Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Тест і огляд: чохли BookBook другого покоління для iPad і iPhone

Перейдемо до чохла BookBook для iPad. Перейдемо до чохла BookBook для iPad

Чохол BookBook для iPad першого покоління (тест і огляд) показав себе не в усіх відношеннях добре, і Twelvesouth спробувала виправити багато недоліків у другому поколінні. У тому числі чохол став на 33 відсотки тонше, та вага був зменшений до 358 грам. Що стосується кольорів, то ви можете вибирати між Vintage Brown (коричневий під старовину), Classic Black (класичний чорний) і Vibrant Red (яскравий червоний).

Що стосується кольорів, то ви можете вибирати між Vintage Brown (коричневий під старовину), Classic Black (класичний чорний) і Vibrant Red (яскравий червоний)

Новий чохол BookBook для iPad має габарити всього 205 x 262 x 22 мм, старий BookBook був помітно товщі - 3 см. Звичайно, чохол BookBook все одно більші габарити iPad (241,2 x 185,7 x 9,4 мм). Так що крім захисту чохол може виконувати й інші функції.

У чохла BookBook особливий зовнішній вигляд - він стилізований під стару книгу. Передня і задня зовнішні сторони чохла були додатково оброблені, щоб шкіряне покриття виглядало пошарпаним. Обкладинка, між тим, був залишений щодо "новим" з м'якою зернистої шкірою.

При прямому порівнянні чохлів двох поколінь різниця відразу ж впадає в очі. Висота нового чохла (знизу) зменшилася, як і товщина BookBook.

Висота нового чохла (знизу) зменшилася, як і товщина BookBook

Дві блискавки дозволяють повністю відкрити BookBook, але ви можете відкривати чохол знизу або зверху, наприклад, щоб підключити навушники або док-станцію. Інтер'єр значно змінився. Планшет iPad тепер утримується не двома шкіряними куточками, а обхоплюється з усіх боків чохлом.

Планшет iPad тепер утримується не двома шкіряними куточками, а обхоплюється з усіх боків чохлом

Для установки iPad потрібно відстебнути внутрішній відсік, після чого можна вставляти планшет. За кріплення відповідають дві кнопки. Додаткове страхування iPad забезпечується шкіряної тасьми.

На фотографії можна помітити отвір для роботи задньої камери. Так що для зйомки фотографій досить відстебнути і відігнути внутрішній відсік від BookBook, після чого можна користуватися камерою iPad.

На фотографії можна бачити фінальне розташування iPad в чохлі BookBook. В чохлі пророблені отвори і вирізи для кнопки Home, роз'єму док-станції, динаміка, гнізда навушників, кнопки включення / вимикання, кнопок регулювання гучності і камери FaceTime.

В чохлі пророблені отвори і вирізи для кнопки Home, роз'єму док-станції, динаміка, гнізда навушників, кнопки включення / вимикання, кнопок регулювання гучності і камери FaceTime

Якщо чохол BookBook першого покоління дозволяв розміщувати планшет на столі з нахилом за допомогою шкіряної тасьми (що було не завжди зручно), у новій версії відгинається невелика підставка. Вона розташовується позаду внутрішнього відсіку. Звичайно, вам спочатку доведеться відстебнути дві кнопки, що кріплять внутрішній відсік. Після чого можна використовувати стійку, виготовлену з дубленої шкіри. Стоку забезпечує невеликий кут нахилу, зручний для роботи з планшетом на столі або на колінах.

Стоку забезпечує невеликий кут нахилу, зручний для роботи з планшетом на столі або на колінах

Якщо ж ви ходите подивитися фільм в літаку, поїзді або будинку, то iPad можна перевести в положення з більш крутим нахилом. Для цього Twelvesouth передбачила зачеплення стійки за верхню кришку чохла. В принципі, верхню кришку можна уперти і в дві кнопки, але все ж надійніше зачіпати її за стійку.

Висновок по BookBook для iPad:

У чохла BookBook для iPad ми отримуємо практично ті ж самі переваги і недоліки, що і у BookBook для iPhone. Чохол буде відмінно захищати iPad, чому сприяють товсті шкіряні панелі. Та й сам дизайн спочатку на це націлений. Звичайно, якщо старомодний зовнішній вигляд під книгу вам не до душі, то чохол BookBook навряд чи можна вважати правильним вибором.

Нам сподобалася нова рамка кріплення для iPad. Вона здається набагато надійніше, ніж старий спосіб з верхньої тасьми з двома нижніми куточками, ймовірність випадання iPad з чохла вже набагато менше. Шляхом зниження габаритів (особливо це стосується зменшення товщини), мобільність планшета суттєво покращилася.

Звичайно, для установки iPad під кутом було вибрано досить громіздке рішення, на відміну від кріплення шкіряної тасьми в першій версії. Якщо вам потрібен більш крутий кут, то вбудовану підпірку можна уперти в верхню кришку чохла. В даному відношенні новий BookBook для iPad менш гнучкий, ніж попередник, так як раніше ви могли задавати будь-який кут за допомогою тасьми. Особливо це було корисно при перельотах, оскільки оптимальний кут нахилу часто знаходиться між двох жорстко заданих кутів у новій версії BookBook.

Через зниженою товщини BookBook для iPad набагато краще тримати в руці. Та й зменшена вага теж тому сприяє. Якщо ви хочете зробити фотографію, то спочатку необхідно відкрити внутрішній відсік. Так що для швидких знімків (коли потрібно відобразити момент), таке рішення буде не дуже зручним.

Новий BookBook для iPad доступний в кольорах Brown Vintage, Classic Black і Vibrant Red за $ 80 плюс доставка. У Росії ми поки виявили тільки стару версію чохла.


Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки