Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Три зовнішніх 2,5 "HDD USB 3.0

  1. Три зовнішніх 2,5 "HDD USB 3.0 | Введення
  2. Три зовнішніх 2,5 "HDD USB 3.0 | DashDrive Durable HD710 від Adata (750 Гб)

Три зовнішніх 2,5 "HDD USB 3.0 | Введення

Зараз, в епоху надшвидких накопичувачів SSD і недорогих приводів Blu-Ray, жорсткі диски все ще впевнено займають свою нішу. Звичайно, вони програють твердотілим накопичувачам в продуктивності, а оптичним дискам - в компактності. Однак традиційні магнітні диски мають інші переваги, які залишають їх поза конкуренцією - це великий обсяг і сумісність. Щоб працювати із зовнішнім HDD-накопичувачем на більшості ПК або MAC досить під'єднати пристрій, а ОС автоматично встановить драйвера.


Зовнішні HDD формату 2,5 "дають перевагу в розмірі і вазі в порівнянні з пристроями 3,5". Обсяг у них менше, але це не критично. Іншою важливою перевагою є електроживлення: дискам формату 2,5 "цілком достатньо того струму, який передається через кабель USB при підключенні до комп'ютера.

На щастя, з часом обсяг HDD формату 2,5 "збільшується. Зараз на ринку немає великого вибору пристроїв цього класу об'ємом більше 1 Тбайта. Однак у нас на тестуванні вже присутня модель на 2 Тбайта, а це лише вдвічі менше, ніж ємність найбільшого зовнішнього 3,5 "HDD-накопичувача. Відзначимо, що габарити цієї моделі всього на чверть менше габаритів вінчестерів 3,5 ". Два інших зовнішніх накопичувача, які ми тестуємо в даному огляді, мають куди більш типовий для свого класу обсяг в 750 Гбайт.

Що стосується продуктивності, то в цьому (при тестуванні пристроїв з роз'ємом USB 3.0) поки лідирують диски формату 3,5 ". Однак, як ми з'ясували в інших тестах, швидкості обміну даними, які надають диски 2,5", цілком достатні для повсякденного використання. Вибір того чи іншого формату підкаже мета використання. Накопичувачі 2,5 "мобільніші і підходять для транспортування даних. Зовнішні вінчестери формату 3,5", в свою чергу, прекрасно підходять для мережевого адміністрування і зберігання резервних копій.

Ми провели синтетичні тести і виміряли продуктивність трьох дисків. Всі вони позиціонуються як універсальні. Зустрічайте героїв нашого огляду - це DashDrive Durable HD710 від Adata, Touro Mobile Pro від Hitachi і My Passport від Western Digital.

Три зовнішніх 2,5 "HDD USB 3.0 | DashDrive Durable HD710 від Adata (750 Гб)

Зовнішній вінчестер DashDrive Durable HD710 від Adata з інтерфейсом USB 3.0 доступний в модифікаціях на 500 Гбайт, 750 Гбайт і 1 Тбайт. Також можна вибрати забарвлення корпусу - жовту, синю і чорну (цінники однакові для всіх кольорів). У нас на тестуванні побувала синя модель на 750 Гбайт, яку можна купити в столичних інтернет-магазинах за ціною близько 3 тис. Рублів. Відразу відзначимо, що в комплект поставки входить приємне доповнення - кабель USB 3.0.

Корпус DashDrive Durable HD710 зроблений грубувато, але це - усвідомлений крок компанії. Зовнішній вінчестер являє собою досить значну коробку з діагональними лініями впоперек, що нагадують дорожній знак небезпеки. Якщо вірити виробнику, даний продукт відповідає міжнародним стандартам IEC 529 IPX7 (тобто він здатний зберігати працездатність під водою на глибині не більше 1 метра протягом 30 хвилин) і MIL-STD-810G 516.5 (зберігає працездатність після падінь з висоти звичайного столу).

Термін гарантії виявився приємно тривалим - три роки.


Відмінна риса даного зовнішнього вінчестера - надійність. Він добре підходить для суворих умов експлуатації. Інші характеристики хороші, але не надто вражаючі: швидкість обертання шпинделі - 5400 RPM, швидкість послідовного читання і запису - 77,8 Мбайт / с. З трьох тестованих пристроїв у DashDrive Durable HD710 найнижча продуктивність. Втім, вінчестер від Western Digital обганяє його не дуже значно.


На відміну від інших дисків в нашому огляді, DashDrive Durable HD710 від Adata поставляється без додаткового ПЗ. Комплект обмежується самим пристроєм, кабелем і керівництвом користувача. Інструменти для роботи OStoGo і UFDtoGo можна скачати з сайту виробника. Це - чисто призначені для користувача програми. OStoGo може зробити з зовнішнього вінчестера DashDrive Durable HD710 завантажувальний диск Windows 7, а UFDtoGo синхронізує дані (наприклад, закладки в браузері і адреса електронної пошти) між ПК і зовнішнім пристроєм Adata.




Три зовнішніх 2,5 HDD USB 3.0. Відгуки в Клубі експертів THG [2 відгуків]
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки