Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

ТОП 5 кращих китайських смартфонів на лютий 2018

  1. Топ-5 недорогих китайських смартфонів
  2. 2. Xiaomi Mi 6
  3. 3. Nubia Z17S
  4. 4. Honor View 10
  5. 5. Oppo R11s

Друзі, ми підготували для вас добірку «Кращі китайські смартфони 2018», яка буде актуальна в лютому і ще протягом кількох місяців цього року. Все тому, що на носі масштабний захід MWC 2018 , В рамках якого може відбутися ще кілька цікавих анонсів недорогих телефонів родом з Китаю, які потім також можуть увійти в топ кращих китайських смартфонів з великою батареєю, подвійний камерою і потужним процесором. Більш того, ми подбали про вашому бюджеті і враховували в рейтингу тільки телефони вартістю до 500 доларів. Чи готові вибрати для себе нового фаворита?

Новий смартфони 2018 року, чого чекати?

Кращі недорогі китайські смартфони до $ 200 [лютий 2018]

Топ 5 кращих китайських смартфонів до $ 100

до змісту ↑

Незважаючи на те, що у багатьох клієнтів алергія на слово «Китай», саме там проводиться левова частка мобільної техніки. Тому не варто боятися купувати китайські телефони, тим більше що зараз багато мало відомі моделі можуть навіть перевершувати за своєю якістю брендові флагмани і при цьому коштувати значно дешевше. Навіщо переплачувати, коли все необхідне можна купити не більше, ніж за 500 доларів. Ласкаво просимо в Топ китайських смартфонів 2018 - ми допоможемо вам купити кращий китайський смартфон і не помилитися у своєму виборі!

до змісту ↑

Топ-5 недорогих китайських смартфонів

1. OnePlus 5T

Відкриває наш рейтинг кращих китайських смартфонів на лютий 2018 гучний OnePlus 5T . Чесно кажучи, маю досвід тривалого використання цього красеня - залишився дуже задоволений. Смартфон оснащений потужним процесором Qualcomm Snapdragon 835 в парі з 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті, плюс вас чекає великий дисплей з популярним на сьогодні співвідношенням сторін 18: 9. Екран займає всю передню частину - верхня і нижня рамка дуже тонкі. До слова, дисплей тут варто Full Optic AMOLED, діагональ 6,01 дюйм.

До слова, дисплей тут варто Full Optic AMOLED, діагональ 6,01 дюйм

Що стосується камери ... Для багатьох це основний момент, тому відкрито заявляємо, що у OnePlus 5T вона дуже крута. Основна камера подвійна (зараз це в тренді) - 16 MP з апертурою F / 1.7 і 20 MP з однаковою широкою діафрагмою. Фото в умовах низької освітленості виходять дуже гідні. Фронтальна камера також робить відмінні знімки завдяки своїм 16 МР.

І третій важливий аспект - час автономної роботи смартфона. Ємність акумулятора OnePlus 5T становить 3300 мАг, є підтримка швидкої зарядки Dash Charge (20 Вт) - до речі, дуже виручає. З особистого досвіду скажу, що батареї вистачає на дуже тривалий час при постійному використанні. В якості операційної системи тут Oxygen OS на базі ОС Android 7.1.1 Nougat.

2. Xiaomi Mi 6

Флагман від Xiaomi як і раніше займає почесне місце в топі китайських смартфонів до 500 доларів. Навряд чи щось зміниться, поки не вийде Mi7. Xiaomi Mi 6 вважається одним з кращих недорогих китайських телефонів: у нього топовий процесор Qualcomm Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної пам'яті і цілих 128 ГБ вбудованої пам'яті. І все це за 500 доларів - казка ...

Mi 6 можуть сміливо купувати ті, хто віддає перевагу більш компактним телефонами. У смартфона варто Full HD дисплей з діагоналлю 5,15 дюймів - це не багато і не мало. Ззаду ви виявите подвійну камеру - 12 МП з апертурою F / 1.8 і OIS і 12 МП. Телефон робить класні портретні знімки.

Що стосується батареї, її ємність 3350 мАг, є підтримка швидкої зарядки Qualcomm Quick Charge 3.0. Сумісність з 4G LTE-мережами, але немає підтримки діапазону 20.

3. Nubia Z17S

Не так часто попадається на слуху бренд Nubia також має в своїй лінійці телефон, гідний зайняти місце в топі найкращих недорогих смартфонів з Китаю до 500 доларів. Йдеться про останню модель Nubia Z17S - ще один потужний і перспективний пристрій, який зараз продається на мобільному ринку. Тут також варто топовий чіп Qualcomm Snapdragon 835 (він є у всіх головних флагманів на Андроїд), плюс вас порадують 6 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті.

На всю передню панель красується дисплей 5,73 дюйма з роздільною здатністю 1080 х 2040 пікселів, є тонке обрамлення з верхньої та нижньої частини. Також вас чекає основна подвійна камера - 12,2 МП з діафрагмою F / 1.8 і OIS (оптична стабілізація зображення) і 23 МП з датчиком B & W. Селфі камера тут також не одна - 5 Мп + 5Мп. Ємність акумулятора становить 3100 мАг, підтримка швидкої зарядки Quick Charge 3.0, є модуль NFC, але немає 3,5-мм роз'єму для навушників. Підключення 4G LTE працює практично у всіх мережах по всьому світу.

4. Honor View 10

Цей смартфон можна сміливо назвати «звіром» серед китайських недорогих телефонів, тим більше що він оснащений компонентами, які стоять на більш дорогих моделях - на Huawei Mate 10 Pro, вартість якого становить 800 доларів. Honor View 10 харчується від того ж процесора Huawei HiSilicon KIRIN 970 octa-core CPU в парі з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті, яку при бажанні можна ще збільшити.

Дисплей тут також не поступається сучасним трендам - ​​FHD + 5,99 дюймів. Основна камера подвійна - 16 МП з діафрагмою F / 1.8 і 20 МП монохромна камера. Фронтальна - 13 МП з апертурою F / 2.0, є функція розпізнавання особи.

0, є функція розпізнавання особи

Honor View 10 підживлюється досить пристойною батареєю ємністю 3750 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Huawei Super Charge 3.0. В якості операційної системи тут вас чекатиме Android 8.0 Oreo. Підтримка всіх мереж 4G, крім діапазону 20.

5. Oppo R11s

Останній красавчик з Піднебесної, якого відрізняє стильний дизайн, хороша «начинка», якісна камера і приємна ціна. Смартфон оснащений великим 6,01-дюймовим дисплеєм AMOLED FHD + зі співвідношенням сторін 18: 9, покритим Corning Gorilla Glass 5 і оточеним дуже тонкими верхніми і нижніми рамками. Під капотом ви знайдете процесор Qualcomm Snapdragon 660, який все ще вважається досить потужним для більшості смартфонів. Об'єм оперативної пам'яті 4 ГБ і 64 ГБ вбудованої пам'яті.

Камера Oppo R11s подвійна - оснащена основним 16 МП сенсором Sony IMX398 з діафрагмою F / 1.7 і 20 МП Sony IMX350 з тієї ж діафрагмою F / 1.7. Селфі камера має дозвіл 20 МП і діафрагму F / 2.0. Смартфон може знімати відео з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду або в уповільненому дії зі швидкістю до 120 кадрів в секунду. Ємність акумулятора становить 3205 мАг, включена підтримка 4G LTE, але, на жаль, без смуги 20.

Чи готові вибрати для себе нового фаворита?
Новий смартфони 2018 року, чого чекати?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки