Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Samsung Galaxy S9 / S9 Plus. Все, що потрібно знати про новий флагманський смартфон / Новое Время

  1. Samsung Galaxy S9 - місце під сонцем
  2. Samsung Galaxy S9 - в гонитві за кращим кадром
  3. Samsung Galaxy S9 - ціна питання або чому так дорого
  4. І ще дещо

За кілька днів до прем'єри Samsung Galaxy S9 / S9 Plus в мережу витекли характеристики і фотографії нового флагмана корейської компанії.

Знаходити другий носок, варити каву, замовляти піцу і ігнорувати п'яні повідомлення від колишніх - багато хто не відмовилися б, щоб їх наступний смартфон вмів ці такі прості і необхідні в побуті речі. Але поки що виробники дражнять кращими камерами, міцними корпусами і анімованими емодзі у вигляді єдинорогів, і все це по $ 1000 за пристрій.

Сьогодні, 25 лютого, Samsung представить свій новий флагман - Galaxy S9 і його більш просунуту версію S9 Plus. Незважаючи на те, що це один з найбільш знакових смартфонів року, судячи з витоків, він укладається в концепцію, описану вище: трохи краще, помітно дорожче і з анімованими емодзі.

НВ зібрало всі, що вже відомо про смартфон на даний момент.

Samsung Galaxy S9 - місце під сонцем

В кінці минулого року ходило багато чуток про те, що разом з оновленням лінійки S компанія покаже пристрій зі згинаються екраном. Воно і отримає ім'я X і цінник вище 1000 доларів.

За останніми витокам, Samsung не буде ні змінювати ім'я флагманської лінійки, ні показувати містичний смартфон разом з оновленням поточної лінійки. Galaxy X або вийде в цьому році між Galaxy S9 / S9 Plus і Galaxy Note 9, або взагалі з'явиться в 2019-м і, можливо, дійсно замість S-серії. Ймовірно, мова йде про смартфон з гнеться дисплеєм (не як у ZTE Axon M, а по-справжньому).

Передзамовлення відкриється в день анонса. Поставки почнуться 8 березня.

Характеристики смартфонів давно витекли в мережу разом з фото коробки і у нас була окрема новина з усіма ТХ, які відомі на даний момент.

Характеристики Samsung Galaxy S9 / S9 Plus

Модель: Galaxy S9 / S9 Plus;

Екран: Infinity Display з співвідношенням сторін 18,5: 9, дозвіл - 1440 x 2960 пікселів, діагональ - 5,8 дюймів / 6,2 дюйма;

ОС: Android 8.0 Oreo з оболонкою Samsung Experience 9;

Процесор: Exynos 9810 Octa (4x2.9 ГГц і 4x1.9 ГГц Cortex-A55) для регіону EMEA і Qualcomm MSM8998 Snapdragon 845 (4x2.8 ГГц Cortex-A75 і 4x1.8 ГГц Cortex-A55) для США і Китаю;

ОЗУ: 4 ГБ / 6 ГБ;

Основна камера: 12 МП (f / 1.5, 26 мм, 1 / 2.5 ", 1.4 μm), запис відео в Super Slow-mo / 12 МП (f / 1.6, 26 мм, 1 / 2.55", 1.4 μm) + 12 МП (f / 2.4, 52 мм, 1 / 3.6 ", 1 μm), дворазовий оптичний зум, запис відео в Super Slow-mo;

Фронтальна камера: 8 МП, діафрагма f / 1.6;

Акумулятор 3000 мА-ч / 3500 мА-ч;

Корпус: захист від пилу і вологи IP68 (за іншою версією - IPX8), матеріали - скло Gorilla 5, алюміній;

Кольори: Midnight Black, Purple Purple, Coral Blue, Titanium Grey (для деяких ринків);

Додатково: стереодинаміки AKG, аудіовихід, дактилоскопічний сканер, сканер райдужної оболонки і розпізнавання осіб.

Бенчмарки показують, що Samsung Galaxy S9 Plus стане найпродуктивнішим смартфоном на даний момент.

Візуально, в усякому разі з лицьового боку, смартфон буде дуже схожий на Galaxy S8 - той же «нескінченний» дисплей, скло і метал, мінімальні рамки.

Ергономіку задній панелі поліпшать - датчик відбитків пальців переїде під камеру, тим самим позбавивши користувачів головного болю з промахами і слідами на камері. З'являться анімовані емодзі, як в iPhone X і, можливо, схожа система розпізнавання осіб. Камера стане ще краще, швидкий автофокус - швидше, а дрібниці в інтерфейсі, за даними інсайдерів, виправлять, щоб зробити смартфон ще зручніше.

Цікаво, що вперше за історію випуску двох флагманів компанія робить настільки серйозне відмінність в оснащенні моделей. Galaxy S9 Plus отримає і більше ОЗУ, і поліпшену здвоєну камеру з динамічної діафрагмою, більший акумулятор і дисплей (але це було і в попередніх моделях S-серії). У наявності повторення тактики Apple зі звичайними і Plus-моделями.

Основна відмінність від анонса iPhone'ов минулої осені - це відсутність самої преміальної моделі, яка дозволила компанії з Купертіно заробити в минулому кварталі більше, ніж усім іншим виробникам смартфонів. Samsung в цілому підніме вартість своїх флагманів (і маржу на них, мабуть).

У ролі преміальної моделі може виступити якийсь третій флагман, який може вийти пізніше, по ще більш високій ціні і на обмеженій кількості ринків (як це відбувається з Android-розкладачками і зігнутим Galaxy Round, випущеним кілька років тому).

Правда тут ще більше відмінностей від Apple, так як iPhone X - хоч і преміальне і іміджевий пристрій, але його переваги зрозумілі для масового користувача і орієнтований він на широку аудиторію. Незвичні речі на кшталт складаний екран - занадто нішеві і бажаючих заплатити за дивину знайдеться набагато менше. Якщо вона все-таки побачить світ.

Samsung Galaxy S9 - в гонитві за кращим кадром

Останнім часом чітко простежується тренд - виробники смартфонів, які хочуть звернути на себе увагу, фокусуються на поліпшенні камери: фактично або на папері. Huawei готується в березні представити P20, який отримає потрійний модуль. Nokia може показати незабаром 8 Pro з п'ятьма камерами.

Samsung в тізері Galaxy S9 акцентує увагу, що в прийдешньому флагмані компанія переосмислила камеру. Але справа в тому, що на поточний момент все флагмани першорядних брендів знімають так, що ще кілька років тому важко було повірити, що смартфони будуть здатні на таке.

Тизер наштовхує на кілька припущень щодо можливостей камери. Велика кількість Селфі в ролику може свідчити про те, що поліпшення торкнуться фронтальної камери. Eсть версії, що компанія натякає на широкоугольную лінзу, боке, як в iPhone X, або глибоку інтеграцію з соціальними мережами. Також очікується запис відео в режимі Super Slo-Mo і дворазовий оптичний зум в старшій моделі.

Починаючи з Galaxy S6, компанія Samsung була фаворитом в гонці за звання кращого камерофона. C кожним поколінням якість знімків росло, особливо в темряві і в слабкому освітленні (при хорошому світлі більшість смартфонів здатне робити гарні знімки). В оглядах Galaxy Note 8 (та й Galaxy S8) можна було знайти згадки, що складно уявити, що камера в смартфоні зможе стати ще краще. Але вона стала. І, ймовірно, стане ще.

Так чому ж виробники так прагнуть поліпшити те, що вже майже чудово і подолати фізику (адже до можливостей оптики професійних камер смартфонам занадто далеко)? Ймовірно, справа все в тому ж наростаючому протистоянні з недорогими китайськими брендами.

Кожен більш-менш відомий за межами рідної Піднебесної виробник може закупити якісні дисплеї, потужну начинку, організувати складання на вищому рівні і поставити великий акумулятор. Поки «китайці» доводять світові, що за якістю вони не відрізняються від А-брендів, А-бренди мають доводити покупцям, що за них варто доплатити N сотень доларів.

Перевага дисплея не так відчутно, міцність корпусу в захисному чохлі не так помітна. Потрібно звертати увагу на ті речі, які зрозумілі і любов покупцеві. Камери, анімовані єдинороги і загравання з штучним інтелектом - це те, що поки відрізняє передових виробників від виробників другого, третього та інших ешелонів.

AndroidHeadlines пише з посиланням на людину, яка отримав семпл S9 на тест, що він зможе робити чудові знімки в умовах ультраслабого освітлення.

Samsung Galaxy S9 - ціна питання або чому так дорого

Ціни на поточні флагмани будуть вище, ніж в минулому році. Імовірно, на 150 доларів, хоча все залежатиме від країни, податків та інших деталей. Авторитетне видання The Verge пише, що варто очікувати цінника в межах 800-925 доларів (в США до податків). За іншою версією, 900-1000 євро в Європі. У будь-якому випадку це дорожче, ніж минулорічні моделі.

Але за всім цим ховається одне питання - якщо смартфон у всьому стане трохи краще, то чому тоді його ціна виросте приблизно на 150 доларів? Galaxy S8 ще не встиг морально застаріти, і модель подешевшає після виходу нового флагмана. Виходячи з поточної інформації про пристрій, складно уявити, що всі ці невеликі поліпшення зможуть в очах потенційних покупців пояснити різницю в ціні, навіть якщо говорити про топової моделі з її найкращими характеристиками.

Як раніше писало НВ, в розвинених країнах намічається стагнація в сегменті смартфонів . Його користувачі не прагнуть купувати нові пристрої так часто, як хотілося б виробникам, то, що є, застаріває повільно.

Тому велика кількість витоків з характеристиками викликає ще більший інтерес до анонсу і нагадує тривалу інтригу, де кожна нова порція інформації виглядає як гачок, а не як відповідь. Якщо буде ще один, більш дорогий смартфон, то яким буде його цінник? Чи вийде щось путнє нарешті з «інтелектуального помічника» Bixby, який працює на обмеженій кількості ринків і, за відгуками експертів, поступається тому, що вже є у конкурентів?

Коли Samsung після проблем з Galaxy Note 7 виводила на ринок Galaxy S8, компанія ґрунтовно попрацювала над новим пристроєм. На папері зміни в порівнянні з попередньою моделлю виглядали трохи. Але по факту, завдяки великій кількості невеликих поліпшень смартфон вийшов дійсно на голову краще попередника. Чи зможе Samsung здивувати і на цей раз?

І ще дещо

Samsung Galaxy S9 / S9 Plus отримає оновлений рингтон Over the Horizon. Правда його компанія Samsung представила заздалегідь, і він підігріває передчуття. Мелодію виконав струнний квартет, і, на думку Samsung, вона нагадує про природу Скандинавії.

Крім флагмана від прес-конференції Samsung варто очікувати запуску нового сервісу Uhsupp. З чуток, це буде гібрид соціальної мережі і месенджера. Нагадаємо, що кілька років тому компанія вже закрила власний месенджер ChatOn.

Також Samsung представить оновлену док-станцію DeX, яка перетворює смартфон в комп'ютер.

Читайте також: Готуй нирку. Як нас змушують купувати все більш дорогі смартфони

Так чому ж виробники так прагнуть поліпшити те, що вже майже чудово і подолати фізику (адже до можливостей оптики професійних камер смартфонам занадто далеко)?
Але за всім цим ховається одне питання - якщо смартфон у всьому стане трохи краще, то чому тоді його ціна виросте приблизно на 150 доларів?
Якщо буде ще один, більш дорогий смартфон, то яким буде його цінник?
Чи вийде щось путнє нарешті з «інтелектуального помічника» Bixby, який працює на обмеженій кількості ринків і, за відгуками експертів, поступається тому, що вже є у конкурентів?
Чи зможе Samsung здивувати і на цей раз?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки