Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Здулася батарея на телефоні - що робити? Причини і рекомендації

  1. Чому батарея телефону здувається
  2. інші причини
  3. Відео: здувся Акумуляторна батарея!
  4. Відео: здулася батарея на смартфоні, що робити / Morning VLOG # 21
  5. Віконце і кулька для випуску газів
  6. повернення форми
  7. прокол акумулятора
  8. Відео: здулася батарея на телефоні що робити ремонт батарейки Samsung- galaxy
  9. Вибір нової батареї

Всі сучасні люди використовую різні гаджети, головним з яких є мобільний телефон. Останні вийшли моделі працюють під управлінням операційних систем, немов комп'ютери. Вони мають багатоядерними процесорами, величезними дисплеями. Всі ці пристрої мають одну дуже важливу деталь, що забезпечує їх мобільність. Це, звичайно, акумулятор. Батарея допомагає пристрою працювати в автономному режимі. Більшість смартфонів працюють на літієвих батареях, термін служби яких при середньому використанні досягає чотирьох років. Але буває і таке, що акумулятор дає збої завчасно і здувається. Отже, якщо здулася батарея на телефоні, що робити? Через що це відбувається, і чи можна акумулятор повернути до життя?

Чому батарея телефону здувається

Чому батарея телефону здувається

Роздувся акумулятор мобільного телефону втрачає свою ємність. Через це він стає непридатним. Це можна пояснити тим, що через тиск газів, які знаходяться всередині корпусу батареї, відбувається розшарування пластин. Для повернення акумулятора в робочий стан потрібно ці пластини зімкнути. Дуже часто це зробити можливо. Якщо здувся акумулятор на телефоні, цього може бути дві причини:

  • зламалася керуюча плата батареї, звана контролером заряду-розряду;
  • неправильне протікання реакції в акумуляторі при робочому контролері.

В обох випадках процеси, які протікають в акумуляторі, порушуються. Через це починають виділятися гази, що призводить до здуття батареї через занадто великого тиску.

інші причини

інші причини

Відео: здувся Акумуляторна батарея!

Які причини можуть привести до здуття акумулятора смартфона?

  • Сильний удар або падіння батареї.
  • Попадання в батарею рідини.
  • Заводський брак, який на нових батареях виявляється досить швидко.
  • Неправильна зарядка акумулятора або постійний перезаряд.
  • Використання неякісного зарядного пристрою.
  • Акумулятор просто відпрацював своє. Зазвичай таке трапляється з батареями після 4-5 років служби.

Все це може привести до здуття батареї телефону.

Якщо здулася батарея на мобільному, що робити? У тому випадку, коли термін використання ще не дуже великий, але гарантія вже припинила дію, можна спробувати усунути здуття. Іноді така операція дає можливість повернути Ємність аккумулятору і зробити його подальшу експлуатацію можливою.

Відео: здулася батарея на смартфоні, що робити / Morning VLOG # 21

Що робити, якщо здувся акумулятор в телефоні?

Що робити, якщо здувся акумулятор в телефоні

При здутті можна спробувати привести батарею до тями, випустивши гази. Це допомагає не завжди. Адже якщо акумулятор старий, робити це безглуздо. Навіть якщо гази вийдуть, працювати стара батарея вже не буде, тому що за час служби літій руйнується, ємність втрачається. Але якщо батарея служить не так довго, то можна спробувати її відновити.

Віконце і кулька для випуску газів

Віконце і кулька для випуску газів

У деяких акумуляторах, що володіють алюмінієвим корпусом, є спеціальне віконце, через яке здійснюється скидання газів. Це віконце знаходиться під керуючої платою. У цьому місці можна зробити гострим предметом маленький прокол, через який скупчилися гази вийдуть. Часто акумулятори бувають в залізних корпусах. Якщо здулася батарея на мобільному, що робити з моделями, що володіють залізною корпусом? Такі моделі мають спеціальний кулька для випуску газів. Його потрібно втиснути, але робити це потрібно не дуже сильно, так як кулька може піти глибоко і замкнути пластини. У процесі виходу газів можна відчути специфічний запах.

повернення форми

Після того як гази з батареї будуть випущені, потрібно позбутися від здуття. Для цього знадобиться важкий предмет, що має гладку поверхню. Їм можна вирівняти корпус батареї, докладаючи невелике зусилля. Можна взяти пару пластин з металу, дерева або пластику. Вони прикладаються до акумулятора, і ця конструкція несильно затискається в лещатах. Потрібно залишити батарею в такому стані на кілька годин для повного вирівнювання корпусу. Після випрямлення корпусу потрібна його герметизація. Отвір, яке вони робили для випуску газів, заливається клеєм або герметиком, після чого на місце встановлюється контролер. Тепер потрібно зарядити батарею або в телефоні, або зарядним пристроєм.

Варто сказати, що частина ємності акумулятора буде загублена, але зате повернеться працездатність. Ну а якщо після багатьох років служби здулася батарея на мобільному, що робити? Викинути і замінити новою.

прокол акумулятора

Ще один момент. Буває і так, що акумулятор не має ні віконця, ні кульки. В такому випадку можна спробувати проколоти корпус гострим предметом. Прокол повинен здійснюватися під кутом. Якщо його робити вертикально, то великий шанс замкнути пластини. І якщо після цього доведеться просто викинути батарею, то це ще добре, так як вона може навіть спалахнути.

Відео: здулася батарея на телефоні що робити ремонт батарейки Samsung- galaxy

Отже, якщо здулася батарея на телефоні, що робити? Тепер ясно, що необхідно проколоти її, випустивши гази, а потім повернути форму. Таким чином можна реанімувати акумулятор і не витрачатися на новий.

Вибір нової батареї

Вибір нової батареї

Здулася батарея на телефоні? Що робити, якщо акумулятор зовсім вийшов з ладу і не підлягає відновленню? Потрібно купувати новий. Але як його вибрати? Адже асортимент батарей в магазинах просто величезний. Очевидно, що в першу чергу вона повинна підходити пристрою. Не потрібно вірити продавцям, які стверджують, що недорогі акумулятори мають велику ємність. Зазвичай ціна відповідає якості.

Якщо брати до уваги тип, то варто віддати перевагу літій-іонні або літій-полімерні. Вони створені за сучасними технологіями і дають можливість підзарядки в будь-який час.

Другий важливий параметр - це ємність акумулятора. Звичайно, краще, щоб вона була великою. Адже тоді телефон зможе працювати набагато довше.

Компанія-виробник має не останнє значення. У магазинах представлений широкий вибір виробів від самих різних фірм. Це ускладнює покупку. Але аналіз ринку показує, що тільки мала частина виробників може запропонувати високу якість батарей.

Одним з найгарніших є компанія TF1. На вироби поширюється гарантія до двох років, а параметри на коробці відповідають реальним. Також високою якістю відрізняються батареї від відомих Nokia, Samsung, Fonmedia.

Ось такі дії потрібно виконати, коли здулася батарея на телефоні. Що робити, зрозуміє кожен прочитав цю статтю.

Увага, тільки СЬОГОДНІ! Поділися в соц.сетях:

Отже, якщо здулася батарея на телефоні, що робити?
Через що це відбувається, і чи можна акумулятор повернути до життя?
Які причини можуть привести до здуття акумулятора смартфона?
Якщо здулася батарея на мобільному, що робити?
Якщо здулася батарея на мобільному, що робити з моделями, що володіють залізною корпусом?
Ну а якщо після багатьох років служби здулася батарея на мобільному, що робити?
Що робити, якщо акумулятор зовсім вийшов з ладу і не підлягає відновленню?
Але як його вибрати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки