Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Вибір Power Bank`a

У повсякденному житті та під час активного відпочинку, більшість з нас користуються тими чи іншими пристроями, будь-то мобільний телефон, планшет, ліхтар, велофари або фотоапарат

У повсякденному житті та під час активного відпочинку, більшість з нас користуються тими чи іншими пристроями, будь-то мобільний телефон, планшет, ліхтар, велофари або фотоапарат. Всі вищеописані пристрої працюють від акумуляторів, вбудованих або знімних. Тому, перед тривалими походами або просто прогулянкою, рекомендується заздалегідь зарядити акумулятори і по можливості, якщо планується тривалий похід, прихопити з собою запасні елементи живлення, наприклад, Power Bank.

Сьогодні, можна знайти найрізноманітніші варіанти Power Bank`ов, вони відрізняються не тільки по дизайну, розмірам і ціною, а й за якістю виконання, ємності і функціоналу. Для того, щоб вибрати

оптимальний варіант, необхідно звертати увагу на кілька критеріїв.

Купити Power-bank в Україні

Купити Power-bank в Росії

Перший - це бренд (фірма-виробник):

Не варто купувати варіанти невідомих компаній або зовсім «безіменні» зразки, на яких відсутні будь-які розпізнавальні написи. Однак, навіть при виборі «оригінального» зовнішнього акумулятора будьте уважні, і при можливості переконайтеся, чи не підробка це. Якщо продавець або магазин не в змозі дати вам гарантію на Power-Bank, велика ймовірність того, що пропонований пристрій не є оригіналом.

Чим страшний «безіменний» або неоригінальний Power Bank? У характеристиках такого елемента живлення може бути зазначено все що завгодно, до реальної ємності і вихідною напругою ці цифри навряд чи будуть мати хоч якесь відношення. Результатом може стати поломка підключеного пристрою, внаслідок того, що на нього буде подано занадто велике напруження або навпаки, підключений пристрій не буде заряджатися, зважаючи на малу видається сили струму.

ємність:

У сертифікованих моделях "Повер банків» реальна ємність може незначно відрізнятися від зазначеної, однак, не більше ніж на 5-15%, що обумовлено особливостями виробництва і тривалістю перебування такого елемента живлення на складі.

Для того, щоб зрозуміти, з якою ємністю вам необхідний Power Bank, можна провести невеликий підрахунок. Наприклад, для смартфона з вбудованим акумулятором на 3000 мАг, необхідно дану цифру (ємність) помножити на 1,5 і на кількість необхідних вам повних циклів зарядки від 0% до 100%. Тобто: 3000х1,5 = 4500 і 4500х2 (кількість циклів зарядки) = 9000. Дані підрахунки досить грубі, проте вони дозволяють більш-менш точно визначити необхідну ємність PowerBank`a, якого реально вистачить для того щоб пару раз зарядити вище згаданий смартфон.

Важливо! Слід пам'ятати, що не буває одночасно Надмісткі і легких акумуляторів. Середня вага Power Banka`a з ємністю близько 5000 мАг становить ~ 120-160 грам. І чим більше номінальна ємність, тим відповідно цей елемент живлення важче.

Також варто звернути увагу на те, що більшість виробників не роблять зовнішні акумулятори з ємністю понад 20000 мАг, так як подібний пристрій буде мати вкрай велику вагу (понад 1 кг) і великі габарити, що вкрай негативно позначиться на його «мобільності».

Також варто звернути увагу на те, що більшість виробників не роблять зовнішні акумулятори з ємністю понад 20000 мАг, так як подібний пристрій буде мати вкрай велику вагу (понад 1 кг) і великі габарити, що вкрай негативно позначиться на його «мобільності»

Тип

елемента живлення:

В основі сучасних «Повер банків» лежать Li-ion або Li-pol (Li-Polymer) елементи живлення. До переваг першого варіанту можна віднести порівняно невелику вартість, низький відсоток саморазряда і відсутність ефекту пам'яті.

До переваг першого варіанту можна віднести порівняно невелику вартість, низький відсоток саморазряда і відсутність ефекту пам'яті


Li-pol елементи живлення обходяться трохи дорожче у виробництві, проте мають менші габарити і більш високу щільність енергії на одиницю об'єму (в порівнянні з Li-ion елементом харчування).

На сьогоднішній день, краще вибирати Power Bank, в основі якого лежить саме Li-pol елемент живлення, так як такий зовнішній акумулятор, при дотриманні умов експлуатації, прослужить дуже довго.

функціональність:

При огляді зовнішнього акумулятора, придивіться до наявних портів, переконайтеся що в обраної моделі присутні необхідні вам «входи / виходи», наприклад, micro-USB. Також зверніть увагу на вихідну силу струму, так як вихід з 1А дозволить зарядити мобільний телефон за 2-3 години (приблизно), а вихід з 2А, заповнить заряд за 1-1,5 години.

Більшість сучасних зовнішніх акумуляторів мають індикатори заряду, які можуть бути виконані у вигляді одного / декількох світлодіодів або невеликого дисплея, на якому в процентному співвідношенні відображається поточний рівень заряду Більшість сучасних зовнішніх акумуляторів мають індикатори заряду, які можуть бути виконані у вигляді одного / декількох світлодіодів або невеликого дисплея, на якому в процентному співвідношенні відображається поточний рівень заряду.

Більшість сучасних зовнішніх акумуляторів мають індикатори заряду, які можуть бути виконані у вигляді одного / декількох світлодіодів або невеликого дисплея, на якому в процентному співвідношенні відображається поточний рівень заряду

На окрему увагу заслуговують моделі з вбудованою сонячною панеллю. Дана деталь дозволить заповнити енергію в пристрої без доступу до електромережі, хоч і досить повільно.

Дана деталь дозволить заповнити енергію в пристрої без доступу до електромережі, хоч і досить повільно

До переваг деяких моделей Power Bank`ов також можна віднести наявність невеликого вбудованого ліхтаря. Для кого-то подібна особливість в сукупності з великою ємністю зовнішнього акумулятора напевно буде вкрай корисна.

Для кого-то подібна особливість в сукупності з великою ємністю зовнішнього акумулятора напевно буде вкрай корисна

Тому, визначайтеся з тим, які саме функції вам необхідні і вибирайте найкраще з доступного.

Дизайн:

Мабуть, останнім пунктом при виборі зовнішнього акумулятора є дизайн. Завдяки широкій різноманітності і фантазії виробників можна знайти найрізноманітніші моделі. Деякі можуть бути виконані в однотонному корпусі, на поверхні інших може бути присутнім оригінальний малюнок, а треті і зовсім можуть бути виконані у формі якогось предмета. В даному випадку, все суб'єктивно і кожен вибирає саме те, що йому найбільше до душі.

В даному випадку, все суб'єктивно і кожен вибирає саме те, що йому найбільше до душі

З цього всього можна зробити наступні висновки:

  • вибирайте оригінальні моделі на які надається офіційна гарантія;
  • поцікавтеся у продавця на основі якого елемента живлення створений представлений Power Bank;
  • постарайтеся правильно підібрати ємність «зовнішнього акумулятора» (краще взяти з невеликим запасом);
  • переконайтеся в тому, що обрана модель має необхідні порти і корисні саме для вас функції;
  • дизайн - особиста справа кожного.

Купити Power-bank в Україні

Купити Power-bank в Росії

Чим страшний «безіменний» або неоригінальний Power Bank?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки