Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Найкращий ноутбук 2016 року: яким він повинен бути і скільки коштує? Вибираємо оптимальну модель для будь-якого бюджету.

  1. Інші особливості вибору ноутбуків:
  2. Dell XPS 13 9350: альтернатива MacBook на Windows
  3. Asus ZenBook UX303U
  4. Microsoft Surface Book
  5. Три кращих ноутбука 2016: технічні характеристики
  6. HP Envy 13
  7. Retina Apple MacBook Pro (15 '', 2015)
  8. Asus RoG G752: купи слона!
  9. Dell Alienware 17 (2016): в полку прибуло
  10. Asus RoG G501JW
  11. Кращі ігрові ноутбуки 2016: порівняти технічні характеристики

У нас часто запитують, який ноутбук краще? Кращий ноутбук сьогодні - Dell XPS 13 , але ASUS ZenBook UX303U і Dell Alienware 13 йому відповідають. Вибирайте між цими трьома моделями, якщо бюджет дозволяє. Це якщо коротко.

Який ноутбук краще? Залежить від того, чого ви хочете від нього домогтися - ноутбук для максимального fps в іграх і ноутбук для зберігання фотографій з сімейної поїздки - це два абсолютно різних пристрої з критичною різницею в ціні.

Виходимо з того, що ви поки самі не знаєте, чого хочете, тому пройдемося по основним пунктам вибору, а заодно підкажемо два десятка моделей, на які варто звернути увагу.

Виходимо з того, що ви поки самі не знаєте, чого хочете, тому пройдемося по основним пунктам вибору, а заодно підкажемо два десятка моделей, на які варто звернути увагу

Бюджет завжди важливий. Хіба тільки ви не націлені купувати топовий лептоп і технічні характеристики вас цікавлять більше, ніж цінник. Але і тут є над чим замислитися: так чи вам потрібна найпродуктивніша начинка?

За менш ніж 250 доларів ви купите бюджетний Chromebook або найпростіший Windows-лептоп, якого вистачить для домашнього використання, Skype-дзвінків, зберігання фотографій і інших простих способів застосування.

"А в ігри я зможу грати?" - Чи зможете, але тільки якщо до нинішнього бюджету припише ще один нулик. Кращий ноутбук для ігор в 2016 коштує 1-2 тисячі доларів. Моделі до 1 000 у.о. також здатні на геймінг, але їх результативність вже не буде такої показової. Так, це буде потужна машина, але не найпотужніша.

Бюджет до 500 доларів дозволяє вибрати компромісну модель - з хорошим дисплеєм або з нормальною продуктивністю, з достатньою автономністю або з легким вагою. Зібрати всі бажані характеристики в одному місці і при цьому не підняти цінник вище 500 доларів практично неможливо. Щось в будь-якому випадку буде "середньостатистичним".

Основні цінові зони:

  • $ 180-300;
  • $ 300-500;
  • $ 500-800;
  • $ 800 +.

$ 180-300;   $ 300-500;   $ 500-800;   $ 800 +

Розмір. Розмір дисплея ноутбуків - від 11 до 17 дюймів. Шукаєте модель на заміну домашнього або офісного комп'ютера - вибирайте модель з 15+ дюймами (17 дюймів може бути навіть багато, тим більше що цей формат часто використовують тільки в продуктивних бізнес-моделях). Лептоп для навчання краще вибирати між 13 і 15 дюймами - так пристрій збереже мобільність, і буде мати достатній для частої роботи розмір дисплея.

Моделі менше 13 дюймів - ультрапортативні, часто саме такими випускають ноутбуки з поворотним дисплеєм або планшети з клавіатурній док-станцією. Легка вага і малі габарити - перевага, але чи зручно вам звертатися з таким малюком-екраном?

Дозвіл. Запам'ятайте: чим більший екран, тим більшим дозволом він повинен володіти. Золота середина - Full HD (1920х1080 пікселів). Full HD не дасть вам розгледіти пікселі, забезпечить високу якість картинки, з чим би вам не доводилося працювати - креслити графіки, писати роман, ретушувати фото або просто дивитися новий сезон Game of Thrones. І для 13 '', і для 15 '', і для 17 дюймів Full HD буде досить.

Дозвіл вище Full HD - 1440p (1440х2560 точок), коштує дорожче, але і картинку покращує. Сенс купувати ноутбук з таким екраном є, якщо:

  • у вас є необмежений бюджет;
  • є потреба в самому точному і детальному зображенні.

Ноутбуки економ-сегмента часто комплектуються дисплеями 1366х768 пікселів. Так, це не Full HD, але і з таким працювати можна.

Сенсорний дісплей. Таким комплектуються моделі-трансформери, а також деякі бізнес-ноутбуки та ігрові моделі. У ноутбуках з поворотним екраном, прикладом, сенсорний ввід вельми до речі, чи потрібен такий в звичайної домашньої моделі - питання.

Вбудовані сховища. Вбудованих сховищ може бути два типи: HDD і SSD. HDD - дешевше, об'ємніше, але працює в рази повільніше SSD. Якщо висока швидкість зчитування / запису - критичний пункт, вибір однозначно за SSD.

Оптимальний обсяг вбудованого сховища - 500 Гб. Цього з лишком вистачить для домашньої / офісної машини і цілком достатньо для роботи. Фотографи, відеооператори, дизайнери та інші творчі особистості, які примудряються за один день відзняти нового матеріалу на половину такого вінчестера, купують машини і з 1 Тб, а ще краще з 2 Тб вбудованої пам'яті.

Ноутбуки можуть комплектуватися одночасно HDD і SSD, перший - для запису і зберігання постійних файлів, другий - для забезпечення швидкої роботи операційної системи ноутбука.

Типовий обсяг для SSD - 128 або 256 Гб. Моделі з 500 Гб і 1 Тб також зустрічаються, але тільки у верхньому ціновому сегменті. Але про типах підключення SSD і видах таких дисків варто почитати більш глибокі матеріали - гроші платите чималі, тому точно повинні знати, що купуєте, і на що можна розраховувати з такою начинкою.

Читайте також: Як вибрати жорсткий диск?

Оперативна пам'ять. Краще, щоб обсяг оперативної пам'яті ноутбука стартував з показника 4 Гб. Оптимальна середина - 6 Гб. Врахуйте: 6 Гб для ігор - відправна точка, хоча краще брати з запасом - 8 Гб (або вибирати модель, яка підтримує можливість розширення обсягу оперативної пам'яті). Ноутбуки-ракети забезпечуються 16 і 32 Гб ОП, але звичайним смертним такі машини купувати не треба.

Оптимальний варіант - Intel Core i5. З таким процесором ваш ноутбук отримає запас продуктивності на наступні 3-4 роки, може навіть більше. Врахуйте, що при виборі складових апаратної частини завжди краще брати "на виріст", ніж купувати ноутбук з характеристиками "гірше середнього" через дірку в бюджеті - через рік такий апарат почне гальмувати, а через два його навіть на вторинному ринку ніхто не купить .

Процесори Intel Core випущені в декількох генераціях. Останнє покоління Intel Core - 6-е. Покоління визначається по першому числу в номері моделі: Intel Core i5-6500 - "6" в даному випадку означає "6th gen", "шосте покоління".

Другий виробник процесорів, чия продукція зустрічається частіше в моделях бюджетного і середнього цінового класу - AMD. Теж непоганий варіант, якщо ви не купуєте ноутбук для продуктивних подвигів.

Для ігрового ноутбука покладається ще й відеокарта Nvidia або AMD, що піднімає планку вартості до 600 доларів, але графіка - це окрема розмова.

Читайте також: 6 ознак потужного ігрового ноутбука.

Читайте також:   6 ознак потужного ігрового ноутбука

Інші особливості вибору ноутбуків:

  • зручність клавіатурного блоку - хочете ви окремий цифровий блок або їм ніколи в житті не користувалися;
  • розмір тачпада;
  • наявність додаткових клавіш для управління, припустимо, музикою / звуком;
  • наявність підсвічування клавіатури (актуально в іграх);
  • механічна клавіатура (особливо для ігрових моделей);
  • порти - кількість, типи, розташування на корпусі;
  • наявність CD-ROM (він ще комусь потрібен?);
  • якість вбудованих динаміків;
  • нагрівання під час роботи;
  • габарити, вага;
  • автономність.

Дивіться на кожну модель ноутбука, як на те, що у вас вже є, що ви вже успішно використовуєте. Модель вибирайте під себе: під свої запити, свою супровідну техніку, свої робочі умови. Чим більше "фільтрів" застосуєте при виборі, тим точніше потрапите в яблучко з покупкою.

П'ятірка лідерів ринку, в міру продуктивних і в міру дорогих:

  • Dell XPS 13 9350 - від 99 900 рублів;
  • Asus ZenBook UX303U - від 70 000 рублів;
  • Microsoft Surface Book - від 106 000 рублів;
  • HP Envy 13 - від 65 400 рублів;
  • Retina MacBook Pro (15 '', 2015) - від 106 500 рублів.

Dell XPS 13 9350: альтернатива MacBook на Windows

Ноутбук з 13.3-дюймовим дисплеєм розмірами корпусу рівний 11.6-дюймовим аналогам. Помилки в математиці немає - рамка навколо екрану мінімальна, звідси і економія габаритів. Як завжди, ви можете вибрати модель по комплектації:

  • базову з i5-6200U, 4 Гб RAM, 128 Гб SSD і матовим Full HD дисплеєм;
  • базову + з тими ж характеристиками, але 8 Гб RAM і 256 Гб PCIe SSD;
  • або одну з двох моделей подорожче з QHD + дисплеями (3200 × 1800 пікселів), Core i7-6500U, 8 Гб RAM і 256 Гб або 16 Гб RAM і 512 Гб вбудованої пам'яті.

Важливо! У всіх моделях обсяг оперативної пам'яті розширити не можна. Купили ноутбук з 16 Гб, з 16 Гб і залишитеся.

Asus ZenBook UX303U

Якщо шукаєте тонкий, легкий і продуктивний ультрабук, вітаємо! Ви його тільки що знайшли. Asus ZenBook UX303U має все для повноцінного заміщення робочого комп'ютера з одним важливим доповненням: при вазі всього 1.4 кг і товщині 19 мм цей лептоп стане надійним компаньйоном в робочих поїздках і не викличе болю в спині при частих переноска.

Читайте також: Ультрашвидкий ультрабук Asus ZenBook UX303U: огляд технічних характеристик.

Читайте також:   Ультрашвидкий ультрабук Asus ZenBook UX303U: огляд технічних характеристик

Microsoft Surface Book

Дорогий, але стоїть своїх грошей ноутбук з унікальним дизайном, топовими характеристиками і першокласної складанням. А ще він в автономному режимі працює 16.5 годин (це на 5 годин довше, ніж працював Surface Pro 4 , Такого показника ми домоглися від Surface Book з Core i7, 16 Гб RAM, 512 Гб вбудованої пам'яті і дискретною графікою). Питання тільки в тому, чи зможете ви фінансово дозволити собі працювати з Surface Book при такій-то вартості. Surface Book комплектується оперативною пам'яттю до 16 Гб, максимальний обсяг внутрішнього сховища становить 512 Гб SSD.

Три кращих ноутбука 2016: технічні характеристики

Три кращих ноутбука 2016: технічні характеристики

HP Envy 13

Розробники врахували все до дрібниць: дизайн, розмір і зручність трекпада, висока продуктивність, відмінна якість дисплея. Користуватися таким - одне задоволення ще й тому, що HP спробував вмістити топовий ноутбук в цінову категорію "вище середнього", а не в "ой, як дорого, нам його тоді не треба!". Єдиний недолік - посередня час роботи від акумулятора. І якщо ви - людина-ноутбук, купите зовнішній акумулятор для HP Envy 13 або переходите від цього опису до інших моделей - при включеному Wi-Fi, приєднаних смартфоні і рівні яскравості дисплея до 20% автономність ноутбука становить всього 4.5 години.

Retina Apple MacBook Pro (15 '', 2015)

Apple - це дорого, якісно і стильно. Що стосується ноутбуків компанії, немає місця причіпок: MacBook - досконалий продукт, який росте в міру необхідності, а не переробляється кожні півроку заради незначних змін. Останній MacBook, випущений в середині 2015 року - більш сильна машина з графіки та процесору, що володіє фірмовим першокласним дисплеєм Retina і новим Force Touch трекпедом.

Читайте також: Як відрізнити "сірий" MacBook від сертифікованого?

Мінуси в моделі теж є і це не тільки ціна. Наприклад, порти в новому MacBook залишилися ті ж, що і в моделі 4-го покоління (2014 року випуску). А деяким критичними здалося час автономної роботи, скоротилося на тлі 2.5 ГГц моделі на півгодини - тепер Apple MacBook Pro працює близько 9 годин без зарядки. В цьому році, однак, чекаємо виходу нових MacBook, так що Pro '15 року візьміть до уваги, але з покупкою Apple-лептопа можете почекати ще півроку.

Читайте також: Чи варті ноутбуки Apple співвідношення ціни і якості?

Читайте також:   Чи варті ноутбуки Apple співвідношення ціни і якості

Asus RoG G752: купи слона!

Asus RoG G752 сьогодні - лідер ринку. Не варто чекати від ігрового ноутбука ваги Apple MacBook Air, але Asus RoG G752 навіть у порівнянні з будь-яким іншим геймерським ноутом здасться слоном: вага моделі - 4 кг, і це при 5-сантиметровому корпусі!

Зате система охолодження працює тихіше нікуди, та й вся апаратна частина вилизане і готова до великих 3D-боям. Asus RoG G752 призначений для максимальних навантажень, а тому і коштує як машина, здатна витримати все.

Чи не штовхайте модель за показники автономності, тут дива не сталося: якщо завантажувати ноутбук на повну, пропрацює він максимум 6.5 годин.

Читайте також: Як вибрати ігровий ноутбук: моделі, параметри, ціни.

Читайте також:   Як вибрати ігровий ноутбук: моделі, параметри, ціни

Dell Alienware 17 (2016): в полку прибуло

Новинка цього року, Alienware 17 (2016) , Якої навіть відповідних суперників для тесту продуктивності підібрати складно. Змагатися з цим "інопланетянином" можуть хіба що Asus RoG G752, Acer G9-791, і ще пара-трійка моделей. Тут, як і в Asus RoG G752, система охолодження працює неймовірно тихо. З недоліків моделі можна назвати хіба що ціну. Якщо хочете 16 Гб оперативної пам'яті і швидкий SSD, доведеться доплатити понад початкової ціни, а вона і без того немаленька.

Чітайтак також: Ігрові ноутбуки Alienware і інші продукти компанії: що випускає Dell?

Чітайтак також:   Ігрові ноутбуки Alienware і інші продукти компанії: що випускає Dell

Asus RoG G501JW

Asus вдалося зібрати швидкий і досить легкий, як для ігрових ноутбуків, лептоп (всього 2 кг при товщині корпусу 21 мм). 4К-UHD дисплей потрібен більше для позиціонування моделі на ринку, ніж для реальної продуктивності, але в Asus G501JW він видає дійсно приголомшливе зображення. Для швидкодії в цій моделі є все: і твердотільний накопичувач з інтерфейсом M.2, і відеокарта NVIDIA GeForce GTX 900, і Intel Thunderbolt для синхронізації даних, і навіть ультра-чуйна клавіатура.

Читайте також: Ігровий ноутбук ASUS RoG G501JW-CN368T: за що платимо і що отримуємо?

Кращі ігрові ноутбуки 2016: порівняти технічні характеристики

Кращі ігрові ноутбуки 2016: порівняти технічні характеристики

Подивилися на ноутбуки за $ 1000 + і вистачить, повернемося до реальності. Бюджетні ноутбуки також можуть комплектуватися дисплеями від 11.6 до 15 дюймів (17-дюймову модель з маркером "економ" ви навряд чи знайдете)., Але дозвіл в них максимум може бути Full HD, хоча більш імовірно, що ви зустрінете ноутбуки з HD і нижче екранами.

Економ-сегмент комплектується найпростішими процесорами AMD або Inlel (наприклад, Inlel Celeron). Але вони не будуть такими ж енергоефективними, як ті ж Intel Core i3 / i5 / i7, тобто на виконання однакових завдань Inlel Celeron витратить більше заряду акумулятора, а це скорочує автономність пристроїв. Для порівняння: моделі з Intel Core i5 / i7 працюють до 10-12 годин від одного заряду, а з Intel Celeron - не більше 4-5 годин (часто 3-4 години). Це до того, що не варто порівнювати дорогі і бюджетні моделі тільки з чисельних показниками - читайте глибші огляди для того, щоб зрозуміти за що ви платите гроші і які функції вам може надати та чи інша модель.

Читайте також: Як вибрати недорогий ноутбук.

Читайте також:   Як вибрати недорогий ноутбук

Крім процесора і дозволу екрану ціну лептопа можна урізати за рахунок типу і обсягу вбудованого накопичувача - такі моделі забезпечуються не більше ніж 500 Гб HDD, частіше - 200 Гб пам'яті.

Оперативна пам'ять - ще один пункт скорочення розтрат. Переконливо просимо не опускатися нижче 3 Гб ОП. Цього і так критично мало для того, щоб ваша машина виконувала найпростіші завдання на зразок серфінгу в Інтернеті без викликають напади істерики підвисань. Якщо при покупці у моделі 2 Гб вбудованої ОП, переконайтеся, що даний ноутбук має другим слотом для планки оперативної пам'яті, щоб придбати її додатково.

Кращі бюджетні ноутбуки цього року - хромбук. Хоча б тому, що спеціальний електронний пристрій операційної системи дозволяє обмежити потужність апаратної частини і скоротити витрати на оплату дорогих складових. При цьому перед вами - робочі машини, що годяться для будинку, навчання та офісу. І, так, на хромбук варто Chrome OS, а не Windows, це вам ще один мінус у вартості кінцевого продукту.

Пропонуємо на вибір чотири хромбук, що ідеально підходять для виконання шкільних та студентських проектів (якщо мова не про архітектурні або дизайнерських проектах з рендерами та іншими принадами 3D-графіки). А ще якщо ви купуєте ноутбук для дитини, а не для себе: на хромбук неможливо грати в ігри для ПК - вони на це не розраховані (хіба тільки онлайн-ігри).

Кандидати на покупку:

  • HP Chromebook 14 - великий і недорогий лептоп з трохи дещо жорстким ходом клавіш;
  • Dell Chromebook 11 - легкий, портативний, 11-дюймовий ноутбукс двома USB 3.0 портами;
  • Acer Chromebook 13 - дисплей моделі міг би бути краще, але за 220 доларів дарованому коню в зуби не дивляться;
  • Toshiba Chromebook 2 - кращий з четвірки, лептоп з 11.6-дюймовим дисплеєм (1366х768 пікселів), процесором Intel Celeron, 4 Гб ОП і 16 Гб SSD.

Зверніть увагу: Вартість моделей не перевищує 280 доларів - цілком стерпний бюджет для покупки пристрою для навчання.

Ще не знайомі з хромбук? Читайте огляд за посиланням нижче перш ніж зробити висновки про технічні характеристики моделей, зазначених вище.

Читайте також: Chromebook: нетбук, яким він повинен бути.

Chrome OS - специфічна система, не кожен погодиться почати працювати з такою. Ну, або начальство може сказати, що ваші Google Docs їм не потрібні, подавай тільки Microsoft Word! В такому випадку пропонуємо не відступати від середнього бюджету і придбати HP 255 G4 - робочу 15.6-дюймову модель на Windows OS.

Розмір дисплея для робочих завдань оптимальний, дозволу в 1366х768 пікселів також досить - пиксель не випалять очі, не переживайте.

З начинки тут все AMD: процесор A8-7410 (2.2 ГГц, розігнати можна до 2.5 ГГц) з інтегрованою графікою Radeon 5, 4 Гб оперативної пам'яті, до 1 Тб вбудованої пам'яті, а ще й CD ROM є (щоб уже все по олд- вилицю!). Трьох USB-портів для офісу досить, один з них, до речі, USB 3.0.

Фронтальна камера всього на 0.3 Мп, так що офісні відеодзвінки може краще зі смартфона проводити будете? І тим не менше, за таку ціну, HP 255 G4 - відмінне придбання!

Читайте також: Технічні характеристики і ціни HP 255 G4 в Росії.

The following two tabs change content below. The following two tabs change content below

Без докорів сумління питаю «телефончик» у малознайомих хлопців і дівчат. За тим, щоб перевірити чи зручно кнопка блокування лягає під палець і швидко чи спрацьовує автофокус :) Хотіла б побувати на MWC і вести лайв-блог з гущі подій.

Який ноутбук краще?
Але і тут є над чим замислитися: так чи вам потрібна найпродуктивніша начинка?
А в ігри я зможу грати?
Легка вага і малі габарити - перевага, але чи зручно вам звертатися з таким малюком-екраном?
Він ще комусь потрібен?
Ще не знайомі з хромбук?
Мп, так що офісні відеодзвінки може краще зі смартфона проводити будете?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки