Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Десять смартфонів з підтримкою USB-OTG

  1. Samsung Galaxy Note II
  2. Samsung Galaxy S III
  3. Samsung Galaxy S4
  4. Sony Xperia acro S
  5. Sony Xperia Z
  6. Sony Xperia ZL
  7. LG Optimus G
  8. Sony Xperia sola

За підсумками квітня аналітики відзначають , Що на тлі загального підйому ринку мобільних пристроїв частка ноутбуків і нетбуків продовжує падати. Багато в чому це відбувається тому, що сучасні смартфони стають не просто могутніше, але і функціонально ближче до нетбуків. Наприклад, багато моделей сьогодні оснащуються підтримкою USB On-The-Go. З її допомогою до смартфону можна безпосередньо підключити практично будь-який пасивне обладнання: флешку, картрідер або жорсткий диск з роз'ємом USB, принтер, ігровий контролер і навіть дротову клавіатуру з мишею.

Оскільки операційна система Android заснована на ядрі Linux, теоретично (починаючи з версії 2.3) смартфони повинні підтримувати на підключаються по USB накопичувачах файлові системи FAT16 / FAT32 і ext3 / ext4. На практиці обмеження залежать від конкретної програмної реалізації в даному смартфоні.

Сьогодні USB в режимі хоста можна зустріти у семи актуальних смартфонів під управлінням ОС Android 4.x і трьох героїв минулих років, все ще зустрічаються у продажу. Розглянемо цю десятку ближче.

Samsung Galaxy Note II

Смартфон виділяється екраном HD Super AMOLED з діагоналлю 5,5 "і роздільною здатністю 1280 × 720. Поєднання чотириядерного процесора Samsung Exynos 4412 і 2 Гб оперативної пам'яті виглядає більш ніж привабливо. Акумулятор ємністю 11,5 Вт × год (3100 мА × год) дозволяє не думати постійно про розетки. Півтора-два дня саме активного використання сьогодні можуть запропонувати деякі смартфони.

Подивіться, як до Samsung Galaxy Note II підключають по USB ігровий контролер Playstation 3 (перші три з половиною хвилини ролика можна пропустити).

Модель випускається в варіантах з 16 і 32 Гб вбудованої пам'яті. Існує модифікація GALAXY Note II LTE з підтримкою Long Term Evolution в діапазонах 800, 1800 і 2600 МГц. Впровадження LTE в Росії затягнулося. Найбільші оператори зв'язку отримали відповідні ліцензії майже рік тому, але планують почати використовувати 3GPP LTE тільки з літа 2013 року.

Samsung Galaxy S III

Цей смартфон мало відрізняється від Note II, оскільки фактично послужив його прообразом. При тій же роздільній здатності і типі дисплея він менше (діагональ S III - 4,8 "). З іншого боку, зображення на ньому ще більш чітке (306 точок на дюйм замість 265 у Note II). Процесор встановлено такий же (Exynos 4412), але його частота нижче, а обсяг оперативної пам'яті вдвічі менше - всього гігабайт. Також модель отримала акумулятор більш скромною ємності - 2100 мА × год. На смартфоні встановлена ​​операційна система Android 4.0.

Картрідер і жорсткий диск, миша і клавіатура - все це підключається в наступному ролику до Samsung Galaxy S III через інтерфейс USB-OTG за три хвилини.

Смартфон також існує у варіантах з 16 і 32 Гб вбудованої пам'яті. Версія S III mini c 8 Гб не має підтримки USB-OTG.

Підключення по USB цікаво і можливістю прямого друку. Далеко не всі принтери оснащені модулем Wi-Fi, а роздрукувати документ прямо зі смартфона буває необхідно. На Samsung Galaxy S III процес виглядає так.

За підсумками квітня аналітики   відзначають   , Що на тлі загального підйому ринку мобільних пристроїв частка ноутбуків і нетбуків продовжує падати

Крок 1 - вибираємо документ Крок 1 - вибираємо документ   Крок 2 - вибираємо PrintShare   Крок 3 - оцінюємо попередній вигляд сторінки   Крок 4 - відправляємо на друк, при необхідності змінивши вигляд Крок 2 - вибираємо PrintShare Крок 3 - оцінюємо попередній вигляд сторінки Крок 4 - відправляємо на друк, при необхідності змінивши вигляд

Samsung Galaxy S4

Флагман серед смартфонів Samsung під управлінням останньої актуальної версії Android 4.2. Оснащений п'ятидюймовий Super AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю FullHD і вражаючою щільністю пікселів - 441 на дюйм. У смартфоні встановлені восьміядерний процесор Samsung Exynos 5410, потужний графічний прискорювач PowerVR SGX544MP3 і 2 Гб оперативної пам'яті. Ложка дьогтю: при такій начинці ємність акумулятора все одно менше, ніж у Note II, - 2600 мА × год.

Наступний ролик демонструє, що сили струму USB-порту смартфона вистачає навіть на харчування зовнішніх жорстких дисків. Побачити його вміст користувачеві не вдалося. Ймовірно, через проблеми з драйверами або через непідтримуваної файлової системи. Також показано підключення клавіатури з трекболом і більш звичних пристроїв.

Поділ за обсягом флеш-пам'яті аналогічно попереднім моделям - 16 і 32 Гб. Нещодавно з'явилася нова модифікація з 64 Гб вбудованої пам'яті.

Sony Xperia acro S

Це більш доступний смартфон з підтримкою функції USB-хост. Виділяється пилевлагозащіщённим корпусом, виконаним за стандартом IP57. Апарат вийшов більш компактний за рахунок екрану з діагоналлю 4,3 "і роздільною здатністю 1280 × 720. Використовуються двоядерний процесор Qualcomm MSM8260, гігабайт оперативної пам'яті і акумулятор ємністю 1910 мА × год.

У цьому ролику демонструється підключення флешок безпосередньо і через пасивний чотирьохпортовий хаб. Одночасне підключення декількох флешок може привести до проблем з харчуванням навіть на комп'ютері, що вже говорити про смартфон!

http://youtu.be/SXvPehEX708

Sony Xperia acro S працює під управлінням ОС Android 4.0 і доступна в одному варіанті - з 16 ГБ вбудованої пам'яті. Втім, з урахуванням USB-OTG і підтримки карт формату microSD ємністю до 32 ГБ це важко назвати недоліком.

Sony Xperia Z

Один з смартфонів Sony верхнього цінового діапазону. Подібно Samsung Galaxy S4, він оснащується п'ятидюймовим екраном з роздільною здатністю FullHD, але його тип не Super AMOLED, а більш звичний TFT. Аналогічно Xperia acro S, корпус виконаний відповідно до стандарту захисту від пилу і вологи IP57.

Якщо такий пристрій потрапить в руки до гікам, то розрив шаблону гарантований. У наступному ролику до смартфону підключають флоппі-привід.

В Sony Xperia Z використовується чотирьохядерний процесор Qualcomm APQ8064 і 2 ГБ оперативної пам'яті. Акумулятор незнімний, ємністю 2330 мА × год. Смартфон підтримує навіть більше діапазонів LTE (800, 850, 1800, 2100 і 2600), ніж спеціалізована версія Samsung Galaxy Note II LTE.

Sony Xperia ZL

Відмінності цієї модифікації від попередньої мінімальні і досить дивні. Корпус позбувся захисту за стандартом IP57. Навіщо щось з'явився ІК-порт і доданий TV-вихід. При цьому прибрані гіроскоп і датчик наближення. Зате в плані підтримки LTE смартфон на сьогодні лідирує. Він працює в восьми діапазонах LTE - від 700 до 2600 МГц.

У представленому нижче ролику до Sony Xperia ZL підключили геймпад. Грати в Dead Trigger стало набагато зручніше.

Акумулятор практично такий же - незнімний, ємністю 2370 мА × год. Як і в попередній моделі, встановлена ​​операційна система Android 4.1.

LG Optimus G

Смартфон привертає увагу екраном з матрицею True HD IPS Plus. Дозвіл 1280 × 720 при діагоналі 4,7 "виглядає цілком адекватно, проте інші виробники вже використовують FullHD на дисплеях таких розмірів.

Всі функції USB-хоста працюють аналогічно попереднім моделям, але USB-порт сучасних смартфонів можна використовувати і по-іншому. Завдяки підтримці стандарту MHL, через micro-USB роз'єм можна виводити відео в дозволі Full HD на екран зовнішнього монітора або телевізора.

http://youtu.be/a31xLSqur10

Так само, як і Sony Xperia Z (L), Optimus G оснащується чотирьохядерним процесором Qualcomm APQ8064 і двома гігабайтами оперативної пам'яті. Смартфон підтримує п'ять діапазонів LTE (800, 900, 1800, 2100 і 2600 МГц). Optimus G не має слота для карти пам'яті, але обсяг вбудованої пам'яті вдвічі більше, ніж у Xperia Z (L), - 32 Гб. Як слабкого місця (як і у більшості сучасних смартфонів) можна вказати акумулятор. Тут застосовується незнімний варіант батареї з ємністю 2100 мА × год.

Sony Xperia sola

Цей смартфон продається з встановленою ОС Android 2.3, проте є можливість оновити версію до 4.0.4. Після поновлення функція USB-host проявить себе у всій красі.

Зараз цей смартфон виглядає компромісним варіантом. Найслабшими місцями можна назвати обсяг оперативної пам'яті (512 МБ) і акумулятор ємністю всього 1 320 мА × год

Підтримка USB-OTG також анонсована для ZTE Nubia Z5 - смартфона з п'ятидюймовий Full HD екраном під управлінням Android 4.1. В очікуванні початку офіційних продажів можна ознайомитися з його оглядом в цьому відеоролику.

У деяких смартфонів підтримка USB-OTG може бути активована нестандартним чином, однак такий Твік вимагає використовувати активний USB-хаб (з власним харчуванням).

Крім смартфонів під управлінням Android інтерфейс USB On-The-Go застосовувався компанією Nokia для пристроїв з ОС Symbian Belle. Зараз з них ще продаються, мабуть, тільки Nokia C7-00 і Nokia 808 PureView.

Незважаючи на безперспективність ОС Symbian, слабку конфігурацію і завищену ціну, ці смартфони ще знаходять своїх прихильників.

Роботу режиму USB-хост поки важко назвати ідеальною, але користувачам частіше потрібні нехитрі операції, та й список підтримуваних пристроїв постійно зростає.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки