Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Як вибрати виробника майбутнього смартфона

Переходячи з звичайних "дзвонилок" на круті смартфони, багато хто стикається з проблемами вибору і неймовірним різноманітністю брендів. Купуючи HTC (як я зробив кілька років тому), швидше за все, всі ваші наступні смартфони на протязі декількох років будуть від тайванців. Сьогодні я постараюся перерахувати вам всі плюси і мінуси відомих і не дуже брендів. Якщо чесно, написати цей матеріал я хотів давно, але не було стимулу. Тепер він з'явився - це конкурс і назва статті (як ви вже зрозуміли) "Як вибрати виробника майбутнього смартфона". Отже, закінчимо зі вступом і почнемо.

При покупці звертати увагу варто на дуже багато чинників: підтримка виробником, матеріали виконання, зовнішній вигляд, камера, тех. підтримка, ремонтопридатність, фішки пристроїв і багато іншого. Вирішальним фактором особисто для мене є ОС і матеріали корпусу.

Почну з одного з найбільш іменитих брендів світу, а саме - Apple.

Почну з одного з найбільш іменитих брендів світу, а саме - Apple

Компанія Apple славиться різною технікою, але конкретно сьогодні нас цікавить iPhone. До осені 2013 року компанія з Купертіно випускала всього по одному смартфону в рік, але в цьому році було представлено відразу два пристрої iPhone: 5S і 5С.

Плюси смартфонів від Apple: турбота про своїх клієнтів, оптимізація софта, плавність і зручність ОС, матеріали корпусу (починаючи з iPhone 4 і закінчуючи 5S).

Мінуси: завищена ціна в багатьох країнах, невеликі дисплеї, не всім подобається iOS 7, iTunes, закритість системи, вузькі можливості персоналізації.

Як і у всіх смартфонів, у Apple-девайсів є свої недоліки, які досить схожі з недоліками у смартфонів інших "А" брендів. Я не вибрав Apple тому, що у смартфонів не найбільші дисплеї, закрита ОС. Я дуже практична людина і люблю все підлаштовувати під себе, тобто як мені буде зручно, а також з-за завищеної ціни і жахливого iTunes.

Наступний бренд я не особливо люблю: Samsung.

Наступний бренд я не особливо люблю: Samsung

У компанії з Кореї в рік виходить "100500" смартфонів і все - на різний смак: і бюджетні, і преміум, і середнячки. І все абсолютно різні по дизайну, але ось немає жодного такого елемента корпусу, який ми не бачили б в інших смартфонах цієї ж компанії. А, якщо чесно, то ось вам і плюси, і мінуси.

Плюси: відносно швидко приходять поновлення, непогана ергономіка, у більшості пристроїв відмінна автономність, комусь подобається TouchWiz.

Мінуси: однаковий дизайн, бюджетні смартфони - настільки бюджетні, що в руки брати їх страшно ... мені не подобається Touch-Wiz (як і більшості, я думаю), схожі на мило, Exynos 5 Octa - помилкові 8 ядер, глянсовий пластик.

Чи не вибрав я Samsung через всіх мінусів вище, тому що мені не подобається їх одноманітний дизайн, і людей, у яких TouchWiz, хочеться пожаліти. Взагалі, причин було багато, але ці - основні. Ще роль зіграли матеріали корпусу, пластик "попахує" дешевизною.

Sony

Sony

Остання лінійка Sony виглядає круто. Але у всіх телефонів є недоліки, причому - у всіх різні, але у них є те, що їх об'єднує, це - скло. Виглядає воно красиво, але от, взявши в руки смартфон, краса ця випаровується.

Плюси: приємний ні на що не схожий дизайн, софтверні фішки, відмінні навушники в комплекті, водонепроникність (у багатьох в цьому році).

Мінуси: довго доводиться чекати поновлення, кульгає оптимізація, у всіх пристроях є свої баги і глюки, а через те, що поновлення готуються досить повільно, з багами доводиться жити дуже довго, не сама плавна і кмітлива оболонка.

Коли я вибирав свої перший смартфон (виключаємо Сімбіан, у мене було їх багато), тільки розпався бренд Sony Ericsson і залишилася лише Sony, яка тоді була маловідомою, не виділялася дизайном, і взагалі нічим не виділялася, і тому при виборі я якось навіть не звернув на них увагу. За останні 2 роки компанія сильно зросла і на даний момент ми маємо повноцінного гравця, зі сформованим особою на ринку смартфонів.

Nokia

Nokia

Nokia зараз і Nokia раніше - це дві різні компанії. До появи iPhone саме фіни диктували моду на ринку телефонів (не смартфон, а саме телефонів). Зараз же від Nokia майже нічого не залишилося, якщо врахувати те, що бренд "Lumia" проданий "Гейтс і Ко". Зараз вже більше, ніж два роки всі смартфони Nokia на ОС Windows Phone 8.

Плюси: приємний дизайн, хоч і чимось схожі один з одним, але, на відміну від Samsung, виглядають відмінно. Непогане залізо, відмінна оптимізація, автономність, у більшості - чудова камера з купою фішок.

Мінуси: корпус з глянсового пластика (у багатьох) і найголовніший мінус, який перекреслює майже всі плюси - це WP8, не найкращий інтерфейс, вузькі можливості персоналізації, до всього цього вона закрита для "люблю все підлаштовувати під себе, як мені буде зручно ". І дуже мало додатків в маркеті, це мене відлякало, плюс - трохи зависока ціна.

Чи не вибрав Nokia я тоді ще й через WP7 (тоді 8 ще не було), додатків на неї було ще менше, ніж зараз (логічно), і відлякала її закритість.

LG

LG

Тоді непомітно для всіх починала набирати обертів, а зараз за останніми даними входить в трійку лідерів з продажу своїх пристроїв. Тоді багато хто ставився до корейцям з недовірою і якось насторожено. Та й популярністю вона тоді не мала.

Плюсів тоді було небагато: непоганий дизайн, ОС Android, які ніякі, але інновації. Маю на увазі перший 2-х ядерний смартфон, перший 3D смартфон, матеріали корпусу, нормальна ціна.

Мінусів було приблизно стільки ж, скільки і плюсів: автономність, огидно тех. обслуговування, невідомість бренду, камера, жахлива оптимізація, всім досі доводиться довго чекати оновлень.

Однак зараз плюсів багато, а мінусів - майже немає. Але я вибирав свого виробника тоді, ще в 2011 тому "+" і "-" LG відносяться до того періоду.

Зараз же компанія з Кореї набрала обертів і не збирається їх скидати, а буде тільки нарощувати. І компанія помітно піднялася в моїх очах, зараз вона друга для мене, після HTC. Чи не вибрав лижі я тоді через їх невідомості, і все якось косо дивилися на них навіть в магазинах, коли вони стояли на прилавках, до того ж оптимізація була жахливою. Були вони тоді "не від світу цього". Але буквально в минулому році LG-шники показали, що можуть робити відмінні пристрої, випустивши LG Google Nexus 4 і Optimus G, а в цьому році блиснули Nexus 5 і G2.

І тепер - HTC. Мій улюблений виробник, не буду цього приховувати.

Тоді, на мою думку, HTC пропонувала найцікавіші пристрої на ринку, але, на жаль, була не дуже відома.

Плюси: оптимізація, HTC Sense (як на мене, найзручніша і приємна оболонка всіх часів, хоча в цьому році з Sense 5.0 трохи перемудрили), непогане на той час залізо, камери завжди ставили якістю вище середнього, матеріали корпусу (метал, soft- touch пластик), дизайн.

Мінуси: довго йшли поновлення (деякі просто відмовлялися оновлювати), невідомість бренду, ціна була трохи завищена, автономність ніколи не була сильною стороною тайванців.

Вибираючи тоді смартфон, мене підкупив HTC Sense, який був дуже красивим і плавним на ті часи, мені дуже подобалися матеріали виконання: мій HTC Desire S був з мітла і софт-тач пластику, подобався дизайн, який відрізнявся абсолютно на всіх смартфонах. Я зробив тоді вибір і після HTC Desire S у мене був One S, One X і навіть деякий час Sensation, але недовго. Я намагався перейти на Sony. Але там мені чогось не вистачало.

Так звані "B" бренди ми розглянемо разом, взявши лише найвідоміші з них і набирають обертів.

Huawei, ZTE, Xiaomi, Lenovo, Oppo, Meizu та інші.

Huawei, ZTE, Xiaomi, Lenovo, Oppo, Meizu та інші

Тоді ці бренди з себе не представляли нічого особливого, і ніхто серйозно до них не ставився. Зараз же вони борються за 5-6 місця в світових топах з продажу смартфонів. І у них непогано виходить.

Плюси: доступна ціна, гарне залізо, непогана оптимізація, хороший дизайн (хоча іноді нагадує імениті бренди), автономність.

Мінуси: довго йдуть поновлення (іноді їх взагалі немає), немає сервіс центрів, деякі (багато) офіційно не продаються в СНД, низька ремонтопридатність.

Чи не вибрав тому, що побоявся ремонту, шлюбу, та й взагалі їх тоді було мало.

Вибираючи майбутній смартфон, а, може, навіть і перший смартфон, варто звернути увагу на купу факторів, все дуже довго зважувати, чітко розуміти, навіщо він вам потрібен, досконально вивчити не одну модель від виробника, обов'язково порадитися із знавцем.

Загалом, вибір смартфона - це складно, і, якщо ви купили Samsung, то наступним вашим смартфоном теж буде Samsung, тому придивляйтеся до всього і все завжди чітко зважуйте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки