Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Огляд телевізора Hisense 55M7030UWG

  1. Дизайн
  2. Пульт ДУ
  3. Smart TV
  4. Функціональність, якість зображення

На початку літа у нас була   новина   про те, що китайська компанія Hisense почне продавати телевізори в Україні, і ось зараз нам вдалося наживо познайомитися з однією з нових моделей, вже доступних на українському ринку

На початку літа у нас була новина про те, що китайська компанія Hisense почне продавати телевізори в Україні, і ось зараз нам вдалося наживо познайомитися з однією з нових моделей, вже доступних на українському ринку.

Дизайн

Виглядає телевізор елегантно і повітряно - тонка рамка з шліфованого металу (всього 1 см шириною з боків і зверху, і трохи менше 2 см - знизу), невеликі ніжки (вони не виступають за межі екрану і, не дивлячись на велику діагональ, дозволяють встановити телевізор на тумбу шириною всього 90 см). Товщина основної частини корпусу - вражаючі 12 мм, і лише в самому "товстому" місці, де зосереджена вся електроніка, він виявляється 6 см в глибину, що також дуже небагато.

Задня панель також металева, і тільки в нижній частині використаний чорний матовий пластик. Всі роз'єми розділені на дві групи, всі вони орієнтовані горизонтально. Частина з них розташована на тильній стороні і "дивиться" назад: два порти HDMI 1.4 (з підтримкою сигналу 4K @ 30Hz), компонентний відеовхід, порт Ethernet і цифровий аудіовихід; основний же блок роз'ємів орієнтований "убік". У ньому знаходяться слот для карт PCMCIA, антенний вхід, два порти USB 2.0 і один - USB 3.0, два порти HDMI 2.0 (4K @ 60Hz), вихід на навушники і сервісний роз'єм.

Пульт ДУ

У комплекті з телевізором йде пульт дистанційного керування традиційної форми, середніх розмірів, з досить великими кнопками. Він добре лежить в руці, кнопки розташовані логічно і зручно, натискаються легко і чітко, легке soft-touch покриття позитивно позначається на тактильних відчуттях. У нижній частині пульта, під блоком кнопок для управління відтворенням відео, знаходяться клавіші швидкого запуску клієнтів Netflix і Youtube, на дисплей список встановлених програм і вбудованого медіаплєєра.

Smart TV

Як "розумної" оболонки тут використовується власна платформа - VIDAA U2. Вона заснована на Android TV, але пропонує повністю перероблений інтерфейс, а в якості магазину додатків використовує Opera TV Store.

Відмінною особливістю VIDAA U2 є максимальна простота її інтерфейсу. При натисканні кнопки Home поверх телеефіру виводиться "домашня сторінка" - горизонтальна стрічка меню з основними пунктами на зразок Live TV (телевізійний ефір), "Медіаконтент", "Налаштування" і так далі. Користувач може редагувати її складу, додаючи пункти з трьох різних категорій (відеовходи, встановлені додатки, телеканали зі списку) і сортуючи підсумковий список за своїм смаком, причому робиться це дуже легко і швидко.

Телевізор йде з досить великою кількістю встановлених додатків (Plex, TV Browser, Netflix, YouTube, AccuWeather, Gismeteo і т.д.), завантажити додаткові можна з Opera TV Store. Вони тут розділені на звичні категорії, є клієнти сервісів відеострімінга, додатки з трейлерами нових фільмів і т.д. - втім, як мінімум на даний момент вибір не особливо багатий і не може похвалитися якоюсь особливою регіональної прив'язкою - так, тут цілком можна знайти канали з корейської поп-музикою і трейлерами Боллівуду, але з більш близької українському користувачеві контенту присутні тільки Megogo, oll.tv і DIVAN.TV. В майбутньому обіцяється поява фірмового додатка Hisense TV з розважальним відеоконтентом. Клієнтів IPTV в місцевому магазині додатків, на жаль, немає, але, можливо, вони з'являться в майбутньому.

Функціональність, якість зображення

У назві лінійки використовується не зустрічався нам раніше термін ULED. Що ж це таке? Насправді, незважаючи на деяке співзвуччя з OLED (Organic Light-Emitting Diode), ця абревіатура означає покращений LED - "Ultra LED". Це фірмова технологія Hisense, яка, за словами виробника, під однією назвою об'єднує два десятка патентованих поліпшень гами, підвищення контрастності і згладжування в динамічних сценах. Таким чином, в Hisense 55M7030UWG використовується 55-дюймова 10-бітна LCD-панель з крайової LED-підсвіткою, локальним 16-зонним затемненням і дозволом 3840 × 2160 пікселів.

До складу Smart TV входить власний медіаплеєр - HiMedia, за допомогою якого можна відтворювати медіаконтент з локального мережі і з підключених по USB накопичувачів (до слова, у порту USB 3.0 виявляється досить харчування для безпроблемної роботи зовнішніх жорстких дисків формфактору 2.5 "). Вбудований плеєр без проблем відтворює 4K-відео, підтримує HDR, розуміє кодек H265 і 10-бітове відео (правда, поєднання "10 біт + H264" йому виявилося не по зубах), дозволяє перемикати аудиотреки і субтитри. Плеєр програє аудіодоріжки в форматах Dolby Digital і DTS, але не Dolby TrueHD. Також він не "впізнає" образи Blu-ray - як у вигляді структури каталогів, так і в ISO-образі, що, втім, не дивно. Швидкість запуску фільму - 1-3 секунди, залежно від розмірів файлу; продуктивності чотириядерного процесора MT5658MCEJ виявляється досить для того, щоб будь-який, навіть самий "важкий" відео, відтворювалося без ривків (найвищий бітрейт в нашому тестовому наборі файлів - 160 Мбіт / с, програвався плавно і без щонайменших заїкань).

За заявою виробника, телевізор практично повністю покриває колірний простір DCI-P3 (використовується в цифрових кінотеатрах). Воно значно перевищує звичайний простір sRGB, завдяки чому в зображенні можна розглянути більшу кількість відтінків різних кольорів, а сама картинка виглядає помітно більш насиченою. Власне, це одна з переваг фірмової технології ULED - і, треба визнати, вона виявляється не просто маркетинговим прийомом, зображення у Hisense 55M7030UWG справляє дуже приємне враження, кольору виявляються чистими, яскравими і соковитими.

Власне, це одна з переваг фірмової технології ULED - і, треба визнати, вона виявляється не просто маркетинговим прийомом, зображення у Hisense 55M7030UWG справляє дуже приємне враження, кольору виявляються чистими, яскравими і соковитими

Телевізор підтримує HDR, в настройках є кілька різних видеорежимов спеціально для такого відео (а також для ігор з його підтримкою). Режим "HDR Стандарт" можна використовувати за умовчанням: він пропонує збалансовані настройки, при яких зображення виглядає природно, з опрацьованими тінями і хорошою деталізацією. Режим "Динамічний HDR" розрахований на "вау-ефект" - картинка в ньому стає підкреслено яскравою, контрастною і соковитою; після нього перемикання в "HDR Стандарт" викликає відчуття переходу до звичайного SDR-відео. І третій режим, "HDR Кінотеатр" (за описом - призначений для перегляду в темному приміщенні), робить картинку дуже яскравою, але з поганою контрастністю і з "розмиванням" півтонів, через що може пропадати інформація в тінях і на світлі. У підсумку ми б рекомендували "HDR Стандарт" як режим за замовчуванням, і "Динамічний HDR" - якщо захочеться підкресленого HDR-ефекту.

Результати вимірювань підтверджують суб'єктивне сприйняття картинки - колірний обхват дійсно близький до DCI-P3 і набагато перевищує sRGB, статичний контраст (після виключення всіх динамічних оптимізаторів, локального діммінга і т.д.) виявився на рівні 2000: 1, що є чудовим результатом для IPS -панелі.

До слова, чорний колір на цьому телевізорі виглядає дійсно глибоким чорним, без легкого сірого нальоту, притаманного багатьом IPS-телевізорів. Звичайно, при погляді під кутом чорні області починають сіріти - це вже наслідки glow-ефекту, від якого нікуди не дінешся, але при прямому погляді на екран, а також при порівняно невеликому відхиленні в бік він не проявляється, так що якщо не дивитися фільм, сидячи зовсім вже збоку від телевізора, картинка залишається яскравою, контрастною і насиченою навіть при досить великих кутах. На жаль, максимальна яскравість у цій моделі виявляється на рівні 400 кд / м², так що вимогам стандарту UHD Premium він не задовольняє (для нього необхідно 1000 кд / м²) - але тільки за цим показником.

На жаль, максимальна яскравість у цій моделі виявляється на рівні 400 кд / м², так що вимогам стандарту UHD Premium він не задовольняє (для нього необхідно 1000 кд / м²) - але тільки за цим показником

В налаштуваннях зображення ми б рекомендували режими "Стандартний" або "Кінотеатр", а колірну температуру переключити на "тепла", оскільки "стандартна" виявляється надто холодною, і зображення з нею набуває легкий синюватий відтінок. Підсвічування в звичайному режимі можна тримати на рівні 50% (20-30% в повній темряві), для HDR-відео її варто підняти на рівень 80% (або до максимуму, якщо фільм виглядає при зовнішньому освітленні). Режим динамічного контрасту працює добре, картинка з ним дійсно виходить більш яскравою, проте ми б рекомендували зупинитися на рівні "низький" - сильніші варіанти призводять до помітної втрати деталей в тінях.

Hisense 55M7030UWG оснащений стереодинаміками потужністю 10 Вт кожен - вони видають досить хороший, як для вбудованої акустики, звук, з певною кількістю басів, з природним звучанням голосу і без якихось особливих спотворень. Звичайно, при перегляді голлівудських блокбастерів багатоканальну акустику вони не замінять, однак для Youtube або серіалів їх буде цілком достатньо.

Що ж це таке?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки