Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Відновлення, ремонт, прошивка і заміна акумуляторних батарей ноутбуків

  1. Ремонт, відновлення, заміна АКБ ноутбуків в Мінську

Великий плюс ноутбука або іншого портативного пристрою звичайно ж є його мобільність, можливість використання в будь-якому місці і в будь-який час. Але дуже часто буває так, коли портативний комп'ютер (ноутбук, нетбук, смартбук) перестає бути портативним. - Це біда багатьох користувачів, а ім'я йому АКБ (акумуляторна батарея).

Одним з найпоширеніших питань наших клієнтів є: Що робити Одним з найпоширеніших питань наших клієнтів є: "Що робити? У нас ноутбук розряджається через п'ять десть хвилин ... батарея зовсім не тримає." Відповідь проста "Потрібно або ремонтувати (відновлювати елементи Li-Ion), або міняти на новий, якщо відновлення не рентабельно - залежить від виробника ноутбуки і конкретної моделі."

Ще однією несправність АКБ може бути пов'язана і з електронікою, хоча правильніше буде назвати блоком електроніки. Саме він відповідає і виконує функції контролю і управління процесами заряду і розряду Li-Ion елементів батареї. При збої, які можуть бути викликані різними причинами, часто необхідна перепрошивка (пере програмування) контролера АКБ.

Хочеться зауважити, що все-таки, більшість проблем з роботою батарей ноутбуків відбуваються з вини користувача, в ході неправильної експлуатації.

Ремонт, відновлення, заміна АКБ ноутбуків в Мінську

Ми здійснюємо ремонт, заміну, прошивку і відновлення акумуляторних батарей (АКБ) портативних комп'ютерів всіх виробників за готівковим і безготівковим розрахунком: RoverBook, Asustek, Aсer, Fujitsu-Siemens, Toshiba, Sony, IBM, HP-Compaq, LG, Samsung, NEC, DELL, Uniwill, Compal, Clevo, Quanta, Arima, Mitac, Geronimo, Bliss, IRU, Aqwarius, Prestige, Wistron і інших Ми здійснюємо ремонт, заміну, прошивку і відновлення акумуляторних батарей (АКБ) портативних комп'ютерів всіх виробників за готівковим і безготівковим розрахунком: RoverBook, Asustek, Aсer, Fujitsu-Siemens, Toshiba, Sony, IBM, HP-Compaq, LG, Samsung, NEC, DELL, Uniwill, Compal, Clevo, Quanta, Arima, Mitac, Geronimo, Bliss, IRU, Aqwarius, Prestige, Wistron і інших. На всі види робіт надається офіційна гарантія сервісного центру. Вартість робіт визначається індивідуально, залежно від несправності.

Нагадаємо, що на нашому сайті є дуже цікавий і популярний розділ "Поради по експлуатації ноутбуків", де наші майстри розповідають як правильно необхідно користуватися лептопом, що б зберегти АКБ в робочому стані на довгі роки (чит. " зарядка і зберігання АКБ "), А також Ви зможете знайти ще багато чого пізнавального. Якщо Вас цікавлять якісь інші питання по роботі нашого сервісного центру в Мінську, то телефонуйте і ми обов'язково все Вам пояснимо.

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки