Ваша корзина

В корзине нет товаров
Вход с паролем Регистрация
Каталог
Партнерские сайты
Сервис
  • Поставщики
  • Доставка
  • Гарантия
  • О магазине
Статьи

Наши коллеги artmisto.net

Web и интернет

Интересные статьи

Статьи из мира интернета

artmisto.net
Наши коллеги artmisto.net. Казино "Buddy.Bet" радо сообщить всем азартным игрокам о запуске своего нового сайта, предоставляющего множество увлекательных игр и выгодных бонусов.

Последние статьи
Где заказывать ремонт ноутбука: пара советов для пользователей

Юридическое сопровождение сделок с недвижимостью юридических лиц

Бесшовные натяжные потолки – прекрасное решение для любого помещения

Мини атс panasonic
Видеокамеры для всех

 

 

Широкий выбор:

видеокамеры и аксессуары

Телевизоры LCD

Рекомендуем:  

   Каталог телевизоров LCD

по доступным ценам 

Рейтинг
Сейчас на сайте
На данный момент
в магазине находится:

1 посетитель(ей)

Ремонт телефонів в Іркутську

  1. Хочете знати докладніше?

Ремонт телефонів - вимагає високого рівня майстерності!

Буквально двадцять років тому не можна було уявити, що в невеликому за розміром мобільному гаджеті буде міститися практично вся повсякденне життя людини - його спілкування, робота, розваги. Сьогодні стільникові телефони - це не просто «трубка, щоб подзвонити», а повноцінні засоби для ефективної комунікації, портативні мультимедіа центри і незамінні помічники в бізнесі і в побуті. Але чим складніше і багатофункціональні смартфон, тим менше шансів відремонтувати його недорого. Ремонт телефонів в Іркутську пропонує багато приватних майстрів і сервісів, але знайти оптимальний за термінами, якістю та ціною варіант можна саме в СЦ CHIP.

Вам цікаво скільки коштує в середньому ремонт стільникових телефонів, Іркутськ це і найближчі його околиці? Для прикладу, в CHIP заміна роз'єму зарядки на 7 айфоне займе всього півгодини і буде коштувати 1500 рублів. Стільки ж буде коштувати ремонт верхнього динаміка Samsung Galaxy A5 - складна процедура, яка включає в себе повне розбирання гаджета, тому робота займе не менше одного робочого дня. Заміна тачскрін починається від 1000 рублів, а дрібні ремонти від 500 рублів.

Оперативний ремонт стільникових телефонів - це CHIP!

  • сервісний центр працює з 2011 року і за цей час набув гідну репутацію серед жителів і компаній міста;
  • колектив майстрів, які постійно вдосконалюють свої професійні вміння та навички;
  • сучасне високотехнологічне обладнання і новітні методики ремонту;
  • власний інтернет-магазин і величезний склад комплектуючих, які дозволяють підібрати необхідні запчастини в короткі терміни;
  • гарантія на послуги та комплектуючі.

Хочете знати докладніше?

Так, ми довго підкорювали Іркутськ. Ремонт китайських телефонів, високотехнологічних гаджетів Apple, заміна скла на флагмани Samsung - сьогодні нашого сервісу під силу відремонтувати будь-який смартфон. Як дізнатися як до нас реально ставляться в місті - просто наберіть в будь-якому пошуковику запит «ремонт телефонів иркутск відгуки» і ви побачите справжні думки наших клієнтів на сайті, в Гуглі, Яндексі, 2ГІС!

Бюджетний телефон = бюджетний ремонт!

У скільки точно обійдеться ремонт телефону (Іркутськ) можна дізнатися тільки після діагностики пристрою, адже багато пошкодження, наприклад, через падіння або попадання під воду можна визначити тільки повністю розібравши пристрій, перевіривши шлейфи і мікросхеми, а це тонка і вкрай делікатна робота, вимагає особливих навичок і спеціального устаткування (магнітні столи, мікроскопи).

Приносьте гаджет за адресою - Іркутськ, вул. Радянська, будинок 3, офіс 103 - ми точно поставимо «діагноз» і підберемо оптимальний варіант «лікування» вашого улюбленця! Уточнити вартість послуг, комплектуючих, терміни можна за тел. +7 (3952) 605-268 в робочий час - понеділок - п'ятниця 9.00 -19.00, субота 9.00 - 18.00.

Якщо ви живете в передмісті або області і хочете здати пристрій у ремонт до нас, то це можна зробити за допомогою пошти, а також передати з автобусом. В Іркутську за вашим гаджетом може приїхати кур'єр або навіть майстер на будинок або в офіс. Детальніше за тел. +7 (3952) 605-268

Хочете знати докладніше?
Хочете знати докладніше?
Курс валют магазина
Наличный расчет
1 доллар = 7.95 грн


Безналичный расчет
1 доллар = 8.1 грн
1 WMZ = 8.1 грн

Рекомендуем посетить
Новости
Дизайн и создание сайтов

Создание сайтов

Хиты продаж
Наш опрос
Что более востребовано?

 Ноутбук
 Настольный ПК
 Видеокарта
 Процессор
 Материнская плата
 Память
 Винчестер
 Монитор

Всего ответов: 1984

Ответить
Акустика для дома

 

 

Оцените качество

по доступной цене

Акустические колонки