Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Wi-Fi адаптер для телевізора Samsung: види і способи підключення

  1. Для чого потрібен Wi-Fi адаптер
  2. Як дізнатися, чи підтримує телевізор адаптер
  3. Як правильно вибрати
  4. Підключення і настройка адаптера
  5. Популярні моделі адаптерів

Модуль для бездротового підключення до інтернету - надзвичайно корисний девайс для сучасних користувачів. Відтепер не доведеться витрачати час на скачування новинок в світі кінематографа або завантаження чергового сезону улюбленого серіалу, оскільки можна переглядати контент в режимі online.

Звичайно, багато хто дивиться фільми, серіали на планшетах і смартфонах, але погодьтеся, що все-таки в цьому аспекті великий екран телевізора потребує менше часу.

Багато телевізори Samsung Smart TV оснащені вбудованим модулем для бездротового підключення до інтернету. Якщо він відсутній, то завжди можна підключити зовнішній адаптер.

Купівля Wi-Fi адаптера для телевізора Samsung - дійсно грамотне рішення. Судіть самі, тепер немає необхідності тягти до ТБ-пристрою кабель, бездротове підключення дійсно більш практичне і зручне.

Маршрутизатор забезпечить конвертацію цифрового сигналу в радіохвилі, внаслідок чого і буде здійснюватися трансляція. Адаптер роздаватиме сигнал, тому можна без особливих труднощів відтворити контент в режимі online.

Для чого потрібен Wi-Fi адаптер

Сьогодні практично всі пристрої, починаючи від смартфонів і закінчуючи кондиціонерами, мають вбудований адаптер для бездротового підключення до інтернету. Зрозуміло, що телевізійне устаткування не стало винятком із цього правила. Інтернет адаптери для телевізорів Samsung сприяють розширенню функціональності.

Мережеві модеми для телевізорів підрозділяються на 3 типи відповідно до роз'ємом для підключення:

  • PCMCIA - порядком застарілий інтерфейс, сучасні моделі телевізорів їм не оснащені. Однак якщо у вас такий вхід є, то даний варіант можна розглянути.
  • HDMI - інтерфейс для одночасної передачі аудіо та відео сигналу в найвищій якості. Всі без винятку ТВ-пристрої оснащені цим входом, оскільки він забезпечує високу швидкість передачі інформації.
  • USB - вхід, яким обладнані практично всі моделі телевізорів. Безумовно, це найпоширеніший спосіб підключення Wi-Fi модуля.

Смарт адаптер візуально виглядає як звичайнісінька флешка. Підключення здійснюється шляхом USB роз'єму або будь-якого іншого доступного інтерфейсу.

Устаткування цього типу представлено на ринку в широкому асортименті. Природно, що у кожного користувача можуть виникнути проблеми із сумісністю адаптера і телевізора. Тому даному аспекту слід приділити особливу увагу.

Як дізнатися, чи підтримує телевізор адаптер

По-перше, необхідно визначити рік випуску вашого телевізора. Моделі, які були зроблені до 2010 року, абсолютно точно не підтримують підключення до інтернету, отже, Вай-Фай адаптер теж не допоможе.

Більш нові пристрої переважно підтримують підключення до інтернету по Wi-Fi, але певні винятки все-таки є. Щоб напевно визначити функціональні можливості вашої техніки, просто ознайомтеся з інструкцією.

Щоб напевно визначити функціональні можливості вашої техніки, просто ознайомтеся з інструкцією

Якщо в інструкції чітко написано про наявність вбудованого модуля, то купувати альтернативні адаптери для ТВ Samsung вам абсолютно точно не доведеться. Це стосується практично всіх моделей новіше 2014 року, крім бюджетних.

Припустимо, що ви вже давно викинули коробку, а разом з нею і інструкцію. Не проблема, відкрийте офіційний web-портал компанії Samsung, щоб вивчити цю інформацію. Не варто покладатися на відомості з інших джерел, оскільки вони можуть виявитися помилковими.

У тому випадку, якщо Ваш слуховий ТВ-пристрій молодше 2010 року, але при цьому інтегрованого адаптера в ньому немає, зате реалізована підтримка Wi-Fi, зверніться до відповідного магазин, щоб придбати модуль. Адаптери, як і телевізори з підтримкою бездротового підключення до інтернету почали з'являтися вже після 2010 року.

Адаптери, як і телевізори з підтримкою бездротового підключення до інтернету почали з'являтися вже після 2010 року

Окремо слід проаналізувати проблему сумісності. Купуйте адаптери від компанії Samsung для ТВ від цього ж виробника, тоді ніяких труднощів з підключенням абсолютно точно не виникне. Кожен пристрій мають свою серію, яка дозволяє визначити сумісність. Латинська літера - умовне позначення року виробництва обладнання:

  • С - 2010 року;
  • D - 2011 року;
  • E - 2012;
  • P - 2013;
  • H - 2014;
  • і т.д.

При виборі пристрою обов'язково враховуйте серію, і тоді ви точно не помилитеся з покупкою.

Як правильно вибрати

Почнемо з того, що пристрої бувають фірмовими або від сторонніх виробників. Зрозуміло, що девайси другої групи стоять на порядок дешевше, ніж оригінальні адаптери. Зрозуміло, низька ціна сприяє залученню споживчої уваги.

Вартість оригінального USB Wi-Fi адаптера для телевізорів Samsung становить близько 4000 рублів, в той час як ціна модулів від інших виробників коливається в діапазоні 1000-3000 рублів. Ясна річ, що виникають сумніви, чи варто переплачувати? Може різниця тільки в бренд, і простіше заощадити?

Зрозуміло, що певні відмінні риси оригінальні девайси все-таки мають, тому трохи завищена вартість - цілком закономірне явище. Перерахуємо лише найбільш істотні переваги:

  1. Офіційна гарантія і сервісне обслуговування. Купуючи пристрій китайського виробництва, розраховувати на обслуговування по гарантії не доводиться. У випадку з фірмовими девайсами Samsung все в точності навпаки.
  2. Відсутність проблем з сумісністю. Телевізори Самсунг заточені під синхронізацію з оригінальними гаджетами. Не виключено, що через покупки девайса від стороннього виробника в процесі експлуатації виявляться проблеми з сумісністю.
  3. Тривалий експлуатаційний термін. Як показує практика, бюджетні моделі розглянутого обладнання функціонують коректно, але тільки до певного моменту. Після установки першого ж пакету оновлень з'являються проблеми з розпізнаванням пристрої і всілякі інші збої.

Після установки першого ж пакету оновлень з'являються проблеми з розпізнаванням пристрої і всілякі інші збої

Виходячи з усього сказаного вище, приходимо до висновку, що в даному випадку економія коштів - недоречне рішення. Простіше заплатити на 1-2 тис. Рублів більше, але зате отримати якісний адаптер з гарантією і тривалим експлуатаційним терміном.

Проте виробник - далеко не єдиний критерій вибору модуля для бездротового підключення до інтернету. Особливу увагу слід також приділяти технічним характеристикам. Саме від цього параметра визначається функціональність і продуктивність пристрою.

Ключовий показник адаптера для Samsung Smart TV - стандарт Wi-Fi. Різниця полягає в максимально можливій швидкості передачі інформації. Градація доступних девайсів здійснюється відповідно з наступними параметрами:

  • Wi-Fi a / b - до 3 Мб / с;
  • Wi-Fi a / b / g - до 24 Мб / с;
  • Wi-Fi a / b / g / n - до 50 Мб / с (в нових адаптерах - до 150 Мб / с).

Wi-Fi a / b - до 3 Мб / с;   Wi-Fi a / b / g - до 24 Мб / с;   Wi-Fi a / b / g / n - до 50 Мб / с (в нових адаптерах - до 150 Мб / с)

Вибирайте маршутізатор відповідно до поставлених перед ним завданнями. Наприклад, для максимально комфортного відтворення медіаконтенту в найвищій якості слід обзавестися пристроєм останньої категорії. В іншому випадку, не виключено, що картинка або звук будуть зависати.

У деяких випадках на вартість обладнання впливають додаткові функціональні можливості, наприклад, інтерфейс для підключення до телевізора через HDMI. Запитайте, чи потрібен вам цей роз'єм? Якщо так, то можна переплатити кілька сотень рублів.

Щоб зрозуміти, який адаптер підійде саме для вас, проаналізуйте комплектацію пристрою. Наприклад, бажано, щоб був USB кабель, оскільки це дозволить розташувати модуль подалі від телевізора, зберігши при цьому високу якість сигналу.

Наприклад, бажано, щоб був USB кабель, оскільки це дозволить розташувати модуль подалі від телевізора, зберігши при цьому високу якість сигналу

Підключення і настройка адаптера

Підключається модуль переважно через USB інтерфейс, який розташовується на задній панелі телевізора. Після цього потрібно взяти пульт дистанційного керування і відкрити головне меню. Перейдіть в розділ «Мережа», використовуючи навігаційні кнопки. Знайдіть налаштування мережі і відкрийте їх.

Щоб активувати пункт в меню, натискайте на кнопку «Enter», вона розташована рівно посередині пульта. Необхідно вибрати вкладку «Пуск». щоб підключити телевізору до Wi-Fi роутера, виберіть бездротове з'єднання.

По завершенню нетривалого пошуку, на екрані з'явиться список доступних Wi-Fi точок, тут потрібно вибрати свою домашню мережу. Використовуючи кнопку «Enter», активуйте свою мережу, а потім введіть пароль, якщо вона, звичайно ж, захищена їм.

Безумовно, введення пароля пов'язаний з певними труднощами, оскільки кожна буква вибирається за допомогою стрілок, розташованих на пульті ДУ. Надалі підключатися телевізор буде автоматично. Відкривається вікно підтвердження, тут не потрібно нічого змінювати, просто закінчите процедуру синхронізації адаптера і телевізора.

Власне на цьому все, процедура настройки та підключення завершена. Перейдіть в меню додатків і перевірте підключення до інтернету. Вийдіть з головного меню, натиснувши на пульті ДУ на кнопку «Return», а потім зайдіть в Smart TV.

Щоб протестувати результати установки, запустіть браузер, постарайтеся відкрити який-небудь сайт. Якщо підключення стабільно, то портал відкриється миттєво. Додаткову настройку параметрів проводити зовсім необов'язково.

Багато стикаються з різними проблемами, через які відсутній інтернет-з'єднання. Щоб усунути з'явився збій, обов'язково перевірте працездатність роутера, зокрема горять відповідні індикатори, при необхідності перезавантажте його. Якщо результату як і раніше немає, значить потрібно зв'язатися з провайдером.

Якщо результату як і раніше немає, значить потрібно зв'язатися з провайдером

Якщо адаптер для Смарт ТВ підключений правильно, але сайти або плеєри відображаються некоректно, не виключено, що проблема полягає у вбудованому браузері. Можливо вся справа в самому сайті. Для запобігання появи програмних збоїв регулярно оновлюйте операційну систему. Прошивка повинна бути завжди актуальна.

Популярні моделі адаптерів

Модельний ряд телевізорів Samsung надзвичайно великий, а ось список доступних до них фірмових комплектуючих немає. Південнокорейська компанія випускає лише кілька різних аксесуарів для обладнання кожної серії, адаптери бездротового мережі не стали винятком із цього правила.

Мабуть, найпопулярніший портативний адаптер- WIS12ABGNX. Підключається до телевізора через USB порт, оснащений невеликою антеною. Пристрій сумісний практично з усіма телевізорами з маркуванням Wi-Fi Ready, випущеними, починаючи з 2011 року.

WIS12ABGNX

Адаптер підтримує різні стандарти зв'язку, включаючи далеко не найбільш затребувані, наприклад, IEEE 802.11a / b / g / n. Пропонованої користувачеві пропускної здатності більш ніж достатньо для перегляду відеороликів у форматі Full HD в режимі online.

Подібну функціональну можливість володіє інша популярна модель - WIS09ABGN. Назва показує, що адаптер підтримує стандарт N, але тільки в Draft-режимі.

Назва показує, що адаптер підтримує стандарт N, але тільки в Draft-режимі

WIS09ABGN

Існують і альтернативні варіанти. Інші компанії не розробляють портативні адаптери з нуля. Навпаки, вони просто вдосконалюють вже готові платформи. Додаються унікальні ідентифікатори і створюється новий дизайн. Тому якщо ви купили адаптер від стороннього виробника, але через це виникли проблеми з сумісністю, досить просто модифікувати ідентифікатори.

Потрібно розуміти, що вирішити проблему, таким чином, під силу тільки тим користувачам, які надзвичайно добре розбираються в техніці. Перепрошивка Samsung Wireless LAN Adapter здійснюється виключно на операційній системі Linux. Зрозуміло, що будь-яка помилка може стати причиною виходу з ладу пристрою.

Природно, можна купити вже модифіковані модулі D-Link або TP-Link, які раніше вже були перепрошитого фахівцями. Вони коштуватимуть трохи дешевше в порівнянні з фірмовими аксесуарами.

Ясна річ, що виникають сумніви, чи варто переплачувати?
Може різниця тільки в бренд, і простіше заощадити?
Запитайте, чи потрібен вам цей роз'єм?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки