Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Гаджети за тиждень: від пахучого будильника до двоекранного "самсунга"

Будильник, який перерве ваш сон запахом грошей, смартфон, що не боїться морської води, секретний двоекранного апарат від Samsung - про ці та багатьох інших гаджетах Весті.Hi-tech писали на минулому тижні. Чи не пропустити нічого важливого допоможе наша традиційна суботня добірка.

Смартфон для аквалангіста з Японії

На цьому тижні японська компанія Kyocera представила Torque G02 - перший в світі смартфон, який не боїться не тільки прісної, а й морської води. Новинка відповідає військовому стандарту США (MIL-STD-810G) в 19 категоріях, має високу міцність, а камера пристрою захищена від морської солоної води.

Новинка відповідає військовому стандарту США (MIL-STD-810G) в 19 категоріях, має високу міцність, а камера пристрою захищена від морської солоної води

Апарат-підводник комплектується 4,7-дюймовим дисплеєм HD IGZO, який реагує на дотики в рукавичках і мокрими пальцями, 2 гігабайтами оперативної пам'яті і 16 ГБ внутрішньої, підтримує підключення microSD-карт (до 128 ГБ). Для фото- і відеозйомки під водою служить 13-мегапіксельна камера із заднім підсвічуванням. При зануренні у воду вона автоматично перемикається в спецрежим, який дозволяє робити знімки з яскравими і насиченими кольорами. Є також фронтальний "око" на 5 мегапікселів.

Детальніше про пристрій можна дізнатися з нашої замітки

Кавово-грошовий будильник

А на платформі соціальних інвестицій Kickstarter на цьому тижні збирали гроші на випуск настільних "розумних" годин, будять людини різними запахами. Як говориться в описі проекту на сайті Kickstarter, пристрій може випускати аромати персика, шоколаду, імбиру, кава, троянди, свіжоскошеної трави, а також гарячого круассана і навіть свіжонадрукованих доларів.

Перед відходом до сну людині потрібно встановити час підйому і вставити спеціальну капусулу з бажаним ароматом. Запасу одного змінного картриджа (їх виробляє швейцарська Givaudan) вистачить приблизно на 60 пробуджень. Проведені стартапом випробування показали, що люди прокидаються від улюбленого запаху протягом двох хвилин. В крайньому випадку, якщо людина не прокидається довше трьох хвилин, SensorWake розбудить його звичайним звуковим сигналом.

Детальніше про проект можна дізнатися з нашої замітки

Китайська "телешайба"

Чи не дрімала на цьому тижні китайська компанія Lenovo, яка представила компактну телеприставку Cast, призначену для трансляції відео, фотографій та іншого контенту із смартфона або планшета на екран телевізора. Медіапристроїв, що нагадує за формою хокейну шайбу, підключається до будь-якого зовнішнього дисплею по HDMI, до мобільного гаджету - по DLNA або Miracast.

Медіапристроїв, що нагадує за формою хокейну шайбу, підключається до будь-якого зовнішнього дисплею по HDMI, до мобільного гаджету - по DLNA або Miracast

Конкурент Google Chromecast має microUSB- і microHDMI-портами, двухдіапазанноим Wi-Fi (802.11 a / b / g / n). Максимальна роздільна здатність екрану, з яким може з'єднуватися Lenovo Cast, становить 1080р, відстань роботи по бездротовій мережі - до 15 метрів.

Габарити телеприставки: 70х15 міліметрів, вага - близько 50 грамів. До неї можна підключити Android-пристрої (версія прошивки повинна бути не нижче 4.3), гаджети з Windows 8.1 і iOS. Продажі новинки почнуться в серпні. Вартість - 49 доларів.

Детальніше про це та інші проекти Lenovo можна дізнатися з нашої замітки

Двоекранного смарт-годинник

Також китайці з Lenovo продемонстрували світові дивовижний прототип смарт-годин з двома дисплеями. Причому, один з них - таємний, призначений для виведення конфіденційної інформації. Щоб переглянути дані на ньому, необхідно піднести руку з годинником впритул до обличчя.

Щоб переглянути дані на ньому, необхідно піднести руку з годинником впритул до обличчя

Таким чином, можна на людях, наприклад, переглядати дані свого електронного гаманця, дивитися отримані від подруги по Snapchat інтимні фотографії або споживати будь-який інший контент, який краще приховати від чужих очей. Другий дисплей є проекційним і створює своєрідні панорами, так що його можна розглядати і як своєрідну технологію доповненої реальності.

Детальніше про цей проект Lenovo, а також про смартфон з вбудованим проектором, можна дізнатися з даної замітки.

Злегка поліпшений флагман від Sony

Компанія Sony анонсувала новий смартфон Xperia Z3 +, вдосконалену версію моделі Xperia Z3. Подібно попереднику, новинка укладена у волого-і пилозахисний корпус (IP 65/68) і має стильний дизайн. У той же час, товщина корпусу пристрою зменшилася до 6,9 міліметра, а вага - до 144 грамів.

Новинка несе на борту 64-розрядний процесор Qualcomm Snapdragon c вісьмома ядрами, такий же 5,2-дюймовий (1080р) дисплей з IPS-матрицею, як у Z3, три гігабайти оперативної пам'яті і до 32 ГБ на флеш-накопичувачі. Можна підключати microSD-карти ємністю до 128 ГБ. Об'єм акумулятора трохи зменшився і тепер становить 2900 мА * ч. Проте, кажуть в Sony, він забезпечує "до двох днів автономної роботи". Фронтальна камера стала 5-мегапіксельною і ширококутної.

Детальніше про начинку гаджета можна дізнатися з нашого матеріалу

Ноутбук для захисту держтаємниці

Японська Panasonic і російська Kraftway анонсували ноутбук, захищений не тільки від несприятливих зовнішніх впливів, але і від кібератак. Ноутбук є модифікацією моделі Panasonic Toughbook CF-54, який за розмірами і вагою (1,9 кг) не поступається звичайному офісному ноутбуку, але значно більш захищений.

Ноутбук є модифікацією моделі Panasonic Toughbook CF-54, який за розмірами і вагою (1,9 кг) не поступається звичайному офісному ноутбуку, але значно більш захищений

Компанії розробили нову схемотехнику материнської плати ноутбука з глибокою інтеграцією в неї модуля безпеки. Він не тільки виконує стандартні функції АПМДЗ (апаратно-програмного модуля довіреною завантаження), а й контролює процеси включення / вимикання і режими зниженого енергоспоживання для забезпечення пріоритетного запуску вбудованих засобів захисту інформації. Також в процесі спільної роботи був модифікований BIOS системної плати для інтеграції в нього оболонки безпеки Kraftway Secure Shell і Антивірусу Касперський для UEFI.

Детальніше про гаджеті можна дізнатися з нашої замітки

Перший вітчизняний багатоядерний чіп

Намагається нагнати своїх західних і китайських колег і російська хайтек-промисловість. На поточному тижні компанія "Байкал електронікс" випустила інженерний зразок першого вітчизняного многоядерного процесора. Тактова частота чіпа "Байкал-Т1", виготовленого на фабриці тайванської компанії TSMC по 28-нанометровому техпроцесу, становить 1,2 ГГц. Новинкою вже цікавляться як російські, так і зарубіжні виробники IT-обладнання.

"Байкал-Т1" планується встановлювати в телеком-пристрої і промислову автоматику. В "Байкал електронікс" розраховують продавати сотні тисяч чіпів в рік. До кінця 2015-го компанія має намір поставити перші 100 тисяч примірників процесора.

Детальніше про розробку можна дізнатися з нашої замітки

Дрон і сферична камера від GoPro

Компанія GoPro анонсувала випуск нової екшн-камери, яка зможе вести зйомку сферичних панорам. Вона являє собою шестигранний куб, на кожній стороні якого закріплений окремий "око". Таким чином, шість камер (використовуються моделі GoPro Hero) будуть захоплювати зображення одночасно.

Таким чином, шість камер (використовуються моделі GoPro Hero) будуть захоплювати зображення одночасно

Також виробник має намір випустити власного безпілотника для аерофотозйомки за допомогою камер GoPro. Продажі квадрокоптера почнуться в другій половині наступного року.

Детальніше про гаджетах можна дізнатися з нашої замітки

Двоекранного смартфон від Samsung

Компанія Samsung зайнята створенням смартфона з двома екранами, який, до того ж, може виявитися складним. Як стало відомо сайту SamMobile, інноваційний пристрій носить кодове ім'я Project Valley (або Project V).

Апарат, пише видання, буде підтримувати кілька жестів для перемикання між двома дисплеями. На те, що вони зможуть складатися, як книга, вказує буква V в робочому назві проекту. За деякими даними, "смартфон-сендвіч" може вийти вже в 2016 році.

Детальніше про проект можна дізнатися з нашої замітки

Огляди

Macbook 12 "- наддорогі друкмашинку або ноутбук майбутнього?

На цьому тижні ми нарешті закінчили огляд 12-дюймового MacBook з Retina-дисплеєм, анонс якого наробив стільки шуму. Ми протестували пристрій і прийшли до висновку, що це практично ідеальна (хоча і дуже дорога) друкарська машинка для письменника, журналіста або блогера, один з найбільш компактних, легких і зручних ноутбуків на ринку.

Проте, якщо ви не готові віддати за новий комп'ютер 90 000 рублей або більше, в більшості випадків більш розумно буде купити останнє покоління MacBook Air. При схожих габаритах він, звичайно, не володіє таким якісним дисплеєм, зате дешевше, могутніше і довше працює від батареї. До того ж, на поточний момент єдиний роз'єм USB Type C у MacBook 12 "змушує власника купувати додаткові недешеві адаптери. Якщо ж потрібен дійсно потужний комп'ютер, краще підійде 13-дюймовий MacBook Pro Retina.

Дізнатися більше про "ноутбуці майбутнього" можна з нашого детального огляду.

Windows-трансформер D ell Venue 11 Pro

Дійшли у нас руки і до огляду корпоративного Windows-планшета від Dell, який може виступати в якості "таблетки", ноутбука і навіть практично десктопа. Тестуючи гаджет, ми відзначили маркость його корпусу, деяку громіздкість і високу ціну.

Проте, пристрій безумовно буде корисно працівникам великих компаній. У нього дуже якісний дисплей, зручні додаткові док-станції з клавіатурою, відмінна автономність, підтримка LTE і сучасна начинка. Трансформер підходить для демонстрації презентацій, набору текстів в Word та інших офісних завдань.

Докладний огляд гаджета можна виявити за цим посиланням.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки