Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд MYTAB Ontario 2: Android і Windows 10 в одному планшеті

  1. Комплектація
  2. Дизайн і ергономіка
  3. екран
  4. Камера
  5. Апаратна платформа і продуктивність
  6. В роботі
  7. підсумки

Недорогим Android-планшетом зараз вже досить складно когось здивувати;  планшети ж на Windows 10, при всій своїй потенційній привабливості, виглядають поки що екзотикою, до якої відносяться з обережністю

Недорогим Android-планшетом зараз вже досить складно когось здивувати; планшети ж на Windows 10, при всій своїй потенційній привабливості, виглядають поки що екзотикою, до якої відносяться з обережністю. Так що ідея об'єднати дві системи в одному планшеті помітно підвищує інтерес користувача до цього пристрою. Наскільки вдалим виходить подібний симбіоз? Будемо розбиратися на прикладі MYTAB Ontario 2.


Комплектація

Планшет поставляється в досить великій коробці з щільного білого картону, на якому в кольорових плашках наведені всі основні його гідності. Усередині виявляється сам планшет, USB-кабель, зарядний пристрій, гарнітура, кабель USB OTG і чохол-підставка, зовні дуже схожа на Apple Smart Case. Як бачимо, комплектація виявляється цілком гідною, додаткових аксесуарів користувачеві, швидше за все, докуповувати не доведеться.

Дизайн і ергономіка

Якихось особливих вишукувань в плані зовнішнього вигляду тут не спостерігається - MYTAB Ontario 2 виглядає звичайним планшетом, з типового розміру рамкою навколо дисплея і алюмінієвим корпусом. Хіба що діагональ і співвідношення сторін екрану (9.7 дюйма, 4: 3) роблять його більше схожим на iPad, ніж на типовий Android-планшет з широкоформатним дисплеєм.

Планшет не найлегший (510 г) і тонкий (8.8 мм в товщину), в руках лежить добре за рахунок легких заокруглень на тильній стороні і відсутність гострих граней спереду. На фронтальній стороні немає ніяких логотипів або елементів оформлення, у вимкненому стані на чорній глянцевому поверхні виділяється лише об'єктив фронтальної камери. Нижня і ліва бічні грані також повністю «чисті». На правій грані можна знайти кнопку включення, гойдалку гучності і слоти для microSD і SIM-карти. Цікаво, що кардрідер ніяк не захищений - вставлена ​​карта просто утапливается до клацання, занурюючись глибоко в корпус (так, що власникові коротких нігтів буде однаково непросто як вставити карту, так і витягти її назад).

Кнопка регулювання гучності досить туга, натискати треба з певним зусиллям. Кнопка включення натискається м'якше і простіше, проте не настільки легко, щоб через це траплялися помилкові спрацьовування.

На верхній грані знаходяться порт micro-USB і роз'єм для підключення гарнітури, ззаду - об'єктив основної камери, проріз динаміка і непомітні логотипи виробника і інформація про моделі пристрою.

На верхній грані знаходяться порт micro-USB і роз'єм для підключення гарнітури, ззаду - об'єктив основної камери, проріз динаміка і непомітні логотипи виробника і інформація про моделі пристрою

В цілому, зовнішній вигляд MYTAB Ontario 2 справляє гарне враження, планшет виглядає гідно і не здається «дешевим» ні на вигляд, ні на дотик. Втім, при стисненні / скручивании легкий хід задньої кришки все-таки чути, так що збірка тут все ж не зовсім «монолітна».

У комплекті з планшетом поставляється чохол, у якого тильна сторона виконана з напівпрозорого пластика. Він досить легкий і компактний, щоб не занадто сильно збільшувати вагу і розміри пристрою, не ковзає по столу і не «роз'їжджається» з часом. Виробник називає його «smart-чохлом», проте функції включення / вимикання дисплея при відкритті / закритті чохла нам виявити так і не вдалося, причому в обох операційних системах. Це, треба сказати, спочатку збиває з пантелику людей, які звикли до такої функціональності при використанні інших пристроїв - вони за звичкою «зачиняють» планшет, забуваючи попередньо відключити екран. При згортанні чохла в підставку він частково перекриває щілину динаміка, однак на якості звуку це ніяк не позначається.

екран

У MYTAB Ontario 2 використовується IPS-дисплей діагоналлю 9.7 дюйма, з співвідношенням сторін 4: 3 і роздільною здатністю 2048х1536 точок (щільність пікселів при цьому виявляється на рівні 264 PPI). Як бачимо, за своїми характеристиками він є аналогом екранів, які встановлюються в планшети Apple iPad.

Перед нами досить якісна матриця IPS, яка може похвалитися яскравими, насиченими кольорами і великими кутами огляду - при відхиленні в бік у дисплея відчутно знижується яскравість і насиченість кольорів, проте якихось помітних спотворень кольору виявлено не було. Під великим кутом на чорних ділянках зображення стає видно легке фіолетове світіння - типова поведінка будь-IPS-матриці.

Максимальна яскравість дисплея склала 271 кд / м², що не дуже багато для мобільного пристрою - на сонце його екран сильно вицвітає. Мінімальна яскравість тут 12,7 кд / м², це досить багато, але цілком прийнятно навіть для роботи в повній темряві. Статична контрастність у цій моделі типова для IPS-матриці - 850: 1, так само, як і колірний обхват (легка нестача в синьо-зеленій області і помітний «перехлест» - в жовтої та червоної). Колірна температура занижена, це надає зображенню незначний теплий відтінок.

На екран наклеєні відразу дві захисні плівки - основна і транспортувальна. Основна плівка досить товста, через що сенсорному управлінню не вистачає чуйності, планшет погано реагує на легкі торкання, особливо в Windows 10, де натискання часом відпрацьовуються на кілька міліметрів в стороні від точки дотику. Вирішується це просто - зняттям плівки, після чого питань до чуйності сенсорного екрану більш не виникає. На жаль, оскільки у планшета немає олеофобним покриття, дисплей швидко покривається плямами, які не дуже легко відтерти.

Камера

MYTAB Ontario 2 оснащений двома камерами: основна з роздільною здатністю 5 Мп і фронтальна - 2 Мп. Якість знімків можна охарактеризувати як середнє: їм цілком очікувано не вистачає деталізації, на контрастних сценах проявляється нестача динамічного діапазону, а автоматичний баланс білого періодично «промахується» і робить знімок надмірно теплим.

Апаратна платформа і продуктивність

Планшет побудований на базі 64-бітної системи-на-чіпі Intel Atom Z3735F CR-V2. Вона була анонсована в кінці 2014 року і належить до сімейства Bay Trail-T. В основі цієї SoC лежить чотирьохядерний процесор, що працює на частотах до 1,83 ГГц, і відеопідсистема Intel HD Graphic Gen7. Оперативної пам'яті на борту 2 ГБ, вбудованої пам'яті - 64 ГБ. З мережевих можливостей тут є підтримка Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.0, а також 3G (як Інтернет, так і голосовий зв'язок). Ємність акумулятора становить 8000 мАг, чого, за словами виробника, повинно вистачати на 8-10 годин роботи.

Як вже говорилося на самому початку, цей планшет може працювати під управлінням двох операційних систем - Windows 10 і Android. Кожній з них відведена своя частина внутрішньої пам'яті, невидима з-під іншої ОС (39,5 ГБ для Windows 10 і 15 ГБ - для Android). Перезавантаження з Windows в Android здійснюється за допомогою ярлика на Робочому столі, назад - пунктом в системній шторкою.

Перезавантаження з Windows в Android здійснюється за допомогою ярлика на Робочому столі, назад - пунктом в системній шторкою

SoC Intel Atom Z3735F CR-V2 виконана по 22 нм технології і відрізняється кращими показниками продуктивності і енергоефективності в порівнянні зі своєю попередницею; по продуктивності в момент релізу вона перебувала на рівні середньо-верхнього сегмента ARM-чіпів для Android-пристроїв, чого досі більш ніж достатньо для звичайних офісних і домашніх завдань, але для «важкого» софта або ігор її вже може не вистачати.

Графічна підсистема заснована на архітектурі Intel Gen7, яка також застосовується, наприклад, в HD Graphics 4000, однак через наявність всього чотирьох виконавчих блоків і відносно низькою робочої частоти (до 646 МГц) цей GPU з ігровою точки зору виявляється досить слабким і без проблем справляється лише з нескладними іграми для Android. Втім, для інших мультимедійних завдань і перегляду відео його вистачає «з головою».

Результати тестів в 3DMark і PCMark (Windows 10):

Результати тестів в 3DMark і PCMark, (Android):

Для тестів часу роботи від акумуляторів ми вибрали PCMark, який доступний і для Windows, і для Android, причому пропонує відповідний тест в обох версіях пакета. Відверто кажучи, складно сказати, наскільки ці два бенчмарка співвідносяться між собою, однак той факт, що під Windows 10 планшет працював, за суб'єктивними відчуттями, трохи менше, ніж під Android, дозволяє зробити висновок, що 5 годин 45 хвилин в Android і трохи менше 5 годин у Windows 10 - це адекватні показники, на підставі яких можна судити про різницю в «ненажерливості» двох цих систем.

В роботі

ОС Android тут не самої останньої версії - 4.4.4. Система максимально «чистий», без жодних надбудов, альтернативних лаунчер і т.д. - навіть попередньо встановлених додатків самий мінімум (ES Провідник, MX Player і «Кіностудія Android»). Завдяки екрану з пропорціями 4: 3 (що не зовсім типово для Android-планшетів, які частіше оснащуються широкоформатними дисплеями 16: 9) цей планшет більше підходить для веб-серфінгу і читання книг, ніж для перегляду фільмів, причому використовуватися буде переважно альбомного формату .

Як вже говорилося вище, планшет підтримує не тільки 3G-інтернет, але і мобільний зв'язок GSM (тільки в Android-режимі, оскільки Windows 10 таку функціональність не пропонує). Зрозуміло, для дзвінків краще використовувати гарнітуру, однак і без неї поговорити можна без проблем - вбудованого динаміка цілком вистачає для виразною передачі голосу співрозмовника; правда, мікрофон виявляється трохи слабенький, так що планшет доводиться тримати ближче до рота.

Windows 10 запускається в деськтопной версії, перемикання на планшет проводиться за допомогою відповідного пункту в «Центрі повідомлень» (налаштувати ці параметри можна в параметрах системи). Про достоїнства і недоліки Windows 10 на планшеті ми вже писали не раз (див., Наприклад, наш «Огляд Windows 10» ), Тому повторюватися не будемо - в цьому плані MYTAB Ontario 2 нічим не відрізняється від інших планшетів на цій ОС. Продуктивності системи виявляється цілком достатньо для звичайних завдань, які виникають перед власником планшета, проте в плані плавності і чуйності інтерфейсу, по чисто суб'єктивних вражень, Windows 10 все-таки поступається Android. Це, втім, обумовлено не різної ресурсоемкостью систем і прикладних програм, а головним чином відмінностями в концепціях цих двох ОС (однієї спочатку мобільного та однієї - деськтопной, оптимізованої для роботи на мобільних пристроях). По крайней мере, бенчмарки в браузерах показували приблизно однакові результати, та й гра World of Tanks Blitz на високих налаштуваннях графіки демонструвала однакову продуктивність (20-25 кадрів / сек), незалежно від того, звідки вона була встановлена ​​- з магазину Google Play або Windows Marketplace. До слова, з цікавих спостережень за поведінкою двох ОС на одному пристрої - Android завантажується набагато довше Windows, що знову-таки зумовлено відмінностями в первісному орієнтуванні і оптимізації цих систем (практично не потребують перезавантаження Android-смартфони / планшети і регулярно вимикати / включаються Windows- ПК).

Тести продуктивності в браузерах, Chrome:

Тести продуктивності в браузерах, Chrome:

Тести продуктивності в браузерах, Firefox:

Тести продуктивності в браузерах, Firefox:

Як вже говорилося раніше, для перезавантаження з Windows в Android використовується ярлик на Робочому столі (або на панелі завдань), що посилається на програму InsydeQ2S. З огляду на, що в планшетному режимі Робочий стіл просто відсутня, перейти в Android з-під нього можна, якщо в системних параметрах включити опцію відображення ярликів на панелі завдань (або переключившись в десктопний режим). І, зрозуміло, видаляти ці ярлики не варто, оскільки тоді їх доведеться вручну додавати, створюючи ярлики для виконуваних файлів, які можна знайти в папці Program Files. При цьому перезавантаження «в зворотному напрямку», з Android в Windows, реалізована набагато більш гладко і природно - за допомогою пункту OS Switch в шторці системних налаштувань.

підсумки

До переваг MYTAB Ontario 2 варто віднести якісний IPS-екран з гідними характеристиками, досить продуктивну для типових задач апаратну платформу, можливість установки SIM-карти з підтримкою 3G-інтернету і голосового зв'язку і, зрозуміло, підтримку двох операційних систем, Windows 10 і Android. Недоліки у планшета теж є - досить стара вже версія Android (4.4.4) і посередня продуктивність відеопідсистеми, якої може не вистачати в сучасних «важких» тривимірних іграх. Втім, з огляду на розумну вартість пристрою, на ці недоліки можна закрити очі.

сподобалося:
+ Якісний IPS-екран
+ Дві операційні системи на вибір
+ Достатня для більшості завдань продуктивність
+ Доступна вартість

Не сподобалося:
- Чи не найсучасніша апаратна платформа
- Android 4.4.4

MYTAB Ontario 2 (U68GT) Space Gray   Повідомити про появу в продажу MYTAB Ontario 2 (U68GT) Space Gray
Повідомити про появу в продажу

Тип Планшет Діагональ екрану, дюймів 9,7 Матриця IPS Тип покриття екрану глянцеве Розширення екрану 2048х1536 Тип сенсорної панелі місткість Multi touch + Процесор Intel Atom Z3735F CR-V2 Тип ядра BayTrail Частота, ГГц 1,83 Кількість ядер 4 Графіка Intel HD Graphics Попередньо встановлено ОС Windows 8.1 + Android 4.4 Об'єм оперативної пам'яті, ГБ 2 Об'єм вбудованої пам'яті, ГБ 64 Зовнішні порти micro-USB, microSD, вхід для навушників 3,5 мм Картрідер microSD Фронтальна камера 2 МП Тилова камера 5 МП сенсор + Датчик орієнтації + Вбудовані динаміки + Док-станція - Стилус в комплекті - Ethernet - Wi-Fi 802.11b / G / n Bluetooth Bluetooth 4.0 Модуль 3G / 4G (LTE) + Стандарти GSM / 3G / 4G (LTE) WCDMA 2100 GSM: 850/900/1800/1900 Голосовий зв'язок в GSM / 3G мережах + GPS + NFC - Ємність батареї , мАч 8000 Напруга батареї, В 5 Час автономної роботи До 12 годин активного використання Вага, г 500 Розміри, мм 236х169х8.8 Інше Вбудований мікрофон Колір корпусу сірий Колір лицьовій панелі чорний

Наскільки вдалим виходить подібний симбіоз?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки