Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

8 кращих SSD-накопичувачів

  1. SSD-накопичувач якої фірми вибрати
  2. Кращі SSD-накопичувачі об'ємом 128 Гб
  3. Plextor PX-128S2C
  4. Кращі SSD-накопичувачі об'ємом 240 Гб
  5. OCZ TRN150-25SAT3-240G
  6. Кращі SSD-накопичувачі об'ємом 480 Гб
  7. Samsung MZ-V5P512BW
  8. Кращий SSD-накопичувач об'ємом 1000 Гб
  9. Кращий SSD-накопичувач для сервера
  10. Який SSD-накопичувач купити
  11. Друзям це теж буде цікаво

Жорсткі диски повільно, але вірно йдуть в минуле. Їх замінюють SSD-накопичувачі - пристрої, створені на основі флеш-пам'яті. Будь-подібний накопичувач здатний похвалитися дуже високою швидкістю читання і запису, до якої жорстких дисків ніколи не дістатися. В результаті комп'ютер з SSD на борту завантажує операційну систему за 5-10 секунд. Значно прискорюється і запуск встановлених програм, будь то Photoshop або Premiere Pro. Однак не всі подібні пристрої є надійними. Тільки кращі з них відпрацюють заявлений потенціал. А які саме з них можна вважати такими - розповість сьогоднішня добірка. Всі розглянуті твердотільні накопичувачі збирають на просторах рунета позитивні відгуки, що говорить про їх високу якість.

Всі розглянуті твердотільні накопичувачі збирають на просторах рунета позитивні відгуки, що говорить про їх високу якість

SSD-накопичувач якої фірми вибрати

Виробництво твердотільних накопичувачів - це дуже складна справа. Займаються їм компаній існує не дуже багато. Однак певна конкуренція на ринку SSD все ж таки присутня. Воно й на краще, так як це веде до поступового зниження цін і поліпшення технічних параметрів.

В першу чергу ми рекомендуємо звернути увагу на наступні торгові марки (вказуються в алфавітному порядку):

1. ADATA

2. HP

3. Intel

4. Kingston

5. OCZ

6. Samsung

7. Seagate

8. Toshiba

9. Transcend

10. Western Digital

Лідером за кількістю вироблених SSD-накопичувачів є південнокорейська компанія Samsung. Вона першою розробила досить недорогу технологію створення багаторівневих осередків пам'яті. В результаті її пристрою сподобалися покупцям як своїм обсягом (який в домашніх моделях може досягати 1 Тб), так і осудною ціною.

рекомендації:

Кращі SSD-накопичувачі об'ємом 128 Гб

Kingston SHSS37A / 120G

Kingston SHSS37A / 120G

Багатьом бренд Kingston знаком по оперативної пам'яті HyperX, яка володіє відмінним співвідношення ціни і якості. Останнім часом американська компанія намагається завоювати і ринок SSD-накопичувачів. І якщо на світло регулярно з'являтимуться такі моделі, як Kingston SHSS37A / 120G, то їй точно це вдасться.

Це пристрій ідеально підійде для прискорення роботи операційної системи. Воно виконане в традиційному 2,5-дюймовому форм-факторі, а його корпус прикрашає знаменитий логотип HyperX червоного кольору. Виглядати такий варіант в системному блоці зі скляною кришкою буде чудово!

У пристрої використовується контролер Phison PS3110-S10, особливих нарікань до якого поки немає. Швидкість читання у даній моделі може досягати вражаючих 520 Мб / с! Що стосується запису, то її швидкість не перевищує 350 Мб / с.

Що, втім, теж вельми непогано. Особливо для такої невисокої ціни. Час напрацювання на відмову, по завіреннях виробника, становить 1 мільйон годин. Що важливо, в комплект поставки входить не тільки сам накопичувач, але і 3,5-дюймовий кронштейн, перехідник і монтажні гвинти.

переваги:

  • Висока швидкість читання інформації;
  • Легка вага і мінімальні розміри;
  • Непоганий комплект поставки;
  • Відносно невисока ціна;
  • Висока надійність.

недоліки:

  • Швидкість запису могла б бути вищою;
  • Обсяг влаштує не кожного.

Plextor PX-128S2C

Plextor PX-128S2C

Цей накопичувач володіє невеликими розмірами і настільки ж скромним цінником. Його обсяг збільшено до 128 Гб. Пристрій належить до серії S2C, в яку входять і більш ємкі моделі. Втім, навіть наявного тут обсягу цілком вистачає не тільки для операційної системи, але і для деяких важких програм.

Всередині накопичувача знаходиться контролер Silicon Motion. Виробник стверджує, що відмови варто чекати не раніше ніж через 1,5 мільйона годин роботи. Цікаво, що творці навіть заміряли силу фізичного впливу, яке призведе до поломки. Вона склала 1500 G, що говорить про можливість SSD-накопичувача витримати навіть космічні перевантаження.

Інформація з пристрою зчитується на швидкості 520 Мб / с. Це оптимальний параметр для будь-якого домашнього комп'ютера. Що стосується запису, то вона здійснюється на швидкості 440 Мб / с, що теж дуже непогано. Мабуть, за таку ціну ви навряд чи знайдете кращу пропозицію.

переваги:

  • Низький цінник;
  • Висока швидкість читання даних;
  • Практично максимальний час напрацювання на відмову;
  • Компактні габарити і мінімальна вага;
  • Додатково покупець отримує корисне ПО.

недоліки:

  • У комплекті немає нічого крім накопичувача;
  • Деяким людям такого обсягу мало.

Кращі SSD-накопичувачі об'ємом 240 Гб

Samsung MZ-750250BW

Samsung MZ-750250BW

Твердотільний накопичувач з поважної багатьма лінійки SSD 750 EVO. Вхідні в неї пристрої відрізняються оптимальним співвідношенням ціни і якості. Вже згадана нами модель має об'єм 250 Гб - деякі конкуренти за такі ж гроші пропонують лише варіант з удвічі меншим об'ємом! В якості контролера тут використовується Samsung MGX.

Південнокорейці гарантують 1,5 мільйона годин роботи, лише через такий термін може статися відмова. Але найбільше покупців радують високі швидкості. 520 і 540 Мб / с для запису і читання відповідно - рідкісний накопичувач здатний похвалитися вищими параметрами, якщо тільки не розглядати найдорожчі моделі.

З інших особливостей продукту слід відзначити продумане ПО. Якщо встановити пропоновану розробниками утиліту, то швидкість читання в деяких випадках підвищиться ще сильніше! Також програма дозволяє шифрувати дані, що теж певним буде корисно.

переваги:

  • Важить всього 45 г;
  • Контролер з великим часом напрацювання на відмову;
  • Висока швидкість як читання, так і запису;
  • Оптимальний цінник;
  • Звичний 2,5-дюймовий форм-фактор;
  • Можливість шифрування даних.

недолік:

  • Убога комплектація.

OCZ TRN150-25SAT3-240G

OCZ TRN150-25SAT3-240G

Цей накопичувач використовує флеш-пам'ять типу TLC. Контролер для пристрою виробляє японська компанія Toshiba. Обсяг SSD-накопичувача становить 240 Гб. Цього вистачає не тільки на операційну систему, але ще й на всі важкі програми, в тому числі створювані розробниками з Adobe. У супровідній документації йдеться, що пристрій може відмовитися працювати тільки через 1,5 мільйона годин. Все в порядку тут і зі швидкістю читання і запису інформації, що становить 550 і 520 Мб / с відповідно.

Продукт виявився схожим на творіння Samsung. Однак контролер тут інший, та й серйозне програмне забезпечення доведеться завантажувати окремо. А ще тут немає нормального буфера обміну, через що при копіюванні файлів вагою більше 700 Мб швидкість помітно знижується. Але не можна не відзначити, що виробникові вдалося за рахунок всього цього серйозно знизити цінник.

переваги:

  • Адекватна вартість;
  • Максимальний час напрацювання на відмову;
  • Високі швидкісні характеристики;
  • Невеликі розміри і маса.

недоліки:

  • Мінімальна комплектація;
  • Буфер обміну має недостатній обсяг.

Кращі SSD-накопичувачі об'ємом 480 Гб

ADATA Premier SP550 480GB

ADATA Premier SP550 480GB

Останнім часом ринок твердотільних накопичувачів став поповнюватися виробниками бюджетних пристроїв. ADATA - це один з них, ще зовсім недавно нам були відомі тільки USB-флешки і карти пам'яті від цієї компанії.

Premier SP550 480GB відрізняється непоганою місткістю - тут можна знайти місце не тільки для операційки і багатьох програм, але і для однієї-двох комп'ютерних ігор. Швидкість запису і читання тут становить 510 і 560 Мб / с відповідно. Рівні в іграх завантажуються неймовірно швидко!

Якщо цей накопичувач розібрати, то всередині виявиться контролер Silicon Motion. Флеш-пам'ять виготовлена ​​за технологією TLC. Час напрацювання на відмову, як можна здогадатися, досягає 1,5 мільйона годин. Більшого звичайному користувачеві не потрібно!

Підводний камінь же криється тільки в маловідомість виробника, в зв'язку з чим виникають деякі питання до надійності вироби. Втім, покупці ADATA Premier SP550 поки ще не стикалися з проблемами, про що свідчить безліч позитивних відгуків.

переваги:

  • Зі швидкісними характеристиками все в порядку;
  • Оголошене тривалий час напрацювання на відмову;
  • Компактні розміри і низька маса;
  • Ідеальний за сучасними мірками об'єм;
  • Відносно низький цінник.

недоліки:

  • Чи не найвідоміший виробник;
  • У комплекті є тільки сам пристрій.

Samsung MZ-V5P512BW

Samsung MZ-V5P512BW

Дана модель належить до форм-фактору 2280. Це означає, що вона встановлюється в роз'єм M.2. Відмова від інтерфейсу SATA дозволив ще сильніше збільшити швидкісні параметри. Читання інформації тут відбувається на швидкості до 2500 Мб / с! Що стосується запису даних, то цей процес здійснюється на швидкості 1500 Мб / с, що теж приголомшує непідготовленого користувача. Обсяг буферної пам'яті тут досягає 512 Мб, тому про зниження швидкості при передачі дуже важких файлів можна забути.

Досягти таких незвичайних характеристик вдалося за рахунок використання пам'яті 3D V-NAND і контролера Samsung UBX. При цьому по надійності даний екземпляр не відрізняється від конкурентів, що підключаються за допомогою SATA-роз'єми - тут вас чекають всі ті ж 1,5 мільйона годин напрацювання на відмову. Псує все тільки вкрай високий цінник. Віддати такі гроші зважиться не кожен власник домашнього ПК.

переваги:

  • Вага - всього 10 г;
  • Обсяг становить 512 Гб;
  • Пристойний розмір буферної пам'яті;
  • Здатний безперервно працювати кілька років;
  • Незвичайно висока швидкість читання;
  • Практично рекордна швидкість запису;
  • Функція шифрування даних.

недоліки:

  • Гарною планку назвати не можна;
  • Космічний цінник;
  • Можна встановити не в кожну материнську плату.

Кращий SSD-накопичувач об'ємом 1000 Гб

Samsung MZ-75E1T0BW

Samsung MZ-75E1T0BW

Що належить до серії SSD 850 EVO накопичувач традиційно пропонує відмінну швидкість і не найвищу ціну. Хоча потрібно визнати, що за такі гроші можна придбати відносно непоганий ноутбук. Але це не повинно дивувати, адже пристрій одержав 1 Тб 3D V-NAND пам'яті. Такого обсягу вистачить і операційній системі, і важким програмам, і навіть грі GTA V. Теоретично з таким накопичувачем можна зовсім відмовитися від застосування жорсткого диска!

Характеристики у Samsung MZ-75E1T0BW приблизно такі ж, як у SSD з молодшої лінійки. Зокрема, пристрій здатний похвалитися швидкістю 520 і 540 Мб / с для запису і читання інформації відповідно. Час напрацювання на відмову - колишнє, півтора мільйона годин. Словом, це ідеальний вибір в наш час, коли ігри, фільми та інші медіа-дані можуть займати дуже багато місця. Збентежити потенційного покупця може тільки ціна.

переваги:

  • Висока надійність;
  • Розміри і вага не перевищують норму;
  • Обсяг деяким людям здасться навіть надмірним;
  • Зі швидкістю все в порядку;
  • Підтримка функції шифрування даних;
  • П'ятирічний гарантійний термін.

недоліки:

  • Чи по кишені не кожному власнику ПК;
  • Комплектація влаштує не всіх.

Кращий SSD-накопичувач для сервера

Intel SSDSC2BX200G401

Intel SSDSC2BX200G401

При виборі твердотільного накопичувача для сервера потрібно орієнтуватися на багато параметрів. Найважливішим з них є час напрацювання на відмову. У випадку з Intel SSDSC2BX200G401 це два мільйони годин. Також слід дивитися на швидкість читання. У вищеназваної моделі це 550 Мб / с - практично максимум для використовується тут інтерфейсу. Ну а швидкість запису не зобов'язана бути високою, 230 Мб / с - це цілком нормально.

Даний накопичувач здатний порадувати не тільки тривалим терміном служби, але ще і підтримкою шифрування даних. В іншому ж це типовий SSD, в складі якого присутній пам'ять типу MLC. Вага пристрою, якщо для вас це важливо, становить 82 грама.

переваги:

  • Здатний функціонувати багато років;
  • Можливість шифрування даних;
  • Швидкість читання інформації - дуже висока;
  • Надійний і має стандартний форм-фактор;
  • Є підтримка NCQ.

недоліки:

  • Завищений цінник;
  • Швидкість запису деяких людей не влаштує;
  • Недостатній за сучасними мірками об'єм (200 Гб).

Який SSD-накопичувач купити

Ще 5 років тому в магазинах продавалося зовсiм небагато твердотільних накопичувачів. Вони були дуже дорогими, в зв'язку з чим толком не користувалися попитом. Ну а зараз очі починають розбігатися. Є і ультрадорогих моделі на 2 Тб, які по кишені тільки мільйонерові, і среднебюджетние накопичувачі, і варіанти по зовсім низькою ціною.

Також вони відрізняються за своїм призначенням:

1. Наприклад, Intel SSDSC2BX200G401 знайде своє місце в сервері, а всі інші розглянуті сьогодні моделі будуть встановлюватися в домашні ПК і ноутбуки.

2. Якщо ви вважаєте себе просунутим геймером, то доведеться розщедритися на Samsung MZ-75E1T0BWD або навіть Samsung MZ-V5P512BW. Перший має об'єм 1 Тб, тоді як другий вражає швидкісними характеристиками.

3. Оптимальним же вибором в наш час можна вважати ADATA Premier SP550 480GB або щось подібне.

4. А ось варіантів на 120 або 240 Гб в недалекому майбутньому може здатися недостатньо. Хоча це не змінює того факту, що Kingston SHSS37A / 120G і Samsung MZ-750250BW користуються помітним попитом.

Друзям це теж буде цікаво

Хочеш отримувати актуальні рейтинги і поради щодо вибору? Підпишись на наш Telegram .

Читайте також:

Якщо помітили помилку, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки