Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд камери Samsung Galaxy S3

  1. Вступ
  2. Основні характеристики фото / відео

Огляди смартфонів DPReview написані з урахуванням потреб фотографів. Ми орієнтуємося на особливості камери, продуктивність та якість зображення.

Вступ

Samsung Galaxy S III - це останнє втілення надзвичайно успішної лінійки смартфонів Samsung S5 та найбільш продаваного на сьогодні смартфона Samsung. Перша модель у флагманській серії Samsung - Galaxy S, була представлена ​​в 2010 році, оснащена 5-мегапіксельною камерою та на той час смартфоном, інноваційним набором зображень, включаючи панорамний режим, заслінку з усмішкою та відеозйомку 720p.

Galaxy S2 другого покоління був запущений у 2011 році та отримав звичні вдосконалення, такі як швидша обробка та оновлена ​​ОС (Android 2.3 Ginger Bread vs 2.1 Éclair на Galaxy S), але також значно покращив можливості зйомки зображень. З 8-мегапіксельним підсвічуванням з підсвічуванням та 1080p відеозахопленням Galaxy S2 був одним з найкращих смартфонів з точки зору своїх фотографічних можливостей при його запуску.

На папері S3, випущений у травні цього року, оснащений однаковими характеристиками зображень як попередник, але пропонує нові цікаві функції камери, такі як режим зйомки у режимі зйомки, одночасне записування відео у форматі HD та відео, зменшення затримки затвора та функція Best Shot. рекомендує найкраще зображення на основі кольорів, освітлення та різкості.

Зверніть увагу: ми протестували американську версію цього телефону, яка на момент огляду працювала на Android V4.04 «Сендвіч з морозивом». В даний час Samsung впроваджує Android 4.1 "Jelly Bean" для міжнародної та американської версій S3. Як тільки це оновлення буде доступне, ми ознайомимось детальніше і оновимо цей огляд, якщо він пропонує якісь нові функції камери або змінено якість зображення.

Клацніть тут, щоб прочитати наш посібник з операційної системи Android

Основні характеристики фото / відео

  • CMOS-датчик із підсвічуванням з 8-мегапіксельною підсвічуванням
  • Лінза F2.6
  • 4,8 дюйма, 1280 x 720 крапок (316 пікселів на дюйм)
  • ISO 80-1600 (100-800 вибирається вручну)
  • 4-кратний цифровий зум
  • Режим зйомки
  • Панорамний режим
  • Режим HDR
  • Торкніться, щоб сфокусуватись і утримуйте до блокування автофокусування
  • 11 Ефекти фільтра
  • Стабілізація зображення
  • Best Shot рекомендує кращий знімок на основі кольорів, освітлення та чіткості
  • Нуль затвора
  • Режим відео 1080p 30 кадрів в секунду із зйомкою фотографій під час запису

Проектування та експлуатація

З часу введення оригіналу Galaxy S у 2010 році Samsung зберегла загальну мову дизайну на своїх флагманських пристроях. Тим не менш, S III чітко відрізняється від своїх попередників тим тоншим профілем і конічними краями. Екран збільшився ще до 4,8 дюйма і тепер займає майже все обличчя телефону, лише навколо дуже тонка панель.

Galaxy S3 трохи відхиляється від стандартної технічної характеристики для Android настільки, що кнопки навігації в нижній частині екрана - це жорсткі кнопки, а не м'які кнопки, як це було стандартом Android з моменту впровадження версії 4.0 «Сендвіч-морозиво» .

Огляди смартфонів DPReview написані з урахуванням потреб фотографів

Додаток для камери на Galaxy S III пропонує більше варіантів, ніж у стандартного додатка для Android, але він все ще простий і простий у використанні. Ви фокусуєте, натискаючи на екран, і ви можете заблокувати фокус, натиснувши та утримуючи. Кнопка спуску затвора розташована праворуч, а керування вгорі дозволяє перемикатися між знімками та відеозаписом. Ліворуч стовпець налаштованих піктограм меню, який надає вам доступ до діапазону налаштувань камери.

За замовчуванням автофокусування набувається в центрі кадру, але ви можете натискати його будь-де на екрані, щоб перемістити його в межах сцени. Якщо натиснути і утримувати, ви заблокуєте фокус, а потім зможете запропонувати сцену. На елементах керування праворуч від екрану переважає велика "віртуальна" кнопка затвора. На жаль, затвор не можна призначити жодній із фізичних кнопок телефону. Угорі ви знаходите перемикач нерухомих зображень / відео, а внизу ескіз останнього захопленого зображення, яке при натисканні переведе вас до програми «Галерея».

Зліва ви знайдете ще один масив піктограм. Крім піктограми налаштувань у нижній частині, їх можна налаштувати та встановити на будь-яку з наступних функцій:

  • Режим сцени
  • Дозвіл
  • Автоконтраст
  • Компенсація експозиції
  • Баланс білого
  • Керівні принципи
  • Режим фокусування
  • ISO
  • Автоматичний таймер
  • Режим вимірювання

Піктограма налаштування внизу надає вам доступ до тих параметрів, які не встановлені як ярлик, та декількох додаткових опцій, які не можна призначити кнопкою меню:

  • Стабілізація зображення
  • Якість зображення
  • GPS-позначка
  • Звук затвора
  • Скидання

Як і більшість смартфонів останнього покоління в ці дні, у Galaxy S3 є дуже мало зовнішніх елементів управління. Кнопка живлення знаходиться праворуч, рокер гучності - зліва, а спереду ви знайдете кнопку Головна. Інші кнопки Android, кнопки Назад та Багатозадачність, реалізовані як ємнісні сенсорні кнопки ліворуч та праворуч від кнопки Головна. Вони загоряються, коли ви торкаєтесь їх.

Чудовий 4,8-дюймовий екран Samsung чудово підходить для створення фотографій, але це неминуче робить Galaxy S3 одним з найбільших смартфонів навколо. І хоча тонкі конічні краї виглядають досить елегантно в поєднанні з розміром S III, вони роблять телефон трохи «слизьким», щоб утримувати його як камеру, ніж деякі його конкуренти. Якщо ви використовуєте свій Galaxy S3 дуже багато для фотографування, ми рекомендуємо використовувати футляр. Це не тільки захищає ваш пристрій, але і робить його більш комфортним для тримання під час фотографування.

Єдина тверда кнопка на передній панелі - це кнопка «Головна» (на фото тут), але ліворуч та праворуч від неї є ємнісні кнопки «Назад» та «Багатозадачність», які загоряються при дотику.

Єдина тверда кнопка на передній панелі - це кнопка «Головна» (на фото тут), але ліворуч та праворуч від неї є ємнісні кнопки «Назад» та «Багатозадачність», які загоряються при дотику

Світлодіод спалаху розташований поруч із об’єктивом камери та мікрофоном на задній панелі телефону. Його можна встановити в режим Увімкнено, Вимкнено або Автоматично. Він не настільки потужний, як компактний спалах камери, але достатньо гарний для портрета ближнього діапазону або невеликого освітлення. Також доступні додатки, щоб використовувати його як ліхтарик - корисно, коли намагаєтеся знайти ключі вночі.

Налаштування спалаху Galaxy S3 дуже прості. Ви можете увімкнути його, вимкнути або встановити його в автоматичний режим і дозволити камері вирішити, чи хоче вона використовувати спалах. У режимі відео світлодіодний спалах може використовуватися як постійне світло. У додатку для камери S3 світлодіод не забезпечує жодних функцій проти червоних очей або фокусного світла, але може бути корисним для нефотографічних цілей. Існує безліч додатків, які дозволяють використовувати його як спалаху.

На екрані блокування телефону ви можете безпосередньо відкрити додаток для камери, торкнувшись значка камери та провевши пальцем по екрану. Це безпосередньо відкриває додаток для камери, але звідти ви можете продовжувати використовувати телефон як завжди.

Це безпосередньо відкриває додаток для камери, але звідти ви можете продовжувати використовувати телефон як завжди

На блокованому екрані Galaxy S3 є чотири налаштовані короткі кнопки, одна з яких перенесе вас безпосередньо в додаток до камери. Просто торкніться значка та проведіть пальцем будь-де на екрані.

Крім варіантів спалаху, Galaxy S3 пропонує цілий ряд режимів зйомки, які обслуговують різні ситуації зйомки. Існує режим HDR, який поєднує три експозиції автоматично в камері, щоб збільшити динамічний діапазон фотографії. Інші режими включають режим серійного зображення, приблизно 6 кадрів в секунду, панорамний режим і режим зйомки посмішкою, який автоматично робить знімок, коли об'єкт посміхається.

Ми шукаємо пропозиції для вашого місцезнаходження, оновіть сторінку, щоб побачити ціни.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки