкі: товщина планшета дорівнює 7,2 мм при вазі 0,57 кг, а загальна товщина пристрою становить близько 14 мм при вазі 1,08 кг.

Вага клавіатури дорівнює всього 0,51 кг і подібна перевага кришки-планшета над док-станцією призводить до того, що вона відкривається тільки на 120 °. Очевидно, розробники вважали, що при відкритті на більш широкий кут ноутбук може просто перевернутися.

Очевидно, розробники вважали, що при відкритті на більш широкий кут ноутбук може просто перевернутися

Док-станція - це абсолютно автономний модуль з власним аккмулятором, який пов'язаний з основним пристроєм тільки через Bluetooth

Такого кута розкриття майже досить при роботі за столом, але явно не вистачає, коли в дорозі доводиться тримати пристрій на колінах. Адже в результаті екран знаходиться не напроти очей, а нижче, і на нього припадає дивитися зверху вниз, що не дуже зручно. До того ж, за нашими оцінками, при розкритті на додаткові 10-15 ° пристрій залишилося б достатньо стійким.

Але оскільки T100 Chi - це трансформер, то проблему можна вирішити по-іншому: просто від'єднати дисплей і встановити під будь-яким потрібним кутом, скориставшись, скажімо, зовнішньої підставкою. Такий спосіб можливий в офісі, але не під час подорожі. Але ж мала вага і розміри гаджета стимулюють його всюди носити з собою і працювати, де доведеться.

клавіатура

На відміну від деяких інших трансформерів виробництва ASUS, де док-станція містить додаткові акумулятор для харчування ноутбука, порти та інші можливості, що розширюють функціональність ноутбука, тут док-станція - це абсолютно автономний модуль з власним акумулятором, який пов'язаний з основним пристроєм тільки через Bluetooth . Але в цьому є і свій позитив, адже таку клавіатуру можна використовувати дистанційно від планшета: наприклад, планшетний модуль поставити на стіл, а док-станцію тримати на колінах. До речі, в попередньої моделі цієї серії -Transformer Book T100 - клавіатура не мала власної батареї і підключалася до основного модуля через фізичний роз'єм.

До речі, в попередньої моделі цієї серії -Transformer Book T100 - клавіатура не мала власної батареї і підключалася до основного модуля через фізичний роз'єм

Док-станція кріпиться до дисплея магнітами, ніяких інших фіксаторів немає

Док-станція кріпиться до дисплея за допомогою магнітів і кріпиться досить надійно, проте, якщо пристрій сильно струснути в розкритому стані, то друга половинка все ж може відірватися. Тому при перенесенні T100 Chi краще тримати за дисплей, адже якщо від'єднатися і впаде клавіатура, то таке падіння навряд чи вплине на її працездатність.

Дисплей можна приєднати до док-станції нестандартно, повернувши на 180 ° щодо вертикальної осі

Підключення обох моделей через Bluetooth виконується за лічені секунди, майже миттєво. Клавіатура тут - практично повнорозмірна, клавіші всього на 1,5 мм менше стандартних. При цьому є повнорозмірні кнопки навігації, на відміну від багатьох інших ноутбуків, що вельми комфортно. Крім того, розробники не «економили» на кнопках Ctrl, Shift і Alt - вони дублюються з двох боку клавіатури, що теж сподобалося. Досить зручно і те, що функціональні кнопки F1-F12 спрацьовують за замовчуванням, а не при натисканні разом з префікс-клавішею Fn. Трохи нижче клавіатури розміщений якісний мультисенсорний тачпед з діагоналлю близько 4 дюймів. Правда, наявність сенсорного екрану в цьому пристрої знижує значимість тачпеда.

T100 Chi оснащений практично повнорозмірною клавіатурою, клавіші всього на 1 мм менше стандартних

Док-станція містить тільки один microUSB-порт, який служить для зарядки вбудованого акумулятора. Батареї вистачає на кілька тижнів роботи, тому про щоденну зарядку можна не турбуватися. І все ж на фронтальній панелі присутній вимикач Bluetooth-зв'язку на той випадок, якщо T100 Chi планується тривалий час використовувати тільки як планшет, без клавіатури.

основний модуль

Вся обчислювальна «начинка» тут міститься в планшеті, який одночасно є і «кришкою» ноутбука-трансформера. Щоб забезпечити тривалу автономність в Transformer Book T100 Chi використовуються найбільш енергоефективні технології та компоненти, наприклад, безкулерная технологія охолодження процесора.

У новинці встановлений новітній 4-ядерний процесор Intel Atom Z3775 з частотою 1,46-2,39 ГГц. Цей чіп призначений для застосування в планшетах і відрізняється підвищеною енергоефективністю: максимальний показник TDP складає усього 4 Вт. Рішення базується на частини платформи Bay Trail-T і містить в основі 22-нанометровий оптимізований процес Р1271 з тривимірними транзисторами tri-gate, що дозволило значно поліпшити показники енергоефективності та продуктивності, в порівнянні з попередниками.

Пристрій від ASUS оснащено дисплеєм з роздільною здатністю Full HD 1920х1080, що незвично для ноутбука, але є стандартом для планшета

Крім того, T100 Chi оснащений чудовим 10-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD 1920х1080. Дисплей використовує фірмову технологію ASUS TruVivid, що знижує відблиски відображення і забезпечує більш яскраві і живі кольори при будь-яких умовах освітлення.

Розмір SSD-накопичувача становить 32 ГБ, причому користувачеві доступно тільки 22ГБ дискового простору, все інше виділено під резервування ОС. Такого обсягу вистачає тільки на установку деяких додатків і самої ОС. Але якщо потрібно записати великі обсяги даних, такі як фото або відео, то ситуацію виправить установка карти MicroSD.

Але якщо потрібно записати великі обсяги даних, такі як фото або відео, то ситуацію виправить установка карти MicroSD

На лівій бічній грані розміщений порт MicroUSB, гніздо для підключення навушників, кнопка Home і дві кнопки регулювання гучності

На лівій бічній грані розміщений порт MicroUSB, гніздо для підключення навушників, кнопка Home і дві кнопки регулювання гучності. На верхній грані - кнопка включення / виключення і блокування планшета, а також мікрофон. Фізичні кнопки на бічній грані не дуже зручні, хотілося б більшої рельєфності. Особливо незручна в цьому плані "гойдалка" гучності.

З правого боку розташовані порт microHDMI, порт USB 3.0 Type B і слот для MicroSD-карти. Роз'єм Type B говорить про те, що T100 Chi через цей порт можна підключати тільки як периферійний пристрій.

Роз'єм Type B говорить про те, що T100 Chi через цей порт можна підключати тільки як периферійний пристрій

З правого боку розташований порт microHDMI, порт USB 3.0 Type B і слот для MicroSD-карти

На бічних гранях планшета розміщені також мініатюрні динаміки, який видають гучний і цілком якісний звук, принаймні, як для такого розміру.

Взагалі, в T100 Chi відчувається нестача портів. Наявність лише одного microUSB означає, що ви можете підключити флеш-накопичувач або USB-модем лише через перехідник. З іншого боку, якщо розглядати T100 Chi все ж як планшет, а не ноутбук, то він має цілком стандартним набором портів.

Камера

T100 Chi має дві камери: фронтальну для відеоконференцій, розташовану з внутрішньої сторони дисплея, і основну тилову. Для планшета це стандартний набір, але для ноутбука досить незвично бачити камеру з зовнішньої сторони кришки. Матриця основної камери - 5МП, матриця фронтальної - 2МП. Камера запускається свайпом вниз по стартовому екрану після розблокування. Щоб закрити камеру і повернутися до робочого столу, треба натиснути на екранну кнопку Unlock.

Щоб закрити камеру і повернутися до робочого столу, треба натиснути на екранну кнопку Unlock

При хорошому освітленні камера T100 Chi дозволяє отримати непогані знімки

При хорошому освітленні камера T100 Chi дозволяє отримати непогані знімки

Рухомі об'єкти при хорошому освітленні також фіксуються на знімку досить добре

Якість фотографій, отриманих з допомогу основної камери, можна охарактеризувати як середнє. Воно краще, ніж в камерах бюджетних планшетів, але гірше, ніж в гаджетах преміум-сегмента. Новинка також дозволяє знімати відео у форматі Full HD, правда зйомка рухомих об'єктів залишає бажати кращого, оскільки рух виходить не плавним, а трохи переривчастим.

А ось фотографії всередині приміщення виглядають досить посередньо

продуктивність

Для роботи з офісними програмами та серфінгу в інтернеті продуктивності T100 Chi вистачає цілком. Тестова утиліта NovaBench оцінила продуктивність ультрабука на 396 балів, це майже на 60 балів більше, ніж у бюджетної моделі X205TA , Також недавно анонсованої ASUS. За результатами тесту PCMark 7 пристрій одержав 2 638 балів.

За результатами тесту PCMark 7 пристрій одержав 2 638 балів

Результати тестування за допомогою утиліти NovaBench

Відтворення відеороликів YouTube в якості Full HD виконуються з ледь помітною затримкою. Але в цілому, новинка досить комфортна в користуванні.

Використання SSD-накопичувача підвищує показник Data Transfer Rate на 25% в порівнянні зі звичайним механічним диском і при цьому майже на 2 порядки знижує час доступу Access Time

На T100 Chi встановлена операційна система Windows 8.1, інтерфейс якої, як відомо, зручний для планшетів, але не особливо оптимальний для ноутбука. Утиліта Classic Shell дозволяє оптимізувати інтерфейс «вісімки» для використання в ноутбуці: з її допомогою можна реанімувати класичне меню з кнопкою Пуск.

Утиліта Classic Shell дозволяє повернути класичне меню з кнопкою "Пуск", яке більш зручно для роботи з мишею

автономність

У моделі T100 Chi встановлена потужна і незнімна полімерна батарея ємністю 30 Вт-ч. У компанії відзначають, що розробникам свого часу довелося чимало попотіти, щоб розмістити таку ємну і при цьому тонку батарею. Як відомо, літій-полімерні акумулятори володіють найбільшою щільністю енергії. Крім того, у таких батарей є ще одна перевага - їм можна надати практично будь-яких форм-фактор, що вкрай важливо для портативних пристроїв.

Якщо всі функції трансформера активовані, то в режимі перегляду відео харчування від батареї вистачає приблизно на 6 годин. У разі його використання в режимі роботи з офісними додатками, але з включеними Wi-Fi і Bluetooth модулями, автономність новинки збільшується на пару годин.

Трансформер може працювати і в режимі економії харчування Airplane mode: в цьому випадку модулі Wi-Fi і Bluetooth будуть відключені. Однак треба взяти до уваги, що при вимкненому зв'язку Bluetooth док-станція (вона ж клавіатура) не підключена. Тобто, такий режим підходить лише для використання в режимі планшета.

Тобто, такий режим підходить лише для використання в режимі планшета

T100 Chi поставляється з мініатюрним і легким мережним адаптером

Повний час зарядки займає близько 5 годин. Зручно, що мережевий адаптер дуже легкий і за розміром майже не відрізняється від адаптерів для смартфонів.

підсумки

ASUS Transformer Book T100 Chi - це стильний і зручний ультрабук-трансформер 2-в-1 з хорошою автономністю і цілком прийнятною продуктивністю. Високоякісний сенсорний екран з роздільною здатністю Full HD забезпечує комфортне використання, а невеликі розміри і вага дозволяють його всюди брати з собою. До недоліків можна віднести хіба що брак USB-портів і недостатній кут розкриття кришки ультрабука, що робить незручним роботу в польових умовах.

Пристрій буде доступний в роздробі на початку червня 2015 року, його вартість складе, за інформацією виробника, приблизно $ 400 в гривневому еквіваленті.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки