Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Через вибухи акумулятора зупинені поставки Samsung Galaxy Note 7. Фото

01.09.2016, Чт, 15:20, Мск, Текст: Валерія Шмирова Компанія Samsung призупинила поставки свого нового флагмана Galaxy Note 7 на ринок Південної Кореї.Це рішення пов'язують з випадками займання акумулятора під час зарядки, один з яких був зафіксований в цій країні.Акції Samsung відразу ж подешевшали на $ 7 млрд.

Samsung перервала поставки Galaxy Note 7 в Південній Кореї

Компанія Samsung перервала поставки смартфона Galaxy Note 7 трьома основними мобільним операторам Південної Кореї, щоб провести кілька додаткових тестів контролю якості. Компанія не уточнює, з якої саме причини потрібні були тести.

Агентство Reuters пов'язує припинення поставок з випадками, коли акумулятор смартфона, що надійшов у продаж в кінці минулого місяця, вибухав від перегріву. Разом з тим, користувачі Galaxy Note 7 активно скаржилися на форумах і в соцмережах і на інші проблеми з пристроєм.

Випадки вибуху акумулятора Galaxy Note 7

Перший випадок вибуху акумулятора Galaxy Note 7 був зареєстрований в Китаї близько тижня тому. Користувач з ніком Mr. Ni 666666 опублікував фото оплавленого пристрою на місцевому форумі Baidu. За його словами, загоряння смартфона відбулося, коли він був підключений за допомогою зарядного пристрою до електричної мережі.

За його словами, загоряння смартфона відбулося, коли він був підключений за допомогою зарядного пристрою до електричної мережі

Galaxy Note 7, згорів під час зарядки в Китаї

Як повідомляє ресурс Business Korea, 30 серпня 2016 р схожий випадок стався в Південній Кореї. У популярній корейської соцмережі Kakao Story з'явилися фото ще одного оплавленого Galaxy Note 7. За свідченням власника смартфона, він також вибухнув під час зарядки. Samsung вилучила пошкоджені телефони у покупців, щоб провести розслідування.

Втрати Samsung після скасування поставок

Компанія повідомила про перерву в поставках увечері 31 серпня 2016 р За даними Reuters, це рішення вже коштувало Samsung $ 7 млрд за її ринкову вартість через негайного падіння акцій на 2%. За оцінкою Парку Юн Хуна (Park Jung-hoon), менеджера консалтингової компанії HDC Asset Management, прибуток Samsung за липень-вересень 2016 р впаде як мінімум на $ 180 млн.

Galaxy Note 7, який вибухнув в Південній Кореї

Дочірня компанія Samsung SDI, яка є постачальником акумуляторів для Galaxy Note 7, повідомила, що не отримувала від Samsung ніякої інформації про проблеми з цією моделлю. Проте, після повідомлення про перерву в поставках акції компанії впали на 6,1%.

На початку серпня компанія Hyundai Securities, яка спеціалізується на наданні фінансових послуг, висловила впевненість, що ще до кінця 2016 р Samsung зможе продати близько 12 млн Galaxy Note 7. За словами аналітика фірми Кім Донг Вона (Kim Dong-won) Galaxy Note 7 повинен був відволікти на себе увагу покупців від iPhone 7, реліз якого призначено на 7 вересня.

Середня ціна Galaxy Note 7 в Південній Кореї становить $ 882. За повідомленням Samsung, попит на нову модель на цьому ринку перевищував пропозицію ще до початку продажів. Преса Південної Кореї, посилаючись на джерело в Samsung, повідомляє, що компанія планує незабаром відкликати ті Galaxy Note 7, у яких виникли будь-які проблеми з батареєю. Компанія не повертатиме гроші або міняти смартфон на новий, а тільки безкоштовно замінить акумулятор.

Характеристики Galaxy Note 7

Galaxy Note 7 оснащений екраном з діагоналлю 5,7 дюйма і роздільною здатністю 2560 x 1440 пікселів. Пристрій працює на основі 64-розрядної 8-ядерного процесора і має 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам'яті. Основна камера Note 7 має дозвіл 12 МП і може знімати 4K-відео, фронтальна камера пропонує дозвіл 5 МП. Смартфон оснащений батареєю ємністю 3500 мА. Серед інструментів біометричної ідентифікації є сканер райдужної оболонки ока.



Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки