Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Windows Phone 8.1

Вивчення флагманів під управлінням   Windows Phone   - справа досить цікаве і елементарне одночасно
Вивчення флагманів під управлінням Windows Phone - справа досить цікаве і елементарне одночасно. Поки ними займається підрозділ колишньої вже Nokia - завжди зрозуміло, чого можна очікувати від пристрою. Стали трендом великі екрани з Full HD, потужні камери, голосові помічники - значить, і новий флагман на операційній системі родом з Редмонда обзаведеться всім, що може і повинно залучати користувача. Nokia Lumia 930 - якраз такий смартфон, і пройти повз ми, звичайно ж, не змогли.

Читати далі

Тільки недавно операційна система   Windows Phone 8
Тільки недавно операційна система Windows Phone 8.1 стала доступна широкому загалу , Як уже встала в чергу на велике оновлення. Компанія Microsoft опублікувала документацію для розробників Windows Phone 8.1 GDR1, яка повинна допомогти закрити ряд існуючих апаратних і програмних прогалин. Крім підтримки папок для розміщення плиток, оновлення принесе підтримку розумних чохлів для смартфонів, як це реалізовано в HTC Dot View і LG QuickCircle, пише видання Engadget.

Читати далі

Користувачі можуть розраховувати на швидку появу в продажу недорогих смартфонів   під керуванням ОС Windows Phone
Користувачі можуть розраховувати на швидку появу в продажу недорогих смартфонів під керуванням ОС Windows Phone . Про це повідомив топ-менеджер Microsoft, відповідальний за відносини з партнерами компанії.

Читати далі

Крім великих гравців ринку смартфонів, включаючи Apple, Samsung і Microsoft, є дрібні, такі як Blu і Yezz, які не співпрацюють з операторами зв'язку, а продають свої телефони безпосередньо кінцевому покупцеві через онлайн-магазини по типу Amazon
Крім великих гравців ринку смартфонів, включаючи Apple, Samsung і Microsoft, є дрібні, такі як Blu і Yezz, які не співпрацюють з операторами зв'язку, а продають свої телефони безпосередньо кінцевому покупцеві через онлайн-магазини по типу Amazon. Багато такі виробники тримають фокус на недорогих стільникових телефонах і Android-смартфонах. Молода компанія Yezz анонсувала свої перші телефони на базі операційної системи Windows Phone 8.1 : Billy 4.7 і Billy 4.0. Особливістю цих двох новинок є дешевизна.

Читати далі

У минулому році Microsoft надала можливість користувачам iOS- і Android-пристроїв управляти своїми настільними комп'ютерами за допомогою смартфонів
У минулому році Microsoft надала можливість користувачам iOS- і Android-пристроїв управляти своїми настільними комп'ютерами за допомогою смартфонів. Про підтримку Windows Phone тоді не йшлося. І ось, софтверний гігант нарешті вирішив випустити попередню версію програми віддаленого робочого стола для Windows Phone .

Читати далі

Південнокорейська Samsung залишила далеко позаду своїх конкурентів по частині продажів Android-смартфонів
Південнокорейська Samsung залишила далеко позаду своїх конкурентів по частині продажів Android-смартфонів. Схоже, компанія прагне перенести цей успіх і на Windows Phone. У Мережі з'явилася інформаційна витік про якийсь смартфоні ATIV Core на базі операційної системи Windows Phone 8.1 , Яка стане доступна вже в середині цього місяця .

Читати далі

Компанія Microsoft планує випустити   апдейт Windows Phone 8
Компанія Microsoft планує випустити апдейт Windows Phone 8.1 для розробників вже в цьому місяці. Софтверний гігант, хоча і представив ряд нових функцій для своєї мобільної операційної системи в ході конференції Build на цьому тижні, не назвав офіційну дату релізу WP 8.1. Замість нього це зробили ЗМІ.

Читати далі

Незважаючи на випуск декількох незначних оновлень для Windows Phone 8, функціональність самої операційної системи особливо не змінилася з моменту її виходу в 2012 році. Хоча Microsoft не поспішає обговорювати майбутній апдейт ( Windows Phone 8.1 ), Недавні витоку вказують на величезну кількість змін, які повинні вступити в силу в найближчі місяці і поставити Windows Phone в один ряд з такими мобільними системами, як iOS і Android. Однією з головних особливостей прийдешнього відновлення є Cortana - персональний цифровий помічник , Названий на честь персонажа з серії відеоігор Halo для консолі Xbox. По грі Cortana - штучний інтелект із зовнішністю жінки синього кольору.

Читати далі

наступник флагманського смартфона HTC One очікується в кінці березня. Прем'єра апарату відбудеться в Нью-Йорку. Про це повідомив один з користувачів «Твіттера» під ніком EvLeaks, відомий публікаціями різних інформаційних витоків.

Читати далі

Microsoft продовжує внутрішнє тестування поновлення Windows Phone 8.1 (Blue). Скріншот, опублікований @evleaks, який спеціалізується на технологічних витоках, підтверджує раннє повідомлення TheVerge про плановану маніпуляції з кнопками в операційній системі Windows Phone - Microsoft збирається замінити фізичні кнопки повернення і пошуку віртуальними аналогами.

Читати далі

Що з'явилися минулого тижня новини про заплановане «вбивство» фізичної кнопки повернення в наступному оновленні Windows Phone викликали хвилю обурення серед користувачів Інтернету. Але, як з'ясувалося, Microsoft не збирається цього робити. У наполеонівських планах компанії створення єдиної операційної системи .

Читати далі

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки