Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

«У мене задзвонив ... не телефон» - огляд фаблет ASUS на 2 SIM-карти

  1. Дизайн: чорне і біле
  2. Дисплей і процесорний блок
  3. якість фотозйомки
  4. Звук: моно, але гучний
  5. комунікації
  6. Інтерфейс і ПО
  7. Usability
  8. автономність
  9. резюме
  10. Технічні характеристики

Смартфони з великим дисплеєм - так звані фаблет або Планшетофони - стали популярними відносно недавно, близько 4 років тому. Основна перевага таких пристроїв - великий сенсорний екран, який дозволяє комфортно «серфить» в інтернеті, дивитися пошту, відео та інше. Притому є можливість виконувати телефонні дзвінки, хоча ця функція тут швидше другорядна.

Модель ASUS ZenPad C 7.0 (Z170CG), офіційно представлена в Україні в кінці вересня, прийшла на зміну пристроям серії Fonepad - гібриду планшета і смартфона. Як і Fonepad, ZenPad C 7.0 являє собою фаблет, хоча і з великою натяжкою (вважається, що фаблет можна назвати пристрій з діагоналлю екрану до 6,9 дюйма). Більш правильно його назвати планшетом з функціями телефону. Справді, гаджет набагато більше нагадує планшет, ніж телефон. Проте, з його допомогою можна дзвонити і апарат навіть підтримує 2 SIM-карти (втім, як і його попередник - ASUS Fonepad 7 FE170CG).

Дизайн: чорне і біле

Тестований ASUS ZenPad C 7.0 виконаний в чорному і білому кольорах: фронтальна панель чорна, бічні грані і задня панель - білі, з пластмаси з рельєфною поверхнею. Кромка бічних граней трохи виступає над дисплеєм, що покращує захоплення пристрою рукою. Виглядає гаджет дуже стильно, правда задня біла панель досить мазка. Якість збірки - без сюрпризів, все виконано акуратно, немає люфтів і скрипів.

Якість збірки - без сюрпризів, все виконано акуратно, немає люфтів і скрипів

ASUS ZenPad C 7.0 - планшет з інтегрованими функціями телефону

На верхній бічній грані розташований коннектор для навушників, праворуч - кнопки блокування екрану і регулювання гучності. Тут же, на бічній грані, під кришкою розташовані роз'єми для двох SIM-карт і карти пам'яті SD. Вага пристрою - всього 265 г, товщина - 8,4 мм.

На верхній бічній грані розташований коннектор для навушників, в правому верхньому кутку - камера

На верхній бічній грані розташований коннектор для навушників, в правому верхньому кутку - камера

На правій бічній грані розміщені кнопки блокування екрану і регулювання гучності

Цікава особливість - у верхній частині передньої панелі розташований єдиний динамік, як раз в тому місці, де він розташовується в звичайних телефонах. Адже даний планшет можна використовувати для дзвінків, тому динамік знаходиться саме там, де ми докладаємо телефон до вуха. Це, мабуть, основна відмінність зовнішнього вигляду Планшетофони ASUS ZenPad C 7.0 від звичайного планшета.

На правій бічній грані, під кришкою розташовані роз'єми для двох SIM-карт і карти пам'яті SD

Дисплей і процесорний блок

подібно ASUS ZenPad 10 , Планшетофони ZenPad C 7.0 оснащений 64-бітовим 4-ядерним процесором Intel Atom x3-C3230 Quad-Core, що працює на частоті до 1,4 ГГц. Система-на-чіпі, розроблена спільно Intel і Rockchip, була анонсована в квітні цього року і призначена для пристроїв початкового рівня. Платформа підтримує як Windows, так і Android.

Платформа підтримує як Windows, так і Android

Результати тестування продуктивності Asus ZenPad C 7.0 (Z170CG) від AnTuTu

0 (Z170CG) від AnTuTu

Результати тестування продуктивності Asus ZenPad C 7.0 (Z170CG) від AnTuTu

Гаджет містить 1 ГБ ОЗУ і 8- або 16-гігабайтний SSD-накопичувач. В апараті встановлені модулі WLAN802.11 b / g / n, Bluetooth V4.0, Miracast і GPS (є також GLONASS).

Показники продуктивності Asus ZenPad C 7.0 (Z170CG) від Vellamo. Результати Vellamo Metal і Vellamo Multicore складають 514 і 788 відповідно

Планшет оснащений якісним 7-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1024 × 600, з підтримкою технології ASUS Tru2Life, що робить картинку на дисплеї більш яскравою і контрастною, а також з фільтром синього кольору, обрізати найбільш шкідливу для очей частина спектра. Більш докладно про те, навіщо потрібен цей фільтр і наскільки він ефективний, можна прочитати тут .

Як стверджують в ASUS, фільтр синього кольору обрізає найбільш шкідливу для очей частина спектра

якість фотозйомки

ASUS ZenPad C 7.0 оснащений двома камерами: фронтальною 0,3 МП і основний 1,4 МП. Схоже, що камери - слабке місце всієї нової лінійки ZenPad. Основна камера забезпечує посередню якість як фотознімків, так і відео, навіть при хорошому денному освітленні. Фронтальна камера, яка може використовуватися для відеоконференцзв'язку, а також встановлений додаток «Дзеркало» має настільки малим дозволом, що в якості дзеркала його можна використовувати з великою натяжкою.

Фронтальна камера, яка може використовуватися для відеоконференцзв'язку, а також встановлений додаток «Дзеркало» має настільки малим дозволом, що в якості дзеркала його можна використовувати з великою натяжкою

Фотозйомка при денному освітленні

Фотозйомка при денному освітленні

Макрозйомка при денному освітленні

Відеозйомка проводиться з роздільною здатністю 1280х720 пікселів. Якість відео - аналогічно фотографій, чіткість посередня.

Звук: моно, але гучний

Як уже згадувалося вище, ASUS ZenPad C 7.0 оснащений тільки одним динаміком, який розташований над дисплеєм. Оскільки гаджет можна використовувати для телефонних дзвінків, динамік працює в тихому режимі, коли апарат прикладають до вуха, і в звичайному громкоговорітельном, при перегляді відео або прослуховування музики. Хоча в корпусі передбачена досить широка проріз під динамік, в реальності він розміщений тільки в центральній її частині. Тому при використанні в так званому «тихому» режимі під час телефонної розмови «намацати» його не так вже й просто. Якщо ж змістити вухо трохи в сторону від динаміка, чутність різко знижується.

Що стосується режиму гучномовця, то тут динамік працює чудово - голосно і якісно. Звук відмінно чутно з відстані навіть в кілька метрів.

комунікації

З точки зору функції зв'язку, ASUS ZenPad C 7.0 можна назвати повноцінним смартфоном. Гаджет підтримує 2 SIM-карти в режимі очікування, стандарти мобільного зв'язку 2G (EDGE / GSM) і 3G (WCDMA 850 МГц / 900 МГц / 1900 МГц / 2100 МГц). Крім того, в апарат вбудовані мережеві модулі WLAN802.11 b / g / n, Bluetooth V4.0 і Miracast. До речі, модуль Wi-Fi працює чудово, сигнал тримає стабільно, підключення до точки доступу здійснюється швидко.

До речі, модуль Wi-Fi працює чудово, сигнал тримає стабільно, підключення до точки доступу здійснюється швидко

Інтерфейс набору номера в ASUS ZenPad C 7.0 при установці двох SIM-карт

Інтерфейс і ПО

Планшет працює під управлінням ОС Android 5.0 Lollipop, на сьогодні вже не найновішою, але цілком сучасною. Чи можна буде провести оновлення до версії Android 6.0 Marshmallow, вендор поки замовчує. Взагалі, на відміну від пристроїв під брендом Google Nexus, ASUS, як і практично будь-який інший виробник мобільних пристроїв , Використовує не стандартну «голу» ОС Android, а адаптовану під власне «залізо» і містить цілий ряд додаткових функцій, включаючи деякі особливості інтерфейсу.

З цієї причини для випуску поновлення розробникам ASUS доведеться заново адаптувати версію Marshmallow під свої пристрої, що компанії не завжди вигідно. Відзначимо, що Google нові версії ОС завжди робить з «оглядкою» на сумісність з попередніми моделями своїх гаджетів. Це гарантує можливість оновити навіть відносно старий Nexus як мінімум на одну або дві майбутніх версії, що власне є однією з «фішок» цих пристроїв.

Через диспетчер автозапуску можна дозволити або заборонити запуск окремих додатків під час старту пристрої

Щоб підняти цінність своїх пристроїв і максимально диференціювати їх на ринку, вендори інтегрують в firmware цілий ряд додаткових програм. Наскільки вони корисні - питання спірне. Наприклад, В-бренди нерідко інсталюють ПО, яке для роботи вимагає певну плату або ж функціонує за моделлю adware з показом рекламного банера, за що виробники пристроїв отримують гонорари від розробників програмних продуктів. А-бренди зазвичай уникають такого підходу, набір програмних утиліт в їх пристроях більш продуманий.

Інструменти, присутні в ASUS ZenPad C 7.0 (Z170CG), цілком корисні і зручні. Наприклад, утиліта Power Saver економить подовження терміну служби батареї і пропонує три основні режими енергоспоживання: Ultra-saving, Optimized і призначений для користувача. У першому режимі продуктивність планшета обмежена, а виконання деяких фонових додатків припиняється. Другий режим, мабуть, найбільш оптимальний для експлуатації, а третій дозволяє самостійно налаштувати всі параметри енергоспоживання.

Диспетчер автозапуску дає можливість вказати, яким утилітам дозволений запуск під час старту, а яким - заборонений, з метою економії ресурсів пам'яті і процесора.

Так званий дитячий режим дозволяє безпечно експлуатувати планшет як дорослим, так і дітям. При активації такого режиму браузер ASUS відфільтровує неадекватні сайти, обмежує доступ до різних функцій і додатків гаджета, в тому числі тут можна задати і граничний час гри на пристрої. Також в дитячому режимі блокується доступ до системної області ОС Android і до параметрів настройки. Тобто, дитина не зможе самостійно включити, наприклад, Wi-Fi або Bluetooth. Щоб з дитячого режиму перейти у «дорослий», необхідно ввести PIN-код або відповісти на секретне питання.

Щоб з дитячого режиму перейти у «дорослий», необхідно ввести PIN-код або відповісти на секретне питання

У дитячому режимі дозволений запуск тільки деяких, зазначених дорослим користувачем, додатків

У дитячому режимі дозволений запуск тільки деяких, зазначених дорослим користувачем, додатків

Для переходу з дитячого в стандартний режим необхідно ввести PIN-код

Ми протестували, наскільки в цьому режимі блокується доступ до «дорослим» і іншим сайтам. Як виявилося, дана функція працює тільки з вбудованим браузером і там вона справляється зі своїм завданням чудово. А ось якщо встановити з Google Play будь-який інший веб-браузер, наприклад, Chrome, то ніяких обмежень по відкривається сайтам немає. Звідси висновок - в дитячому режимі можна дозволяти тільки вбудований оглядач для користування.

Функція батьківський контроль в браузері обмежує доступ до неадекватних сайтам

Usability

Хоча ASUS ZenPad C 7.0 (Z170CG) здатний повноцінно виконувати всі функції телефону, новинка все-таки більшою мірою орієнтована на використання в якості планшета. Дзвонити по ASUS ZenPad C 7.0 (Z170CG) не дуже зручно. По-перше, через великого розміру і ваги гаджет важко тримати в руці тривалий час, приклавши до вуха. По-друге, номер доведеться набирати двома руками. Незручно (а може - просто незвично) реалізований інтерфейс набору номера. До того ж, перед набором номера апарат чомусь робить вельми тривалу паузу.

По-третє, якість звуку під час розмови не дуже хороше - на тому кінці дроту абоненти скаржилися на чутність сторонніх шумів в трубці. Мабуть, шумозаглушення тут працює не особливо якісно. Хоча не виключено, що дану проблему можна вирішити використанням зовнішньої гарнітури.

автономність

Пристрій оснащений літієво-полімерної незнімної батареєю ємністю 13 Вт / год. У режимі оптимального енергоспоживання і при включенні двох SIM-карт і мобільного інтернету енергії батареї впевнено вистачає на 2 доби. При безперервному перегляді відео через Wi-Fi апарат працює близько 5 годин. У режимі очікування гаджет практично не споживає енергію, що добре ілюструє графік утиліти Power Saver.

У режимі очікування гаджет практично не споживає енергію, що добре ілюструє графік утиліти Power Saver

У режимі очікування пристрій дуже економно витрачає енергію

резюме

Якщо 95% часу ASUS ZenPad C 7.0 використовувати в якості планшета, скажімо для веб-серфінгу, спілкування в соціальних мережах, перевірки електронної пошти та SMS, перегляду відео, і тільки час від часу - для телефонних дзвінків, гаджет стане відмінною підмогою в роботі і розвагах. За умови, що для роботи не потрібно хороша камера. Але абсолютно недоцільно застосовувати апарат як «звонилки». Хіба що при використанні зовнішньої гарнітури і де-небудь за робочим столом, а не на ходу. вартість ASUS ZenPad C 7.0 становить близько $ 150 - це цілком конкурентна ціна для такого розміру дисплея і функціональних можливостей.

переваги

  • 2 SIM-карти,
  • підтримка 3G
  • Конкурентна ціна

недоліки

  • посередня камера
  • Недостатня якість шумозаглушення при розмові

Технічні характеристики

  • Операційна система: Android 5.0 (Lollipop)
  • Дисплей: 7-дюймовий сенсорний IPS-екран з роздільною здатністю 1024 × 600 точок
    Процесор: 64-бітовий 4-ядерний Intel Atom x3-C3230
  • Оперативна пам'ять: 1 ГБ
  • SSD-накопичувач: 16Гб (є версії 8ГБ і 32ГБ). Додатково надається 5ГБ на веб-сховище ASUS без обмеження терміну і 100 ГБ на Google Drive терміном на 2 роки.
  • Відеопроцесор: Mali-450 MP4
  • Мобільний зв'язок:
    2G: EDGE / GSM
    3G: WCDMA 850MHz (5) / 900MHz (8) / 1900MHz (2) / 2100MHz (1)
  • Мережі: WLAN802.11 b / g / n, Bluetooth V4.0, Miracast
  • Камера: 0,3 МП фронтальнаяі 1,4 МП основна
  • Аудіо: 1 фронтальний спікер з підтримкою функції DTS HD Premium Sound,
  • Інтерфейси: Micro USB, 2-in-1 Audio Jack (навушники / мікрофон), карта Micro SD (до 64Гб), 2 Micro SIM
  • Датчики: G-Sensor
  • GPS-позиціонування: GPS / A-GPS / GLONASS
  • Батарея: літієво-полімерна 13 Вт / ч, 8 годин роботи
  • Розміри: 189 x 108 x 8,4 мм
  • Вага: 265 г

Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки