Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Водонагрівачі Haier: чому саме вони і як вибрати?

  1. Водонагрівачі на будь-який смак
  2. Плоский замість круглого
  3. Конструкція, якість і доступність
  4. Не тільки плоский, але і розумний
  5. Haier - навіть найвибагливіший користувач знайде модель за смаком

Ринок опалювальної і водонагрівальної техніки в Росії налічує безліч приладів різних типів

Ринок опалювальної і водонагрівальної техніки в Росії налічує безліч приладів різних типів. Одним з найбільш популярних і затребуваних (особливо з урахуванням щорічних відключень подачі гарячої води) видів цих товарів є електричні водонагрівачі - зокрема, накопичувальні. Їх асортимент включає як місткі пристрої для настінного або навіть підлогового монтажу, так і компактні пристрої, які монтуються під кухонною раковиною або над нею.
Сучасні електричні водонагрівачі зручні і в міській квартирі, і в дачному будиночку, прості в монтажі, довговічні і економічні. Це ваш власний джерело гарячої води, причому в будь-який час року.

Водонагрівачі на будь-який смак

Накопичувальні водонагрівачі бувають безнапірними і напірними. Безнапірні прилади, або прилади відкритого типу, не перебувають під тиском магістралі водопостачання, вода в них заливається вручну. Ємність резервуара таких нагрівачів невелика - 5 ... 15 л , Потужність - не більше 2 кВт, і призначені вони для установки на кухні, забезпечуючи лише періодичну потребу в гарячій воді для миття посуду.

Напірні ж водонагрівачі представляють закритий резервуар, підключений до системи холодного водопостачання. Ці прилади мають міцний резервуар (бак) зі сталі з внутрішнім емалевим, тефлоновим або склокерамічним покриттям.

Ці прилади мають міцний резервуар (бак) зі сталі з внутрішнім емалевим, тефлоновим або склокерамічним покриттям

Плюсом накопичувального водонагрівача є можливість «розбору» води декількома споживачами, наприклад відведення води у ванну кімнату і на кухню. Потрібно лише почекати, поки вода в баку набере потрібну температуру, адже вона гріється не "на ходу», як в проточному приладі. Час нагріву води залежить від потужності Тена і від обсягу бака. Наприклад, у водонагрівачі з об'ємом бака 100 л і Теном потужністю 1,5 кВт нагрівання води від 15 до 60 ° С триватиме близько 3 годин 45 хвилин.

Щоб нагріта вода не остигала, накопичувальні водонагрівачі обладнають термостатом: приладом, автоматично включає підігрів води, коли її температура починає падати. Якщо ви зовсім не витрачаєте воду, то на підтримку її в нагрітому стані витрачається відносно небагато електроенергії.

Плоский замість круглого

Поряд з технічними параметрами, однією з найважливіших характеристик накопичувальних водонагрівачів завжди є габарити. Чим більш компактно прилад, тим він більш привабливий для покупця. Порівняно недавно на ринку з'явилися водонагрівачі c плоским корпусом, які дозволяють економити простір при установці.

Зміна геометрії привело до справжньої революції: замість стандартної циліндричної «бочки», зовнішності якої при всьому бажанні не можна було надати різноманітність і елегантність, стало можливим говорити про дизайн такого утилітарного приладу, як побутовий електричний водонагрівач - він вперше став не тільки корисним пристроєм, але і елегантним елементом інтер'єру.

Виконаний в стильних лініях, забезпечений декоративними панелями і цифровим дисплеєм, плоский водонагрівач прекрасно виглядає і в ванній кімнаті, і в кухні - його більше не потрібно сором'язливо ховати від очей гостей в комірчині або ніші. Втім, якщо все-таки є бажання встановити такий прилад приховано, то для його монтажу буде потрібно лише порівняно невелику шафку (звичайна «бочка» в нього ніяк не вписалась би).

Що ж стосується обсягу плоского водонагрівача, то він зазвичай становить від 50 до 100 літрів - цього цілком достатньо для сім'ї з трьох-чотирьох чоловік.
Конструктивна особливість плоских накопичувальних водонагрівачів - наявність двох з'єднаних між собою внутрішніх баків зі своїми нагрівальними елементами і термостатами. Саме це, а також унікальний матеріал теплоізоляції, дозволили настільки радикально змінити геометрію приладу, а заодно і прискорити процес нагрівання води. Саме тому при виборі водонагрівача варто приділити увагу плоским моделям.

Конструкція, якість і доступність

Всі елементи плоских накопичувальних водонагрівачів Haier ретельно опрацьовані з тим розрахунком, щоб забезпечити надійність цих приладів:

  • При виготовленні водонагрівачів Haier використовує унікальну зварювання в середовищі інертного газу, причому для контролю якості зварного шва кожного приладу застосовується так званий гідротест: в корпус нагнітається вода під тиском 16 бар, що дозволяє виявити навіть найменші дефекти зварювання.
  • Баки плоских водонагрівачів Haier виконані з декарбонізірованной стали, а тришарове склокерамічне покриття внутрішньої поверхні, нанесене при температурах від 750 до 950 ° С, захищає бак від корозії і продовжує термін експлуатації.
  • Ретельно опрацьована і конструкція магнієвого анода, який виготовляється за європейськими технологіями. Беручи на себе удар електрохімічної корозії, збільшений удвічі магнієвий анод до 40% продовжує термін служби водонагрівача.
  • У водонагрівачах Haier Тени виготовлені з нержавіючої сталі, а їх теплова ефективність досягає 97,9%.
  • Важливим елементом конструкції водонагрівача є теплоізоляція, від якості якої залежить і те, якими будуть витрати на підтримання температури води в баку, і то, скільки для цього буде потрібно циклів включення / вимикання. Використання микропористого пінополіуретану товщиною 30 мм, в якості теплоізоляційного матеріалу, дозволило зробити прилади до 40% економічніше.

Все це якості дозволили виробникові дати 7 років гарантії на внутрішній бак.

Не тільки плоский, але і розумний

Інтелектуальний нагрів води - ще одна сильна сторона плоских водонагрівачів Haier. Ці прилади безперервно відстежують і запам'ятовують, яка кількість гарячої води і в який час використовувалося протягом тижня.
А, вибравши режим Smart Shower, ви можете задати кількість споживачів гарячої води: для цього достатньо вибрати на панелі управління цифровий код 1 (один користувач) або 2 (два користувача). Після цього водонагрівач буде автоматично виконувати нагрів води в залежності від обраного числа користувачів, підтримуючи потрібну температуру води. Ця функція дозволяє значно заощадити час і електроенергію.
Така функція буде дуже зручна для тих, хто звик до регулярного використання гарячої води і хоче мати її до певного часу дня.


Електронна пам'ять приладу зберігає зроблені настройки, щоб наступного разу знову відтворити обраний вами режим роботи.
В водонагрівачах серій F1 передбачена можливість скорочення часу нагріву за рахунок збільшення потужності. Прилади серії F1 мають для цього додатковий ТЕН потужністю 1,5 кВт, а в моделях серії S можна вибрати «Прискорений нагрів» з потужністю нагріву 1 кВт, 2 кВт або 3 кВт в серії S

Ще одна корисна функція - режим антизамерзання, що підтримує температуру води в баку не нижче 5 ºС. Тим самим виключається ризик розриву бака при замерзанні води, коли водонагрівач використовується в дачному будинку без опалення.

А функція BPS активує режим захисту від шкідливих бактерій і мікроорганізмів, які можуть з'явитися у воді за час тривалої перерви у використанні водонагрівача. Для цього проводиться короткочасний нагрів води до температури 75 ° C.

І, звичайно, велику увагу приділено безпеці. Ще в 2002 році компанією Haier був розроблений перший в світі електричний водонагрівач з системою безпеки Safe САRЕ, що виключає поразку користувача струмом.
До 2007 р система безпеки Safe САRЕ стала міжнародним стандартом. Система Safe САRЕ виключає поразку користувача приладу в разі витоку струму: при її виникненні водонагрівач перестає працювати і включається сигнальна лампочка.

Система Safe САRЕ виключає поразку користувача приладу в разі витоку струму: при її виникненні водонагрівач перестає працювати і включається сигнальна лампочка

Haier - навіть найвибагливіший користувач знайде модель за смаком

У лінійку електричних водонагрівачів Haier входять моделі різних типів - стандартні, слим, малого обсягу (8, 10, 15 і 30 л), горизонтальні, підлогові (об'ємом до 300 л), і, звичайно, плоскі. це моделі ES50V-F1 (R) , ES80-F1 (R) і ES100V-F1 (R) обсягом 50, 80 і 100 л відповідно, з електронним управлінням і вертикальною установкою. Прилади мають номінальну потужність 1500/3000 Вт і забезпечують нагрів води до максимальної температури 75 ºС.

Час нагріву води на 45 ºС становить 53 хвилини для моделі об'ємом 50 л, 1 година 24 хвилини для моделі на 80 л, і 1 годину 45 хвилин - для 100-літрового приладу.

Моделі з інтелектуальним керуванням і електронною пам'яттю, що зберігає параметри нагріву, крім уже згаданих вище функцій «Прискорений нагрів / Подвійна потужність» і BPS оснащені багаторівневою системою захисту - від перегріву, від надлишкового тиску (запобіжний клапан), від тепловтрат, від ураження електричним струмом ( Safe САRЕ), а також від впливу вологи і пилу (клас IPX4, що дозволяє встановлювати прилад у ванній кімнаті).

Тришаровий бак при проходженні випробувань під тиском піддається багаторазовим гідравлічним навантаженням і тестам, що гарантує роботу водонагрівача в умовах перепадів тиску. ТЕН з високоякісної нержавіючої сталі має високий ККД і підвищену стійкість до утворення накипу. Цифровий контролер приладу може працювати в широкому діапазоні напруг мережі і легко протистояти перепадам.

Цифровий контролер приладу може працювати в широкому діапазоні напруг мережі і легко протистояти перепадам

Виробник дає 7 років гарантії на внутрішній бак і магнієвий анод. Це означає, що Ви зможете довго користуватися електричним водонагрівачем Haier, який станемо вашим надійним персональним джерелом гарячої води.

На закінчення, важливо відзначити, що вся лінійка електричних приладів Haier для нагріву води дозволить будь-якому споживачеві підібрати модель, що відповідає його запитам.

матеріал підготовлений
за підтримки нашого партнера

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки