Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Mobile-review.com Огляд GSM-телефону Motorola C300

  1. Меню
  2. враження

Фотографії Motorola C300 в інтер'єрі

Телефон Motorola C300 приходить на зміну моделі Т191 , Яка знімається з виробництва. Цей апарат початкового рівня буде проводитися до осені наступного року на потужностях BenQ, адже по суті він розроблений цією ж компанією (як і Т191). Як наслідок, в С300 можна побачити багато нехарактерні для класичних телефонів від Motorola риси.

Як наслідок, в С300 можна побачити багато нехарактерні для класичних телефонів від Motorola риси

Перше, що кидається в очі - це округла форма корпусу, телефон добре лягає в руку. При масі в 82 грами він зовсім не схожий на апарати початкового рівня, розміри в 106х44х16.5 мм також не можна назвати великими. При включенні апарату звертаєш увагу на блакитне підсвічування екрану, в тон їй зроблена і підсвічування клавіатури, але вона більш яскрава. Дозвіл екрану складає 96х64 точки, що дозволяє відображати до 4 рядків тексту і рядок підписів до софт-клавішам (при читанні повідомлень). У всіх інших меню відображається два рядки тексту і до двох службових рядків. Накреслення шрифту аналогічно такому для Т191, інформація на екрані читається легко.

Накреслення шрифту аналогічно такому для Т191, інформація на екрані читається легко

Під екраном можна побачити вертикальну двопозиційний клавішу навігації. Усередині цієї клавіші вписана кнопка "Меню", але проблем це не викликає - випадкові натискання виключені, навіть якщо у вас дуже великі руки. Софт-клавіші об'єднані в качельки з функціями відправки виклику і відбою. Вся клавіатура виконана з пластика, клавіші підняті над корпусом. Цифрові клавіші по зручності середні, особливого дискомфорту з ними не відчуваєш, але немає і приємною легкості в наборі номера. Підсвічування клавіш дуже яскрава, в повній темряві вона навіть ріже око. В умовах середньої освітленості добре видно центральний ряд клавіш, а ось лівий і правий помітний гірше. Позначення на клавішах 6 і 9 практично не видно, шрифт зливається.

На нижньому торці розташований роз'єм зарядного пристрою, на лівій бічній поверхні знаходиться гніздо для підключення гарнітури. Усередині телефону встановлений знімний нікель-металгідридний акумулятор ємністю 500 мАг. Це російська комплектація, в ряд європейських країн телефон поставляється з літій-іонним акумулятором. Заявлений виробником час роботи телефону в режимі очікування - до 80 годин, в режимі розмови - до 2.5. В умовах мережі "Білайн" телефон пропрацював два дні при 20 хвилинах дзвінків, а також невеликому часу використання інших функцій. Час повної зарядки телефону складає близько 1.5 годин.

Меню

У режимі очікування після натискання на ліву софт-клавішу ви можете викликати телефонну книгу, а права дає швидкий доступ до меню "Повідомлення". Пункти головного меню розташовані в круговому порядку: праворуч ви бачите назву, ліворуч - анімовану іконку. Є швидка навігація за допомогою цифрових послідовностей. Цікаво, що при навігації по меню не потрібно точно натискати на софт-клавішу, ви можете натиснути клавішу відбою або виклику, результат буде тим же. Ви можете натискати гойдалку в будь-якому місці як зверху, так і знизу, це зручно. У телефоні всюди, де можливо, реалізований російськомовний введення. У російській версії апарату на клавішах будуть нанесені символи кирилиці. Перейдемо до розгляду окремих функцій.

Перейдемо до розгляду окремих функцій

Телефонна книга. У пам'яті телефону можна зберегти до 100 номерів, для одного імені є можливість занести лише один номер. У загальному списку одночасно відображаються номери як з пам'яті телефону, так і з SIM-карти, на екрані одночасно видно ім'я і номер. Є швидкий пошук номера за першою літерою. Абонентів легко розсортувати по 4 групам користувачів, для кожної виставляється свій варіант тонального сигналу, установки вібродзвоника, тон SMS-повідомлення, також можна вибрати іконку. Для 10 номерів передбачений голосовий набір, мітки запам'ятовуються з одного разу, розпізнавання працює дуже добре навіть в галасливих умовах.

Для 10 номерів передбачений голосовий набір, мітки запам'ятовуються з одного разу, розпізнавання працює дуже добре навіть в галасливих умовах

Повідомлення. Апарат підтримує EMS (версія 5), відповідно є можливість вставляти картинки і прості мелодії в повідомлення. У пам'яті телефону виділено простір об'ємом в 128 Кб, щоб користувач міг зберігати в ньому отримані картинки і мелодії. Є обмеження на формат даних, що приймаються, так, анімація підтримує максимум 10 кадрів з дозволом кожного 96х64 точки. Зображення більшого розміру не відображаються, той же принцип діє при перевищенні числа нот для мелодії (обмеження в 100 нот). Підтримується формат iMelody 1.2.

2

Особливість апарату в тому, що він підтримує прийом графіки і мелодій, відправлених в форматі Nokia Smart Messaging (з телефонів Nokia, Samsung, LG і, звичайно, Motorola C300). Такі повідомлення автоматично конвертуються в формат EMS, на сьогодні це унікальна функція.

У телефоні є функція SMS Chat, тобто до 25 шаблонів повідомлень, плюс для самих повідомлень є 10 порожніх клітинок.

Media Library. З цього пункту меню можна отримати доступ до демонстраційних зображень, анімації, мелодіям. Сюди ж завантажуються відповідні файли зі спеціального диска, його можна придбати як додатковий аксесуар.

Дзвінки. Користувач може знайти в цьому меню всі налаштування пов'язані з дзвінками, нічого особливого.

Установки телефону. Традиційно тут зібрані налаштування безпеки, wap-браузера (він версії 2.0 !!!), вибір мови меню, часу підсвічування. У телефоні присутні заставки екрану (їх 5), є можливість завантажити через wap нові (до 3).

Ігри. У телефоні є тетріс і варіант пятнашек, називаються вони відповідно Answer і Numbers. Ігри не дуже цікаві. Виробник заявляє, що в телефоні 6 ігор, але в моєму зразку було тільки дві.

Параметри аудіо. Тут вибирають мелодію дзвінка, його тип (вібро і мелодія, просто мелодія), налаштовують існуючі профілі користувача. Всього в телефоні представлено 27 мелодій, плюс до 5 мелодій можна завантажити. Мелодії звичайні, гучності дзвінка не завжди достатньо. Як сповіщення про SMS-повідомленні можна вибрати один з 5 тонів.

Інструменти. Також всі досить буденно, є простий органайзер (до 500 записів), секундомір, таймер зворотного відліку, калькулятор. З цього меню можна налаштувати виключення / включення апарату за розкладом, також тут розташовуються будильники (одноразовий, щоденний). Будильники працюють і при вимкненому телефоні.


враження

За якістю зв'язку претензій до телефону немає: звук в динаміці непоганий, перешкод як таких не існує. Гучності дзвінка вистачає не завжди, в деяких умовах його погано чути. У той же час, вібро досить сильний, він частково виправляє ситуацію. По зручності використання телефону не варто чекати багато чого від моделі початкового рівня. Суб'єктивно Т191 був більш ергономічний, ніж С300, в новій моделі клавіатура не настільки зручна. Є невеликі затримки під час перегляду пунктів меню і їх виборі. Але в цілому телефон для свого класу непоганий, привертає блакитне підсвічування, оновлений дизайн. Апарат з'явиться у продажу вже в середині листопада, його роздрібна вартість складе від 120 до 130 доларів. Основним конкурентом для С300 буде Siemens C45, причому критерієм вибору, мабуть, буде дизайн, а не функціональна привабливість. С300 перший час не буде надзвичайно популярним, це бюджетне рішення, причому досить дороге. Час для С300 прийде, коли його потіснять інші моделі, при падінні ціни до 70 доларів він стане дуже затребуваним на ринку. Коли це станеться, сказати важко, все залежить від ринкової кон'юнктури, але, швидше за все - на початку літа наступного року, ближче до кінця виробництва цієї моделі.

Дякуємо представництво компанії Motorola за наданий телефон

Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки