Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ноутбук якої фірми краще вибрати

  1. огляд виробників
  2. Apple
  3. Dell
  4. Asus
  5. Acer
  6. Hewlett-Packard
  7. інші виробники
  8. висновок

Логотип на корпусі ноутбука - це не тільки естетичний елемент, але і солідний знак якості. Багато користувачів техніки вибирають портативні комп'ютери, виходячи з престижу і надійності марки. Довіра до виробника може бути високим - але щороку великі постачальники техніки здешевлюють продукцію на догоду невисокою ціною. Логотип на корпусі ноутбука - це не тільки естетичний елемент, але і солідний знак якості

При покупці ноутбука важливо правильно вибрати виробника.

Всього кілька років тому якість мобільної техніки відомих марок було незмінно високим - при цьому цінова політика залишалася стабільною довгі роки. У 2016 році особливо видно засилля недорогих моделей. Передові компанії не бажають втрачати попит, всупереч фінансовим і політичним негараздам.

Ноутбук якого виробника ви використовували в минулому? Якщо ви одного разу залишилися задоволені маркою, зберігати лояльність і далі зовсім не обов'язково. Перед вибором виробника лептопа зверніть увагу:

  1. На якість збірки. Як підігнані елементи корпусу, з якого матеріалу він складається? Чи не бовтаються чи петлі дисплея? Чи добре кришка захищає дисплей? Клавіатура «сидить» щільно або прогинається при натисненні?
  2. Якість матриці. Який тип матриці використовується? Чи достатньо для вас її дозволу? Чи відповідають її характеристики вартості ПК? Чи присутні биті пікселі?
  3. На конфігурацію. Чи відповідає «начинка» комп'ютера його вартості? (Якщо немає - чим виправдана дорожнеча?) Чи є мінімально потрібний вам набір портів і роз'ємів? Збалансована конфігурація?

Якщо вас не влаштував один з параметрів - можливо, у ноутбука є якісь особливі переваги? Зверніть увагу на встановлену ОС. Чи має сенс платити за неї? Тут вибір за вами.

Передові фірми завжди покладаються на маркетинг в гонитві за покупцем. За рекламою і знижками буває непросто подивитися на якість об'єктивно. Ми пропонуємо огляд основних марок ноутбуків, представлених на ринку.

огляд виробників

Lenovo

Модельний ряд цього виробника величезний - він налічує понад 30 серій, які виділяються в 4 різних напрямки. Китайський виробник електроніки успадкував ім'я від легендарної IBM. Успадкував він якість? На цю тему існує багато думок. У компанії поки все не так гладко з сервісом. Це з лишком компенсується дуже привабливими цінами на непогані конфігурації.

Вибір моделей, представлених Леново на ринку, заслуговує на повагу. Кожен зможе знайти персональний «Кращий ноутбук 2016 і 2017 року», якщо уважно вивчить модельний ряд. Якісний звук - теж «+» в скарбничку моделей марки. Цікаво, що компанія заявила про відповідність своєї серії ThinkPad оборонним стандартам США в якості і надійності.

Компанія пропонує вибрати для покупки цікаву серію YOGA. У ній представлені різноманітні моделі з загальними характеристиками - це трансформери з сенсорними дисплеями. У будь-якій лінійці Леново можна вибрати конфігурації на різний смак, колір і кишеню.

Apple

Важко вибрати найбільш відомий мобільний бренд - жодна фірма, мабуть, за світову історію не створювала навколо себе стільки галасу. Популярністю компанія зобов'язана не тільки першокласним маркетологам, але і високій якості своєї продукції, а також продуманою до дрібниць екосистемі.

У дизайні техніки Еппл вгадується бажання виробника довести її до досконалості. У 2016 році компанія показала не тільки красиві ноутбуки, але і смартфони, смарт-годинник і планшети. Компанія активно впроваджує на ринок власні стандарти, диктуючи майже монопольну політику.

Компанія активно впроваджує на ринок власні стандарти, диктуючи майже монопольну політику

Платою за впізнаваність і красу виступає чимала вартість техніки компанії. Найдешевша модель ноутбука Air пропонується за ціною трохи вище 1000 доларів за актуальну конфігурацію. Компанія активно просуває ідею, що ремонтувати і модернізувати б / у комп'ютери - неправильно. Іноді доходить до судових процесів щодо сервісних центрів і точок перепродажу.

У виробника є такі лінійки комп'ютерів:

  1. Ультрабуки MacBook Air 12. Вкрай тонкі і легкі «машинки» для активних і стильних.
  2. MacBook Air 13. Кілька років тому - верх витонченості. Зараз перемістилися в порівняно «бюджетний» сегмент. Мають гарну автономністю.
  3. MacBook Pro. Рішення для любителів краси та ергономіки. Представлені з 15- і 13-дюймовими екранами. Потужні і компактні апарати.

Потужні і компактні апарати

Dell

Шановна американська компанія, яка давно зробила ім'я на техніці для корпоративних користувачів. Шанує традиції якості, має досить багатий модельний ряд. З 2016 та 2017 років року краще звернути увагу на ноутбуки Делл, якщо ви купуєте лептоп з діловою метою. Але для геймерів і любителів мультимедіа у компанії теж приховані «козирі».

Серед моделей Делл можна вибрати пристрої будь-якого форм-фактора і призначення - від простих ноутбуків для веб-серфінгу до трансформерів і професійних робочих станцій. Усі зміни непогано збалансовані. Компанія приділяє чимало уваги і зовнішнім виглядом продукції. Дизайн моделей середнього класу припаде до душі любителям строгості і простоти. Топові ноутбуки марки добре підходять для показів мод - чого варта одна «Безрамковий» модель.

Топові ноутбуки марки добре підходять для показів мод - чого варта одна «Безрамковий» модель

Фірма Dell приділяє чимало уваги сервісного обслуговування. Деталі до ноутбуків марки в 2016 році вибрати було легко. Корпус легко розбирається, а тому лептопи добре підходять для модернізації. До недоліків продукції можна віднести досить мазкий пластик у багатьох моделей. Для ноутбуків Делл принцип «ціна - якість» застосуємо, як більше ніде.

Asus

Ноутбуки цієї марки колись були найпопулярнішими серед бюджетних рішень. Зараз пальма першості втрачена - але фірма Асус все одно на висоті. Простий для вивчення модельний ряд дозволяє вибрати рішення на будь-який смак. Компанія відмінно зарекомендувала себе в ігровому сегменті - моделі серії Republic of Gamers де-факто майже не мають конкурентів у СНД. Це найпотужніші машини для вимогливих гравців.

У Asus знайдуться рішення і для ділових людей - в 2016 році краще звернути увагу на серію ZenBook, якщо ви шанувальник мобільності і відмінного стилю. На думку автора, Зенбукі - одні з найбільш гідних конкурентів для техніки Apple. Продуктивні ультрабуки з хорошою автономністю - це «козир» компанії.

Продуктивні ультрабуки з хорошою автономністю - це «козир» компанії

У бюджетному сегменті все не так добре. У 2016 році краще вибрати іншу марку, якщо ви володієте «такий-сякий» сумою на покупку. Надійність недорогих Asus (аж до 700-900 у. Е.) Не дуже велика. Тут компанія бере верх кількістю, наповнюючи ринок нарівні з Lenovo.

Acer

В недалекому минулому компанія випускала шедеври надійності:

  1. Міцні корпуси з дорогого промислового пластика.
  2. Відмінні петлі і кріплення кришки, які не ламалися дуже довго.
  3. Якість збірки - краще, ніж у більшості.

У 2016 році Acer зацікавить покупця непоганими ноутбуками-трансформерами, які представлені в бюджетному і середньому ціновому сегменті. У будь вендора багато витончених моделей - так це у Ейсер. Краще не упускати компанію з уваги, якщо для вас важливий симпатичний дизайн електроніки.

Моделі компанії пропонуються за доступними цінами - недарма з ноутбуками фірми часто можна побачити студентів. Краще «промацати» ОС допомагають сенсорні дисплеї - обов'язковий атрибут трансформерів.

Нещодавно вендор «вистрілив» гідними ультрабуками. Серія Swift перемістилася з середнього в високий ціновий сегмент і тепер конкурує з Asus і Apple на їхньому полі. Swift 7 є унікальним ноутбуком. Вибрати його можна за товщину - менше 1 см.

Надійність нових ноутбуків Acer користувачі часто ставлять під сумнів. Вони часті гості в сервісних центрах і потрапляють туди з різних причин. Важко виділити, що саме ненадійно - але бюджетний сегмент марки рекомендувати до покупки ми не будемо.

Hewlett-Packard

Нарівні з Dell, компанія заслужила репутацію надійного постачальника потужної техніки для великого бізнесу. Сервери і тонкі клієнти, ноутбуки та монітори - HP виробляє рішення для багатьох завдань. Чи краще її лептопи, ніж інших марок?

Модельний ряд продукції широкий і різноманітний:

  • Компанія недавно працює в напрямку ігрових ноутбуків. «Омен» відрізняються нестандартним дизайном і порівняно низькою вартістю.
  • Мультимедійні ноутбуки. А який вибір конфігурацій ...
  • Іміджева техніка з акцентом на тонкий корпус.
  • Радимо вибрати любителям працювати далеко від розеток.
  • Спочатку були надійними офісними ноутбуками, зараз - універсальні. Строгий дизайн, хороші матеріали корпусу (алюміній).
  • Дорогий бізнес-сегмент. У 2016 році краще шукати старі моделі саме цієї серії, якщо ви хочете отримати відмінну якість за мінімальну вартість.
  • Лептопи для професіоналів. Оснащені нестандартними відеокартами і в цілому потужної «начинкою».

Оснащені нестандартними відеокартами і в цілому потужної «начинкою»

В останніх моделях HP все гірше вгадуються риси тієї чи іншої лінійки. Трансформери можна знайти майже в будь-який серії. HP оснащує свої дітища хорошими клавіатурами, нерідко з підсвічуванням.

Як і у багатьох інших марок, тут бюджетна серія викликає питання. У мережі можна знайти скарги на якість збірки і часті візити в сервіс. Іноді для лептопів HP складно підібрати драйвери.

інші виробники

Ви вважаєте, що повністю вивчили ринок ноутбуків, пройшовшись по крупному магазину електроніки? Придивіться краще! У 2016 році можна знайти продукцію і інших виробників.

  • Цей великий постачальник ноутбуків робить великі ставки на ігровий сегмент. У 2016 році компанія пропонує п'ять серій лептопів для геймерів і тільки дві - для всіх інших. Стандартні моделі не дуже привабливі, ігрові же оснащені новітніми комплектуючими, в основному відмінно зібрані і ергономічні. До мінусів продукції можна віднести дизайн - якщо ви не любите агресивний стиль, краще зверніть увагу на інші марки.
  • Досить давно цей відомий бренд з Японії домінував в сегменті «преміум». Вибрати найкраще з кращого - означало «вибрати Соні». Топові моделі хвалилися японської (!) Складанням, найпотужнішою конфігурацією і цінником, якому позаздрить Apple. До 2016 року компанія представляє все менше моделей на ринку СНД. Виробник переключився на ринок смартфонів, де цілком комфортно себе почуває. Швидше за все, це пов'язано з величезною конкуренцією з боку китайських і американських гігантів.
  • Fujitsu-Siemens. Міжнародна фірма зі славним минулим. Вона повторила долю Sony - зараз знайти продукцію FS на полицях вітчизняних магазинів досить складно. Багато мобільні ПК від Фуджитсу-Сіменс могли запропонувати німецьку збірку, надійні матеріали корпусу і тривалу гарантію.
  • Дочірня компанія Dell відмінно «набила руку» в виробництві потужних і красивих ігрових комп'ютерів. Її моделі представлені в середньо-високому ціновому сегменті. Їх відрізняє своєрідний, стильний дизайн. Особа інопланетянина на логотипі зробило Alienware досить впізнаваною і обговорюваної маркою.
  • Американська компанія створила собі ім'я виробництвом ігрової периферії. Якщо ви запитаєте у шанувальника ігор, яку миша він хоче - відповідь «Рейзр» почуєте з великою ймовірністю. Фірма завоювала цікавий сегмент - максимально компактні ігрові ноутбуки. Але не дивіться на їх розміри - всередині знаходяться передові компоненти.
  • Яку марку, недавно стартувала на ринку лептопів, пам'ятайте ви? Можливо, це Xiaomi - виробник, відомий завдяки доступним смартфонам. У боротьбі за частку ринку Сяомей випустила досить якісного конкурента для ноутбуків Apple - miBook. Невисока ціна разом з гідною комплектацією вже встигли залучити чимало покупців на сторону нового гравця.

висновок

Як бачите, ринок мобільних ПК важко вивчити після одного відвідування інтернет-магазину. Купівля-якій новій техніки для вас актуальна? Будьте уважні, щоб не упустити цікаву модель.

Ви багато знаєте про виробника, який не вказано в статті? Тоді ласкаво просимо в обговорення!

Ноутбук якого виробника ви використовували в минулому?
Як підігнані елементи корпусу, з якого матеріалу він складається?
Чи не бовтаються чи петлі дисплея?
Чи добре кришка захищає дисплей?
Клавіатура «сидить» щільно або прогинається при натисненні?
Який тип матриці використовується?
Чи достатньо для вас її дозволу?
Чи присутні биті пікселі?
Чи відповідає «начинка» комп'ютера його вартості?
Якщо немає - чим виправдана дорожнеча?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки