Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

16 порад і хитрощів, як збільшити час роботи акумулятора Galaxy S7 і S7 Edge

  1. Налаштуйте слайдер автоматичної корекції яскравості
  2. використовуйте радіозв'язок
  3. Smart stay
  4. екранний таймаут
  5. Always On Display
  6. Вимкніть LED-індикатор
  7. Налаштуйте дисплей на відключення в темряві
  8. Використовуйте Game Tuner / Game Launcher
  9. Позбавтеся від непотрібних жестів
  10. вибирайте темне
  11. Виставляйте додатки в один ряд з допомогою відповідних рекомендацій для розташування
  12. Якщо ви користуєтеся Viber ...
  13. Не відмовляйтеся від Facebook і Facebook Messenger
  14. Ваш Wi-Fi і Bluetooth завжди активні, навіть якщо ви їх відключили
  15. Пошук довколишнього пристрої
  16. Додаток для енергоефективності

Якщо ви вважаєте, що багато хто з вас вже досягли, як то кажуть, стелі в області смартфонів - то, на нашу думку, це частково так. Велика частина апаратного забезпечення в наш час вже давно перетнула межу гідного користувацького досвіду, і колишні ексклюзивні технології стали доступні широким масам. Дисплеї багатьох смартфонів приємно радують наші очі соковитими фарбами і чіткими картинками; багато процесори відмінно справляються зі всілякими важкими завданнями; камери демонструють можливості робити дивовижні фотографії в будь-який момент без будь-яких проблем. Але є один вид технології, який поки ще відстає від інших, і ім'я йому акумулятор.

За великим рахунком, створення і збереження енергії - справа зовсім непроста. Ви повинні про це знати - просто згадайте, скільки ви витратили електрики і газу в минулому місяці, а також яка кількість дров ви відправили в грубку вашого каміна. Удосконалення, звичайно ж, є, адже прогрес не стоїть на місці. Варто визнати, що акумулятори в сучасних смартфонах набагато краще, ніж вони були років п'ять тому. А ще через п'ять років вони можуть стати просто ідеальними. Різні компоненти в вашому смартфоні також стають більш енергоефективними. Але, тим не менш, ми завжди хочемо чогось більшого.

Справді, якщо є один компонент, який виглядає неймовірно стійким по відношенню до закону спадної віддачі з точки зору користувачів, то їм має бути акумулятор. Чим продуктивніше батарея у нас є, тим краще, і ми завжди впевнені, що хочемо більшого. Уявіть собі - існують способи отримати максимальну продуктивність акумулятора смартфона, що знаходиться у вашій кишені, тим більше, якщо це Samsung Galaxy S7 і S7 Edge.

Нижче ми публікуємо добірку різних порад і хитрощів, щоб ви змогли збільшити час роботи батарей вищевказаних смартфонів від Samsung. Безумовно, ви не зобов'язані застосовувати всі їх на ділі. Замість цього пробуйте і пристосовуйте їх до ваших потреб і переваг, щоб отримати максимальну віддачу від вашого акумулятора без шкоди для його функціональності. Зрештою, якщо ви зможете продовжити термін служби акумулятора, але тільки за рахунок ключових функцій, то який взагалі в цьому користь?

Представляємо вам наш збірник порад і хитрощів, як збільшити час роботи акумулятора Galaxy S7 і S7 Edge.

вміст статті

Налаштуйте слайдер автоматичної корекції яскравості

Протягом багатьох років пристрої Samsung дозволяли користувачам змінювати рівень яскравості навіть в автоматичному режимі. Ця функція дуже зручна, тим більше, що не тільки ваш телефон як і раніше вміє пристосовуватися до навколишнього оточення, але і ви приймаєте рішення щодо рівня яскравості. Також ви не повинні забувати про те, що дисплей відноситься до числа найбільш енергоємних внутрішніх компонентів вашого девайса.

Також ви не повинні забувати про те, що дисплей відноситься до числа найбільш енергоємних внутрішніх компонентів вашого девайса

Налаштуйте слайдер автоматичної корекції яскравості

використовуйте радіозв'язок

Мобільні дані є ще однією важливою, але дорогою річчю в смартфонах. Однак багато хто з нас відчувають велику потребу в них, причому майже постійно, тому немає особливого сенсу відключати їх, за винятком екстрених випадків.

[The_ad_placement id = "web-mobile-inline"]

Але є обхідний шлях (хоч і не дуже елегантний), який дозволить заощадити ваш інтернет-трафік і заряд акумулятора. Все, що вам потрібно зробити - це взяти за правило проводити оптимізацію вашого використання мереж.

Все, що вам потрібно зробити - це взяти за правило проводити оптимізацію вашого використання мереж

використовуйте радіозв'язок

Насправді все дуже просто. За замовчуванням ваш смартфон може бути підключений до мережі 3G або LTE, і обидва ці формату дозволяють вам оперувати великими обсягами інтернет-трафіку. Це класно. Але, якщо вони вам по суті не потрібні, а потрібні лише нормальна синхронізація електронної пошти та Facebook Messenger / Viber, ви можете спокійно переключитися на мережу формату 2G GSM, яка обмежить ваші максимальні швидкості завантаження / віддачі, і при цьому у вас залишиться достатньо можливостей для роботи з вищевказаними сервісами. Все, що вам знадобитися в такому випадку - це невеликий віджет на вашому домашньому екрані для швидкої роботи, що представляє собою перемикач мереж 2G / 3G / LTE. Ви можете вибрати такий віджет, який сподобається вам найбільше, тим більше що багато хто з них за розміром не більш звичайної іконки програми, а значить, не займуть багато місця на вашому домашньому екрані.

Smart stay

Smart stay є відмінною функцію від Samsung, яка дозволяє вашим Galaxy S7 і S7 Edge визначати, чи дивитеся ви на дисплей чи ні. Якщо так, то екран буде активним до тих пір, поки ви не перестанете дивитися на нього. Ця функція дуже зручна, якщо ви любите читати книги або довгі статті на своєму смартфоні і часто трапляються таймаут, так як ви не були ще готові зробити прокрутку.

Ця функція дуже зручна, якщо ви любите читати книги або довгі статті на своєму смартфоні і часто трапляються таймаут, так як ви не були ще готові зробити прокрутку

Smart stay

Для забезпечення працездатності Smart stay Galaxy S7 і S7 Edge використовують свої фронтальні камери, щоб стежити за вашим обличчям і визначати потрібний момент для відключення дисплея або збереження його в робочому стані. Відзначимо, що така фонова активність витрачає дорогоцінний заряд вашого акумулятора, і, якщо функція Smart stay вам не потрібна, вам обов'язково потрібно відключити її.

екранний таймаут

[The_ad_placement id = "web-mobile-inline"]

Говорячи про екранному таймауті, ми хотіли б дати вам простий порада: не виставляйте надто великий час для нього. Якщо часовий період буде довгим, то це негативно позначиться на акумуляторі. Тому, якщо ви виставили такий таймаут на вашому S7 або S7 Edge, скажімо, на 5 хвилин, то для вас, найімовірніше, буде краще зменшити цей час десь на 30 секунд. Чотири з половиною хвилини - це досить довго, щоб не порушити ваш користувальницький досвід, і в той же час вам потрібно уникати ситуацій, коли дисплей вашого телефону активний протягом довгих періодів часу, але сам телефон при цьому не використовується.

екранний таймаут

Always On Display

Always On Display в Galaxy S7 і S7 Edge рекламується Samsung як ключовий продажний фактор. Однак за нашим досвідом, це не зовсім та річ, яку ви станете тримати активної, якщо ви не будете повністю впевнені в тому, що вона вам реально потрібна. Звичайно, за допомогою цієї функції ви будете знати час, але, з огляду на, наскільки рідко ви перевіряєте його, ми можемо припустити, що витрата заряду батареї збільшиться не менш ніж на 1 відсоток за годину, в порівнянні з тим, якби ви просто включали дисплей лише на секунду для цієї мети. А що стосується повідомлень, то Always On Display була б дійсно корисною, якби підтримка таких повідомлень не була б обмежена лише основними додатками Samsung. Так що ви однозначно не побачите на своєму екрані повідомлення «Вітаємо, ви виграли мільйон».

Так що ви однозначно не побачите на своєму екрані повідомлення «Вітаємо, ви виграли мільйон»

Always On Display

Вимкніть LED-індикатор

[The_ad_placement id = "web-mobile-inline"]

Світлодіодний індикатор розташований в лівій верхній частині вашого Galaxy S7 або S7 Edge і використовується, як правило, для оповіщення про непрочитані повідомлення. Відключення цього індикатора в певній мірі допоможе заощадити заряд батареї, особливо якщо ви отримуєте протягом дня безліч повідомлень про надходження нових повідомлень. За великим рахунком, світлодіод цього індикатора здатний заощадити вам дуже небагато енергії батареї, і ви можете бути здивовані тим, чому ми взагалі про це говоримо. Але на ділі ситуація трохи складніше, ніж здається на перший погляд. Після декількох років використання девайсів з такою функцією ми прийшли до висновку, що відключення LED-індикатора економить заряд акумулятора не тільки тому, що цей індикатор не повинен блимати світлом кожен раз при надходженні на телефон повідомлення, а також тому, що, якщо він буде відключений , ви не будете вистачати свій телефон для перевірки при черговому миганні світла. У підсумку ви будете активувати свій девайс набагато рідше, що сприятливо позначиться на продуктивності батареї. Плюс, це також не дасть вам виглядати одержимим перед членами вашої родини і друзями.

Вимкніть LED-індикатор

Налаштуйте дисплей на відключення в темряві

Ця опція повинна бути включена за замовчуванням на вашому S7 або S7 Edge, хоча вам варто було б переконатися в цьому напевно. Відключення дисплея в певних випадках - це функція в пристроях від Samsung, яка дозволяє їм розпізнавати ситуації, коли вони знаходяться в кишені або сумці, і при випадковому натисканні на кнопку дисплеї телефонів не будуть активуватися. Це не тільки позбавить вас від випадкового набору іншим людям, а й також збільшить час роботи акумулятора.

Це не тільки позбавить вас від випадкового набору іншим людям, а й також збільшить час роботи акумулятора

Налаштуйте дисплей на відключення в темряві

Використовуйте Game Tuner / Game Launcher

[The_ad_placement id = "web-mobile-inline"]

Game Launcher являє собою новий додаток в Galaxy S7 і S7 Edge, про який багато користувачів вже знають. Game Tuner також є додатком, доступним в Play Store, яке дозволяє вам робити настройку дозволу гри і колірного оформлення. Поряд з Game Launcher ви можете виставити для ігор і додатків нижчу роздільну здатність і меншу частоту кадрів, щоб знизити навантаження на процесор, і, відповідно, на батарею.

Використовуйте Game Tuner / Game Launcher

Позбавтеся від непотрібних жестів

Безумовно, компанія Samsung за останні роки відмовилася від використання ряду жестів, хоча в S7 і S7 edge їх залишилося достатня кількість. Ми вважаємо більшість таких жестів явно непотрібними, але ми не можемо нав'язувати вам нашу думку. Якщо ви знаходите деякі з них корисними, то використовуйте їх, а якщо ні, то тоді відключіть їх, так як у вас в будь-якому випадку вистачає різних процесів, запущених у фоновому режимі.

Якщо ви знаходите деякі з них корисними, то використовуйте їх, а якщо ні, то тоді відключіть їх, так як у вас в будь-якому випадку вистачає різних процесів, запущених у фоновому режимі

Позбавтеся від непотрібних жестів

вибирайте темне

[The_ad_placement id = "web-mobile-inline"]

Через особливості дизайну дисплеїв Super AMOLED білий колір вимагає максимальної віддачі екрану в плані споживаної потужності. На відміну від звичайних LCD дисплеїв, AMOLED екрани відображають чорний колір шляхом простого відключення відповідних пікселів. Це дозволяє економити заряд акумулятора, і є вагомою для вас причиною не користуватися білими темами і шпалерами, а замість цього застосовувати що-небудь темних тонів.

вибирайте темне

Виставляйте додатки в один ряд з допомогою відповідних рекомендацій для розташування

У нас складається враження, що сьогодні буквально кожен додаток прагне отримати доступ до вашого місця перебування. В принципі, в більшості випадків це виправдано - ви надаєте дані про місцезнаходження, а натомість отримуєте функціональність. Однак обчислення вашого місця розташування може бути трохи дорогим в плані витрати енергії, і часто ви не потребуєте в додатках, яким необхідно знати ваше точне місцезнаходження.

Однак обчислення вашого місця розташування може бути трохи дорогим в плані витрати енергії, і часто ви не потребуєте в додатках, яким необхідно знати ваше точне місцезнаходження

Виставляйте додатки в один ряд з допомогою відповідних рекомендацій для розташування

Через таку ситуацію ви можете захотіти перейти на інший енергорежім, який буде використовувати GPS вашого девайса для визначення вашого місця розташування. За замовчуванням ви, ймовірно, дозволяєте для цього вашим додаткам використовувати Wi-Fi, мобільний зв'язок і GPS, що виражається в досить точних значеннях тріангуляції, а разом з цим і в більш швидкому витрачання заряду акумулятора. На наш погляд, без цього цілком можна обійтися.

Якщо ви користуєтеся Viber ...

Якщо ви є користувачем Viber, то вам слід знати про одну функції цього додатка, враховуючи, яке навантаження на батарею надає цей додаток. За замовчуванням Viber не звертатиме увагу на режим сну Wi-Fi вашого телефону, а це означає, що ви будете постійно підключені до інтернету, думаючи, що він відключений на вашому пристрої. В результаті до кінця дня ви витратите великий обсяг мобільних даних, і у вас може виникнути бажання позбутися від додатка Viber.

В результаті до кінця дня ви витратите великий обсяг мобільних даних, і у вас може виникнути бажання позбутися від додатка Viber

Якщо ви користуєтеся Viber ...

Не відмовляйтеся від Facebook і Facebook Messenger

Відносно додатків Facebook і Facebook Messenger ми можемо сказати наступне - вони цікаві. Такі цікаві, що під час збору різноманітної інформації вони витрачають просто величезна кількість енергії батареї, через що нам довелося навіть задіяти інші способи і сервіси для доступу до функціональності Facebook без великого для нас шкоди.

Такі цікаві, що під час збору різноманітної інформації вони витрачають просто величезна кількість енергії батареї, через що нам довелося навіть задіяти інші способи і сервіси для доступу до функціональності Facebook без великого для нас шкоди

Не відмовляйтеся від Facebook і Facebook Messenger

Якщо ви не хочете використовувати для цього будь-яке стороннє додаток, то найпростішим виходом для вас буде створити ярлик на домашньому екрані для мобільної версії Facebook. Цей ярлик виглядає як іконка програми, і, плюс, мобільний сайт заслуговує похвали. Є також додаткова перевага: ви можете використовувати Messenger, і це великий плюс.

Ваш Wi-Fi і Bluetooth завжди активні, навіть якщо ви їх відключили

Забавну річ ми виявили відносно Android і Galaxy S7 / S7 Edge: навіть якщо ваші Bluetooth або Wi-Fi значаться відключеними, насправді вони все ще активні. Причиною цього є служба, яка відповідає за підвищення точності роботи сервісів і додатків для визначення місця розташування, і ця служба включена в вашому телефоні за замовчуванням. Тому навіть якщо Bluetooth і Wi-Fi були відключені, в дійсності додатки як і раніше можуть їх використовувати. Це підло, вірно?

Це підло, вірно

Ваш Wi-Fi і Bluetooth завжди активні, навіть якщо ви їх відключили

Пошук довколишнього пристрої

Якщо ви розраховували, що підвищення точності допоможе вашому Galaxy S7 або S7 Edge більше не використовувати Bluetooth, то ви явно помилялися. Є ще одна прихована настройка в ваше девайсе, також включена за замовчуванням, звана «Пошук довколишнього пристрої». Ця установка дозволяє вашому телефону автоматично робити сканування на предмет виявлення пристроїв поблизу від нього, з метою полегшити процес з'єднання, коли ви дійсно хочете до чого-небудь підключитися. Зайве говорити, що для багатьох користувачів це буде непотрібною розкішшю, від якої можна (і навіть потрібно) позбутися.

Зайве говорити, що для багатьох користувачів це буде непотрібною розкішшю, від якої можна (і навіть потрібно) позбутися

Пошук довколишнього пристрої

Додаток для енергоефективності

У вашому Galaxy S7 або S7 edge є додаток, що відповідає за енергоефективність. За замовчуванням воно виявляє додатки, які ви не відкривали в останні три дні і як би заморожує їх, економлячи, таким чином, енергію батареї. Це особливо зручно, якщо у вас є безліч додатків. Але, треба сказати, що цей процес є автоматичним і він не ідеальний, і тому ви можете захотіти втрутитися особисто. Пройдіть по схемі «Налаштування> Акумулятор> Економія заряду акумулятора» (також можете натиснути на іконку «Докладно».) Тут ви можете визначити, які саме додатки економлять енергію, і скільки днів минуло після їх неактивності. Майте на увазі, що ті програми, які були «заморожені», можуть втратити зв'язок з відповідними повідомленнями.

Майте на увазі, що ті програми, які були «заморожені», можуть втратити зв'язок з відповідними повідомленнями

Додаток для енергоефективності

Зрештою, якщо ви зможете продовжити термін служби акумулятора, але тільки за рахунок ключових функцій, то який взагалі в цьому користь?
Це підло, вірно?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки