Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Прошивка для роутера ASUS RT-N16 - чим закінчилося

За результатами   цього запису За результатами цього запису . Минулий в ступор після невдалої перепрошивки RT-N16 вдалося заново перепрошити введенням в режим відновлення (підключення харчування в момент, утримуючи кнопки Reset, причому Reset треба продовжувати тримати якийсь час) і за допомогою фірмової утиліти від ASUS Firmware Restoration (була на компакт-диску) . Рекомендовані прошивки відразу толком не заливалися - зависали на 33%. Допомогли тільки танці з бубном - перезавантаження комп'ютера, перезавантаження роутера. (Зрозуміло, що файрвол був відразу відключений.)

Спочатку поставив якусь із рекомендованих DD-WRT. Начебто запрацювало нормально, проте почалися дивні речі з Wi-Fi - при включеній і заданої захисту точка все одно визначалася як відкрита система, що неприпустимо. Обрился в настройках - ніби все включено, а не працює.

Плюнув, поставив рекомендовану TomatoUSB . C ній начебто все запрацювало нормально, але потім знову з'ясувався дивний глюк з Wi-Fi - вже інший. Захист нормально працювала, однак пристрої з підтримкою 802.11n наполегливо Коннект на 802.11g (54 мегабіта), причому швидкість передачі була менше 1 мегабайта в секунду, що взагалі вішалки - навіть DVD з сервера було вже не подивитися. Зрозуміло, зрив всі налаштування прошивки - 802.11n всюди дозволений і так далі, проте - чорта з два.

тоді поставив ось цю DD-WRT , Причому вона нормально залилася через оновлення прошивки в TomatoUSB. Там Wi-Fi налаштувався нормально, захист працює, пристрої без проблем Коннект по 802.11n, швидкість перекачування - близько 8 мегабайт в секунду. Це вже і High Definition потягне.

Загалом, поки залишився на DD-WRT (її багато хвалили). Якщо і вона почне глючити, тоді роутер відправиться на незаслужений спокій, а я куплю собі щось інше - завагався глюки в пристрої, який варто було доларів 200.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки